SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
2.12.10 09:44

Ahoj Macíku :mavam: ,to se taky snažíte dlouho na to že máte výbornej spermiogram teda :-( .Takhle když jsou problémy tak to aspon člověk ví proč to nejde,ale když je vše ok :nevim: .Je to smutný,to máš pravdu,někdo rodí o 106 a jiným to nejde :cry: .
Jak zvládáš hormony?Já jsem po nich přibrala,to mě štve :-x ,kdyby mě to pomohlo,neřeknu ani slovo,ale takhle :pocitac: .
Ty jsi z Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 09:52

Ahojky dobré dopoledne :mavam: tak ještě tě bolí to ouško,nebo jses s toho vyspala a je to ok.

Ještě že jsem dala Marečka od dneška do školky,zítra má přijít k nim Mikuláš.Kdyby mu to řekla jak by byl doma tak by mu to bylo líto,tak jsem ráda že dneska už šel do školky.

Stavila jsem se v sekáči zase tam měla 30%slevu,tak jsem si koupila pěkný fialový svetřík,Marečkovi vestu s kapucí a manželovi košili s dlouhým rukávem.

Moc ti držím palečky at se ti dneska ozvou,a řeknou ti dobrou zprávu. :palec: :palec:

Musím ti napsat že jse mi ten špenát povedl všechno jsme to snědli,uvažovala jsem kdyby zůstalo že bych udělala polévku.
Dneska udělám na oběd kuřecí čínu a rýži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 10:04

Kamčo mnam mnam :palec: kuřecí činu s rýží bych si taky dala :lol: .Udělám asi na víkend na jeden den :wink: My máme na dnešek ještě pangase s kaší,já obalila kylo,takže toho bylo dost.A co uvařím zítra?? :nevim:

Kristy mě taky říkala že měli včera ve školce čerty,že říkali čerti třeba Yvetce té její kamarádce,že nechce uklízet…mě Kristy vyprávěla.Tak říkám a copak říkali tobě?Mě nic,tak jsem ráda.Tak se opravdu polepšila s uklízením teda ve školce :lol:

Musím si to přečíst ve školce,je tam napsáno že je v sokolovně nějaké pohádkové odpoledne zítra.Tak že bych tam s ní zašla.V neděli besídka…týjo ta má kulturní žití :lol: Musím ji udělat balíčky,jak na neděli doma,tak na tu besídku,dokud je ve školce.Ted jdu míchat ještě jednu várku perníčku :roll:

Ucho stále bolí,ale není to hrozný.Když si na to nešahám tak to necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 10:19

Ted jsem jsi vzpoměla že jsem ti chtěla napsat ,že včera přišli noviny Globus a tam taky mají tu dozu s těma herama.A v Pardubicích máte Globus,nebo jse mýlím musela bych se podívat do novin.

Já zatím nebudu dělat žádné těsto,ale odpoledne pozdobím několik perníčků at to můžu dát sestře a babi do nemocnice.

Jsem zvědavá jestli sestra přijede když je tolik sněhu,já bych neměla odvahu a radši bych zůstala doma.Určitě bude mít všude zpoždění a hlavně aby s Prahy jelo pendolíno do Ostravy.

U nás nebude nic zatím není nikde nic psáno,ale četla jsem na nástěnce ve školce že budou mít ještě divadlo a ted nevím jestli pojedou do Ostravy a nebo to budou mít ve školce.Až půjdu pro Marečka po o ,tak jse podívám,jestli zase nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 10:47

Jojo,Globus v Pardubicích je,ale se tam asi nedostanu.Nejdřív jsem myslela že tam sjedem dnes,ale nakonec jsem se domluvila s babi že tenhle týden nepřijedem že mě bolí to ucho tak at nejsme tak venku a že jim příště aspon mužu přivést cukroví už nějaký.My to máme když se stavuju do školky cestu tak na pul hodky,tak at jsem v teple,jako radila babi.

Taky jsem dnes četla že mají 8.12 nějaký výlet ale musím na to kouknout taky pořádně.Prelítnu to vždycky rychle a pak pulku nevím :lol:

Jdu zabalit Mikulášký balíčky,dokud je Kristy ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 11:19

Tak se s tebou budu loučit,za chvilku vycházím do školky.Hezké odpoledne přeju,pěkné zdobení perníčku a dobrou chut k obídku,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 11:41

Taky se budu loučit a půjdu chystat na stůl,až pak stihnu jít včas pro Marečka.Mám kousek do školky ,ale většinou chodím pro Marečka jako poslední. :lol:

Tak ti přeji hezký den a hlavně at se ti daří v pečení.Dobrou chut taky k obědu!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
2.12.10 14:29

Gabi nejsem z Pardubic, ale z KH.
Takže je to pro mě nejblíž.
právě je nejhorší ten pocit, že vše ok, ale nejde to :-(
a hormony zvládám dost těžce :-( je mi po nich zle jak psovi, ale váha zatím pořád stejná, tak doufám, že to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 18:58

Ahojky Gábi,tak jak ses odpoledne měla a jak se ti daří v cukroví?A co ouško ještě tě pořád boli,nebo je to už ok.

Já jsem ti perníčky nezdobila,zapoměla jsem si koupit citronovou štávu na polevu.Jak půjdu ráno do školky tak zajdu pak do obchodu si jí koupit,a odpoledne to musím nazdobit.

Dneska dostali všechny děti ve školce balonek,tak jsím doma házal že mi málem zhodil kvitko ze skřínky.

Tak já ted půjdu Marečka okoupat a pak uspat,tak pak ti zase písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 19:24

Ahoj Kamčo :mavam: ,jojo odpoledne bylo spíše pracovní…pořád u linky a trouby.Udělala jsem dvě várky těch perníčku a to je 8 plechu a kousek,tak doufám že mě ty mí hladovečkové za množství pochválí :palec: .Ted ještě peču štrudl :lol: .Už se mě teda moc nechtělo,ale ráno jsem si vyndala z mrazáku listový těsto,tak jsem se teda do něj pustila.Měla jsem v plánu udělat ještě další těsto ale ted se mě do toho už fakt nechce :roll: ,zítra je taky den :lol:

Kristýnka měla krásný odpolko :palec: .Vzala ji Leonka Šenková a i svou ségru malou tu Yvetku,ona byla pozvaná aby zazpívala na něco jako hledání talentu.Tak si tam holky mohly hrát a vyrábět vánoční ozdobyčky :palec: .Přišel tam i Mikuláš s čerty,tak si donesla dva balíčky čokoládek a to jsem teda koukala,protože jsem na to nedávala žádný peníz.

Jinak zítra přijde do školky Mikuláš s nadílkou tak se Kristy těší že bude mít tolik sladkostí.To zas budem jíst rok :lol: až se to vše sejde.Já ji držím trochu zkrátka,muže jen trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 19:37

Ahoj Macíku :mavam: ,já si myslím že jak budeš v Sanusu že to přijde jedna dvě. Taky si říkám proč nás neposílaj automaticky na tu laparoskopii,vím od víc holek že se jim hned poté podařilo přirozeně otěhotnět :think: a ve tvém případě s vynikajícím spermiem je to podle mě velká šance.

Moje sestra má z umělého těhotenstí obě děti a tý se po hormonech extrémně zhoršila plet,uplně akné,dodnes má jizvy,tak ono či člověk nevybere co by bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 20:36

Ahojky Gábi,tak ty se teda opravdu činíš,stihla jsi toho teda dost a ještě upéc štrůdl. Mně to pečení bude čekat příštý týden,ale všechno budu péc jen z poloviční dávky.Ještě a nemám vybrané druhy cukrový,které bych chtěla upéc.
Tak kolik budeš dělat druhů,máš to už zpočítané?

Tak to měla Kristýnka moc pěkné odpoledne,a ještě i Mikulášem tak to musela mít velkou radost.
Mareček byl venku s tatkou a boboval tam na kopci,a já jse doma uděla z běžný úklid.

Jak Mareček přišel ze školky domů a sundávala jsem mu čepici,a všimla jsem si že ho někdo na krku poškrábal.Tak jsem se ho ptala kdo mu to udělal,tak mi naznačil rukou že jsi pusu zamyká a neřekl mi to.

Taky mají zítra ve školce Mikuláška,tak už je natěšej do školky.

Tak volala ti ta paní ohledně té práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 21:26

Jasnačka že zítřejší den ve školce bude parádní :palec: .Kristy mi několikrát dnes zpívala a tančila písničku co trénujou na besídku,pěkná čertovská :lol:

Paní ohledně práce mi nevolala a dnes v tom pečícím shonu jsem si to ani neuvědomila.Snad zavolá do neděle,nerada bych ji zas obtěžovala :-(

To zas Kristýnka ta je dost upovídaná a poví mi vše,ale to víš ženská :lol: u chlapu to chodí asi jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.10 22:11

Ted zas internet zamrznul mně,pořád se mi to načítalo ale nešlo se mi tu vůbec dostat.Už jsem ti chtěla psát sms že mi zas nejde počítač,ale pak mi to nějakým zázrakem šlo. :think:

Můžu ti napsat že Mareček o školce není moc upovídanej,já to s něho musím páčit otázkama a on mi potom odpovídá ale ne všechno.
Akorát mi řekl že Mikulášovi řeknou básničku a andělovi se pomodlí andělíčku můj strážničku.

Ještě ti ta paní může volat zítra je pátek,ale je zajímavé že ti přece říkala že se ti ve čvrtek ozve.

A co budeš zítra vařit?

Přišel dneska lístek že zas budou od deseti hodin na Hasíčárně hadýrky a různé drobnosti,tak bych se tam chtěla zajít podívat jak bude Mareček ve školce.
Tak bych udělala třeba špagety a do polévky zavařím zeleninu a nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.12.10 22:55

Taky mě nešlo sem najet,furt se to načítalo a nic :-? .Pak jsem to zkusila po chvilce a najednou se to načetlo.Tak to měli asi celkový výpadek :zed: .

Paní ohledně té práce mi říkala čtvrtek pátek maximálně do neděle,to poprvé mi říkala do čtvrtka.

Přemýšlím jestli mám vubec něco zítra vařit.Je tady jedna porce filet,manžel se stavoval u mamky,ta mu dala kuřecí řízek ale on na něj chut nemá že jsme ted měli smažený.Tak nevím rybyčku Kristýnka,řízek já a manželovi bych mohla vyndat ještě jednu porci prdelačky má v mrazáku.

Taky jsme měli v Orlovně prodej včera.Stavovala jsem se tam s malou cestou ze školky.Koupila jsem tam mamce noční košili krásnou,ona ji chtěla babi at jí koupím že by jí ji dala ona :lol: ,zní to zamotaně ale určitě to chápeš :lol: ,pak spodní košilku babičče,Kristýnce rukavičky a mě oteplený takový pěkný legíny.

Pujdu se odmalovat a namířím to přímo do postýlky.Tak se hezky vyspi,at se ti něco hezkého zdá,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.