SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
18.12.10 11:48

Chválím chválím :palec: .Já byla kdysi kdysi na pulnoční mši a plnej kostel v Pardubicích,nic jsme neslyšeli.Ale tak víš u nás je to jiný,my nejsme věřící.

U nás sněží taky ale mírně,venku jsem ani nebyla tak nevím kolik nám to ukazuje stupnu.Ani se mi tam nechce jít kouknout.

Odpoledne zajedem do Lhoty,máma tam má pro nás kačenu.Tak ji upeču někdy mezi svátky,uvidím jak budem doma.26.12. jedeme asi do Vojtěchova a 27.12 přijede sestra s rodinou tak jedeme do Pardubic udělat si ještě jeden šteědrý den :lol:

Tak si nechte chutnat a přeju krásný sobotní den,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.12.10 20:47

Ahojky :mavam: ,tak jak jsi se měla?My byli ve Lhotě a domluvili se s tchýní že si ve čtvrtek večer uděláme u nich společnýho Ježíška :lol: .
Tak to budem letos slavit vánoce hned 3× :palec:

Představ si ozdobila jsem dnes stromeček,Kristýnka mi pomáhala.Ani jsem to neměla v plánu,ale nějak jsem měla velkou chut to udělat právě dnes.

Manžel byl s dnešní večeří nedmíru spokojený :lol: ,drškovou polévku si nemohl vynachválit :lol:

Jdu na telku,koukáme na Novu cinemu na poklad starého Tutanchamona,už jsem to jednou viděla.Je to pěkný,sice ten konec trošku přehnanej ale jinak hezký.tak já zas pádím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.12.10 21:24

Ahojky Gábi :mavam: Dívám se na Stardance ,dneska už to jde do finále.Tak jsem moc zvědavá kdo to dneska vyhraje jestli Anata,nebo Pavel Kříž.

Mareček mi právě už taky říkal že by chtěl zdobit stromeček,tak ho letos asi vyzdobíme ve čtvrtek.Manžel nám tam musí ale dát ten blikající řetěz,a my ho pak spolu vyzdobíme.

Tak jsme si s Marečkem odpoledne zašli na tu procházku,a zašli jsme se podívat i na tu výstavku betlému.Moc hezké betlémy a byli tam i obrázky které kreslily děti ve škole.

Už máš vymyšleno co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.12.10 21:50

To jo,to muselo být hezký ty betlémky :palec: .Jako větší dítě si pamatuju že jsem byla v Třebechovicích na tom velikém betlému a líbilo se mi to moc :palec:

Jinak mě nějak nic nenapadá.Hranolky jsem zapoměla koupit,já hlava děravá.Tak přemýšlím jestli neudělám kuřecí nudličky na kari s mandarinkama a k tomu rýži.Tahle čína se nemusí nakládat,tak to bych možná mohla.
Co uvaříš ty,ty řízky?Nám polévka i šunkafleky zbyly,polévka bude i zítra tahle a šunkafleky se dojí v pondělí třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.12.10 22:37

Opravdu byla moc hezká a jsem ráda,že jsme to ještě stihli.Dokonce jsme si tam s Marečkem koupili práci od dětí,takové keramické sluníčko které jsi někde připevním na zed.A máme doma málo perníčků,tak jsme si je tam taky pár koupili. :lol:

Asi fakt udělám ten řízeka nebo mně napadlo,to kuřecí maso opec a na to volské oko.A udělám ten nudlový salát,skoro celý týden jíme brambory jak prasátka. :-D

Víš kdo to nakonec vyhrál Pavel Kříž,já jsem spíš tipovala že to vyhraje Aneta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.12.10 22:54

Kristýnka se taky chtěla koukat,ale po pul hodině jsem na ní šla kouknout a už chrupkala :lol: .To bude zklamaná,furt mluvila o Anetě :-( .

Víš co jsem zjistila že když bych ve zkušební lhutě šla na neschopenku pro těhotenství.Zaměstnavatel mě muže propustit po 14dnech který mi zaplatí neschopenku a pak 180dní mi ji bude platit sociálka.Tak to mi dost spadl kámen ze srdce,já teda chci pracovat,ale myslím kdyby to nešlo,že nezustanu bez příjmu po celou dobu.

Mě se moc do řízku nechce,když budou za týden.Ale to volské oko s masem :palec: to zní dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.12.10 23:28

Já jsem taky právě myslela že to vyhraje Aneta,ale Kříž byl taky dost dobrej rozhodly to nakonec diváci.
Ale jestli sis všimla zase to vyhrál starší herec,minule to přece vyhrála starší herečka(Batůlková.)

Tak to je dobře že nebudeš aspon bez penízek,že ti to bude platit sociálka.Tak jse potom ale moc opatruj,a hlavně at ti není tam moc špatně a nepoznají to na tobě.

My řízky můžem pořád,ale uvidím možná udělám tu druhou variantu.

Tak se hezky vyspi,a přeji ti dobrou noc!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.10 00:06

Nakonec jsem vymyslela Od Magi ty prima nápady.Zapečený prsa se smetanou a cibulí a k tomu bramborovou kaši :palec:

Také přeju hezké sny,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.12.10 09:14

Ahojky Gábi :mavam: přeji krásné dopoledne.Tak jak ses dneska vyspala,já celkem dobře.

Už jsem jsi uvařila nudle,a udělám ten salát,a Mareček chce to opečené kuř.masíčko s tím volským okem.Včera jsem jsi udělala vývar,tak do polévky zavařím zeleninu a nudle.

Dneska večer bych chtěla zabalit dárky hlavně pro Marečka,má toho nejvíc.Mamce dárek nemusím balit koupila jsem jí pyžamo, a už jsi ho vzala a říkala že jsi ho dá pod stromeček.
Ale pro manžela vůbec nic nemá ani se už nedostanu do Opavy,chtěl by peněženku ale mám prý počkat po Novém roce.Ani já vlastně nemám ten mobil,takže asi taky nic nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.10 09:18

Dobré dopoledne přeju :mavam: ,
Tak já toho tradičně moc nenaspala :think: ,jak jsi spala ty?

Kristy byla taky brzy ráno vzhuru že jí bolí noha,tak jsem ji nožku ještě mazala a znova uložila a ted chrupká ještě :lol: .
Tak jsem si na chvilku odskočila,Kristy je už vzhuru a má teplotu 38 tak snad to bude brzy dobrý.Vše kromě antibiotik tady mám tak ji to doufám rychle odejde.Já bych mohla s ní k doktorovi až v uterý,v pondělí musím na tu gyndu do Pardubic a to by se už nestihlo,ale doktor by jí stejně antibiotika hned nedal a co by mi řekl at dávám jí dávám.No ještě že má čas se vykurýrovat dokud nechodím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.12.10 09:53

Spala jsem celkem dobře,ani jsem ti nenapsala že jsem si taky koupila nový polštářek pod hlavu.Takový čtverec je do žluta ,a je tam napsané léto a je ted dokonce vyrobený. :lol:

Tak moc přeji at se Kristýnka brzy uzdraví,to bylo blbé kdyby ted zrovna onemocněla na vánoce.Já jsem taky nakonec nešla s Marečkem doktorce,stejnak by mi též napsala na ten kašel Mucucolvan.Tak jsem moc ráda že už je v pořádku,akorát ho pořád trápí ta rymka.
Já mám taky pořád rýmu,ale ted jí máme všeci tři tak je ted hodně kapesníků to zas bude žehlení.

Tak půjdu udělat ted ten nudlový salát,at se může na chvilku pak vychladit do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.10 11:03

Jsem se sem chvilku nedostala ale už jsem zas tady.Byla jsem pověsit prádlo a nachystat to masíčko a nakrájet brambory.Pak je to upečený hned.

Zatím u nás nesněží,jak je u vás?Venku jsem ale ani nebyla tak nevím jak tam je.Nakoupila jsem si včera pečivo i na dnešek,tak ani do obchodu nepujdu :lol: ,nechce se mi :oops:

Já taky smrkám,my ale nejvíc likvidujem papírový kapesníky,tak zas tolik žehlení v kapesníkách nemám,ale ono to vynahradí zbylý prádlo.Dneska zrovna musím žehlit,sebrala jsem ze sušáku,abych mohla pověsit další a furt dokolečka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.12.10 11:37

Zatím u nás nesněží,ani já nevím jak je venku zapoměla jsem jít posbírat vajíčka.Tak až manžel vstane a poobědvá,tak tam musí zajít úplně mně to vypadlo z hlavy. :think:

Jestli bude k večeru dobré počasí a nebude moc mráz,tak by jsme si zašli s Marečekem zaspívat k tomu vánočnímu stromu koledy.Navařím do termosky teplý čaj a vemu něco malého k snědku,a budem se potom zahřívat tím našim čajíkem.Já ty plastové kelímky nesnáším,na odpustě v létě jsem se o ně popálila prsty měla jsem na nich puchýřky a moc mně to bolelo.

Tak jak je Kristýnce,má ještě teplotku?

Budu se už loučit ,půjdu už pomalu opékat to kuř.masíčko a dělat ty volské oka.

Tak přeji krásnou neděli a dobrou chut k skvělému obědu!
Měj se moc hezky a Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.10 11:54

No to budete mít krásné odpoledne :palec: .Já jsem ted teplotu Kristýnce neměřila,změřím po obědě.Je v posteli a kouká na pohádky a přitom si trochu hraje s panenkama.Myslím že nejhorší to není,to ona vždycky usne a poknourává.

Manžel jede na opravu pračky,tak bejvala mohla s ním,protože ty lidi zná a maj taky 5ti letou dcerku,tak že by si zas pohrály,ale zustane doma,takhle nepojede.

Tak si nechte chutnat,já pujdu už též ohřát polévku,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.12.10 20:06

Ahoj :mavam: ,tak jak jste si zazpívali?A nezmrzli jste venku?Já vím měli jste čajík :palec:

Kristy přes den bez teploty a pak odpoledne zvýšená,ted už zas bez teploty a trošku zlepšení,nekašle tak často :palec:

Tak na vyžehlení prádla nezbyl čas :oops: :oops: ,po obědě jsem si na chvilku i s manželem lehla a odpočívali jsme a pak jsem se dala do luxování těch pavučin :palec: ,tak to mám všude jen ne pokojíček,tam jsem ji nechtěla tak dlouho rámusit s vysavačem.Pak jsem upekla buchtu a šup a je zas večer.

Zítra jedem do Pardubic,já potřebuju na ten ultrazvuk a manžel pro nějaký díly na opravu pračky.Tak ráno se sem nestihnu přihlásit,tak písnu odpolko až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.