SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
5.12.10 09:34

Přeji pěkné dopoledne :mavam: tak jak ses vyspala,a jak Kristýnka je v pohodě.

Ted u snídaně jsem jsi prohlížela časopis levné recepty,a vybírám už pomalu jaké druhy cukroví bych chtěla péc.Tak jsem mi tam zalíbil recept dračí oči, a duté ořechy ale formičky jsi musím půjčit od tchýně.
Pak udělám tvoje vanilkové rohlíčky,a linecké cukroví ale trochu jinak a ještě samozřejmě perníčky.
Musím potom ještě udělat i nějaké nepečené cukroví,manžel má rád vvosí hnízda a kokosové kuličky.

Tak jak ses rozhodla a budeš dneska vařit na oběd.
Mamka mi ještě včera dala domů ovocný salát,ten už jsem douho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.12.10 10:57

Dobré dopoledne :mavam: ,týjo spala jsem do deseti :lol: ,to se mi nestalo dlouho :lol: ,ale ted mám fofr.Ještě že jsem vymyslela jinej recept než to ovčí maso,to bych ani nestihla připravit.

Vyndala jsem si z mrazáku,zbylo nám z konce léta ´,marinovaný kuřecí stejk v brusinkové marinádě a udělám k tomu bramboráky,brambory jsem před chvilkou nastrouhala,proto jsem se nepřihlásila hned.Tak to bude určitě výborný.Udělala bych hranolky,ale je tam zbytek v sáčku to by nám nestačilo.

Kristýnka je v pořádku,ale v noci prosimtě poknourávala že jí bolí zas jedno ucho :-? .Tak jsem ji tam nakapala a dala vatičku a ted už zas dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.12.10 11:29

Jdu ohřát česnečku,tak přeju dobrou chut k nedělnímu mikulášskému obědu :kytka: .

Hezký den…samozřejmě Marečkovi přejem krásnýho Mikuláše a hodného čerta :lol: ,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.12.10 19:25

Pěkný mikulášský večer přeju :mavam: ,tak jak si Mareček užil čerty?Kristy na besídce byla docela statečná,ale doma …tam to bylo podstatně horší.Povídala Michalovi(mikulášovi)že Mikuláš měl stejný oči jako on :lol: ,příští rok se musí snad nalíčit :lol:

Jinak toho tady zas má…sladkosti na buh ví jak dlouho.
Pujdu osmažit manželovi zbylý bramboráky k večeři.
A už abych zas přemýšlela co zítra uvařím.Možná rizoto,už jsem tuhle na něj měla chut,ještě uvidím co vymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.12.10 20:35

Ahojky Gábi :mavam: ,já jse za ráno omlouvám že jsem pak neodepsala,ale já myslela že máš moc práce a že jsi mi nestihla odepsat.

My jsme taky odpoledne dostali Mikuláškou nadílku a nadělil nám zabiječku,zas nějaké masíčko,bílý a černý prejt a polévku.

Mareček jak jse dozvěděl že k nám příjde Mikuláš,čekal na okně skoro dvě hodiny.Jak pak přišel byl dost nervozní a basničku nějak odříkal,ale vůbec neplakal.Dostal taky plno sladkostí,až mám strach aby neměl zkažené zoubky.

Tak byla Kristýnka spokojená s Mikulášem,já jsem taky v loni měla strach že pozná tu moji kamarádku byla za anděla.A pak jak odešli se Mareček ptal nebyla to teta Zuzanka,tak jsem mu to taky někak vymluvila.

Tak už je kristýnka v pohodě,a půjde zítra do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.12.10 22:08

Jéé vy se máte :lol: ,to u nás Mikuláš naděloval jen Kristýnce.Ted jsem koukala na to co manžel nahrál,beruška moje ta se tak bála.On ten četr byl teda hroznej :cert: .Na besídce byly dva a taky teda strašidelný masky :cert: .Ale divila jsem se na to jak brečela krásně zazpívala :palec: .

Myslala jsem že jí nechám doma pondělí uterý a že pujde až ve středu,to maj ten výlet,jenže ona chce jít do školky že si budou povídat o čertech a nadílkách…no tak jí tam dám.

To je dobrý jak píšeš že Mareček četra vyhlížel :lol: ,to my když jsme přišli z besídky,tak Kristýnka chodila jen se mnou za ruku ani hrát do pokojíčku si nechtěla :lol:
Musím uznat že je Mareček statečněj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.12.10 22:40

Tak se s tebou budu loučit a hned jak zazpívá moje favoritka na Nově,pomažu do postýlky.

Dobrou noc a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.12.10 22:48

To je hezké že to máš na točené na kameře,my máme jenom tři fotky a to je vše.Ale dneska to Mareček nějak rychle odříkal,aby asi dostal dáreček a rychle odešli.Dala jsem jim 200kč,tak se chci zeptat jestli si jim taky něco dávala za to že přišli.

To víš že nas naše nadílka potěšila,ale mám tak narvaný mražák že ted už do něho víc nedám.Dávám do mražáku chleba a pečivo,tak jsem si tam nechala místo.

A ted nevím ,jestli se ti neozvali z té práce?

Sestra od manžela přinesla takovou střední krabici plnou cukroví,já ani nebudu mít tolik druhů.
Tento týden bych chtěla začít péc,ale až od úterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.12.10 22:51

Já zítra ráno hned jak zavedu Marečka do školky pojedu do Opavy,tak ti písnu až večer.Tak ti přeji zítra hezký den,a pěkně jsi zacvičte s Kristýnkou.

Taky přeji dobrou noc a hezké sny! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.12.10 17:16

Ahojky Gábi :mavam: ,tak se hlásím že už jsem doma a strašně mně bolí nohy.Autobus ráno plný že už jsem stála u nas až do Opavy,a zpátky to samé.
Ve městě neuklizené chodníky,špatně se potom sněhu chodilo,a dokonce jsem i jednou spadla.

Ale nejvíc mně těší že mám už nakoupené některé dárky,pro babičku teplé papuče a mamka jsi vybrala pyžamo a já platila.Pro bratra mám koupený vánoční stromeček na čajovou svíčku,a Marečkovi jsem ještě koupila dětskou kosmetiku do vany a u ní je plyšová hračka.

Babička v nemocnici je v pořádku,a koncem týdne by jí měli pustit domů musí ještě dobrat antibiotika.

Tak jak ses dneska měla,a co ta paní ti nevolala?
Přejí ti pěkný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.12.10 19:50

Ahojky :mavam: ,tak to je dobře že i přes ten pád ve městě,jsi se vrátila domu v pořádku :lol: .To víš lidi blázněj,nákupy dárku…za chvíli je to tady :lol: .

Je to špatný,paní se mi zas neozvala,tak nevím dělá si ze mě srandu? :-? Už jsem z toho dost zoufalá.Furt tady hledám ruzný inzeráty :-( mám z toho špatnou náladu.Ani tančit jsem nešla,doma práce,pak ta špatná nálada,pak zas Kristýnka,taková bledá,prý ji bolelo bříško a zas málo jedla ve školce.Zítra jsem měla v plánu jet za našima že ji omluvím ze školky,tak omluvená je,ale zustanem radši doma,místo toho sem přijede aspon naše mamka,tak zas přemýšlím co uvařit. No a ten výlet pozítří to uvidím,ale snad jo.

To je dobře že babičku pustěj za chvilku domu :palec:

Jinak právě dopékám ořechový chrousty a mám těsto na rohlíčky v lednici i pro naše a to bude asi poslední co upeču,nejspíš teda.7 druhu to je pěkný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.12.10 22:14

Gábi promin že jsem nenapsala dřív,ale dívala jsem se na seriál a pak jsem se byla lehnout do vany.Tak s toho pádu mám akorát na levém koleně ,takovou střední modřinu.

Tak to je mi moc líto že se ti zas neozvali,budeš tam zítra volat.To je teda chovaní kdyby aspon zavoli něco,ale tak jsi pořád v nejistotě.

Tak v tom Mikulášském balíčku co dostal Mareček ve školce u oběda,byl perníček,jablíčko a pomeranč.
Ještě večer přišel jeho kmotr Dušan(je ho bratrnec),a přinesl mu taky balíček sladkostí a kalendář.
Tak letos dostal Mareček pět kalendářů,tak dal jeden mně a dokonce i tatínkovi dal.

Tak zas nebylo Kristýnce dobře,tak jsi zítra odpočine a uvidíš že to bude zítra zase v pořádku.

Já bych chtěla zítra začít péc,ale jsi dobrá že už máš tolik druhů. :palec: A budeš dělat i nějaké nepečené cukroví,já musím manžel má rád ty včelí úly a kokosové kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.12.10 22:28

To nám zas Přešlapy už nedávaj :-? ,to se mě líbilo,tak doufám že točej další sérii.

Nepečený cukroví nevím :nevim: jestli budu dělat,manžel je spíš na pečený.Vosí hnízda nemám ráda já,rafaelo kuličky zas nejedl manžel…takže spíš asi nebudu dělat.

Ve středu má být trošku lepší počasí,tak začnu s oknama,aspon do ulice abych stihla a zbytek později.Je fakt že budu mít dopečíno,tak mám o starost mín :dance:

Ta práce mě štve.Je třeba možný že to ještě nerozhodli,ale už je to trapný furt jí volat.Nikdo novej tam v prodejně není zatím,ale to nic neznamená.Stejně bych to místo při mé smule asi nedostala.

To je hrozný,nějak v neděli zas čekám ms a prsa to je bolest.Je to zajímavý,dříve mě prsa vubec nebolely před ms a ted týden někdy i dýl a už dost hodně citlivý,jestli je to tím že se nejí antikoncepce?Asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.12.10 22:48

Dneska nám přišel do schránky tv magazín,a ten můj seriál Cesty domů taky ještě budou mít dva díly a už bude taky konec.Ale nevím jestli budou natáčet další díly,taky budu doufat že ano.

Já právě musím dělat nepečené cukroví manžel jsi to přeje,ale já taky moc nemusím ty úly.Ale na to rafaelo mám ted nový recept,tak to zkusím udělat.

Tak ti budu stále držet palečky! :palec: Tak to je ještě nějaká šance když tam nikdo nový není.

Já zatím nemám žádné bolesti,ale už tu ms taky čekám příští týden.Zatím čajíčky pijem oba,ale už tomu nedávám žádnou šanci že by nám nějak pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.12.10 23:00

U mě je to s názorem NÁPODOBNĚ.Navíc já téměř vždy poznám dopředu někdy i týden že ms dorazí,takže vím předem výsledek :-( ,jen když jsem brala ty hormony tak jsem nevěděla jestli je to příznak hormonu nebo ms?Už nebudu utrácet penízky ani za tu kyselinu listovou,je to stejně k ničemu.To bych jí mohla užívat léta…Zustanu jen u čaju a kdo ví,možná se na ně po pár měsících vyprdnu taky.Stejně mi to nepomuže.

Mě ty Rafaelo kuličky taky chutnaly,ale u nás to nejvíc jí manžel,tak kvuli sobě se mi to nevyplatí dělat.Teda tyhle ořechový chrousty,ty zbožnuju :roll: ,tak ty vyjídám já :oops: Dělám je ze zbylých bílku,tak ani nespotřebuju navíc vajíčka,jen ty ořechy,těch tam je dost :oops:

Tak já jdu na kutě.Mohla by Kristy dýl spát když nemusíme vstávat do školky.Tak přeju dobrou noc a hezké sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.