SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
29.10.10 10:37

Ahojky Gábi :mavam: ,tak to je super že jste měli pěkný svátek.Já moc ne svátek,nesvátek stejnak jsem musela pracovat na zahradě.Ještě bych chtěla příští týden ,už pomalu umývat okna jsou už moc špinavé. :-D

Taky jsme se chystali jet do dinoparku do Ostravy,ale nějak nám to nevyšlo.Přes zimu tam určitě nepojedem,tak to musíme nechat na léto.
Včera naši v noci přijeli už domů z Anglie,tak je dneska berem sebou za dědou do nemocnice.Doufám že mu už dneska bude lépe,Marečka bude hlídat tchýně.

Sehnala jsi ty čajíky,já jsem si je ještě neobjednala přes internet.Pořád mi nějak nechutná,už jsem polevila a vařím si ho jen ráno jak vstanu.Ale manželovi ho vařím ráno,a večer ten je musí pít.
Na fotečky se budu moc těšit,samozřejmě na ně nemusíš spěchat.
Tak se měj moc hezky,a hezký den.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.10.10 11:04

Ahojky :mavam: tak to dědu určitě potěší když tam za ním přijedete všichni.
Jinak tě kárám,koukej zas poctivě začít s pitím toho našeho čajíku.Až po třech měsících správného užívání mužem doufat nebo snad očekávat učinek.Tak se přemož,když to ted začneš flákat,třeba ti ten první měsíc nebude k ničemu.Tak si ho klidně více slad medem.Ted nepolevuj.
Jsem zvědavá jestli za náma přijede manžel dnes večer nebo zítra.Byla bych ráda kdyby dnes,ale nutit ho nechci.Bude po práci a do Plzně to není krátká cesta,tak to nechám na něm.Jaký je u vás počásko.Tady docela každý den začne svítit sluníčko.Ráno je teda zima velká,ale pak se to krásně lepší.Tchýně mi hned psala až sem za náma přijede manžel at se s ním pomiluju,že jiný vzduch a tak :lol: :lol: :lol: to mám dobrou tchýni vid?Jsem ráda že v týhle situaci stojí na mé straně.
Tak budu zas končit.Přeju ti krásný den a dobrou chut k dnešnímu obídku.
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.10.10 11:23

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak se máš,a přijel tvůj manžílek v pátek a užili jse si večer.Já jsi taky myslím že tvá tchýně má pravdu,jiné prostředí a vzduch dělá divy. :-D
Dám na radu staršího a opravdu se stydím,že ty čaje nedodržuji.Ale dneska jsem si ho už ráno uvařila,ale zase osladila tím medem.Musím se přemoc,ale já nejsem zvyklá takové čaje byliné čaje pít.Nevadí ale že je budu pít jen dvakrát denně,vařím je tak i manželovi.

A z dědou to je špatné,zatím ho nepustí z nemocnice doktor říkal že ani náhodou.Že musí ještě podstoupit nějaké důležité vyšetření,protože neví co to tam má na těch plících.
U nás je taky ráno celkem zima,ale odpoledne svítí sluníčko tak se snažíme být ještě venku. Ted ráno jsme hrabali všude listí,a manžel to s Marečkem pak vezli na skládku.Ale dneska fouká takový studený vítr,pořád nám to ten vítr bral.
Tak se měj ještě moc hezky,a užívejte si krásné soboty.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.10.10 12:06

Ahojky :mavam: ,manžel za náma přijel zrovna před chvilkou.Stavoval se ve Lhotě na teplém ovárku…to je panečku snídaně vid? :lol:
Včera jsme byli na krásné procházce,sluníčko svítilo.Děti si zařádily na dětském pirátském hřišti.Tak jsem zas fotila.Mají tam jako potopenou lod,sochy ze dřeva motivy Pirátu z Karibiku.Holky jely na koloběžce,tak to byla Kristy v sedmém nebi.
Ani nevím co dnes budem dělat :nevim: .Byla jsem si prohlídnout barák kterej staví ségry manžel.Budou mít krásný bydlení :palec: jen ségra říká že se toho asi ani nedočkaj.
Tady už začlo taky svítit sluníčko,ale byla zas dlouho mlha a zima velká.
Tak ti přeju krásnou sobotu plnou sluníčka.
Jo ještě ti musím napsat,možná ale jen fakt možná se mi rýsuje práce.V pondělí se dozvím více.
Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.10.10 09:11

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak se ti spinkalo o hodinu déle,mně to docela bodlo.
Tak ti budu potichoučku držet palečky,at ti ta práce výjde. :palec: :palec:
Doufám že bude dneska hezky,ale zase je ten vítr. Půjdem odpoledne na hřitov máme tam pobožnost a pak si zajdem i na procházku.Ale musím jsi dát taky něco na hlavu,aby mně neboleli uši ale já nerada mám něco na hlavě.Ted mně napadlo aspon čelenku,tu chvíli vydržím mít.
Tak si užívej ještě pěknou neděli,a přeji štastnou cestu domů.Měj se moc hezky a papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.10.10 12:00

Ahojky :mavam: ,hodina navíc se mě bohužel netýkala.Děti vstávaj,takže mě vzbudí taky :roll: a pak teda jak jsem vzhuru tak jim nachystám snídani a jsem probraná hned.Tady zas až ted začlo svítit sluníčko,ale je tam moc mrazivo.
Jé ani se mě nebude od sestry chtít,natož Kristýnce.Škoda že nebydlej blíž…ale ty to znáš :-( .
Zase si vezem dvě tašky oblečení pro Kristy z čeho už Anička vyrostla.Už to pomalu nemáme ani kam dávat :lol: .A manžel se mi směje že si vezem od tud dva kartony mléka.Měli ho tady v akci za dobrou cenu,tak nekup to vid? :lol:
Za chvilku jdem baštit,přeju i vám dobrou chut k obídku a krásný neděli :kytka: .Ohledně té práce jsem taky zvědavá moc jestli z toho něco bude.Bojím se že to třeba nebudu moc vzít.Rozumíš mi,já pracovat chci,ale ne od rána do večera.Mám rodinu a potřebuju být s ní.Na ranní směnu bych byla štastná kdybych něco sehnala.Psala mi kamarádka že po mateřský sehnala skvělej job.Od 9-14 vydává obědy a chystá dietky a prý za pěknej peníz.To je klika vid?Jenže mě se nic takového nepoštěstí.Tak aspon nějakou normální práci za peníz jakžtakž…jenže se bojím abych neskončila v tý fabrice jak jsem ti psala na tři směny a to by byl prušvyh,protože to nejde ta noční kvuli malý.Ale zadarmo zas doma být nemužu…no bojím se toho.
Tak jdem baštit.Tak se měj krásně a papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.11.10 08:52

Ahojky Gábi :mavam: ,Tak jak se dneska daří,a doufám že jste včera dojeli dobře.Myslela jsem na vás,protože byl takový vítr že nám to hučelo v komíně.
Moc ti držím palečky,at ti ta práce výjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.11.10 09:22

Ahojky :mavam: ,včera cesta uplně v pohodě,bez kolon,v klidu.Cestou jsme se stavovali ve Lhotě a dostali menší výslužku,tak než jsem vybalila a naporcovala to maso,bylo už po devátý.K puštění pc jsem se ani nedostala.
Hned ráno jsem volala na tu práci a zase nic :cry: .Je mi to dost už líto.Dozvěděla jsem se že ted teda nepřijímají ale ty podmínky to stejně bych nemohla dělat,ikdyby po novém roce přijímali :zed: .
Musím tady poklidit,sebrat prádlo pověsit další…ještě že nemusím vařit,je tady prdelačka prejt…uvařím jen brambory.Já tohle nejím,tak pro sebe si něco uklohním rychlého.
Těším se že se dnes odreaguju na tancování,ohledně té práce a tak všeho…mám špatnou náladu.Miminko není práce není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.11.10 10:01

Ahojky,chtěla jsem ti napsat ráno víc,ale nějak mi to nešlo psát a pak jsem zjistila že jsem to poslala

Neboj však to půjde ,ale musíme mít asi větší trpělivost na to vytoužené miminko.Po tvém pokárání jsem se dala do sebe,a pijí ten čaj aspon dvakrát denně.Vařil jsi ten čajík manžel,nebo měl pauzu.
Já vím s tou práci je to těžský,však neboj určitě se něco pro tebe najde.Hlavně hledej dál a neustávej v hledaní,však někde přece musí být ta práce.Držím ti stále palečky. :palec: :palec:

Já taky dneska nemusím vařit,tak jsem začala pomalu umývat okna.Dneska jsi umyji od cesty,mám 12 oken.Mareček jde po o domů,ale odpoledne ještě pár oken stihnu umýt.Zítra odpoledne pojedem zase za dědou,tak aspon ráno zkusím zase něco umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.11.10 11:24

Týjo ty jsi pracovitá :palec: ,musím teda dodat že málo oken ale nemáte ale :lol: .Kristy jde taky po o domu.Hned ráno jsem volala na tu práci,abych kdyžtak nahlásila ve školce že ji vyzvednu po spaní.Zítra a ve středu ji asi nechám dýl.Stejně mají plavčo a zpěv aby si jí mohla ta jedna paní učitelka vzít na řeč.Dneska se těšila na flétničku :lol: .
To je dobře že moje pokárání sis vzala k srdci :lol: ,já je piju poctivě,manžel ten je nepil co jsem tady nebyla.ikdyž já jsem s tím počítala,on mi to i řekl že sám si je vařit nabude…no to je to mužské pokolení :lol: .Za chvilinku pomažu do školky,tak večer ti zas písnu.Hezké odpoledne a moc se na těch oknech neudři :lol: :palec: .
Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.11.10 11:42

Jestli si tchýně nepozve holky od dcery,tak budu muset umýt i okna dole.Tak stihla jsem umýt čtyři okna,pokračování odpoledne.Ještě odpoledne musíme s Marečkem zajít koupit nové papučky a do knihovny,ale nebudem se honit však nemusím mít okna umýté dneska.

Mareček bude asi až od středy spát ve školce,zítra jedem do té nemocnice tak půjde též po o,aby tchýně nemusela pro Marka chodit.Sebou ho nebudem brát,děda je na tom špatně tak jsem říkala at má na dědu hezkou vzpomínku jak byl zdravý.
Tak ti taky přeji dobrou chut k obědu,a hezké pondělní odpoledne.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.11.10 22:39

Ahojky :mavam: ,omlouvám se nějak jsem se sem už nedostala.Ted jsem dokoukala Přešlapy a to byl teda díl :cry: jedna z hlavních hrdinek měla autonehodu a poté zamřela :cry:
Tak ted udělám ještě manžílkovi sváču a pumažu na kutě.Ale zítra dopolko se hned přihlásím :palec: .Tak dobrou noc a pěkné sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.11.10 22:49

Ahojky, :mavam:Já ti Přešlapý sleduji vždycky jedním okem,ale byla jsem si umýt hlavu tak jsem to neviděla.Tak mám umyté 6 oken,a zítra si ráno umyji v kuchyni a v koupelně.Víš co se mi stalo vytahovala jsem z okna sitku,a ta mi spadla dolů na plac a pokřivila se mi.Manžel mně ještě seřval jak malé děcko, a já mu řekla že má být rád že jsem z toho okna nespadla já.No prostě jsme se před Marečkem pohádali,asi jsem to udělala schválně?Chápeš to?

Tak ti taky přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.11.10 09:18

Ahojky :mavam: ,uplně ti rozumím :-( .Někdy ti chlapi reagují dost nepřiměřeně,věřím ti že víc než ta pokřivená sít zamrzí reakce manžela.Mě třeba mrzí když už něco takového se stane,že pak třeba nepřijde a neřekne"to jsem přehnal,promin" a člověk by to tak potřeboval slyšet.Třeba budeš ale mile překvapená a dočkáš se toho :palec: .

Zítra jdeme na oslavu.Kristýnky kamarádka slaví 5.narozeniny,koupila jsem jí noční košilku,punčocháčky a přidám ji do balíčku třeba kinder vajíčko.Co myslíš,to je pěknej dáreček vid?
My to máme ted samou oslavu.V pátek slaví švagrová,příští neděli já :-o ,zas o rok starší…a miminko nikde :-( .
Nepřemýšlela jsi že by jsi šla ke kartáři,jako jestli tam to druhý mimčo vidí?Já na jednu stranu si říkám že bych šla,ale zas na druhou se bojím že mi naznačí nebo řekne že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.11.10 09:44

Ahojky :mavam: ,přeji ti hezký den,a jak jste se včera měli na bříšních tancích?
No nevím jestli se mi manžel omluví,ale musím s ním mluvit protože jedem odpoledne do Opavy.Abych třeba nemusela jet autobusem,je to potom pěšky dálka do nemocnice.

Tak to mi prosím musíš na sz poslat adresu,abych ti mohla aspon poslat přáníčko a Kristýnce ty obaly a mluvítko a Mareček ten obrázek.

Na rádiu Čas byla kartářka a tam jsi měla zavolat,ale minuta hovoru stála 70kč a to mně odradilo.Ale to víš že mám taky nutkání.Ani nevím kde je v Opavě kartářka,a kolik potom za to zaplatíš.
Taky se bojím že mi třeba řekne nějakou špatnou zprávu,a že třeba to druhé mimi mít nebudem.
Zkusím to zatím nechat tak přes zimu,a na jaro zase zkusit tu Ostravu.

Poprosila jsem tu mojí kamarádku z Ostravy,aby mně tam koupila ty další čajíky .Tak mi řekla že se podívá jestli je tam mají,a že mi je pošle poštou.

A co dneska vaříš dobrého na oběd?
My budem mít čočku,chléb a opečený točák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.