Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
Musím ti napsat že Mareček je v pořádku,ta alpa mu asi pomohla.Byli jsme odpoledne ještě doma,ale zítra půjde do školky.Chce jít v úterý do té solné jeskyně,a ta rýmka mu tam pomůže vyléčit.Ted nevím jestli jsem to neuspěchala,ale Mareček říkal že mu nic není a že ho to už nebolí.Jestli mu bude zítra to ucho znovu bolet,tak ho nechám od úterka doma a půjdem p.doktorce.Klepu ted na dřevěný stůl,at je to uško v pořádku. Tak jses měla z kamarádkou odpoledne,víš aspon něco nového.A dívali jste se na velkou Pardubickou vyhrál to zas po sedmé Vána,ale od nás Marek a nevím jak jse jmenoval dál byl z Albertovec Štěpankovice.To je od nás kousek,a Mareček tam byl na tom výletě.
Ahojky
,to je pravda ta solná jeskyně mu pomuže a když by něco,doma ho mužeš nechat jak píšeš od uterka.Musím se podívat,jak nebyla Kristy ve školce čtvrtek pátek,tak tam bylo prý napsáno v jeden den divadlo a asi čtrtek výlet do lesa,tak snad tam dětátka nezmrznou dopoledne,dám ji asi holínky,protože to asi bude ještě rosa.Radši napíšu kamarádce,aby náhodou neměli ten výlet už zítra,to by byl prušvyh,mají mít batoh atd,tak aby to měla sebou.Jdu ji radši rovnou napsat.
Tak se hlásím,ted jsem do žehlila hlavně od Marečka trika do školky a ještě utěrky a zbytek do žehlím až zítra.Přitom jsem sledovala Primu má talent,ten jeden si tam vytáhl srdce bylo to fuj doufám že to nevyhraje. Už ty naše děti musíme teplé oblékat,ráno je fakt ted zima.Už od čtvrtka bylo na nástěnce že jsi mají na pondělí přinést do školky brambory,kdyby to tam bylo napsané až v pátek tak to by jsme neměli.Tak máš to zjištěné od kamarádky,kdy půjdou do toho lesa. Dívali jsme se s manželem na ten facebook,moc heky zpívala ale moc jí neznám.
Tak kamarádka mi psala že mají v uterý divadlo a ve čtvrtek výlet,ikdyž je mi to dost divný
,v uterý divadlo,když předškoláci jdou na plavčo a když se vratěj,obědvají a ostatní už spinkají nebo odpočívají.Tak se zítra juknu co tam je napsáno.
Ráno se pak chci zeptat na tu ranní směnu,ale myslím si že nepořídím
,to by musela být velká klika.
S kamarádkou jsem vyhrála pár šatiček na Barbienky na aukru
jak tady byla,tak holky podělíme a budou mít na Ježíška,budou mít radost ![]()
Tak zítra písnu jak jsem tam uspěla,ted mířím směr ložnice.Hezky se vyspi a zítra pa
![]()
Jo ještě jsem zapoměla,taky jsme to měli zrovna přeplý na Primě,tak jsem toho kluka viděla.Minule měl prej 1000× hruzostrašnější vystoupení.Jinak jsi pilná jak včelička,taky musím žehlit
,tak papa
Minule jsem to taky viděla,Lucie tam úplně křičela a já jsem se taky na to nemohla dívat.Gábi já jse ti zase ozvu až večer,zítra ráno jedu do toho Hlučína tak ti ráno nestihnu napsat.Budu ti držet palečky,a věř si a dostaneš to místo.Ještě si nachystám věci a půjdu taky do hajan.Tak ti přeji zítra hezký den,a přeji dobrou noc.Papa.
![]()
Ahojky Gábi,tak jse hlásím že jsem už z výletu doma,a můži ti napsat.Tak jak ti dopadla ta nabídka práca,že tipuji dobře máš ji že?
Mareček je v pohodě,jsem moc ráda že jsme to vyléčili sami a nemuseli jezdit na pohotovost.Dneska jak jsem mu myla hlavičku,tak jsem mu dala do uoška vatu at tam nepříjde voda. Tak jak jsi prožila další krásné odpoledne.Já jsem se kamarádkou setkala,a bylo to moc fajn.Jsem moc ráda že jsem se s ní setkala,škoda že mi to máme od sebe tak moc daleko taky by jsme si mohli zajít na kafčo,ale to by se jedna znás musela přistěhovat blíž k sobě. Jaké bylo cvičení,už se Kristýnce líbí.
Ahojky
,dneska jsme byli popřát kamarádce k narozeninám,tak tancování padlo.Trochu mě to mrzelo,ale bylo mě blbý přijít a po třičtvrtě hodiny se s Kristýnkou sebrat a odejít,přišlo mě to neslušný.
Práce nedopadla
,ted by mě vzali jen na tři směny a to nejde,tak jsem řekla že se stavím za pár dní jestli se něco nezměnilo.Řekli mi že na ranní vubec ne,ikdyž vím že občas ale málokdy na ranní berou ale je to málo a tři směny v uvahu opravdu nepřichází.Kristýnka je ještě malá aby byla sama doma ráno.U kamarádky na oslavě sranda,zkoušeli jsme paruky,byla fakt prča
![]()
Jinak divadlo mají až ve středu a výlet ve čtvrtek.Zítra dám Kristýnce už zimní bundu,ráno byla strašná zima fakt br ![]()
A já jsem ti tak moc držela palečky,že to určitě dostaneš.
To máš pravdu že kristýnka nemůže být ráno sama doma,to bych tu práci taky radši nechtěla. Tak jsem ten čaj nesehnala ani v Hlučíně,ptala jsem se v prodejně s čajama.Je to fakt zajímavé,že bys ty čaje koupila jen na internetu.Ms jsem ještě nedostala,máš asi pravdu že ty čaje to opožduje.Zatím je stále pijem,ale jenom dvakrát denně. Já bych na to tančení taky nešla,kdyby musela dřív odejít.Však si to můžeš zacvičit zítra doma s Kristýnkou.
Dneska ráno jsem oblékla Marečkovi do školky tenké punčošky,ale zimní bundu jsem mu nedala.Měl tričko s dlouhým rukávem,mikinu a podzimní bundu,jen mu chyběli rukavice pořád si strkal ruky do rukávu od bundy.Ale zítra jedou do té solné jeskyně,tak nevím co mu mám obléct na cestu.Tak jste taky měli pěkné odpoledne,sranda musí být.
Půjdu spinkat,už mně volala postýlka nějak mně bolí nožky.Ještě ráno než pojedem do Opavy, tak ti písnu jedeme pozdější tak to ještě stihnu .Tak ti přeji dobrou noc.papa.
![]()
Děkuju za držení palečku
,já měla obavy že to nevyjde
.
Kristy že má zítra plavčo ,tak jsem ji nachystala zimní bundu ale ne tak silnou a flaušový klobouček,oni jí slušej
.Taky mi říkala že ji studěj ručičky,jestli máš nějakou slabší zimní,taky myslím že mu ji mužeš dát.
Ještě to pak někdy zkusím na ty čaje v Pardubicích v tom bylinkářství,ale to je poslední šance taky.
Tak se hezky vyspinkej,já mažu taky na kutě,papa
![]()
Ahojky
,přeju hezké dopoledne
.To je zas zima venku co?Namrzlý okna u aut,tráva namrzlá,no jsem ráda že jsem dala Kristýnce teplou bundu.Klidně jsem ji mohla dát ty slabý rukavičky,jen na ráno.Na sporáku se mi vaří buřt guláš
,zbylo mě pár buřtu ze soboty,tak jsem je na to zdělala.Vím že Jára si pochutná,ten to muže
.
Ještě jste doma,nebo už na cestě.Nezkoušela jsis testík udělat,když si to nedostala,mě po Kontryhelu chodila ms včas,tadyten člověk neví jestli muže opozdit ms
.Já to mám dostat taky nějak o víkendu myslím,musím juknout.
Ahojky Gábi!Měla jsem ted malou návštěvu,ale jedem až kolem po půl jedenácté.Já dneska nemusím vařit,někde se s manželem zajdem na jíst za stravenky.Je to fakt výhoda mít ty stravenky,u nás v obchodě nakoupím za ně i drogerku. Dala jsem Marečkovi do solné jeskyně tenký svetřík a takovou flaušovou bundu,je teplá tak doufám že se potom jak pojedou zpátky dobře obleče.Dala jsem mu zase ty tenké punčošky,a říkala jsem mu že si má na to obléc potom ty ponožky. Testík jsem si zatím nedělala,abych ti řekla pravdu ani mně to nenapadlo.Mám to zatím dva dny zpoždění,tak počkám do konce týdne.Ráno jsem si čajík uvařila,a jak pojedem tak ho ještě uvařím i manželovi.Už mi ten první sáček došel,ale nevím jak dlouho mi vydržel myslím že ted to bude třetí týden.
Nenapsala jsem si tam datum ,tak fakt nevím tak večer jsi to poznačím na ten sáček.
Tak se budu stebou loučit ,za chvilku už jedem.Tak ti přeji hezký den,a večer se ozvu.
![]()
Ahojky
,nebudeš věřit co se mi dnes stalo.Ozval se mi pán z toho fresh baru,jak jsem posílala životopis nedávno,že by tam bylo volné místo.Plat krásnej,se všema jejich výhodama jsem nikde takhle nebrala,práce na 8hodin,všechno paráda.Jenže kde je zakopaný pes???Odpolední směna končí ve 23.00.Než bych se dostala domu a promenádovat se takhle po ulici v noci.Mě to moc mrzí,tu práci bych velice ráda vzala,13plat,stravenky…ach jo
Popřemýšlala jsem nad tím s Járou i s našima,no tak jsem to bihužel odmítla…jenže takováhle nabídka se neukáže znova
.Věř mi,měla jsem z toho docela depku,když už se něco naskytne,tak to člověk stejně nemuže vzít.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.