Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
,zazpívali jsme moc hezky,a lidí bylo opravdu moc.Byli jsme navlečení jak medvědi a přesto mně byla zima,Mareček dostal oplatek a já prskavku.
Tak to je dobře že už je Kristýnce lepší,a že už je bez teploty.
Děláš kristýnce zase ten zázvor,Mareček už mně to nechce jíst tak mu to dávám do čaje.
Na co koukáš?
Já se dívám na Novu Cinemu Jáchyme hod ho do stroje,ale
chtěla jsem se divat na Karlík na továrnu na čokoládu
ale máme to doma na dvd.
Tak to jste pěkně strávili zlatý nedělní večer
.
Já nevylezla z domu dnes ![]()
Koukám na Novu na Past,líbí se mi ten film
.Kdybych nemusela tak bych netahala zítra malou z postele,ale musíme do těch Pardubek,tak snad se jí tím cestováním zas nepřihorší.Ale jedeme autem,tak bude v teple.
Na jednu stranu se moc těším zítra na ultrazvuk,na druhou se trošku bojím,aby vše bylo v pořádku.Určitě bude vid?
Neměj vůbec strach,určitě bude ultrazvuk pohodě budu ti držet palečky.
A půjde tam stebou i tvůj manžel když to ví?
Takže nebudeš zítra vařit?Já zas nevím co vařit,je to taky pořád dokolečka jak s tím prádlem. ![]()
Manžel by pořád chtěl omáčku a knedlík,ale potom se nejvíc tloustne.Nechtěla bych ted moc přibrat,at se vlezu to té nové bundy nemám jí upnutou mám jí tak trošku volnější.
Je to daleko do těch Pardubic tím autem,dej Kristýnce do auta ještě i deku.
Není to daleko do Pardubic tak 30minut,ale kdoví jaký budou silnice.Do vnitř se mnou určitě asi nepujde,ale jak se chodí na ten velkej ultrazvuk ve 20týdnu tak to určitě pujde.Myslím že mě tam vysadí a s Kristy pojedou pro ty díly na pračku.Pak se asi stavíme v tesku na nákupu a pojedeme domu.Nám hodně jídla zbylo.Troška polévky,jedna nebo dvě menší porce těch prima nápadu a polovina šunkaflek.Manžel od zítřka přes svátky nedělá,tak se těší na volno
a pak by měl jít na tu operaci.
Jojo zázvor dávám malý stále.Dneska jsem do ní furt lila čaj od teekane na kašel a prudušky,ještě jsem tam dala plátek zázvoru a ještě nastrouhanej s medem a musím říct že na to jak kašlala dopoledne a včera v noci je tam velké zlepšení
.Kristy taky zkusí říct že nechce,ale já ji to vysvětluju a pak pochválím takže si ho nechá dát.Někdy chce i ještě jednou ![]()
Chci se juknout jestli tady nemáme leták Tesko,abych jukla co je v akci,když už tam budem.
Docela se mi spustila rýma,zítra si pak naložím lokty do horký vody a budu relaxovat
chvilku.
Tak napíšu hned jak přijedem a zapnu pc,mysli na mě.Dobrou noc,papa ![]()
Tak to je jasný že ti budu držet palečky,a budu na tebe myslet at ti výjde i ta práce.
![]()
Tak jsi zítra udělate hezký výlet,jen jedte opatrně!
Taky bych potřebovala zajet někde do supermarketu,ale nevím manžel asi nebude chtít.Dochází nám hlavně pití ,ale chtěla bych i koupit nějaké to ovoce a ananas.U nás v obchodě je ta zelenina a ovoce hrůza,skoro jak to bývá v Jednotě.
A budeš ještě chodit na ty bříšní tance?
Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!Papa.
![]()
Ahojky
,tak jsme doma.Dali jsme si v Pardubicích velkou picu a byli na nákupu tak jsme se trošku zdrželi
Je to tam
,všechno v pořádku
,odpovídá 5.týdnu.Jen pro jistou že se nám dlouho nedařilo jsem dostala na 15dní Utrogestan,vím že holky po IUI ho taky berou.Pro větší výživu ze začátku.
A práce taky klapla.Tak 3.1 nastupuju,nemužu věřit že to všechno vychází,hlavně to miminko.Přeju si aby i ty jsi se dočkala opravdu ![]()
Ahojky Gábi
,já se omlouvám že ti píši až ted,ale Mareček šel zase později spát a já se tu dřív nedostala.
Tak ti moc gratuji že je všechno v pořádku,ale hlavně se ted moc opatruj.A práci jsi taky dostala,tak to je super měla jsi obavy úplně zbytečné.
Přišel ti dneska balíček z kolotoče?Mně ne moc tomu nevěřím že něco dostanu při mé smůle ,ani ta paní se neozvala jestli jí můj balíček přišel.Psala jsem tam včera na ty stránky,ale nikdo mi neodpověděl.
Manžel říkal jestli budou zítra přijatelné cesty,že by jsme mohli odpoledne zajet na velký nákup do Opavy.
Ale mám obavu zase začalo u nás sněžit,a jestli bude celou noc tak asi zítra nikam nepojedem.
Ahojky
,nic se neděje
.Kristýnka měla zas večer zvýšenou teplotu.Ted spinká a je docela spocená,dala jsem ji před spaním sirup,tak snad se přes noc vypotí a zítra bude líp.
Taky jsme dnes něco pokoupili,ale zas tak jsme to nepřeháněli.Banány měli v akci ale škaredý tak z ovoce máme jen jablíčka a ananas.Chtěla jsem džusy takový grepový co mám rádam,ale byly ještě dražší než tady u nás
.Představ si měli v Tesku zas ty dozy s Herou za 99.To jsem na tom pěkně vydělala,za tu cenu her mám dozy hned dvě
z toho Kauflandu.
Docela mě štve ta rýma co se mi spustila
,dneska jsem si koupila pastilky co mužou i těhulky na odhlenění a do zásoby na zkoušku ty lízátka na nevolnost.Při malý jsem to vubec nezkoušela,tak ti nevím jestli pomáhaj,ale vzala jsem jich jen pět tak se kdyžtak nic neděje.Ty jsi je zkoušela při Marečkovi?
Dneska se s tebou rozloučím dřív,mám festovní spánkovou krizičku,musím jít do postele.
Jinak z toho kolotoče mi taktéž nic nepřišlo,už moc času nezbývá,tak to jsem zvědavá.Ani ten batoh ještě nepřišel…no pár dní ještě je ale málo.
Tak se hezky vyspinkej,papa ![]()
Gábi já jse omlouvám a vím že je to trapné ,ale zase mi nešel internet až ted šel nastartovat křáp jeden.
Já nevím jestli se tu ráno dostanu,kdybych to nestihla napíši ti až večer.Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Papa.
![]()
Ahojky
,nic se neděje,vidíš já jsem se sem taky dostala až ted.Manžel mi čistil počítač a pak jsem neměla chvilku kdy ho pustit.
Vy jste vlastně na nákupu vid?Tsk dobře pořidte,papa ![]()
Ahojky Gábi
já jsem se tu ráno nedostala,protože jsem byla ráno trhat zub.Měla jsem ho tak špatném stavu že musel jít pryč,ani mi doktor.nedala na vybranou.
Tak jsme nakonec odpoledne nakoupit ani nejeli,manžel nechtěl jet v tom sněhu a mně to místo prázdné pořád bolí.Tak jsem odpoledne spala a Marečka hlídal tatínek,ale pak odpoledne jsem ještě udělala kokosové kuličky.
A jak ses dneska měla?
Mně žádný balíček zase nepřišel,tuším že ani nepříjde bud pošta má toho hodně a nebo mita vylosovaná maminka nic neposlala.
A jak jsi na tom ty Gábí,máš nebo nemáš balíček?
Ahojky
,chudinko
tak jsi taky bez zoubku.A kterej,moudrák? Tak aspon že jsi si mohla zdřímnout odpoledne.A brala jsi si nějaký prášek na bolest?Já tenkrát ani nemusela,nemužu říct že bych to necítila,ale dalo se to.Tak to je i lepší že jste necestovali po obchodákách.
Mě balíček taky nepřišel a máš pravdu už to taky vidím bledě a hlavně mi nepřišel ještě ani ten batoh,to mě štve ještě víc.Jestli nic nepřijde,fakt na to už příští rok prdím.
Co budeš zítra vařit?Já mám česnečku z dneška,ale musím vymyslet co k druhému
![]()
Gábi ,já se zase musím omluvit,ale zase mi nešel internet chtěla jsem ti napsat dřív.Musela jsem jít na půdu ho vypnout a zapnout aby zase šel,je to možné že pořád tak blbne.
Moudrák to nebyl,ale ten druhý ze zadu na levé straně.
Taky jsem si nevzala žádnou tabletku,dalo se to vydržet ale pořád to ještě trochu bolí.
Neboj ještě máme dva dny,tak se necháme překvapit a možná nám ten dáreček ještě dojde.Tak dáš Kristýnce ten obrázek,a batoh jí dáš pozdější.Nechtěla bych ted dělat na poště,musí toho mít fakt hodně že nestihají.
Ještě nevím co udělám zítra na oběd ,ale chtěla bych rýži ale nevím s čím .
Tak se nezlob,snad si víc napíšem zítra.
Přeji ti dobrou noc a hezké sny.Papa.
![]()
To je uplně v pořádku.Taky přemýšlím co uvařit
to je furt přemýšlení s tím vid?Mám jednu šlehačku,tak jestli neudělám ty zapečený vrtule s kuřecím masem ![]()
Tak at tě zoubek,nebo spíš místo po zoubku v nocí netrápí a dobře se vyspinkej,papa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.