SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
17.11.10 17:29

Tak to je dobře že vám oběd moc chutnal,já jsem taky dostala pochvalu.Mám to recept z těch levných receptů,a v pondělí jsem si koupila už na vánoční cukroví.
Jak jsme byli včera v Opavě tak jsem si koupila i nové vykrajovátka,na perníčky čerta ,mikuláše a anděla ,a pěknou hvězdičku. Vše to stálo 150kč,tak to jsem manželovi neřekla že to stálo tolik.
Ještě pořád nevím kolik druhů cukroví budu péc,ale určitě vím že to nebudu přehánět.
Tescu byla velmi dobrá cena na Heru,tak jsem si ještě koupila a dala do mražáku.Když jsis koupila dvě Hery,tak jedna stála 9kč no nekup to. :lol:

Tak to budeš mít super odpoledne,když ti příjde i kamarádka.
Tak se měj moc hezky, a zatím.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.11.10 22:35

Už asi spinkáš u telky vid? :lol: Nevadí,tak se hezky vyspinkej,dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.11.10 22:43

Jé,mě to tam vubec neskočilo za celý odpoledne i večer že si psala.Tak si říkám že si asi usnula u televizky :lol: a ty jsi přitom psala. Taky nebudu péct hodně druhu,něco napeču našim,ale tak to osvědčené.Manžel nejí tmavé cukrový takže mám vše světlé,ještě že tam jsou perníčky,protože by to vypadalo stejně na mísách.Dneska viděl manžel reklamu na Heru,jak tam pečou perníčky a už mě hlásil at je letos perníčku ještě víc jak loni :lol: a to jsem dělala dvě várky :jazyk: jenže kdo se s tím má zdobit pak :think: .Já peču vše z Ramy,ale jinak cena hery za kterou si koupila je super :palec:

Tak pomažu spinkat,papa dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.11.10 22:53

Ahojky, ještě nespím ale byla jsem si umýt hlavu,a musím si jí ještě vyfénovat.
Perníčky taky musím udělat víc,když jsem si ted koupila ty nové formičky.Už jse hlásila i mamka,že by chtěla perníčky at na ní nezapomenu.

Loni byla i soutěž na Heru,když jsi poslala obaly tak ti poslali dozu a mi přišla.Takové moc krásná zlatá,pak jsem si do ní uložila ty perníčky.

Tak se hezky vyspi a přeji taky dobrou noc!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.11.10 08:34

Ahojky :mavam: ,dneska tady čekám na chvilku finančního poradce.Volal mi a přál k narozeninám a že pro mě má nějaký drobnosti.To jsou věci vid?Asi dávaj ty jejich firemní dárečky,propisky…

Jinak si představ dneska se mnou mluvila učitelka ze školky. :think: Že jestli zvažujem že pujde Kristy do školy v září.Že v současný době by nám to nedoporučovala,že je ještě hodně hravá,do plnění těch předškolních ukolu se jí moc nechce…jakože teda to se muže změnit za čtvrt roku ale kdyby se to nezměnilo že by jí dala spíš odklad na mém místě.Tak ti jsem z toho taková divná :think: Vím třeba že se neumí podepsat,ale zas na druhou stranu se říká že se děti do tohodle nemají nutit,že od toho je škola,tak ti nevím.Promluvím o tom s manželem odpoledne.
Ona pěkně mluví kreslí zpívá,je fakt že nepíše nečte…
To mě trochu dostalo teda no :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.11.10 10:30

Ahojky Gábi :mavam: já se moc omlouvám že jsem dřív nenapsala,ale byla jsem na poště,v obchodě a v lékarně.Měla jsem kolo,ale u nás tak prší že jsem domů přijela jak z moklá slepice.Musela jsem se celá převléc,a hlavně že jsem si včera myla vlasy tak jsem si je ještě fénovala.
Tak nevím jestli ta mamka dneska přijede,když u nás tak moc prší.

My říkala kamarádka že mužeš své dítě dát do školy na zápis,a že škola tvé dítě vezme a pak je to na rodičích jestli to dítě půjde do první třídy nebo ne.
Ta kamarádka ale není od nás,je z Opavy.
Mareček se taky neumí ještě podepsat,ale už se snaží říkat číslice a pozná i abecedu.
Tchýně taky nechce abych dala Marka do školy,ale na zápis určitě půjdem říkala to p.doktorka na logopedii že můžem.
Já bych se s tím netrápila,uvidíš že to bude v pořádku a na zápis bych šla.

Na oběd jsem nakonec vymyslela brambory,bílí prejt a kysané zelí ještě musím udělat.
A co vaříš dneska ?

Mareček je nějak nachlazený má rýmku,a mírně kašle.Uvažuji že zítra zavolám do školky, a ještě ho odhlásím aspon do středy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.11.10 10:57

Tak akorát před chviličkou odešel ten pán poradce.Představ si dostala jsem láhev templářského vína a to jsou kvalitní vína,to se divím že to dávají všem klientum :potlesk: a ing konto,tam si mužeš spořit ale nemusíš,neplatíš vubec nic,ani za výpisy výběry…no tak si říkám proč si to nezřídit.Pak mi doporučoval abych si neprodlužovala stavební spoření to že se dnes výhledově nevyplatí…

Večer upeču picu,mám už koupený to těsto tak to jen ozdobím a upeču.A ted si dělám hrachovku pro sebe,zítra udělám nejspiš rizoto.Potkala jsem ráno jednu kamarádku,tak jsme se domluvily že na zítra omluvíme holky ze školky a že přijdou dopoledne na návštěvu,už tady nebyly hodně dlouho.

To jo,učitelka mi taky říkala at k zápisu normálně jdeme,že se to třeba změní za ty tři měsíce.Kristy taky pozná pár písmen,i napíše nějaký,napočítá,vyjmenuje dny v týdnu,roční období,pozná pravou od levý strany…
Jsem z toho trochu zaskočená no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.11.10 11:10

Jo ještě jsem ti chtěla napsat a zapomínám na to,sestra taky posílala ty obaly od Hery loni a doza ji nepřišla představ si.Jinak je krásná,já je mužu tyhle dozy :lol: ,viděla jsem ji v reklamě.
Psala jsem do toho vánočního kolotoče jak jsi měla napsat něco o sobě,že mám ráda červenou barvu a spírám ty plechový dozyčky…
Mám nějaký i starodávný a ty mám nejradši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.11.10 11:22

Tak se s tebou rozloučím,pomažu do školky.Pak musíme na nákup ještě,cestou ze školky ráno jsem se nechtěla stavovat v obchodě,že měl přijít ten poradce tak jsem chtěla ještě vytřít a vyluxovat tak abych to stihla.

To jestli někdo špízoval,ještě přijdu do řečí :lol: .Dopoledne když je manžel práci za mnou přijde solidně vypadající mladík s lahvinkou v ruce :lol: no :lol:

Tak ti přeju hezký den ikdyž upršený,u nás je to stejný.Slejvák není ale hodně mrholí.
Nechte si chutnat k obídku,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.11.10 11:34

Já mám taky pro Marka asi podobné konto,že tam nemusíš dávat peníze pravidelně a vypisy a výběr mám zdarma.V pátnácti dostane kartu do bankomatu a v osumácti to může vše vybrat.Máme to zařízené na poště,byla tam taková akce a dostala jsem k tomu plyšového pejska.

Já jsem ty obaly posílala hned na začáku soutěže,protože já si ty obaly schovávám na vymázaní plechů a peču jenom z Hery.
Je pěkná to máš pravdu,zase jsi do ní schovám perníčky.

Mamka psala že přijede,tak jsem moc ráda neviděla jsem jí od minulého čtvrtka.
Dneska je to týden co nám umřel děda,ty dny fakt moc rychle utíkají.Je moc škoda že není žádné poslední rozloučení,ale bylo to přání dědy.
Sestra přijede až na začátku prosince,a jenom od čtvrtka do neděle.

Neboj bude to dobré,Kristýnka je šikulka.

Tak se budu stebou loučit,a půjdu ještě zahustit to zelí jen doufám že nebude moc kyselé.
Měj moc hezké odpoledne a večer si zase písnem.
Dobrou chut k obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.11.10 21:10

Ahojky Gábi,tak jak ses měla odpoledne,a pršelo u vás celí den.
Představ si že Mareček odpoledne spal,a když odpol.spí tak je nemocný.Má hustou rýmku a začal mi kašlat,zítra budu volat do školky a odhlásím ho ještě do středy.
Ve čtvrtek mají pro rodiče vystoupení(Kobeřický slavík),budou tam tančit v krojích taneček a pak budou rodiče zpívat z dětmi nějakou jednoduchou písničku.
Tak uvidíme jestli se zůčastníme,ale myslím že spíš asi ne.

Mamka odpoledne přijela autobusem,tak jsem jí byla naproti když Marek spal a u nás pak odpoledne nepršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.11.10 21:38

Ahoj :mavam: ,tak to je mi líto že Mareček stoná.Tak držím pěsti at se z toho rychle dostane.U nás je to zrovna tak,jakmile odpoledne usne,vím že je zle.Naštěstí se drží,ten zázvor je fakt snad zázračnej :palec: .

Představ si jak jsem si objednávala čaje,tak mi dnes volal pán od nich,že mi za tu objednávku nad 400kč jak dávají 50g nějakého čaje,tak že mi přibalí zdarma 50g toho Gravozen čaje.Což jsem moc ráda :palec:

Teda to by bylo škoda kdybyste se nemohli zučastnit toho vystoupení,tak se kurýrujte,to by bylo škoda prošvihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.11.10 22:32

Je dobře že zatím nemá teplotu,tak jsem mu dala Mucosolvan a uvidíme jak mu bude zítra.
Je to škoda že nepůjdem na to vystoupení,ale když bych dala Marka od středy do školky tak to bude blbý jít pak ve čtvrtek na to vystoupení.

Tak to opravdu potěší,když dostaneš vzoreček zdarma a zrovna toho čaje který piješ.
Já jsem měla jen za 350kč,tak jsem dostala lístek na 50g čaje zdarma při příští objednávce.

Už víš co budeš zítra vařit?
Udělám asi špagety ze sýrem,protože už jsme měli pořád brambory.
V neděli nebude zase vařit ,manžel chce jít na zvěřinové hody máme objednaný stůl.
Ale já to moc nemusím,ale manžel chce jít tak at nejde sám ale já bych jsi radši dala řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.11.10 22:59

Půjdu jse ještě na chvíli číst do vany knížku,tak se stebou rozloučím.
Měj hezký večer a přeji dobrou noc!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.11.10 08:57

Ahojky :mavam: ,promin že jsem ti večer nepopřála dobrou noc,ale nešla mi stránka s e miminem otevřít,že není momentálně k dispozici nebo tak něco.

Já jsem si schválně aby mi to dalo objednávku nad 400kč objednala ještě zvlášt 50g toho Gravozenu,minule mi to taky poslali jak píšeš na příští objednávku 50g čaje zdarma,ale ta objednávka se musela udělat do měsíce a to jsem nějak nevyužila protože jsem měla toho Gravozenu dost v tý době.Jakou jsis objednala dozu?Já tu 100g černou,myslím že dnes by mi to mohlo přijít.

Tak dneska taky nevařím,s Kristýnkou si uděláme asi knedlík s vajíčkem,mám tam zbylý bramborový a představ si večer nás vezme manžílek někam na krásnou večeři.On potřebuje do Pardubic,tak sjedeme s ním,já si tam zařídím co potřebuju a večer nás manžel vezme prý třeba na Kunku :palec: To budeme mít krásný romantický večer.Už se těším,my si občas objednáváme picu z picerie ale nikam si nevyjdeme,tak jsem ráda.

A co Mareček,noc byla klidná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.