SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
25.12.10 21:39

Ahojky Gábi :mavam: Oběd se mi poved,ale tchýně zase měla připomínku.Představ si že jsem neměla sváteční vývarovou polévku s nudlemi,ale měla jsem udělanou výbornou porkovou a to se jí nelíbilo.Tak mi to zase přišlo tak nějak líto,že jsem zase měla špatně ale všem ostatním to nevadilo.

Koukám se na Novu Jak se krotí krokodýli ,ikdyž to máme nahrané na dvd ale mně se to líbí jak tam hraje ta Konvalinková a Vítek Koudelka.
Tu novou pohádku manžel nahrává na jedničce,a též Trapasy tak se na to můžem podívat kdykoliv.

Ják jsi mi včera psala že se mám s manželem tulit,ale není doma nemá už dovolenou.Jsem pořád večer doma sama,ale na Silvestra jsem pozvaná k jedné sestře od manžela.

My zítra jdeme dolů ke tchýni odpoledne na kavu a večeří,máme se tam všeci sejít tak zas budu pomáhat chystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.12.10 22:05

Jé,tak to já myslela že máš když jsou vánoce manžílka doma :-( ,tak to je škoda.To máte opravdu těžší,najít si chvilku na tulení.

Neboj porková polévka je vynikající :palec: ,tak se nenech tchýni nějak vytočit nebo rozmrzet :cert:

Já dneska chodila celý den v šále,docela se mi přihoršilo,k tý rýmě se mi ještě huř mluví a trošku škrábe v krku :-? .Ale nechci si nic jiného než ty pastilky brát,víš jak… :think:

Doufám že zítra ve Vojtěchově nebudem mít zase řízek,musím fakt konstatovat že mi nějak to smažený nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.12.10 22:28

Víš já jsem to čekala že tchýně zas bude mít nějakou připomínku,ale stejnak ti to zamrzí.Ale dobrý,přece si neskazím den kvůli takové blbosti,že nebyla polévka jakou chtěla tchýně mít. :lol:

Pak odpoledne jsme jely za babi do nemocnice,a není to vůbec dobrý našli jí nějaký nádor na plících.Ale jsem moc ráda že babi ten polštářek potěšil,a hned jsi ho dala pod hlavu.

Tak doufám že jse brzy vyléčíš, a jestli ti bude hůř zajdi jsi v pondělí k doktorovi.At ještě po Novém roce nevoláš do té nové práce že nepříjdeš ,že jsi onemocněla.

Tak zítra nemusíš vařit,tak to máš super :palec: Já celkem taky ne jenom to ohřeji,ještě nám zbylo dnešní masíčko i rýže a brambory taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.12.10 23:13

Tak já se budu loučit,jsem po dnešku pěkně nachozená a unavená a půjdu spát.

Tak jsi to zítra u známých hezky užij a hlavně at ti je lépe,a měj se moc hezky.

Dobrou noc ti přeji a hezké sny.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.12.10 23:19

Musím zatukat já mám dobrou tchýni :-) .Čím se víc známe tím je to lepší.

Musím nastoupit do té nové práce i klidně nastydlá.Nemužu otálet,potřebuju být hlavně zaměstnaná,víš kdyby to kvuli nevolnostem nešlo…abych měla placenou neschopenku.Ale zajdu si ještě třeba do lékárny,něco co bych mohla,uvidím jak to bude.

Tak já ti popřeju zítra krásný den a dobrou noc :kytka: :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.12.10 20:01

Ahojky :mavam: ,tak jsme doma z obou návštev.Já teda s malou odešla dřív,manžel tam ještě zustal.Jsme tam probírali podnikání zas jedno :lol: ,my si nedáme pokoj :lol:

Musím zkusit ten nastrouhaný zázvor s medem,jenže se bojím že to nepozřu :poblion: ,ona je to síla ale i vitamínová.Kristy se kašel trochu zlepšil a už to není ten suchej chrchlák aspon.Ale přešel na mě :-? .

Na co se budeš dnes dívat?Kristýnce jsem dovolila na ty rytíře a já bych docela jukla na pohádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.12.10 20:46

Ahojky :mavam: a přeji krásný večer.Taky už jsme na hoře a Mareček už spí,byl dneska nějak hodný byl ve svém pokoji a hrál jsi tam sám.

Ale dostal od našich takový malý koberec člověče nezlob se,tak za ním přišli velké děti a zahrály jsi s ním.

Odpoledne jsem pomála tchýni chystat mísy a zákusky,a samozřejmě že mně to zase připoměla že jsem včera neměla sváteční polévku.My taky spolu vycházíme dobře,akorát mně vadí že má pořád nějaké připomínky.

Tak jak jsi bojovala s tím zázvorem,spolkla jsi to?

Já jse se dívám na Novu z Čerty nejsou žerty,taky to sice znám ale mně se ta pohádka líbí.

A co budeš zítra vařit,nebo nebudeš jdete někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.12.10 20:55

Jojo,zázvor jsem zvládla už 5lžiček :-o .Žádný zázrak ale dá se to.Nastrouhala jsem větší kus,tak jsem tam musela dát více medu a Kristy že je to sladší než jindy.On je zázvor dobrý na těhotenské nevolnosti tak spojíme potřebný s užitečným :palec: .Ikdyž musím to zatukat,zatím to jde.Ted mi dva dny bylo trochu huř ale myslím že to bylo tím jídlem.

Zítra bud pojedem k našim už před obědem,nevím ještě kdy tam přijedou ségra s dětma,nebo až trošku dýl.Naši dělaj řízek s bramborem,já je tady mám doma obalený neosmažený se salátem ještě,tak ho spíš dojíme doma myslím.

Naložila jsem si na jeden den vepřové plátky,dostala jsem recept od kamarádky a je to vynikající,dávala mi ochutnat,tak na jeden den budeme mít naloženou krkovičku.

Taky koukám na Novu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.12.10 21:23

Já taky nemusím zítra vařit,budu jenom ohřívat tak bude oběd jedna dvě udělaný. :lol:

Chtěla bych jet jeden den do Kravař koupit Marečkovi papuče do školky,jsou tam levnější než u nás v obuvi.Když koupíš u nás papuče tak pak je mají další dvě děti stejné,a Marečkovi jeden kluk mu je pořád mění protože jak cvičí tak jsi sundávají a ten kluk mu je pořád bere.
Tak jsi uděláme takový malý výlet,ale uvidíme ještě podle počasí.

Tak už jse moc těšíš na sestru a její rodinu?A ze sestrou jsi vyměnujete dárečky a nebo dáváš jenom dětem? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.12.10 21:40

Jojo moc se na ní těším :dance: ,vidíme se málo,ikdyž uznávám že víc než ty se sestrou.Dárečky si dáváme ale ne drahý cca 200 pro osobu.Ale i za to koupíš pěknou pozornost :palec:

To my zas přemýšleli jestli nezustaneme v Pardubkách do druhého dne,ale ještě nevím.Manžel že by šel s kámošema na pivko a já pořádně podrbala s rodinkou :lol: .Někam na disko nebo pivo to momentálně není nic pro mě :lol:

A má Mareček bačkurky podepsaný?Že píšeš že mu je klučina bere.Já koupila Kristýnce takový pěknloučký a ty tam nikdo jinej nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.12.10 22:58

Ve školce na nástěnce bylo napsané,že děti musí mít všechno podepsané i papuče a boty.

Jednou jak Mareček ve školce spal a převlíkali se do pyžamka tak jsi sundával i tilka co má pod tričkem,a někdo mu ho vzal.Naštěstí jse to tílko potom našlo a učitelka,mi řekla ale že to měl mít podepsané?Chápeš to?Tak jsem to Marečkovi zakázala,aby si při převlíkání do pyžamka tilko nesundával a a řekla jsem to i učitelce.

Tak tam zůstan určitě tam je místa dost,a zase dlouho sestru neuvidíš.
Já jsem pozvaná na silvestra k jedné sestře od manžela,budu zase doma sama tak mi řekla že mám přijít.Ale taky nevím jestli půjdu,není to zase blbé jít bez manžela?

Tak já už se budu dneska loučit jsem nějak víc unavená,a ráno jsem musela vstávat docela brzo do kostela.
Jen jsi ještě vyčistím zoubky,a půjdu jsi lehnou at něco víc naspím.

Tak jse hezky vyspi a přeji ti dobrou noc!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.12.10 23:09

Taky pujdu za chvilku na kutě.Manžel teda že má chut ještě na kapučíno tak si s ním dám ještě čaj,ale pak pujdu spinkat.

Ted jsem si psala se sestrou tak tam asi spát nebudeme,ale oni že by tady přespali z 29 na 30.Tak to je fajn to se těším.Možná upeču pulku tý velký kačeny s knedlíkem a zelím,tak je dobře pohostím :palec:

To je škoda že si takhle stále doma přes noc sama doma.V kolik chodí manžel do práce?Jestli tam budou samé dvojice,tak by se mi na oslavu Silvestra asi samotné taky nechtělo,ale jinak bych šla,at si aspon povyrazíš :palec:

Tak hezké sny,dopolko ještě písnu,papa a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 09:19

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak ses dneska vyspala,a je ti už lepší.Když nechceš jít k tomu lékaři,tak jsi aspon zajdi do lékarny at se ti ulevý.

Dvě sestry od manžela tam budou s manžely,a teta Anička je vdova tak mi dvě budem sami.Ale asi půjdu zase bude sranda,než být doma sama a Mareček bude spát a pohlídá ho tchýně.

Ted tu zvonila teta a přinesla Marečkovi boty který nosil její syn,dala jsem je na půdu protože jsou ještě moc velké.

Manžel mi ráno pustil pračku s ručníkama,tak jsi je ted půjdu pověsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.12.10 09:52

Dobré dopoledne :mavam: ,musím uznat že potom zázvoru je to trochu lepší.Tak to ještě zkusím zkombinovat s těma pastilkama na odhlenění a snad to bude mnohem lepší už brzy.

Chystám se že udělám chlebíčky a povezu k našim,at si pak dáme :palec: .A nesmím zapomenout dát do krabičky trochu perníčku a vzít je sebou.

Tak to určitě běž na toho Silvestra,pobavíš se trochu aspon :palec: ,poklábosíš s rodinkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 10:29

To jsi mi něco připoměla taky jsem měla dát mamce perníčky do krabičky,a samozřejmě že jsem pak na to zapoměla.Tak jsem mamce psala včera sms jak jí chutnali perníčky,které jsem jí zapoměla dát. :lol:

Tak se hlavně opatruj at jsi brzy zdravá,a hlavně bud i v teple. :kytka:

My asi odpoledne do těch Kravař nepojedem,tchýně chtěla at zajdu do lékarny a hlavně vyhodit prázdné láhve.Tak jsi uděláme procházku včera byl Mareček celý den doma,tak se dneska vyvětráme.

Nepřišel ti třeba dneska dáreček z kolotoče?

A jak uspěla ta koloběžka,měla určitě Kristýnka velkou radost? :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.