SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
23.12.10 12:11

Jé tak ty máš štěstí :potlesk: ,tak paráda.

Také si nechte chutnat a přeju krásné odpoledne.My odpolko jedeme do Lhoty tak ho budeme mít vánoční :andel:

Krásný den,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.12.10 20:36

Hezký večer :mavam: ,tak už jsem to doma jakžtakž spacifikovala :lol: ,to víš přijeli jsme před osmou,rychle vykoupat Kristýnku a šup s ní do postele.Má povolíno dívat se na pohádku na jedničce a přitom si hraje s dárkama co dostala od babi a dědy :lol:

Dostali jsme krásný dárky :palec: ,na celým gauči tam byla pomalu samá Kristýnka :lol: .

Jdu si vypít čajík a přitom krájet suroviny na salát :think: ,ještě že jsem si aspon uvařila brambory než jsme jeli :lol: .Ty už máš salátek určitě hotový vid? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.12.10 21:08

Ahojky taky ti přeji hezký večer :mavam:
Měla jsem odpoledne pořád co dělat,vytřela jsem celý barák,a upekla jsem ten perník a polila ještě čokoládovou polevou.A manžel nám zašel na půdu pro stromeček,tak jsme ho s marečkem ještě večer zdobily.

Já totiž salát ani hrachovou polévku nemusím dělat,mám na to tchýni. :-D Musím Marečkovi vytáhnout ještě než půjdu spát pangasiuse aby se mi přes noc rozmrazil,abych mu to mohla zítra jak budu obalovat kapra taky obalit.
Salát bramborový mi taky nejí,tak mu musím ještě ráno naškrábat brambory.

Tak jste se měli krásně a jak vám chutnala večeře,měli jste kapra a salát?

Ted jsem dostala nějakou sms s vánočním přáním,ale nevím od koho nemám ho totiž uloženého v seznamu.Mám mu napsat že děkuji,ale že nevím od koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.12.10 21:56

To jste měli pravda perný den,ale ono to ted asi ani jinak nejde,vid?

Jojo,manžel měl kapra se salátem a my s malou řízek.Tak to já musím dělat vše a malá salát miluje.Já se teda těším na ten svuj,on ho každej dělá jinak a na mě byl ten dnešní nevýrazný.

Jo to já bych byla zvědavá kdo mi poslal přání,napiš to jak si psala.stejně se hodí poděkovat,tak aspon se zeptáš kdo to přál :lol: Ještě si vydržela a dárek z kolotoče nerozbalila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.12.10 22:52

Ale chtěla jsem udělat nudlový salát,ale tchýně mi řekla že bude bramborový tak že ho nemám dělat že to ho pak bude hodně a kdo to bude pak jíst.

A jíš tu perníkovou omáčku? Tchýně to taky dělá ale já jsem na to nebyla zvyklá,a mně to vůbec nechutná.

Já jsem ještě neodepsala tak říkáš že mám odepsat,tak zítra ráno.Pořád uvažuji od koho by to mohlo být,a nebo to zase je nějaký omyl. :nevim:

Ještě jsem dárek z kolotoče nerozbalila řekla jsem totiž manželovi,at mi ho radši někde schová a dá mi ho až zítra pod stromeček.

Bráška se ještě nestavil taky mám pro něho malý dáreček a cukrový v krabičce,tak možná že se zítra staví.Ptala jsem se ho před vánoci jestli jsi budem dávat dárky,a řekl mi že jsi něco malého dáme tak budu mít aspon dvě překvápka pod stromečkem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.12.10 23:03

Tak salátek je hotov :lol: a je vynikající :palec: .Zítra podle toho jak se rozleží kdyžtak dochutím :wink:

Perníkovou omáčku :nevim: ?To slyším poprvé :lol: to se u nás nikdy nevařilo.

Jak píšeš o bráchovi,tak mě sestra psala že mluvila s bráchou a ten jí řekl že peče na vánoce,od nikoho nic nechce a nikomu nic dávat nebude 8-o ,tak to jsem si říkala to je dobrý jako.Já kdyby se o tom ségra nezmínila tak to nevím a pro bráchu máme dva hezký dárky.To by mě zamrzelo kdyby nedostala nic aspon malá :-?

Vzpoměla jsem si na tu paní věštkyni,psala jsi ji pak nakonec znova?Já že našla ten mail od ní a byl psaný asi 7.11,a já vlastně v ovulce v tom cyklu otěhotněla.

Musím jít poklidit kuchyn,všechno tam mám od toho salátu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.12.10 23:26

Jdu se naložit do vany :lol: ,koupel tu já moc ráda :palec:
Tak ti popřeju dobrou noc a krásně se vyspinkej na zítřejší štedrý den :palec: je to tady :lol:

Hezké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.12.10 23:39

Ještě jsem umývala nádobí a ted už můžu jít spát,jsem zas nějak unavená.

Nevím jestli se tu ráno dostanu, tak jestli ti to večer třeba výjde můžem jsi napsat.

Tak ti přeji zítra krásný štědrý den :kytka:
A dobrou noc!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.12.10 10:15

Dobré vánoční dopoledne přeju :kytka: ,děkuju za přáníčko :hug:
Je to skutečně už tady vid?Kristýnka za mnou lítá…a kdy už bude štědrý večer :lol: ,povídám večer :lol:

Už tady zvonili ráno známý nám popřát a my ještě v posteli :lol: trapas :oops:
Tak já jdu obalit klobásu a řízky,zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.12.10 21:14

Krásný vánoční večer přeju :mavam: ,tak jakou měl Mareček radost z dárečku? :lol: Kristýnka byla skvělá,uměla si přečíst svoje jméno,tak si poznala svoje dárky… :lol: …oni byly beztak skoro všechny pro ní :lol: .

Dostala jsem od manžela dvoje krásný stříbrný naušničky a sexy tričko,ale do toho abych si představovala zhubnout tak 5kylo a to příští léto nehrozí :think: když budu mít pupendose velkýho :lol:

Už si nahnala malýho do postele?Kristy si ještě hraje s dárečkama.Dostala mimo jiné martánky s martašpionem,tak nás furt špízuje :lol: a nutí šeptat aby mohla odposlouchávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.12.10 21:32

Taky ti přeji krásný vánoční večer,a já ti moc děkuji ráno za sms zprávu moc mně to potěšilo.Ta včerejší zpráva jak jsem nevěděla od koho je,tak to byla moje sestřenice.

Promin že jsem ti ráno nestihla napsat,ale já jsem si už pekla to masíčko na zítra a dělala ještě i pomazánku.

To víš že Mareček se už neuměl dočkat,i v kostele byl dneska nepozorný a večeři mněl dneska zbaštěnou jako první.

Od té neznámé maminky jsem dostala takové dřevěné přáníčko,a v něm ještě takové pěkné obrázky které jsi můžu dát do rámečku a někde pověsit.Moc hezké asi to dělala maminka sama.
A od manžela jsem dostala peněženku z příspěvkem na mobil,tak jsem nakonec měla i já dáreček.

Mareček šel spát kolem půl deváté,a vzal jsi do postele spacák který má mít do stanu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.12.10 22:41

Ahojky :mavam: tak to mě bohužel nic nepřišlo. Ale co :lol: ,ten nejkrásnější dárek mám už 6týdnu pod srdcem,tak mě to ani netíží že mě maminka z kolotoče nic neposlala.

To bylo milé od manžela vid?Čekala si „jen“ korunky na mobil a přitom tam bylo ještě překvapení.

No nakonec jsem to fakt tak udělat musela,jak jsem psala.Batoh taky nepřišel,tak měla Kristy obrázek v obálce a já ji to vysvětlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.12.10 22:57

To mně manžel opravdu překvapil,peněženka je moc hezká ale má málo přihrádek ale to nevadí.

Gábi já se ti ráno asi neozvu, mám pozvané moje a od manžela rodiče na oběd tak budu ještě chystat však sama víš co to všechno obnáší.Pojedem potom i za babičkou do Opavy do nemocnice,a potom jak přijedem budou ještě rodiče u nás i na svačinu.

Tak jsem si vzpoměla na mého dědečka že už tu není mezi náma,že jsme mu už nekoupili žádný dárek.Je to škoda že musel odejít ted před vánoci,je to ještě pořád živé jak jse s námi loučil v té nemocnici.

Tak ti přeji krásný zbytek štědrého dne a dobrou noc!
Zítra měj hezký Boží hod,a mějte se hezky. :kytka: Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.12.10 23:18

Vím vím,je to smutný vždy když někdo odejde :cry: .On byl s vámi ve vašich srdcích :hug:

Tak to jo,to budeš mít fofr zítra aby jsi vše připravila,my se akorát navštívíme se známýma jedněma,jinak to máme zítra klidnější.Ale za to pozítří a popozítří :lol:

Je mi nějak těžko,to smažený mi nejspíš nedělá dobře.

Také vám přeju zítra krásný den,užijte si to s rodiči :palec: .Dobrou noc a hezké sny :mavam:
Dneska máš manžílka určitě přes noc doma vid?Tak na něj hupsni :palec: ,bylo by hezké zadělat na štedrý den :lol:
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.12.10 21:18

Ahojky :mavam: ,tak jak se ti povedl obídek pro rodiče?Určitě na jedničku :palec: .

Já před chvilkou dokoukala pohádku a ted si jdu umýt hlavu.Dneska jsem měla relaxační den,samá pohádka :lol:
Zato zítra a pozítří to bude šum :lol: .Zítra se přihlásím až večer,hned po návštěvě ve Vojtěchově,jdeme tady ke známým.

Co máte v plánu vy na zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.