SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kaktusovka
18.10.10 12:48

Ahojky,poslušně se hlásím ze Sanusu Pardubice… :-)

• Citovat
  • Upravit
6473
18.10.10 14:41

Ahoj Diplomatko :mavam: ,tak tě tady vítám :kytka: .A ty jsi teda po IVF?Já jsem po dvou IUI,ale neuspěšně bohužel.Manžel mi tam už nechce,tak jsem taková špatná,co bude a jestli se zadaří přirozeně ikdyž v to moc nedoufám.Máme už pětiletou dcerku a ta se povedla po pul roce snažení přirozenou cestou,ale ted jsou to už pomalu dva roky,dvě IUI a nic.
Držím moc palce,mojí sestře se podařil první syn hned na poprvé po IVF už před lety,druhá dcerka až na víc pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 15:02

Kamčo :mavam: ,je to jak píšeš,platím každou hodinu kdy dorazím,ale to já už myslím do budoucna na příští rok,že budu platit za zpěv asi v lidový škole pro dcerku.Nechtěla bych tak nějak zameškat v její neprospěch,myslím si že má hudební sluch a talent,tak chci aby se zpěvu věnovala pořádně od první třídy.A to bude moci,pokud nebudu dělat odpolední směny,lidovku máme na druhý straně města a rozhodně ji tam samotnou nenechám chodit v prvních třídách,tak abych ji tam mohla vodit víš.
Dneska říkala že se jí flétnička moc líbila,učili se jí správně držet a slabě foukat,ted mi to tady ukazuje jak se učili jako držet rytmus,asi to blbě vysvětluju :lol: Je celá nadšená z těhlech aktivit,fakt škoda že to nemáte ve školce taky.
Dneska jsem si udělala radost,v sekáči jsem si koupila krásný červený korzet,je jako na denní odvážnější nošení,třeba večer někam víš,nato sáčko.Vyfotím ti ho a pošlu fotečku jak se k tomu dostanu,má stříbrný flitříčky malý a korálečky po sobě a vzadu na šněrovačku,no užasnej a jen 70kč.Tak to jsem se dnes potěšila,jsem ted taková skleslá z tý práce že žádná nějak nevychází,tak mě to udělalo radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 17:01

Taky tě tady vítám,ale já nechodím do Sanusu Pardubice,jen jsi Gabkou píšeme jsem ráda že jsem si jí tu našla.Řešíme tu různé věci a taky hlavně ty naše problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 17:20

Ahojky Gábi :mavam: tak to je dobře že se Kristýnce líbilo ve flétničce,já vím co myslíš taky jsem si to prošla.Třeba bych taky mohla Marečka učit aspon trošku do té flétničky foukat,ale radši bych chtěla at je to někdo kdo to umí vysvětlit a mít hlavně tu trpělivost. Mareček by nemohl chodit zpívat,má opravdu špatnou výslovnost.Ale teta Anička říkala že si ho potom ve škole vezme do sboru.Mrzí mně že Mareček nechodí do žádného kroužku,ale tady u nás nic není.Možná že to pak Kristýnka do táhne opravdu na tu zpěvačku.Kolik stojí ted takový kroužek,určitě to není levná záležitost.Já bych taky Marečka nepustila někde samotného,i kdyby to tam znal.Tak uvidíš možná že si něco najdeš jenom na ranní směnu, vím že je to těžké ale vydrž.Tak vám přeji hezké tančení,a potom po seriálu se ozvu.Zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 20:14

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak mám konečně Kristýnku v postýlce.Tyhle pondělky nějak nestíháme,přílitneme z tancování,rychle ji vykoupu,navečeří se…no od sedmy bych chodit nemohla,tak aspon že to jde i od šesti.
Vím že holky říkaj třeba okolo 1000kč,ty zájmový kroužky.Kristýnka má zpěv a flétničku ve školce,tak to je zdarma.Za plavčo jsem dala 1200kč,no to levná záležitost nebyla no na 10lekcí,ale člověk je rád že je ona ráda :lol: .Dneska mi končí další aukce a zas zatím dva příhazy,mám nějak na ty dvojky štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 21:06

Ahojky :mavam: tak jaké bylo tancování, byla Kristýnka spokojená to potom musí lehnout a spát hned.My jsme odpoledne byli doma,začalo u nás pršet. Taky jsme hlídali tchána,manžel s tchýni jeli do Opavy k lékaři. Jak jsem chodila s Marečkem plavat,tak jsem taky platila 1200kč,plus ještě autobus.Ale jak jsme nemohli třeba přijet na lekci,tak jsem musela volat a ta paní my dala náhradní termín.Fakt je škoda že to v té školce zrušily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 23:34

Promin promin,nestíhám.Myslela jsem že si sem sednu ale nějak jsem to nestihla.Dneska Kristy na tancování docela zlobila,ono tam bylo vác dětí tak blbly docela.Jsem ji vyčinila a pohrozila že tam byla dnes naposledy.Tak bulela trošku.
Tak je to tak dvě prodané aukce,zítra mi končí poslední tři,musím zas nafotit něcoi a vystavit,ale ted už mažu do postýlky.Dopoledne bych se chtěla poptat na tu jednu práci,tak když hned ráno nenapíšu,zdržela jsem se tam.
Tak se hezky vyspinkej,dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.10.10 09:04

Ahojky Gábi :mavam: a přeji dneska pěkný den.Tak jak se ti dneska daří,je ti už lepší.Držím ti moc palečky,at ti to dobře dopadne. :palec: :palec: Tak stále prodáváš to máš aspon zábavku,a máš to aspon prodané.Co ti říkal manžílek na ten nový červený korzet,doufám že jses mu ukázala.To potom chápu že jsi neměla čas mi odepsat. Dneska uvažuji že udělám na oběd hermelínové brambory,včera manžel koupil velmi levný hermelín a mám na to dokonce i chut.Dneska má Mareček ve školce Králičí stehna a bramborovou kaši,taky to má super oběd,ale hlavně aby ho snědl. A máš tu ms silnější,nebo stejnou jak předtím.Dneska ráno jsem si zas uvařila čajík,tak ho zase budu pít.Ale už beru druhý pytlík,tak si ho musím zavčas objednat at mi potom nechybí.Napiš mi prosím ty stránky,odkud jsi to ty objednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.10.10 10:51

Ahojky :mavam: ,tak je to špatenka :-( .Ptala jsem se na šesti místech a nic :pocitac: .Už jsem z toho opravdu docela špatná.
Korzet se manželovi líbil moc,povídal mi „ty jseš stejně krásná ženská“ on má rád takový věci,on je ten korzet skutečně skvostnej,na to že stál jen 70kč,vypadá jak za 1000kč :palec: .
Ms mám myslím stejnou.Mě ubylo čaje hodně,že jsem ho vařila fakt poctivě,budu taky muset objednat za chvilku.Zadej do hledače „Čaje kávy bylinky-Slavičín“ At si je manžel dá do přátel na facebooku,jsou tam výhody.Předtstav si v jiné diskuzi se ted povedlo zase holčině na první IUI otěhotnět :palec: ,to je nádhera vid?Začínám se bát že mě už to nepotká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.10.10 11:28

To přece není možné,že ses ptala na šesti místech a nic.Však neboj něco si najdeš,musíš mít trpělivost nejde všechno mít hned. Tak jsem ti držela palečky,to není možné že to nefunguje. Byla jsem ted ráno zamést cestu,je tam totiž plno listí od švestky.A potkala jsem kamarádku tak jsme kecali na cestě,a dneska večer začíná u nás ve škole autoškola a říkala že se půjde přihlásit.Taky jsem o tom uvažovala že se přihlásím ale nechtěla jsem chodit sama. Nasadila mi ted brouka do hlavy,zkusím se zeptat manžela co by na to říkal. Tak to je teda super že se jí to povedlo,to musí být asi velké štěstí.Já už taky klesám na mysli,že se budu smířit jenom z Marečkem.Když mi ted nechce jezdit do té Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.10.10 11:31

Přeji ti dobrou chut obědu,půjdu ještě udělat okurkový salát.Přeji hezké odpoledne.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.10.10 11:39

Děkuju za držení palečku,ale bojím bojím,tady nejsou možnosti a už mám pocit že jsem vyčerpala všechny :think: .
O tý autoškole bych na tvém místě uvažovala,manžel ti v zimě nechce jezdit,tak bys řídila ty do Ostravy a on už by nemohl nic namítat.
Ted mě ještě trochu naladila holčina z jiný diskuze,že tyto čaje pusobí až po tří měsíčním užívání.
Já jdu dnes pro Kristy po spaní,říkala mi paní učitelka abych jí tam vždy ten týden co ona má odpolední nechávala aspon dvakrát dýl,že s ní bude dopilovávat řeč,mluvila že Č s ní bude trénovat.
Tak si hezky pochutnejte a hezké odpoledne přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.10.10 19:06

Dobrý večer Gábi :mavam: Tak jaký jsi měla dneska odpoledne.Já jsem byla odpoledne s Marečkem na zahradě ,a hrabali jsme listí ale zítra to bude úplně stejné.Myslím že je to zbytečné hrabat,ale co naděláš poslouchat se musí. Ale neboj určitě jsi něco najdeš,budu ti držet dál palečky.Ani třeba nikde prodavačku do malého obchůdku nehledají,tam by si třeba nemusela dělat celé dny.Já vím že se mi to radí,když nemusím do práce ale každá příležitost je dobrá. Na tu autoškolu nakonec nejdu,manžel mi řek že na to ted zrovna nemáme peníze že budou za chvíli vánoce.Má pravdu výplatu domů nosí on,a konto se nám z tenčuje.Ale mrzí mně že mi nedal ani šanci to zkusit,tak se holt bude obětovat zase on že nebude moct pít jak pojedem někam autem.Nevíš kolik ted stojí autoškola,maslíš že tak 10 000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.10.10 20:58

Ahojky,je pravda že ted ceny autoškol už nesleduju ale myslím tak 8-10000kč.Je to peněz to jo :-o ,musela bys juknout na internet na ceny.Jinak já se právě ptala i ve dvou malých prodejnách,vím že tam dělají ranní a odpolední,ale ty odpolední do pěti a to je rozdíl,to by se už krásně dalo.Ptala jsem se v potravinách a v drogerii,je pravda že tyhle malý prodejny moc neplatí zas…je to něco za něco.U nás jsou to samí vietnamci,českých prodejen tu moc není.Ale aspon z něčeho mám radost,domluvila jsem se se sestrou že k nim přijedeme s Kristýnkou příští týden asi v uterý odpoledne,pojedem vlakem,je to od nás taky daleko.A v sobotu tam za náma přijede manžel,tak v neděli na zpět autem.Z toho mám radost,taky se tak často nevídáme.Vlastně naposledy o letních prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.