SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
30.11.10 08:34

Dobré ráno :mavam: ,tak jak noc,Mareček v pořádku?U nás docela dost přibyl sníh,ale ted ráno skoro už nesněžilo,ale na zemi se to teda hodně drží.Ted to docela jde se vstáváním u kristýnky,budím ji a vždycky udiveně mluvím…pojd se podívat do okna na tu hromadu sněhu,no to je síla :lol: a ona zvědavá hned vstane :lol: tak to je dobrej fígl :lol:

Za hodinku jdu na ten pracák…jé mě se tak nechce :zed:
Dneska jsem večer chce na chvilku zaskočit zas ten finanční poradce muj,ohledně rizikový pojistky co má manžel,tak to mám radost.On už mi volala včera na večer,že by přišel ještě včera,ale já že nemám čas že máme s dcerou tancování,tak že teda dnes.

Musím se stavit tady do galanterie,berou tam oděvy na opravu a prý ti nasadí jezdec na rozbitý zip,což bych potřebovala.Kristy dostala hezký oteplováky červený ale chybí tam jezdec,jinak jsou jak nový.

Dneska už mě hlásila kdy pujdem sánkovat nebo bobovat :lol: .Domluvím se s kamarádkou na jeden den když sníh vydrží a musíme s holkama zajít.Včera jak mě koulovala potvurka jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.11.10 08:52

Dobré ránko :mavam: ,v noci spal klidně a ani jednou se nezbudil a už je převlečený z pyžamka a dívá se na kouzelnou školku.Tak jsem moc ráda že s ním nemusím letět k p.doktorce,že je v pořádku.Už jse ráno ptal jestli může odpoledne ven,ještě nevím asi ne když tak až zítra.

Akorát musím zajít do lékarny a do obchodu,a to mi Marečka pohlídá tchýně.

My jsme chodíli v loni bobovat za obecný úřád,ale tam je pak odpoledne moc dětí.Ještě boby má Mareček schované musíme říc tatínkovi ,at nám je vytáhne.Sáně máme pokažené a nikdo je nechce spravit,ale Marek chtěl pak jenom boby i do školky se nechal vozit.

Taky bych potřebovala zpravit jednu bundu ve které jsem i ráda chodila,ale u nás není taková opravna zipů a v Opavě taky nevím.

Tak jse hlavně dobře obleč at ti není zima,u nás teploměr ukazuje -6 stupnů. Ted u nás nesněží, stačí toho sněhu aby byl hlavně na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 09:02

U nás bylo ráno -3,ani se mi nezdála nějaká vlezlá zima,šlo to.Včera jsem stáhla pytel větších věcí z pudy,co má Kristýnka po sestry Aničce,tak jsem tady byla zavalená hadříkama.To je hrozný co má ta parádnice hadříku,víc jak já :lol:

Už máš vymyšlíno co vařit na zítra?Napadlo mě filé s kaší a docela bych si dala obalený.Asi jo,mám na to chut.

My tady kousek taky máme kopeček kam choděj děti řádit,ale taky to tak bude,odpoledne plné dětí,ale musím tam zajít at se Kristy vyřádí zas :lol: .Četla jsem u ségry na facebooku že už začla péct cukroví :roll: fíha,že by jsme se do toho taky už dali?No možná bych mohla.Kdyby mi vyšla ta práce a kéž bych nastoupila už příští týden,tak bych byla v předstihu,ono znáš to.Když chodíš do práce,pak máš ještě vařit,tak na to cukroví a ostatní věci až zas tolik času nezbývá.Možná si zítra udělám nějaká těsta,docela mám chut se do toho pustit :palec: ,ikdyž jsem to plánovala až po Mikuláši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 09:22

Tak se rozloučím,musím na ten pracák.Potom po chvilce přijede manžel a razíme do té nemocnice a Teska,tak to už asi pc pouštět nebudu,nebo uvidím v kolik přijdu.Tak nejspíš písnu až na večer.

Preju předem dobrou chut k obídku a hezký den,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.11.10 11:16

Já jse moc omlouvám ale zvonila na mně tchýně jestli půjdu do té lékarny,že mi Marečka pohlídá.Tak jsem se honem oblékla ,dala Marka dolů a pak cestou jsem si vzpoměla že jsem ti nenapsala.
Vždycky jsi beru kolo,ale ted nemám odvahu tak jsem musela jít pěšky.

Já ještě počkám a začnu až po Mikuláši,mně nic nehoní a nebudu to opravdu přehánět.Ale perníčky bych už možná na zkoušku mohla udělat,at má co Mareček mlsat.
Ve čtvrtek přiletí sestra s Anglie a v sobotu jsme k našim pozvání na oběd,tak bych mohla dát i krabičku perníčků sestře.Odpoledne jak budem stejnak doma jsi udělám těsto,a zítra budem s Marečkem vykrajovat a péc.

Ještě nevím co bude zítra na oběd, ale možná že konečně udělám ten špenát a opeču točák.

Tak tam hlavně dobře pořid na tom pracáku,a přeji hezký den.Měj se .Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
30.11.10 11:39

ahoj holky, jak dlouho dopředu jste se do Pardubic musely objednat, nebo vás tam poslal váš gyndr?
začíná to pro mě být dosta aktuální, clostilbegyt s utrogestanem nefungují a já jsem neštastná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 18:09

Ahoj Maacku :mavam: ,mě do Sanusu poslala gynekoložka.Objednaná jsem byla hned další týden a pak to šlo šup šup.Ještě ten měsíc jsem měla první IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 18:17

Ahoj Kamčo :mavam: ,na pracáku dobrý.Pán měl radost že bych mohla mít tamtu práci,přál mě at mi to vyjde,docela mě povzbudil.Jak jsem tam nerada šla,tak jsem z toho rozhovoru měla pěkný pocit.Ovšem mě rozesmál,dal mi jeden kontakt kam si mužu zavolat kdyby mě tohle nevyšlo.Pak mi nabízel ještě druhou prodejnu,ale tam teda řekl že neví jestli bych o to měla zájem :oops: víš kam?Do sex shopu v Pardubicích 8-) .Říkala jsem to manželovi a ten se tlemil :mrgreen:

Jinak mi nebudeš věřit dozu s Herama opět nemám a už mě to teda štve.Tolik jsem se na ní těšila.

Tak to jsi natěšená na sestřičku :hug: vid?To jí upeč pár perníčku,určitě jí to potěší :palec:

Já jsem si taky udělala dvě těsta,na linecký a na ořechy,oboje dvojitou dávku,protože mám nenažraného manžílka :lol: .Zrovna jsem udělala i linecký těsto pro naše a zítra to upeču všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.11.10 20:32

Ahojky Gábi :mavam: tak jak to že nemáš tu dozu s těma herama,bylo to vyprodané nebo nepřijelo zboží.

Byla jsem dneska v Jednotě a dívala jsem se na plechovou krabičku moc hezkou, ale malou na perníčky a byli v ní dva černé čaje.Uvažovala jsem že bych to koupila babičce,a pak by tu krabičku mohla mít jako pokladničku nebo na nějaké drobnosti.

Tak to je dobře že tě pán na pracáku potěšil a povzbudil tě,tak at ti to výjde. :palec: Šla by jsi pracovat do sex shopu?
Já jsem tam ještě nikdy nebyla,asi bych se styděla kdyby jse mně někdo na něco zeptal.

To víš že se na sestru moc těším.
Koupila jsem jí malý dárek takový šperk na krk a jsou u toho i naušnice a vánoční přání.

Tak já hlásím že mám těsto na perníčky udělané,ted mi těsto odpočívá v ledničce a zítra budem s Marečkem vykrajovat a péc.
Tak ti už máš dokonce dvě těsta,tak jsi zase lepší. :lol:
Koupila jsem si to perníkové koření a dokonce ho měli v akci,tak jsem jsi vzala hned dvě.Má to dlouhou záruční dobu ,a to se přece nemůže zkazit.

Máš tam ted asi doma to ho poradce,nebo nepřišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 20:41

Jojo byl tady poradce,odcházel před pul hodinou.Nabízel nám lepší urazovou smlouvu rodinnou.On ji chtěl manžel,protože ho čeká ta operace,tak aby pak měl aspon nějakou korunu pak.Zítra se staví ještě,přichystá nám pár návrhu,tak pak to asi zítra sepíšeme.

Jinak manžel byl trochu naštvanej :-x ,protože je nemocnice plná a na tu operaci muže až na začátku ledna :-? ,to chtěl doktor konec ledna,manžel to ukecal aspon na začátek měsíce.

Tu dozu jsem taky viděla v tesku,myslím lipton černý čaje že v tom jsou vid?Jak velkou dávku perníčku budeš dělat?Já loni dělala dvojitou a manžel že je to málo :think: ale kdo se s tím má zdobit vid?

To já bych se spíš v tom sex shopu bála že tam budou otravovat nějací uchyláci a ted co prodavačka když je tam sama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.11.10 21:55

Ano to je ta doza a moc se mi líbila,ale ještě jsem jí nekoupila.Jestli nevymyslím něco jiného ,tak jí babi koupím.A ještě nějakou maličkost,svíčku nebo něco a bude.

Tak to koukám že mají v nemocnici plno,a může to manžel odkládat? A slyšela jsi to že má plno doktorů z nemocnic odejít,říkali to dneska v Reportu.

Zatím jsem udělala těsto s poloviční dávky,jsou to jenom zkušební perníčky.Ten recept už mám vyzkoušený tak vím že jsou hned měkké.
Ale všechny nebudu zdobit,jen ty které dám sestře a babi do nemocnice.
Koupila jsem jsi vloni tu zdobičku perníčků,vypadá to jak tuba od zubní pasty.

A už víš co budeš zítra vařit?
Udělám ten špenát,mám na něho i docela chut.A pak budeme mít svaly ,jak Pepek námořník.

Dneska odpoledne jsme s manželem odhrnovali sníh na dvoře,tak bych ty svaly i potřebovala. :-D
Pak jsem šla pejskem na procházku a potkala jsem kamarádku,tak jsem se i venku dlouho zdržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 22:08

Taky mám recept na měkké perníčky,stačí třeba tři dny a jsou výborný :palec: ,jsou skvělý i hned po upečení…tak máme možná stejný recept :lol:

Mám chut na to filé,tak ho asi s kaší udělám.Nevím jestli mám v mrazáku Tresku,vím že tam mám Pangase tak něco vyndám a ráno obalím.

Mě se ještě libilo v Tesku balení čaju s Lipton nebo Picvik s hrnečkama,skoro všechny už mám,jsem ulítlá na ty krásný reklamní hrnečky :lol: .Taky jsem dnes viděla krásnej hrnek u kávu myslím Carte noir nebo jak se to píše,ale hrneček byl moc malej,být větší už ho mám doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.11.10 22:51

Ještě nachystám rychle manželovi svačku a pujdu na kutě.Koukala jsem na Bonda 007 a to končí o pul jedenácté,to už se pak stihnu tak akorát vykoupat a to jsem si už chtěla umýt hlavu.

Manžel mi snesl z pudy boby,tak se Kristýnka zítra do školky poveze :lol: .

Tak se hezky vyspinkej a zítra si zas písnem,papa a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.11.10 22:59

Tak jsi můžem vyměnit recept na perníčky,já je mám s těch levných receptů.A chci se tě zeptat potíráš ty perníčky rozšlehaným vajíčkem před pečením,nebo až je vytáhneš z trouby.

Tak mi to ho máme asi společného hodně,to jsi ještě neviděla moji kredenc.Mám asi osum hrnečků těch červených od Nescafé,a plno jiných.Manžel mi říká že bych ty hrnečky mohla klidně prodávat,ale já je nikomu nedám. :-D

Zítra už tu máme první prosinec,Mareček už dostal kalendář tak jsi otevře první okýnko.Četla jsem tu na internetu,že vánoce budou na blátě.Tak uvidíme jestli jim to výjde,nebo budou krásné bílé vánoce.

Půjdu jsi ještě okoupat a dočíst knížku,a pak hopnu rovnou do postýlky.Tak ti přeji krásnou dobrou noc!
Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
1.12.10 07:35

Gabi fakt to šlo takhle rychle?
a ty už jsi těhu? pomohli Ti? jaký je jejich přístup? budou mi dělat všechna vyšetření znovu, když je mám absolvovaná u gyndr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.