Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nám se taky hlásil praděda s prabičkou,že by Marečkovi taky koupí aktovku do školy.A vídíš praděda už mu jí nekoupí a prababi nechci říkat.Já bych taky radši chtěla aby šel do školy,snad to mluvení zvládnem a paní doktorka řekne že může jít.
S tou práci je mi to líto,tak moc jsem ti držela ty palečky.Kdyby ti aspon zavolali a řekli ti na rovinu jestli ano nebo ne.Tak zkus tam zítra volat,a uvidíš co ti řekne možná se ještě nikomu ani neozvali. ![]()
Mareček otvírá dveře jde asi na záchod,tak půjdu zaním se podívat jaké má ty očka.
Tak jsem dokoukala Hledá se máma a táta,to je prča ![]()
No co zítra uvařím…tot otázka
Nějak nemám představu.Co budeš dělat ty?Ještě mě tak napadla ta plněná roláda z mletého masa,manžel přivez dvě plata vajec
,tak bych mohla.Nebo tam mám játra,mohla bych játrový guláš,vím ty tohle moc nebaštíš…
No možná ten játrovej guláš vyhraje,protože ted máme často jídla s bramborem,tak tady by byla pro změnu rýže
Ani nevím co na víkend
,ty máš už vymyšlíno?
Blíží se ta má jedenáctá hodina tak mažu směr ložnice.Přeju krásné sny,dobrou ![]()
Právě ještě nevím,zeptám se třeba ráno Marečka na co by mněl chut.Sladké jídlo to určitě nebude,jestli třeba nebude chtít špagety ze sýrem.Zítra ve školce by měli mít na oběd čočku na kyselo,chléb a okurku,to má i rád tak uvidím co zítra řekne.
Na sobotu budu mít ještě tu sekanou ,to by mohlo být pro nás na oběd.
Tak já taky půjdu spát ,docela mně začali bolet záda.Tak přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. ![]()
Přeji krásné dopoledne
u nás záčíná sněhová vánice,ale teploměr ukazuje -3 tak by se ten sníh mohl udržet.Ale Mareček bude muset být doma,už se mně ptal jestli může jít ven.
Zase ty očička mněl ráno zalepené,ale ne tolik jak včera.Ještě včera večer jak šel na záchod, a pak lehl do postýlky se mu ty očka čistila .A v noci tak trochu kašlal,tak jsem mu dala ráno Musocolvan,já jen doufán že to výléčíme a půjde do školky.
Tak nakonec vyhrála čočka na kyselo,uvařené vajíčko a chléb,že to mají ve školce .Tak mu splním přání,to mám taky ráda.
Dneska nebudu péc,ale budu odpoledne uklízet musím zase vytřít barák a hlavně vysát.Zítra odpoledne příjde možná návštěva,tak at nemáme doma nepořádek.
A co vaříš Gábi,ten játrový guláš?
Ahojky
,omlouvám se nestíhám
.Když jsem šla z nákupu,potkala jsem bývalou kolegyni,tak jsem ji pozvala na kávu a odcházela teprve před chvilkou.
Tak jse dala játra zpět do ledničky a uvařím to asi zítra.A dnes jsem koupila těsto na picu a udělám ji k večeři,tu my mužem.
Na neděli upeču asi to kuře s nádivkou,měla jsem na to chut už minulý týden,tak asi na neděli to bude.
Už mi psali ze dvou obchodu že ten batoh není,že bude až v lednu,tak čekám na poslední šanci co se mi ještě neozvali a jinak asi dostane obrázek jak bude vypadat a holt by ho dostala dýl,jako že se s ním někde Ježíšek zatoulal ![]()
Tak ti popřeju zároven dobrou chut,jdu se rychle trošku najíst a pomažu do školky,Tak si nechte chutnat a hezký odpoledne přeju,papa ![]()
Ahojky
,dneska píšu dřív
.Mám dobré zprávy
,tak ti je musím hned napsat.
Nejenom že klapla ta poslední šance a batohy snad fakt do vánoc budou
.Bude to možná fousovka ale měli by přijít včas
.Tak jsou už objednaný.
A ta další zpráva…volala mi šéfka té prodejny.Že jestli je to stále aktuální a mám zájem
o tu práci.Tak mi nejspíš během dneška přijde na mail datum osobního pohovoru,tak je stále šance
![]()
Ahojky Gábi
já se taky za ráno omlouvám že jsem nevydržela,a pat už ti neodepsala.
Tak to je opravdu velmi dobrá zpráva,moc ti držím palečky at ti ten pohovor dobře dopadne a už nastoupíš do práce. ![]()
Tak ten batoh nakonec ti příjde,to je též super zpráva a Kristýnka bude mít radost.Tak to máš opravdu levný batoh,a vypadal na té fotce moc hezky.
Tak to asi s manželem oslavuješ,otevřeli jste si lahvinku vína?
Mareček má ty očka už lepší,neměl je tak zalepené jak včera.Možná to přes víkend vyléčíme,a jestli by byl v pořádku mohl by jít v uterý do školky.Ale začal tak trochu kašlat ,nasadila jsem mu Musocolvan tak snad ho to přejde.Koupila jsem
v obchodě zázvor,tak ho pijem v čaji oba.
Tak ti přeji hezký večer.
Ahoj
,ještě není moc co oslavovat,ale když ta práce vyjde,tak si hezký večer uděláme.Třeba zajdem na picu nebo si otevřem to vínko jak píšeš ![]()
Kristy taky kašle a smrká,proto jsem ji zas nastrouhala ten zázvor s medem,to ji minule rychle postavilo na nohy,v tom čaji je to slabší.Taky nechci aby stonala,mimochodem ve školce u nich ve třídě bylo dnes hodně málo dětí,všichni marod.Ve školce mají na příští týden jak tu besídku,tak ve čtvrtek divadelní představení.Tak mají prima akce ![]()
Ten zázvor trochu postrouháš dáš na lžičku s trochou medu,a tak to spolkneš a zapiješ to čajem.A to Kristýnka spolkne,ale asi jí to dělaš slabší.
Tak hlavně aby ti ten pohovor dobře dopadl,a já věřím že dobře dopadne protože praxi máš a to je důležité.A už víš kdy budeš mít ten pohovor,at ti můžu držet ty palečky. ![]()
A co zítra vaříš ,ten guláš ?
Zatím nevím ale dám ti včas vědět abys jsi si připravila palečky ![]()
Kousek zázvoru nastrouhám,dám do skleničky a přidám med.Je to silný a nechutný,já bych to spolknout nedokázala.Ona si nedá do pusy celou lžičku to nedokáže,ale třikrát čtyřikrát za den si dá tak čtvrtku lžičky,to dokáže spolknout
a pak hned zapít.
Jojo,zítra uvařím ten játrový guláš a porkovou polévku nejspíš.Měli pěkný porek,tak jsem neodolala ![]()
Tak já to taky zkusím dát tak Marečkovi na tu lžičku,jestli mi to aspon po troškách spolkne.
Porkovou polévku bych jsi taky dala,ale ten gulášek moc ne jen tu štávu bych snědla.Naši taky doma vařili játrovou omáčku,tak vím že jsem to vždycky měla jen tu omáčku bez masa.
Uděla jsem si odpoledne kuřecí vývar,tak jen zavařím zeleninu a uděĺám ty kudlásky.Naškrábu ještě brambory,a tu sekanou jen ohřeji.
Ty už máš na neděli vymyšlený oběd,ale já ještě pořád nevím. ![]()
Já už jsem měla na nádivku chut před týdnem,ale pak byla změna
Vím vím že ty játra moc nemusíš ![]()
Už ti dorazila MS?Ty jsi měla pauzu čajíčkovou dřív jak já vlastně,tak co myslíš že tří měsíční užívání čaje bude mít nějaký smysl? ![]()
Určitě to zkus,je to fakt hnusný,ale přemluv ho,at se pokusí trošku spolknout.Je to mnohem silnější koncentrát,Kristy minule když to jedla měla strašně rychlý zlepšení ![]()
Polévku mi můžeš poslat vzoreček,porkovou tu mám asi nejraději ze všech polévek.Vím že jí každý děla trochu jinak,ale mi to nevadí vždycky si pochutnám. ![]()
Právě že ještě nemám ms,mám jí ted pokaždé o den posunutou.Jak jsem brala ty kapky Gynex,tak mi to hezky srovnalo a ten čaj zase rozházal.Zatím ten čaj pořád piji,a vařím ho pořád i manželovi.Tak ho přece dopijem,a pak uvidíme jestli si ho ještě objednám.
Zkusím to Marečkovi ráno udělat,a po malích dávkách strkat do pusy.
Tak já už půjdu do postýlky,už mně volá.Tak dobrou noc a moc hezké sny!Papa. ![]()
Tak třeba ji dostanem zas na den přesně jako po IUI,pamatuješ?Už je to dost měsícu,co jsme společně čekali a doufali ![]()
Taky mažu do postýlky,dneska jsem to nějak přetáhla a pusa se mi tady pěkně otevírá ![]()
Vzoreček samozřejmě pošlu
,také přeju dobrou noc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.