SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
14.12.10 22:44

Na perníčky jsi mi receptík žádný neposlala,mám je z těch levných receptů.

Promin že jsem ted nepsala,ale byla jsem si číst do vany knížku.

Nemáš vůbec zač,a nemusíš mi nic posílat mně to tak nějak napadlo ti poslat vánoční přáníčko.Už jsem taky té paní posílala tu obálku doporučeně,ale musela jsem tam napsat tu moji adresu.
Tak to je teda gol, s těma čajama.

Zatím mi nic nepřišlo,chodím se dívat do schránky tak uvidím jestli mi něco příjde při mé smůle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.12.10 22:51

Tak si představ že jsem se s těma dvěma várkama prádla ještě poprala a je to :palec: …ale mám ještě třetí už suchou na sušáku :jazyk: ,kdepak já se toho nezbavím :roll: .
Jinak já zas špatně spala,vzpomínám si u Kristýnky jsem to měla zrovna tak.Vzbudila jsem se v noci a přes dvě hodiny nemohla usnout :pocitac: ,tak to nevypadá na náhodu ale první příznak 8-o .
Nutně potřebuju někam hned nastoupit,dokud jsem uplně na začátku a mužu říct že jsem to nevěděla kdyby něco.Nemužu být doma za nic do porodu,to vubec nevím co bych dělala.
Asi nebudu čekat kdy nebo jestli se ozvou z těch potravina zajdu se poptat zítra do té výrobny zdr.pomucek,tenkrát mě paní říkala že na dvě směny by mě vzala hned,tak to musím vzít pokud to pujde.Kdybych měla nárok aspon na nějaké minimo životní ale prý nic :zed:

Jdu se odmalovat a mažu na kutě,snad se dnes víc vyspím.Tak přeju krásní sny,papa a dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.12.10 22:54

Jo já to popletla,myslela jsem že píšeš o rohličkách.Na ty perníčky to máme asi ten stejnej recept že jsou hned měkký :palec: .
Taky jsem zvědavá jestli mi z kolotoče něco přijde.Nakonec jsem tam dala z Oriflame korále.

Tak dobrou,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.12.10 23:05

Teda ty jsi fakt šikula,jen se tak hlavně nepřepínej měla bys ses ted trochu šetřit nohy.

Rohlíčky jedny už mám upečený,ale ty tvoje teprve budu dělat.Zítra bych chtěla udělat ty perníčky,tak ve čtvrtek je asi udělám.

Budu ti držet palečky,at ti ta práce výjde a zkus se jít zítra zeptat. :palec:

Tak se hezky vyspi,a odpočin jsi dobře.Dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.12.10 09:33

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak se dneska daří,a odpočinula jsi se v noci když jsi včera tak pracovala.
A usnula jsi hned,nebo to nešlo a v kolik jsi pak zabrala.

U nás v noci sněžilo celou noc,tak manžel ráno jak přišel z práce odhrnoval sníh ale já kolem půl deváté ještě taky.Mareček jse ptá jestli může jít odpoledne na chvilku ven,tak na tu hodinku ho pustím ale musím ho ale dobře obléc.Byl akorát v pondělí se mnou v knihovně,ale ona je jen přes cestu.

Co budeš dneska vařit?

My budem mít ještě vepř.maso a jen naškrábu brambory a polévku máme mrkvovou.

Tak byla ses tam zeptat na tu práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 10:07

Ahojky :mavam: ,
promin že jsem neodepsala hned,ale byla jsem ohledně té práce.Tak mám snad kliku.Mají povolíno tři-čtyři nové zaměstnance přijmout když si stihnou udělat zkoušky do konce týdne.Zkoušky-ono si to tam 2× přijdeš zkusit jestli ti to aspon trošku jde a jestli chceš dělat takovouhle práci.Tak jdu hned zítra odpoledne a pak asi v pátek.V pondělí mi paní bude volat jestli mě vezmou a 3.1. bych nastoupila.Je to ale ranní odpolední :-? ,no ale já to musím vzít.Vím vím nechtěla jsem odpolední ale víš jak ted mužu říct že jsem o těhotenství nevěděla kdyby něco ve čtrvrtým pátým týdnu to nemusíš vědět,ale třeba ve čtvrtým měsíci mi to těžko někdo zbaští.
Tak ted si moc přeju at to vyjde.

Já nevařím juch.Je tady spousta jídla,pro mě žemlovku ikdyž já nějak vubec nemám na sladký chut,pak zbytek játrovýho guláše,pak tchýně poslala koprovku a polévka s játrovýma knedlíčkama :lol: .Takže si tak říkám že možná obalím starší chleba co tam mám ve vajíčku,manžel si vezme do práce a já si dám k večeři.

Ale víš co nevím jak vyřešit?Bojím se že když řeknu Kristýnce o vánocích o miminku,ona se určitě pochlubí ve školce,protože bude štastná.A to se roznese aby se to díky tam maminkám který tam třeba dělaj nedoslechlo vedení a já o tu práci nepřišla.Nevím nevím jak to vyřešit.Co by si dělala ty na mém místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.12.10 10:48

Já nevím jestli mi to nějak uniklo,ale kde ses byla ptát do těch zdravotních pomůcek.A nebudeš tam zvedat nic těžkého,vlastně si to zítra zkusíš a uvidíš jestli ti to půjde.
Na kolik je ranní,a odpolední?

Já nevím, možná bych to Kristýnce řekla,ale že to zatím nemá říkat ve školce že by jsi potom mohla stratit práci že byste potom byli bez penízků.

Tak ty se teda máš že nemusíš vařit,já vlastně taky moc ne jen to ohřeji.

Půjdu ted posbírat vajíčka ,a skočím se i mrknout do schránky jestli mi náhodou nepřišel dáreček.Jsem fakt zvědavá jestli mi něco příjde,taky čtu občas diskusi a je tam plno maminek které nemají úplné adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.12.10 11:23

Tak ve schránce byli akorát letáky,takže dneska zase nic.Budu doufat že mi něco příjde,ještě je čas ale už moc dlouho taky ne.
Tak se budu stebou loučit ,a půjdu ohřívat pomalu oběd.Tak se měj moc hezky a přeji ti krásnou vánoční besídku at se to Kristýnce vše podaří. :palec:
Dobrou chut!
Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 11:28

Já balíček do vánočního kolotoče poslala dnes ráno,tak zítra ho paní dostane.Doufám že nedostanu něco ve stylu těch 6ti sáčku čaje :lol: ,protože já do toho i s doporučeným posláním dala teda víc.

Ptát jsem se byla tady u nás,ale je to kousek cesty.Měla jsem tam žádost na ranní směnu už na začátku podpory.Tam jen sedíš a rukama spojuješ ruzný zdravotnický pomucky.Tak vzhledem k těhotenství by tato práce pouze sedět a dělat rukama byla nejideálnější,nic netahat…Ale směny :-? ,přesně uplně nevím ale pravděpodobně 6-14 14-22 víkendy myslím ne jen vyjímečně ale na tuty to nevím.Ale hlavní že tam teda jen sedíš a děláš rukama.

Mám z toho ted dilema,myslím že Kristýnka je malá aby dokázala neříct něco z čeho bude ohromně štastná.Leda to říct jen Járovi a poradit se s ním.Nevím nevím,jako vím že nesmím o tu práci přijít.Psala jsem do jedný jakoby právní poradny kam lidi posílaj dotazy… jako jestli musím nahlasit začínající těhotenství novému zaměstnavateli atd,ale maj tam napsáno že odpověd bude za cca dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 12:05

Tak jdu něco pobaštit,ale nemám vubec chutě jíst.Jinak jsem uklidila ty hromady vyžehlenýho prádla,sebrala ze sušáku a pověsila další,tak večer mužu pokračovat.

Tak přeju dobrou chut k obídku,nechte si chutnat.Budu tady asi do dvou,tak mužem ještě písnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 19:47

Ahojky :mavam: ,představ si já to nevydržela a manželovi jsem se svěřila.Víš furt jsem tady přemýšlela kdyby nastalo to že nebudu mít vubec žádný příjem a pracák by mi zaplatil jen sociálku a zdravku,tak jsem se nad tím trápila a potřebovala se svěřit.

Překvapila mě jeho pěkná reakce :palec: To mě opravdu moc mile potěšilo :palec: .

Představ si já nějak nemám vubec chutě jíst.Tak jsem přemýšlela na co bych měla chut,dopoledne jsem si myslela na ty vaječný chleby… :lol: tak jo,dodělává se zbyteček a na ty mám chut.
Jo a zapoměla jsem ti napsat že dneska jsem se konečně vyspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.12.10 20:56

Ahojky Gábi :mavam: ,tak mi už taky nehraje seriálek,ale dívám se ted Magická noc -Srdce dětí.

Tak jsem ti málem ani nenapsala,zamrznul nám asi počítač a pořád nechtěl nastartovat.

Myslím že jsi udělala dobře ,že jsi to manželovi řekla aspon jse s ním můžeš poradit.To je dobře že reakce byla moc pěkná,máte aspon moc krásný dárek pod stromeček.

Tak jsem si odpoledne udělala těsto na perníčky,a zítra zas je budu vykrajovat a péc.Odpoledne jsme byli s Marečkem na poště,ale pak jsme šli rychle domů byla velká zima.

Tak byli jste se podívat na tu vaši školu,kde by Kristýnka pak chodila.A jaká byla vánoční besídka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 21:35

Jsem ráda že jsem to s ním mohla probrat :palec: ,ulevilo se mi :lol: .

Besídka nádherná,manžel to stihnul,přišel jen o pár minutek dýl,tak byl taky rád.Manžel točil,já trošku fotila do telefonu,tak jak se na to vrhnu pošlu ti fotečky :lol:

Dokonce jsme stihli i ten den otevřených dveří na škole.Bylo to fajn,Kristy dostala lízátko,mohla si trošku pohrát na počítači,nakreslit si obrázek…jsem ráda že jsme tam byli,líbilo se jí tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.12.10 22:15

To ti věřím že se ti ulevilo,já ti moc nepomůžu jsme od sebe moc daleko je to škoda.Možná ti jen trochu porádím,ale manžel je manžel to je jasný.

Tak to je hezké že jste stihli i tu školu,aspon Kristýnka bude vědět kde bude chodit do první třídy.A na fotečky jse samozřejmě moc těším,ukážu je potom i Marečkovi taky se rád podívá.

Je to škoda že je Mareček nemocný že už nepůjde do školky,v pondělí mají to vánoční cinkáni ale bez rodičů.A potkala jsem kamarádku která taky chodí do školky a její dcerka chodí s Markem do třídy,že též mají přinést tácek cukrový do školky.

A budeš pořád ještě vařit tvému manželovi ten čaj,nebo už nemusí pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.12.10 22:24

Manžel si dělá srandu že je inseminátor :lol: .Vařit mu ho asi nebudu už.Já je ale piju dál,ale jen dvakrát za den.Zase jsem začla jíst kyselinu listovou,já už jsem to před tím flákala a pak uvidím jaký vitamíny mi doporučí doktorka.Tenkrát s Kristýnkou jsem taky nějaký brala.

Je to fakt škoda že nemáme k sobě kratší cestu,máme moc věcí společného :lol: ,určitě by nám názor druhé z nás moc pomohl :palec:

Kristýnku už jsem připravila že zítra pujde po spaní a manželovi připoměla aby nezapoměl vyzvednout Kristýnku ze školky…a on a proč? :lol: Tak ještě že jsem mu to připoměla :lol: Zítra mají divadlo o popelce,tak je natěšená moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.