SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
22.11.10 11:18

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jse hlásím že už máme po škubání kačen a bolí mně palec.

Tak to je nepříjemné s tím zubem,ale radši to na moc dlouho neodkládej at to nemáš ještě horší.Radši jsi tam hned zavolej!

A jakou pojištovnu ted máš?Má nějaké výhody než ta předhozí pojištovna.Já jsem s Marečkem u Všeobecné a manžel je u Revirní poj.
Tak fakt neštve že musíš zase čekat,měla jsi jim tam dát kartáč že nebudeš zase dlouho čekat na novou.

Tak dneska máme skoro stejný guláš,my ho máme ze soboty tak bude odleženej. :-) Nezapoměla jsem vytáhnout včera knedlík,tak ted už půjdu pomalu ohřívat oběd.
Tak ti přeji pěkné pondělí a dobrou chut k obědu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.11.10 11:35

Ahoj :mavam: ,tak to jsi ráda že už máš to škubání za sebou vid?
Mě veze do školky dnes kamarádka,tak mám pár minut ještě čas.Zrovna mi povídala tahle kamarádka že má zrovna tak prasklej poslední zub jako já už asi dva měsíce a byla i na preventivní prohlídce a dr ji s tím nic nedělal,tak nevím jestli to taky nechám ještě být :nevim:

Pomažu do tý školky,tak se rozloučím.Přeju dobrou chut k obídku :mavam: :mavam: a hezký den,ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.11.10 19:06

Ahojky Gábi :mavam: Tak jak jsi strávila dneska odpoledne,když pršelo.

Musela jsem jít odpoledne na poštu a stavila jsem se i v obchodě,a taky jsem si koupila malý květák za 20kč.Mám ho už uvařený ale nevím jestli neudělám jen polévku,protože je fakt malí.

Když ti ten zoubek nebolí tak tam zatím nevolej,ale když by ti začal bolet tak neváhej.

Byli jste dneska s Kristýnkou tancovat,hned bych chodila s váma.
A co budeš zítra vařit,my ještě budem mít ten guláš.
Zítra ráno musím jít tchánovi za doktorem pro recepty,tak jsem ráda že se nemusím honit z obědem.

Ozvu se později až mi skončí seriálek.Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.11.10 19:54

Ahojky :mavam: ,tak se hlásím že jsme z tancování doma.Kristy dojídá večeři,my to máme fofr vlastně přijdem ve čtvrt,rychle vykoupat a nevečeřet,chvátáme aby byla v osum v postýlce.Dneska zas trošku zlobila,škoda minule byla moc hodná.

Uvidím kolik zbyde z guláše,když by nezbyl asi udělám zítra palcičky květákový,nějak se mi nechce do obalování a smažení,ty placičky jsou přeci rychlý.

Taky máme dnes Přešlapy a před ním ten Okresní přebor,ale ten mě nebere.Dneska mě nějak bolej nohy,jako když se mění počásko,tak jako klouby…už jsem jak babičky :lol: ale vždycky jsem na to trpívala trochu. :lol:

Dneska mě přišel čajík a ta pěkná doza,mám tu černou s čínkýma obrázkama.Jakou že máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.11.10 21:13

Manželovi přišla sms že k nám domů posílají balík ze bižutérii a náramkama,ale přitom já jsem nic neobjednávala.A ted nevím až k nám příjde pošta,že to můžu odmítnout že jsem nic neobjednavala,ani nevím tu částku kterou bych měla platit.

Mám takovou malou dozičku lístečkama,mám už jí vystavenou na poličce.Kde sis jí vystavila?

Jestli budeš dělat zítra ty placičky,tak zas prosím o vzoreček.
Zítra zajdu do školky a ještě nechám Marečka doma do konce týdne,je to už lepší tak snad se mi vyléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.11.10 21:39

No to je blbý,normálně to odmítni že to musí být nějaký omyl,že jsi si nic neobjednávala.Já takhle třeba odmítám někdy když mi manžel zapomene říct že čeká balíček a pošta chce po mě platbu,tak to taky odmítnu a oni mi akorát vypíšou ten jejich lístek.Tím to končí,víc se o to nestaráš.

Tak ještě zbyl guláš,ale pak ti hned placičky pošlu jak je udělám.

Kdy začneš píct cukroví?Já hned po Mikuláši,ikdyž už asi nebude tolik času,jestli vyjde ta práce,v což doufám.Budeme to mít trochu těžký,hned po Mikuláši pujde manžel na operaci.V nemocnici cca týden,pak pár týdnu doma.Tak jsem zvědavá jak to zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.11.10 22:25

Víš to se mi ještě nestalo,vždycky mi přišlo jen objednané zboží.Jen doufám že to je třeba jen omyl,a spletli si jen telefoni číslo a je to pro někoho jiného.A už jsem i říkala tchýni že nemám ted nic objednané jen knížky a ty jsem teprve minulý týden posílala.

Tchýně mi dneska odpoledne dala jen tak dvě Hery na pečení,tak jsem to počítala tak mám v mražáku 10 ks.Tak to mám dost letos toho nechci moc péc, ale hlavně musí být perníčky.
Asi taky začnu po Mikuláši,ale řeknu tchýni at mi napeče rohlíčky,loni jsem je mněla nějak tvrdé.
Koupila jsem si ty levné recepty tak zkusím i nějakou novinku,ale z menší dávky.
Pečeš doma na vánoce i vánočku nebo mazanec?

Máš přece doma velkou pomocnici,která ti určitě bude moc pomáhat.Já neříkám že Mareček mi nepomůže,ale ta holčička mi fakt chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.11.10 22:43

No mazanec ani vánočku jsem ještě nezkoušela,přemýšlela jsem když vyjde čas jestli nezkusím napoprvé mazanec,ale nakonec budu možná ráda když upeču nám i našim pár těch osvědčenejch výbornejch receptu.No to si piš,Kristýnka se už těší jak mi bude pomáhat :lol: .Do mikulášského balíčku ji přidám nový váleček na těsto,tak už ji vidím jak bude plánovat že bude dělat to a to :lol:

Já mám 6 pul kg Ram,6× kg moučkovýho cukru a asi 5kg hladký mouky,tak pro začátek taky slušná zásoba,naši si nějaký suroviny dodaj ještě.To se musím pochválit,rohlíčky mám každoročně vynikající :palec: ,vím samochvála smrdí :lol: ale jednou se člověk pochválit muže vid? :lol:

Tak jdu se odmalovat a uložit,nějak zívám a zívám a zívám.Mysli na mě zítra,snad se mi ozvou ohledně té práce :dance: .
Přeju hezké sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.11.10 23:10

Tak to máš fakt slušnou zásobu,kde já se na tebe hrabu.Pošli mi prosím recept na rohlíčky,já je prostě neumím. :nevim:
Budu ti držet ráno palečky i na nohou,at ti ta práce už výjde. :palec: :palec: :palec:
Taky ti přeji dobrou noc a moc hezké sny.Pa. :mavam: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 08:58

Dobré dopoledne :mavam: ,do zprávyček jsem ti poslala recept na vanilkové rohlíčky.Tyhle se ti určitě povedou,v naší rodině se pečou jedině tyhle rok co rok a nikdy se nestalo že by nebyly dobrý.

Jinak u nás je pěkná zima,docela ledovej vzduch a zas začíná krápat.Už to asi lepší nebude.Měla jsem si okna umýt dřív,jako ty… :roll:

Tak co jak to vypadá s Marečkem?Není mu líto že nebude na besídce?Dneska byla ve školce už vyvěšená upoutávka na Mikulášskou besídku tady co má město.Je v neděli 5.12. Tady jsou hezký besídky,Kristy se moc těší.Ani ještě nevím kdy plánujou vánoční ve školce.Kristy říkala že zatím nic speciálního netrénujou ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 09:23

Dobré dopoledne :mavam: ,ano už jsem tu zprávičku četla a velké díky určitě je vyskouším.Mamka nebude vůbec péc že jsi už cukrový objednala ,a rohlíčky mi odmítla upéc.Máme totiž jednu paní která se pečením živý,a má fakt výborné cukrový a dorty.

Byla jsem Marečka ve školce odhlásit,a učitelka hned věděla že je nemocný.Je odhlášený do pátku a pak v pátek zas budu volat jestli v pondělí příjde.

Bylo napsané na nástěnce že rodiče kteří příjdou ve čtvrtek na slavíka,že se mají naučit z dětmi zpívat nějakou lidovou písničku.
My jsme nebyli ani v loni byl taky nemocný,ale předloni jsme byli a zpívali jsme pec nám spadla.
Máme dokonce i dvě fotky na památku jak jsme s Marečkem zpívali.
Mám dneska změnu v obědě udělala jsi mi chutě na ty květákové placičky ,tak je udělám taky.

Manžel jede zítra s mamkou ráno na krev,a pak mi hlásila že ještě budem škubat ty blbé kačeny.Tak at se pak nemusím honit ,tak ten guláš nechám na zítra.

Je venku zima byla jsem na kole a musela jsem si dát na ruce rukavice,včera nebyla taková zima jak dneska.
Zase se začíná mračit nebude náhodou dneska sněžit,Mareček už čeká toho Martina. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 10:04

No vidíš nakonec máš placičky květákový dřív jak já :lol: ,taky mám na ně chut,zítra je udělám.Dneska až pujdem ze školky tak se chci stavit ke kadeřnici,jestli by mě na tenhle týden ještě nevzala.Jeden ze soboty na neděli k Pražákum a tak abych byla fešanda.Chci to vzadu víc ostříhat a hlavně světleší blondatou nabarvit.

U nás to na sníh nevypadá,ale zima teda je.Však jsem nakázala Kristýnce až pujdou se školkou na procházku at si nezapomene vzít rukavičky.

Jak jsi psala o tom objednaném cukroví,tak naše mamka jeden rok ale to už jsme byly velký,měla objednaný minizákusky a to bylo taky fajn.Člověk si zas rád zobnul něčeho jiného,ale když si představím kolik bych toho musela koupit já :roll: .Těším se až budu péct,na tu vuni,manžel pak pžijde z práce a rozplývá se jak to doma hezky voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 10:21

Už jsem si oškrábala brambory a za chvilku půjdu udělat ty placičky,už jse docela i těším.Neboj pošlu ti vzorek,at ti to není líto.

My dneska budem asi doma v teplíčku,at jsme zdraví na pondělí.V pátek ráno ještě pojedem na logopedii,tak doufám že nebudu moc velká zima.

Mamka mi slíbila že mi dá malou ochutnávku,a já jí dám zase moje cukroví.Ale ty tvoje rohlíčky určitě vyskouším,už se na ně moc těším.Já totiž rohlíčky můžu a Mareček je taky má rád,ale loni je měli ty naše slepičky když je nikdo nechtěl.

Včera jsem ti psala jestli pečeš vánočku nebo mazanec, tak mi jí samozřejmě taky nepečem já jsi jí radši koupím v obchodě.
Ale tchýně akorát peče na velikonoce beránka,na to má tu formu.

Mareček mi říkal že se už těší až bude zdobit stromeček,ale mi ho zdobíme den před vánocemi a to večer až spí.Tak nevím jak to uděláme letos,aby mu to nebylo líto že ho nezdobil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 10:39

Taky jsem ho dřív zdobila večer před štědrým dnem když Kristýnka spala aby to měla jako překvapení.Ale minulý rok jsem den před vánocema byla celý den v práci,tak mi ho Kristy pomáhala zdobit poslední volný den,jinak to nešlo.Když si vzpomenu na štedrý den v práci do čtyř,to byl docela opruz :pocitac: Na tohle jsou ty supermarkety špatný,nikoho nezajímá že máš malé děti,nikdo nebere ohled.

Zatím mi nikdo nevolal ohledně té práce,začínám se obávat že to je pasé.Sakryš to jsem vyučená,praxi mám,nastoupit mužu ihned,zaměstnavatel za mě dostane peníze protože mě vezme z pracáku a ani to nestačí :cry:

Dneska se musím stavit na poštu ještě.Přišla mě platba za kozajdy co jsem prodala na aukru,tak je musím poslat.Už je mám zabalený,tak to hodím jen do kabely.

Ale víš že to je od tebe hezký,že si loni myslela i na slepičky že měli cukrovíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 11:19

Já bych na ně nemyslela kdyby nebyli tak tvrdé,a neměla strach že mi vypadnou zuby. :lol:

Tak to je škoda že se ti ještě neozvali, budu ti držet stejnak pořád palečky. :palec:
Nezoufej určitě ti dají vědět,vždyt dneska je teprve úterý.

Je to bordel v těch supermaketech,vždyt ted je všude otevřeno do deseti hodin až do štědrého dne.A od čeho jsou mražáky,já tam schovávám i rohlíky a chleba.A někdy koupím i více salámu jak je v akci,a dám jsi to taky do mražáku.To je hlavně v těch lidech,že jsou tak naučeni a supermakety jim v tom podporují.
Taky by jsme měli zahájit stávku,že za málo peněz děláš pátek ,svátek a prostě pořád ikdyž jsou vánoce.
Ale já jsi myslím že to tak bude pořád,a my prodavačky s tím nic nenaděláme. :pocitac:

Tak se budu zase stebou loučit,půjdu už smažit ty placičky.Měj se moc hezky a přeji pěkný den ikdyž je venku zima.Dobrou chut!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.