Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré dopoledne
,tak co zub,nechalo tě to vyspat?Já musím říct že jsem dnes taky trošku líp spala ![]()
Tak včera si mě inspirovala tou rýží,že jsem si vyndala kuřecí maso a udělát tu čínu na mandarinkách s rýží.Ty máš rozhodnuto co uvařit?
Jak se držíte,co Marečkova rýmka?Kristy je bez teplot ale kašle hodně,ale už ne v noci ze spaní,tak zlepšení přeci je.Dneska jí ještě nechám v teple v klidu v posteli
Tak jsem fakt napnutá jestli dnes něco přijde bud z kolotoče dáreček nebo batoh.Já jsem objednávala dva i pro tu mou kamarádku,tak už je z toho taky trochu nervozní ![]()
Ahojky Gábi
přeji hezké dopoledne.Zub už dobrý,ale na noc jsem si vzala ibalgin ten slabší.Nemohla jsem ze začátku vůbec usnout,ale pak jsem nějak zabrala a spala až do rána než mně zbudil Mareček že jde na záchod.
My už jsme zdravý i tu rymku jsme překonali,tak jen ted doufám že mi neonemocní když tu ted doktorka dětská není.Tak at se kristýnka dneska vyleží,at je hlavně pak zdravá na štědrý den.
Ják zas půjdu kolem jedenácté hodiny posbírat ty vajíčka,tak jse zajdu podívat i do schránky ale taky moc tomu nevěřím.Možná že nám ty dárky příjdou ale až po vánocich,ani by mně to nevadilo hlavně že by přišel.Psala jsem tam několikrát na ty stránky,ale ani maminka které já jsem posílala dárek se mi neozvala.Tak ani nevím jestli můj dárek té paní přišel,nebo je ještě někde na cestě.
Udělám asi jenom tu rýži a k tomu omáčku bude, bezmasé jídlo .
Uvažuji že by jsme už dneska s Marečkem ozdobily odopoledne stromeček.Ještě jsem to Markovi neřekla,zeptám se první manžela jestli nám ten stromeček přinese z půdy a dá nám ty světýlka.
Tak to je dobře že vás jak rýma tak vytrhlý zub už netrápí
![]()
Manžel jede dnes večer na setkání do Prahy se synovcema.Maj to každoročně,jedou i synovci z Pardubic a budou tam i prařský,to bude málá chlastačka,to si umáš představit
,tak jsem přes noc sama s malou doma.
Pokud by ten balíček byl poslanej doporučeně,tak by poštačka zvonila,u nás zatím nic
.
Psala jsem ti že máme zítra už jakoby první štedrý den?
Jedeme do Lhoty a tam si oslavíme jako štědrý den.Ani to nechci připomínat Kristýnce,protože by byla jak zimnice…už pojedem
už pojedem
tak kdy už pojedem ![]()
Tak já hlásím že ve schránce zatím nebylo nic,nevím jestli nechodií ted poštačka pozdější když má ted toho více.
Máme dneska plasty a pytle taky ještě pořád stojí u plotu,že by taky nestihaly vždycky už máme ráno ty pytle pryč.
Tak to budete mít zítra super první zkoušku na vánoce ,nech Kristýnku překvapit a řekní jí to až těsně pojedete.
Já jsem pozvala svoje rodiče i rodiče od manžela na první svátek na oběd,tak musím něco dobrého nachystat na oběd.
A pak by jsme zajeli za babičkou do nemocnice,a dám jí trochu cukroví a ten polštářek co jsem jí koupila.
Tak já se už budu loučit,a jdu vařit oběd.Tak ti přeji pěknou středu a hlavně dobrou chut k obědu.Papa.
![]()
Také přeju krásný den a dobrou chut k obídku,papa
![]()
Jo taky zatím nic ![]()
Ahojky
,tak jak jsi se dnes měla? Já tak nějak furt něco poklízím,ale v klidu pomalu,jsem trochu unavená.
Dopoledne chci zajít do obchodu pro pečivo,ale vubec se mi tam nechce.To bude blázinec tam hádám.Uvařeno mám,dojíme obídek z dneška.On že se manžel vrátí až tak třetí čtvrtá hádám,tak vařit nové jídlo nemusím.
Říkala jsem manželovi at mě kouká zavolat že v pořádku do té Prahy dorazili,jeli v sedum a už se to pěkně klouzalo,tak at dávaj pozor.
Ahojky Gábi
,manžel dneska kývnul že vytáhne auto z garáže,tak jsme aspon zajeli k nám do obchodu.
Tak já už mám nakoupené tak do obchodu zítra nemusím,ale tchýně mně zas posílá do lékarny.
Já budu poklízet až zítra musím vysát a hlavně vytřít zase celý barák,a chtěla bych ještě upéc perník že ho nakrájím na čtverce a dám ho ke cukrovímu.
V pět hodin zvonil u nás na hoře zvonek,tak jsem se zaradovala že přišla poštačka z balíčkem.Ale nebyla to poštačka ale kmotr od Marka že mu už Ježíšek přinesl pro něho dáreček,protože jedou dneska večer do Německa.Tak Mareček už to rozbalil tak dostal sadu autíček,punčošky s Patem a Matem ,omalovánku a pexeso.
Stromeček jsme dneska nezdobily nějak jsme to nestihly,tak doufám že zítra ho už nazdobíme.
Tak volal ti manžel,a dojel v pořádku?
A jak se daří Kristýnce,je to už lepší?
Jé tak to se máš,mě se vubec do samošky nechce.
Jojo manžel volal chvilku potom co jsem to dopsala.Tak jsem ráda,říkal že teda hrozný silnice.
Já jsem si vytřela ještě ted večer,akorát venkovní chodbu vytřu zítra,dnes už se mi nechce,stejně tam musím trochu poklidit,máme to tam je ve skladišti
.Časem si manžel všechno nářadí atd odnese do dílny,ale neměl čas jí dodělat,tak máme vše na chodbě.
To jo
zítra už stromeček ozdobte
.mě se moc líbí ten stromeček z Polska,vlastně ti ho mužu vyfotit a vložit sem.Akorát mi zabírá místo na žehlení,tak ted musím žehlit krkoloměji ![]()
Moc krásný stromeček máš vyzdobený,že je pěkné ikdyž je umělý.
![]()
Já doufám že zítra ho stihnem a když ne, tak v pátek ráno už pak musíme.Ale já jsi pamatuji, že my jsme stromeček vždycky s rodiči zdobily až na štědrý den.
Tak to je dobře že se ti manžel ozval,aspon budeš klidnější že je v pořádku.
Já se ti musím přiznat,že jsem ještě nežehlila a mám tam přitom takovou velkou kopu prádla.Nevím kdy se na to vrhnu,možná ten další týden ted s tím nebudu stresovat. ![]()
My manžel dneska řekl že mi dá pod stromeček peníze,že jsi mám ten mobil koupit až po vánocích že bude různé slevy.Tak já letos nemám žádné překvápko,ani bálíček od kolotoče my žádný nepřišel.Snad ještě zítra ,ale už to mu vůbec nevěřím že mi něco příjde mám asi fakt smůlu.
Tak já zas pádím spinkat at mám něco víc naspáno, než mně ráno zbudí Mareček.
Tak dobrou noc ti přeji a hezké sny!
![]()
Když jsme už byla větší,taky jsem se segrou někdy bráchou zdobila stromeček až na štědrý den dopoledne.Pustila se televize,hrála pohádka… ![]()
Třeba budeš mile překvapená a nejenom že balíček přijde zítra dopoledne,ale budeš mít pod stromečkem překvápko,třeba jen maličkost,která ale určitě potěší.
Jdu do vany se rychle vykoupat a zdřímnout si.Tak přeju sladké sny,papa
![]()
Dobré dopoledne
,tak copak se ti hezkého zdálo?
Já šla spát docela dlouho,ale tukám tukám vyspala jsem se
,už jsem to fakt potřebovala.
Čekám na balíček,psal manžel že ho vzbudila PPLka že za hodinu přivezou balíček co si objednal,tak to musím převzít a zaplatit.Pak zajdem do obchodu.Mohla by být veka,určitě se staví ti naši známý mezi svátky,tak že bych udělala pár chlebíčku.A když nebude,nic se neděje,bud koupím bagety a nakrájím je,nebo udělám jednohubky a je to,rohlíky určitě budou.
Co dnes vaříš dobrého?Já mám volno v kuchyni,tím že jsme bez táty,tak nám stačí to co zbylo ze včerejška:lol: .
Zítra udělám k obědu vinou klobásu
,už mám na ni chut a polévku asi vařit nebudu.Bude tady jídla,že se to jednou nezblázní bez polévky ![]()
Ahojky Gábi
,taky ti moc přeji hezké dopoledne.Vyspala jsem se celkem dobře,ale klidně bych spala dýl kdyby mně Mareček nechal.
Promin že píši až ted ale tchýně mně poslala,do té lékarny tak jsem musela tam zajít.Marečka mi pohlídala tak mi to tak dlouho netrvalo.
Tak jsem vymyslela na oběd že bude sekaná,zelí už mám udělané a brambory ještě naškrábu.
Tak už jsem říkala Marečkovi že budem dneska odpoledne zdobit stromeček,měla jsi ho vidět jak byl nadšený a ted pořád mluví kdy ho už budem zdobit.
Tak jsem tady z nákupu
bylo tam plno,ale mám vše.Chtěla jsem hlavně ty veky a ty mám,tak dobrý ![]()
Máš představu jaký jsi koupíš telefon po vánocích od masnžílka?U jakýho jsi vlastně operátora?
Jinak fakt balíček ani jeden nepřišel ani batohy a ani z kolotoče.Docela mě to štve,já do toho dala s poštovným cca 150kč a nic mi nepřijde
.Příští rok to nebudu chtít.Pochybuju že to ještě dnes přijde.Vím že s tím autem jezdí někdy k polednímu,ale tohle bude malá zásilka a to by donesla poštačka.
Ještě jsem se pořádně na telefon ani nedívala,jsem u Eurotelu.Můžu se i podívat na internet na jejich stránky,ale pořád jsem se k tomu nedostala.
Tak jsem byla posbírat vajíčka bylo
jich sedum,a pak šla do schránky a přišla mi obálka z kolotoče.Tak jsem to rozbalila a dárek je ještě v druhé obálce,a je tam napsáno že rozbalit až pod stromečkem.Nemám tam ani žádnou adresu tak ani nevím od koho jsem dáreček dostala a na obálce je razítko že to posílala v úterý.
Psali holky že pošta bude jezdit i na štědrý den,tak ti ještě může dáreček přijít zítra ráno.
Tak já se budu loučit,jdu zase dodělat oběd.
A přejí ti krásný první štědrý den který budete dneska slavit.A taky dobrou chut k obědu!Pěkné odpoledne.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.