SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
6.11.10 22:21

Já se na Stardans nekoukám.Žilková mi nevadí ale Agáta mi příliš sympatická není.
Když ji budeš psát,dobře to formuluj,mě tam napsala že ji muj dopis přijde jak prázdný povzdech…asi ne všemu se dá věřit.Prázdný povzdech to z mé strany určitě není,po miminku toužím.Tak asi taky záleží jak to formuluješ,já to napsala tak z mého pohledu upřímně jak se věci mají,samozřejně ne s podrobnostma,to bych psala román.
Na zítra taky budu mít další várku suchého prádla,tak další žehlení zas.Chci taky něco upéct,přijde ta kamarádka tak at mám co nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.11.10 22:48

To nevadí že se na to nedíváš,je tu i na Emiminu diskuse tak to tam možná někdo písne.Jen mně to tak zajímá,protože už minule mně to nebavilo se na to dívat.
Tak říkáš psát to zkráceně a hlavně dobře formulovat,tak to bude asi u mne problém.A věříš to mu aspon trošku,nebo jsi myslíž že jen to tam tak napsala?

Ta moje kamarádka se mi vůbec neozvala,tak ted nevím jestli mám ještě čekat nebo jsi to objednat přes internet.Já ty čaje piji jen dvakrát denně,i tak to je těžké pro mně vypít.
Zkus udělat tu moji roládku,věřím že se ti napoprvé určitě povede. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.11.10 23:08

Tak už vím kdo vypad ze Stardanc,představ si že Žílková ale stejnak se na to nebudu dívat.Moc to držím Sašovi Rašilovi,mám ho ráda a líbil se mi v seriáli Rodiné pouta.

Tak se budu stebou loučit a půjdu do postýlky jsem nějak unavená.Dobrou noc a zítra ráno si napíšem.Papa.
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.11.10 23:10

Fakt mám z toho takový smíšený pocity.Takový hrozně okrajový jestli mi rozumíš.Dá se předpokládat že sedmiletý vztah nebude stejný jako roční vztah ale to přece neznamená že nemuže být pěkný.
Samozřejmě by se mi líbila odpověd ve stylu miminko je už na cestě k vám…
Abych byla upřímná nevím jak je správný ten dotaz formulovat,já si myslela že je napsaný od srdce.

Roládu já jednou pekla už kdysi takovou tmavou,ale vubec se mi nepovedla,tak se do dalších pokusu příliš nehrnu a dělám to osvědčený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.11.10 23:11

Já ještě nejsem vykoupaná,tak se ještě na chvilku naložím do vany.
Tak at se ti něco hezkého zdá,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 09:19

Dobré dopoledne :mavam: :mavam: ,dneska jsem nějak huře spala,ale je to asi tím že jsem si dala v devět rozpustnou kávu.Normálně si ji už nedávám,tak to je asi tím.
Psala jsem ti že jedu v uterý do Polska?Tchýně má dva poukazy a neví o nikom kdo by jel.Tak jsem se hned vnutila :lol: a ona byla taky ráda že nemusí nikoho dál schánět.
Dneska u nás leje a leje a leje,doufám že v uterý bude líp.Odjezd je z Pardubic,tak musím dát Kristýnku brzo do školky,mají plavčo,tak jít musí.Byla bych ji omluvila a nechala u našich,ale takhle pujde.
Jo já ti vlastně včera nenapsala ty energetický drinky prodávají všude ve větších potravinách,koupíš od levných v akci třeba 7kč po dražsí 35kč.Všechna mládež to pije,tak to není vubec špatnej nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.11.10 09:42

Ahojky Gábi :mavam: mně spalo celkem dobře,ale zase mám rýmu.Je to tím počasím pořád nevím jak se mám oblékat,ale zimní bundu mám ještě schovanou.

Jé to si mi nepsala že jedeš do Polska,a kde přesně jedete do jaké části určitě na nějaké trhy.Už by tam mohli mít i vánoční zboží,to je něco pro mně.

U nás je jen osum stupnů a taky u nás prší,k našim jedem autem tak mi to nevadí.Horší by bylo kdyby jsme museli jít na autobus,a k našim z autobusu to je ještě větší kus cesty.

Mareček mi říkal že foukají ve školce na harmoničky,na konci listopadu bude vystoupení pro rodiče tak asi nacvičují nějakou písničku.To se musím jít podívat,jakého to mám šikulu.

Asi pojedu přes týden jeden den do Opavy,tak se zkusím potom nápoji podívat.Marečkovi též dochází ty kapky na tu imunitu ,nebudu si je objednávat přes internet tam to výjde dráž to balné.Mareček bude ve školce a já jsi to všechno v klidu projdu,manžel syna pak vyzvedne odpoledne ze školky. Čaje asi stejnak nikde neseženu tak musím počkat ,at se mi ta kamarádka ozve.Večer jí zkusím napsat možná že jen mi zapoměla odepsat,a čaje má doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 10:33

Jojo,tyhle dětský představení…to je nádhera :palec: .Já jsem z toho na měkko a mám pomalu na krajíčku.Loni na vánoční besídce měli taky u nás krásný vystoupení.Kristynka byla za vítr,měla takový křídla ze šátku…no krásný :palec: .
Myslím že to je zájezd do Klodska.Ono je to prý od Čedoku a ty většinou do Klodska jezděj.Chci se tam taky kouknout po krásným umělým stromečku,ale takovým opravdu krásným.Manžel ten má radši živej,ale já bych radši umělej a větvičky jen do vázy.
Já co jsem vytáhla ten červenej flaušovej kabátek,tak nic jiného nenosím.Nasadím si k tomu takovou červenou bekovku a cejtím se dobře.Mám ráda červenou :lol: .Jdu strouhat bramburky :roll: ,vy se máte že jedete na obído :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.11.10 11:09

To máš pravdu že je to nádhera od těch dětí,a ještě jak se u toho snaží.V loni hráli pohádku o dvanáct měsíčků,Marečem měl být květen a rodiče měli dětem udělat doma kostým.Tak jsem mu ušila takovou zástěrku s květinkama,ale Mareček mi onemocněl.Zkoušeli to asi měsíc tak jsem pohádku stihla,ale už nebyl květen ale mráček který tam seděl .I tak to bylo moc hezké jak zpíval a mněl velkou snahu. :palec:

My taky máme koupený stromeček z Polska,my jsme doma neměli nikdy živý stromeček.Ted máme takový střední ,a jsem sním spokojená jen ho složím a dám ho na půdu a zas je na další rok.Už ho máme jak měl Mareček rok,a je pořád pěkný a byl u toho i stojan.

Tak se budu stebou loučit pomalu půjdu zbudit manžela,at to stihnem na dvanáct tam být.
Měj moc hezké nedělní odpoledne,a přeji dobrou chut k obědu!(Mnam,mnam číná a bramboráčky.)
Měj se!papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 11:23

Užijte si návštěvu a k nedělnímu obídku vám přeju dobré pochutnání.
Já jdu taky ohřívat polévku a pak hned začnu smažit bramboráčky.
Tak krásný nedělní den přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 20:52

Ahojky,tak jak jste se měli? Vím že nekoukáš na Talentmánii ale tohle je sen.Patricia Janečková,já jsem z ní na měkko.Koukněte se ke mě na profil s manželem na Facebook,mám tam vystavený její video z minulého kola.Dnešní si taky vystavím jak tam bude.Protože to je andělský :palec:
Jinak čína byla mnam mnam,poslala jsem ti vzoreček :lol: .Copak jste měli vy dobrého?Já si zrovna tak říkám co uvařím zítra.Možná plněnou sekanou s bramborem?Ty máš vlastně uvaříno vid?
Jinak musím pochválit Kristýnku,skutečně si pokojíček pěkně uklidila a šlo jí to od ruky,škoda že jí pokojíček v tomhle stavu nevydrží déle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.11.10 20:54

Ahojky Gábi :mavam: tak jak jsi prožila nedělní odpoledne.
Dneska tatka udělal výborný oběd,pečené kuřátko,hrníčkový knedlík a dušené zelí.Pak jsem mamce pomohla z nádobím a pak jeli za dědou do nemocnice.
A jak jsme přijeli domů dali jsme si kafíčko a svačinku,a pak jsem se dala do žehlení.Pustili jsme si z Marečkem film,Kdopak by se vlka bál a Marek jsi hrál i díval hlavně jak ta Terezka byla ve školce.

Ta kamarádka mi psala že ten můj čaj má,ale pro manžela není ale že ho může pít taky.
Ještě mně psala o nějakém čaji Kulový blesk,tak jsem se dívala na internet ale to je spíš čaj na zvýšení sexualního libida z rostlinou viagrou.
Tak ted nevím jestli ten čaj pro manžela nemám zase objednat přes internet,nebo mu dávat ten čaj co mi koupila ta kamarádka.

Gábi prosím pošli mi tvoji adresu na soukromou zprávu,at to můžu poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 21:00

Já bych určitě manželovi dělala ten na zlepšení spermií,takže bych šla zas do tamtoho.
Budu taky objednávat asi příští týden.Manžel ten má ještě dva 100g sáčky celý,ale já za ty dva měsíce spotřebovala 300g poctivým užíváním. Tak přemýšlím jestli si nemám objednat hned dvě 300g balení a budu mít na 4měsíce dopředu.
Jinak jsme holky pilný,taky mám vyžehlíno a upečíno…
To jste měli dobrý obídek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.11.10 21:43

Manžel se díval na Facebook akorát říkal že mu přišlo upozornění ,že máš za týden narozeniny.Tak mu musím zítra říc at mi to ukáže,to video te zpěvačky.A kristýnku by nešlo nějak natočit,aby mi zazpívala když to nešlo na ten mobil nahrát?

Moc ti díky za tu adresu a obaly samozřejmě pošlu,ještě musím říc Marečkovi at nakreslí taky obrázek pro Kristýnku.
A taky díky za vzoreček mooc jsem si pochutnala,máš jí fakt na jedničku. :palec:

Asi si ty čaje taky objednej a budeš mít zásobu,a hlavně ušetříš za balné.Já ten pánský čaj manželovi taky objednám,když mi je zatím pije at má každý svůj.

Já mám zatím vyžehlené jen trička od Marečka,ale další věci jako ručníky a manželové košile pak musím přes týden ještě vyžehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.11.10 21:58

Mám nějaký její písničky na telefonu nahraný,tak se zítra juknu jestli by to šlo nějak stáhnout do pc a poslala bych ti mailem.Když to pujde,nahrahu tu její oblíbenou…Věřím andělum.Jednou jsem to zkoušela vložit na facebook a to mi nešlo,ale zítra to zkusím.
Tak já jsem ráda že jsem vyžehlila vše,ale znáš to na sušáku se mi suší dnešní vypraná várka…je to furt do kolečka :roll: :jazyk:
Zítra se chci stavit na benzince tady,prý tam hledali někoho na ranní směnu,ikdyž bych se divila na pumpách se pracuje celý dny a volno a já už ty tři dny za sebou dělat nechci,no ale zkusím se tam poptat.
Taky by mi měla volat příští týden pán na jednu práci,to ani nevím jestli jsem ti psala,ale možná ani nezavolá,znáš to „my se vám ozveme“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.