Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to všechno zítra s mamkou zařidte a dej si za mě něco dobrého k obídku.Já mažu dřív do postýlky,čeká tam na mě manžel na tuleníčko,než přijde červená mrška tak at to ještě stihnem ![]()
Taky jsem se na jednu stranu obávala co mi paní odepíše,na druhou stranu jsem doufala v dobré zprávy…no a nakonec to dopadlo tak nějak všelijak. ![]()
Tak na zítra ti přeju hezký den a ted dobrou noc,papa ![]()
Musím si ještě dát do pěněženky stravenky,a určitě jsi dám něco dobrého co doma nevařím.
Já jen též doufám že to zítra nedostanu,vezmu si radši do kabelky tampon.
Tak ti přeji dobrou noc a zítra hezký den!Mohlo by být jak dneska svítit sluníčko,hlavně at neprší.
Papa.
![]()
Ahojky Gábi
,tak se hlásím že už jsem tady,ale jak půjdu koupat Marečka tak se odhlásím a pak tu zas budu.
Tak jak ses dneska měla?
Měla jsem se celkem dobře,ale s dědou je to dost špatné doktor.nám říkala že máme myslet na nejhorší.
Koupila jsem si novou hnědou čepku a rukavice k té nové bundě, a naši my přivezli z Anglie teplou šálu.Už jsem těším až budu v zimě v teplíčku,ještě by to chtělo i botičky.
Na oběd jsem si dala plněnou papriku v rajské omáčce,a rýži bylo to moc dobré.
Paní věštkyně mně ještě neodepsala,možná mi napíše zítra.
Pro manžela čaj jsem nesehnala,tak jsi to musím objednat přes internet.Čajů tam bylo že ani nevíš všechny ty názvy,ale ten který jsem chtěla zrovna ne.
Ahojky
,tak jak si se měla s mamkou?A copak jsis dala dobrého k obídku?
Představ si možná se mi rýsuje práce
,když já nevím jestli mužu doufat nebo se těšit či radovat,znáš to jak mě všechny možnosti dopadly.Nevím vubec podrobnosti ale vím že jedna holčina tam dělá na tři směny ale další co dělala v Bille chodí jen na ranní a obě holky mi už dřív říkaly že jsou tam spokojený.
Tchýniny kamarádky manžel se tam zná s někým,mám tam volat nebo se stavit a říct že to mám od pana toho a toho.Jéé,já bych měla takovou radost a kdyby to klaplo na ranní tak jsem tuze spokojená že mám práci a i bych a tomu věřím tak nemyslela na přání těhotenství.
Zítra si nechávám Kristýnku doma,jak to udělat je mi takový blbý jít se ptát na práci s dítětem,ještě čekám avon že mi má přijít.Asi až přijede avon,šoupnu Kristýnku na chvíli ke kamarádce a zajdu tam.Ono je to kus cesty.Je to v tý fabrice jak jsem ti od začátku psala,ale jen to tam sídlí nepatří to k nim.
Dneska jsem udělala nákup na oslavu a děs pětikylo v pr… Zítra upeču nějakou dobrou buchtu a udělám chlebíčky,dneska jsem si už dost tady uklidila,tak zítra jen tak decentně,představ si že jsem si i vyluxovala pavučiny v obýváku ![]()
Jé,taky mě to tam neskočilao že si už psala.
S dědou to je smutný
,to je mi líto.
Ahojky ![]()
Mamka mi o půl osmé večer psala,že děda zemřel.Jsem moc ráda že jsem ho dneska viděla,ale nečekala jsem že to bude tak rychle.Doktorka sice říkala že máme čekat nejhorší,ale proč to muselo být zrovna ted.
Moc to držím palečky at ti to výjde,jestli ti pak ta kamarádka pohlídá Kristýnku tak jsi tam zajdi zeptat.
Už se pomalu připravuješ oslavu,a kdy to budeš slavit v sobotu.Přijdou vám rodiče už na oběd,nebo až odpoledne na svačinku.
Tak už mám čaj pro manžela objednaný,vzala jsem to větší balení,a taky jsem si objednala dozíčku na čaj.
Ty se máš že máš uklizené,já jsem dneska neudělala vůbec nic.
Tak to mě opravdu moc mrzí,že vám děda tak rychle odešel.Je mi to líto,tohle je vždycky smutný ![]()
Slavit budeme zítra,ale jen decentně.V sobotu jedem do Pardubic,tam budem slavit tak společně s bráchou a ségrou a hromadou lidí,hlavně bráchy kamarádu,ale ty jdou slavit bráchy narozky,my se tam tak přifaříme
.Zítra nám sem přijde moje kamarádka s rodinkou a tchýně s tchánem.Takový menší posezení ale bez obědu,jen studený pohoštění.Chlebíčky,slaný,sladký…
Jdu do vany,musím si umýt vlasy,at nejsem zítra jak racochejl ![]()
Musím říc že mněl krásný věk 87 let,a bylo to pro dědu vysvobození.Jednou tam stejnak musíme všichni,tak je to na tom světě zařízené.
Tvůj brácha má narozky stejně jak ty,nebo jiný den když to bude te slavit spolu.Tak to budeš mít takovou malou oslavu,ale taky budeš pěkně unavená.A co budeš Zítra vařit na oběd?
Musím udělat zítra nějakou polévku a ještě budem mít ty karbenátky a uvařím brambory.
A na neděli už mám taky oběd,manžel od mamky přinesl už upečeného bažanta tak to jenom ohřeji .Jen vytáhnu knedlík ,ale já takové maso moc nemusím.
Gábi já se dneska stebou už rozloučím,a napíšem si zítra až večer.
Tak jse měj zítra moc hezky a pěkně si to oslav.
Dobrou noc ! papa.
![]()
Jojo,jsme všichni štíři
.Brácha 12. já 14. a ségra 21.listopadu. Ta naše mamka si to umí načasovat,vid?
Zítra moc vařit nebudu,je tam zbytek segedínu,ale ne už teda pro všechny.Tak bud ho nechám manželovi k večeři k a my si uvaříme polévku k obědu nebo si ho sníme s malou a manželovi vyndám z mrazáku prdelačku.Myslím že to uděláme asi tak no,manžel stejně jak bude zobat zobat chlebíčky tak moc večeřet už nebude chtít.
Taky přeju krásné sny,ještě nachystám manželovi svaču do práce a pujdu také na kutě.Tak papa zítra,mysli na mě co se dozvím o práci,papa ![]()
Ahojky Gábi
,tak to mamka fakt uměla,že se jí to povedlo. ![]()
Moje nejstarší sestra se narodila 1 února,mamka 13 a já jsem 18 února.Taky jsme to doma slavili do hromady,ale ted to slavíme každá zvlášt.
Tak ti moc držím palečky,at ti ta práce výjde. ![]()
Tak se měj moc hezky a dobře to oslav.Pa. ![]()
Ahojky
,vubec jsem se sem během dne nedostala a to je u mě nezvyklý
nezapnout pc
.Před chvilkou odešli poslední hosté.Odjela i Kristýnka,ségra ji vzala s dětma do Pardubic,aby si zas holky mohly více hrát.Tak jsme doma samotinký,zvláštní pocit.Nejsem zvyklá být bez ní
,jen když někde paříme pozdě,ale takhle když jsme doma…zvláštní.
Dostala jsem od manžela krásnou orchideužlutou,no uplně výstavní,tak doufám že mi aspon chvíli vydrží.
Přemýšlím co zítra uvařím,v neděli se najíme u našich,ale co zítra? ![]()
Vy to taky máte krásně unorový
,někdy se to tak zadaří no
.
Dobrou noc,jdu do vany a pak hupky šupky do postýlky.
Tak hezké sny
![]()
Dobré odpoledne
Gábi já jse moc omlouvám,že jsem včera nenapsala ale já jsem usnula u televize u sportu.Vzbudila jsem se kolem půl dvanácté,tak jsem se pak přesunula jen do postýlky.
Ta paní věštkyně mně ještě neodepsala,ale ted jsem to poslala dobře a asi toho má hodně.
Tak jak si to včera oslavila?Tak jste měli z manželem aspon noc sami pro sebe,když Kristýnka není doma.
Tak ti manžel udělal s tou orchideií určitě radost.
Já mám ted tři orchidee a všechny tři mi květou,zálevám je jenom jednou týdně.
Včera jsem si uvařila vývar tak tam jenom zavařím zeleninu a nudle,a ještě budem mít to rizoto.
Dobré dopoledne
,vyspala jsem se krásně,ráno jsem se teda vzbudila asi v 8 ale že bylo doma ticho tak jsem ještě usnula na hodinku tak lehce.Je mi jasný že holky v Pardubicích řáděj už pomalu od sedmy.
Jojo tuleníčko bylo
.
Tahle orchidejka je řezaná,v květináči by se mi taky líbila.Zasazenou kytičku mi donesla tchýně.Říkala že nemá květy ale krásně bohatě rostou ty zelený lístečky.
Já večer vyndala uzený z mrazáku že udělám s kaší,jenže jsem si pak vzpoměla že naši říkali že budou píct maso a koupej uzenou krkovičku,tak jsem zas uzený uklidila a vyndala mletý že udělám čevabčiči s bramborem a mám tam na obírku kosti vepřový tak je ovařím do polévky taky.Měla jsem jich v mrazáku dost,tak aspon to trošku zase začnu likvidovat,prosimtě mám tak plnej mrazák že mi nejdou otevřít ani některý šuplíky
,děs.Na jednu stranu si člověk říká paráda jsou zásoby nebude se utrácet,ale když pomalu neotevřeš mrazák???
To už se mi dlouho nestalo,abych usnula u telky
,tak sis pěkně dáchla vid?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.