SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
25.10.10 11:07

My taky mužem omáčky :lol: ,tak já ti zase pošlu :lol: .Jedeme zítra hned po školce.Ve středu jim odpadne i zpívání,tak se musím zeptat jestli na zítřek platí plavčo.Pokud ne,tak ji omluvím už na zítra,víc by se mi to hodilo,v klidu s ní zabalit,najíst se a pohodička na nádraží,takhle to bude trošku fofr.Když jsem hledala vlaky,neuvědomila jsem si že maj plavčo a vyzvedávám ji dýl.No i tak to stíháme,ale budem muset spěchat.Nechci už do školky s taškama a s kuřetem pro ségru,at nejedem s prázdnou,tak se rychle stavíme doma a přibalím to,vyndám ji plavky s věcma z batohu a dám ji tam její hračky a paá drobností no a pak hned pomažem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.10.10 11:18

Ahojky,za chvilku pomažu do školky,tak se s tebou pomaličku rozloučím a popřeju vám dobrou chut k obídku.Hezký odpoledne přeju,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.10.10 11:26

Tak mi prosím pošli vzoreček,manžílek se aspon pochutná.My pojedem zítra taky po obědě na mluvení a pak za dědou do nemocnice,tak jsem ráda že Mareček je doma že se nemusím honit.

Tak ti přeji hezký den,a dobrou chut k obědu.papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.10.10 19:06

Ahojky :mavam: ,tak jaké jsi měla odpoledne?U nás byla mamka a dovezla nám bramborový placky mnam mnam :palec: .A jak vám chutnala slepice na paprice :lol: ?Taky bych Kristy ráda na zítřek omluvila,ale nejde to kvuli plavču.Znáš to,to by jí mrzelo.Tak si nachystala Julinku-nejoblíbenější panenku,Barbinku a Kena.A na všechny nějaký oblečky.Docela to prošlo,myslela jsem si že bude přemlouvat že toho potřebuje víc :lol: Věci na plavčo jsem ji nachystala do kabelky,myslím že pro jednou se nic nestane.Potřebuju batoh,tak jí to tam aspon dám.Koupila jsem všem dětem nějaký mlsky :lol: ,samozřejmě Kristy když to viděla tak už přemlouvala že si z toho chce něco sníst :lol: .Něco ji přibalím ještě na cestu,aby si to nesnědla a pak neškemrala na dětech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.10.10 20:39

Ahojky :mavam: ,píši ti až ted protože je reklama,hrajemy totiž seriálek Cesty domů.Bylo by to fakt škoda,kdyby si Kristýnku nedala na to plavání když se tak těší.Však si všechno nachystáš,a vlak určitě stihnete.Budu taky na vás myslet,at to všechno dobře zvládnete.
Sladkosti musíš mít,já vím jak na to ty děti čekají.Já vím třeba jak já příjdu z obchodu a Mareček je doma,hned se mně ptá jestli se mu něco nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.10.10 22:38

Budu se stebou loučit,manžel je ještě dneska a zítra doma a chce mi zasednout internet.Tak se tam měj moc hezky ,nevím jestli si zítra ještě napíšem.A přeji hezký den a štastnou cestu.
Ted ti přeji dobrou noc a žádnou cestovní horečku.
Papa.Měj se . :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.10.10 23:35

Promin,taky jsem se sem už nedostala.Zítra dopolko budu ještě na příjmu :lol: tady,pak pádíme směr Plzen.
Tak se hezky vyspinkej,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.10.10 09:11

Ahojky :mavam: ,tak se hlásím že jsem ještě tady :lol: .Pujdu si pomaličku nachystat věci.Naše mamka si tady zapoměla brýle :roll: ,to je celá ona :lol: ,příště tady nechá hlavu,tak ji čekám že si sem během dopoledne pro ně na otočku přijede.Ona že dělala na dráze tak má vlaky zadarmo,tak to má v pohodě.Vlaky zadarmo to by se mi líbilo.Dnes mě ta Plzen bude stát 250kč,strašný vid?Ještě že malá jezdí ještě zadarmo,to jsou strašný ceny.Do 18let jsem taky režijku měla a jezdila gratis,ale ted už bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.10.10 09:34

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti hezký den,a jsou ty tvoje záda v pohodě.
Taky hlavně něco důležítého nenech doma,je to hned. Skleroza nebolí jenom se víc nachodíš,znám to ze své zkušenosti.Šla jsem tak jednou do obchodu a zapoměla jsem doma pěněženku,v obchodě věděli že tam chodím tak mi to napsali do sešitku.
Dneska musím mít oběd dřív,jen umyji nádobí a jedem autem do Kravař na to mluvení,a potom směr Opava.Dáme Marečka do Glob. do koutka a my pojedem do nemocnice za dědou.A pak se vrátíme zpátky nakoupit a pro Marka a domů,tak budem mít taky takový malý výlet.

Jsi nervozní a máš cestovní horečku,Kristýnka se určitě moc těší na jízdu vlakem a na tetu a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.10.10 10:31

Jojo,taky to někdy znám :lol: skleroza :zed: :zed: :lol:
Já cestovní horečku nemám,to tak kdybych jela na dovču…to jo :lol: ,jinak doufám že nic duležitého nezapomenu.Mám to vše na gauči a za chvilku to zbalím do tašky.Třeba si ještě na něco vzpomenu.Kristy se těší moc i že pojede vlakem dlouho :lol: ,těší se na Aničku,ta jí říká Krišpíne :lol: a Kristy se tomu směje vždycky :lol:
A co čaje,už se ti na ně chut zlepšila?Já si ho sebou vezmu,ale je mi jasný že manžel si ho dělat nebude :jazyk:
Záda cítím už fakt nepatrně,ale kabelku už nechci ani vidět :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.10.10 10:56

Já myslela že zrovna jedeš na dovolenou,když jsi o prázdninách nikde nebyla jen v práci. :-D

Čaje zatím pijí,ale vůbec mně nechutnají ,manžel zatím neřekl nic.Tak mu dej manželovi pauzu,až budeš zase doma tak mu je zase budeš vařit.Když já na ten čaj třeba zapomenu,myslíš že jsi vzpomene?

Tak já se budu stebou loučit,půjdu ohřívat oběd at můžem též potom jed.
Tak Vám přeji štastnou cestu,a opatujte se tam.Až jak ti to výjde se mi ozvy,budu čekat na zprávu.Mějte se moc hezky.Papa. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.10.10 11:48

Mě ty čaje vubec nevaděj,ale tak já jsem čajová,bez kávy se obejdu,čaj potřebuju :lol:
Tak taky přeju dobrou chut a užijte si dnešní den :kytka: .
Hned jak to pujde napíšu a kdyby to nešlo,pošlu aspon sms :wink:
Zjistila jsem si pro jistotu náhradní vlak,kdyby nám ujel ten ve dvě.Je to ještě s jedním přestupem v Kolíně,což by bylo horší,ale tak snad vše pujde po másle.
Tak se měj moc hezky,papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.10.10 10:59

Ahojky :mavam: ,posilam krasny pozdrav z Plzně.Cesta byla v pohodě,vlak jsme stihli s přehledem :lol: .V šest nás moje sestra čekala na nádraží,tak všechno klaplo na čas.Sestra je teda v práci do čtyř,tak tu hospodaříme bez ní.Jdu dát vařit brambory na kaši.Jinak je tady pořádná zima a mlha od rána,po obědě se pojedem podívat do Plzně,sestra bydlí v Třemošný,to je až za Plzní,tak se chci schválně juknout na ty naše čaje,jestli někde objevíme.
Dneska mi volala nějaká paní že jsem vyhrála večeři pro čtyři osoby a poukaz pro dvě osoby do nějakých lázních,ale stravu si musíme platit sami.Je to z nějaký ankety co jsem odpovídala.No jenže to předávají párum co vyhráli v sobotu v šest večer poté večeři…no a já jsem tady do neděle :-? .Tak paní že až bude volnej náhradní termín že mi zavolá.To by nebylo špatný jet někam na týden si odpočinout a vypnout,pobyt zdarma jen stravu si platit.No uvidíme třeba se už paní ani neozve.
Tak se s tebou zas rozloučím.Jak to pujde a bude volný pc,tak se zas ozvu,ale ono tady není moc šancí pc je stále obsazeno :lol: .
Přeju krásný den,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.10.10 09:14

Ahojky Gábi :mavam: moc ti děkuji že ses ozvala,že taky vím že jste v pořádku.
Manžel ti chtěl včera napsat na facebook,že tě moc pozdravuji ale pak jsi tam už nebyla.
Tak jak se vám tam daří?
Kristýnka je ted zpokojená že tam má děti,ani pak nebude chtít domů.
My se máme celkem fajn,jen z dědou to není moc dobré.Jak jsme tam byli to úterý tak mluvil úplně z cesty že tam nikdo nechodí apod.Dneska v noci by měli přijet rodiče z Anglijie,tak tam zas zítra pojedem do nemocnice.
To by bylo fakt super ty lázně,to bys tam ale musela jet z manželem.Tam by jste se krásně odpočinuli,a taky by se vám zadařilo. To by byla bomba. :palec:
Tak se měj moc hezky,a až ti to zase výjde tak písni.
Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.10.10 16:36

Ahojky :mavam: ,dneska jsme měli krasny den :palec: .Tim ze byl statni svatek,tak Plzenska zoo a Dino park měl vstupné pouze 28kč.Tak jsme neodolali a jeli na vylet.Zoo má normalně vstupné 80kč a dinopark 140kč,tak jsme krasně ušetřili.My už tady v Dino parku byli a byl to jeden z nejkrásnějších výletu :palec: co jsem kdy byla.Vyfotila jsem jen pár fotek,už jsem jich minule nafotila až až,tak doma to pak stáhnu do pc a něco ti zas pošlu at jukneš.
Včera se mi podařilo zas nakoupit za pěknou cenu pár vánočních dárku :palec: .To víš tady ty nákupní centra to je něco na mě :lol:
Mám tady uvařený čajíček,tak se s tebou rozloučím a jak to pujde zase písnu.
Držím palce at se dědy stav zlepší.A jinak máš uplnou pravdu Kristýnce se odtud skutečně chtít nebude,jsou s Andulkou jedna ruka :lol: Pořád spolu i ve vaně …
Tak se měj hezky a krásný den přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.