Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky!
Tak se hlásím že už jsem tady,máme umyto a uklizeno a Mareček už spinká.Měli jsme samé dobrůtky a na večeři kuřecí řízky a bramborový salát a zelný salát ,tak mám ted naplněné bříško že se nemůžu hnout. Tak ty věci na tom aukru můžeš mít jenom týden,a pak ty věci zas můžeš dát znovu.A prodala jsi už něco,psala jsi že jse ti už něco hnulo.Zapoměla jsem se té kamarádky zeptat ,jestli mi to prodá mám ještě chvíli čas.A chtěla jsem se ti zeptat mám už ti poslat ty obaly z bombonů.,mám jich zatím sedum.
Tak to jste měli krásné odpolko a uplně ti věřím že máš pupek nabaštěnej k prasknutí ![]()
Na aukru mužeš mít věci opakovaně a na jak dlouho chceš,ale nad 7dní platíš něco málo za dny navíc,tak já to nevíc nedávám.
Zítra jdu na jedno výběrový řízení kvuli práci.Kamarádka mě do toho uvrtala,já bych asi ani nešla,ale říkám si zajít tam informovat se jak budou směny jestli by to přicházelo v uvahu,na plat…zjistit podrobnosti mužu a uvidím.Jinak ve středu mám volat další známý ohledně práce,ale to je to tý fabryky jak jsem ti psala,ale snad za lepší peníz trošku,ale taky to třeba nevyjde.
Dobrou noc,dneska se loučím krapet dříve,slíbila jsem manžílkovi tuleníčko
.Tak hezké sny,zítra písnu jak to vypadá s tou prací.
Papa ![]()
Taky jste museli mít krásné odpoledne,a ten závin věřím že byl moc dobrý.Ale sestry od manžela jsou moc hlučné,tak jsem měla strach že ohluchnu.Mareček s Terezkou byli u nás na hoře,tak jsem je chodila chvílema hlídat. Tak zítra se budeš ucházet o práci,tak ti budu držet palečky.
Jen se tam jdi podívat,a uvidíš jestli tě zaujmou za to nic nedáš.Máš to ráno nebo odpoledne,budu na tebe myslet at ti to výjde.Nedá ti pracák i nějaké peníze,že si práci najdeš sama. Moje mamka mi taky koupila ještě levný květák ale už malí,tak jsem s něho udělala polévku a zbytek zamrazila.Ještě by to chtělo někde koupit levnou brokolici,taky jí dávám do mražáku. Jdeš zítra zase s Kristýnkou tančit,nebo půjdeš sama.Ted byl ve školce plakát na cvičení jogy ,ale tam nebudu chodit.Škoda že u nás není jiné cvičení,ráda bych také někde chodila.
Tak dobrou noc!Já se asi přihlásím až odpoledne,ráno budu pomáhat tchýni s oslavou.Tak se měj zítra hezky a držím ti palečky.
![]()
Ahojky
,tak jsem doma z toho výběrového řízení,ale nemám z toho dobrej pocit,to je to co jsem nechtěla dělat.Hledají do Penny ted je tam ta trouba na dopékání pečiva a na to schánějí že pečeš,asi i objednávky inventury a co je s tím spojený.Tak jsem si říkala ale to možná by nemuselo být špatný,dvousměný provoz,určitě se nepeče do osmy,kvuli odpisum,tak třeba do šesti.Jenže kde je zakopaný pes
smlouvu máš na pokladní a budeš dělat to co je třeba.Byla jsem tam po mateřský na brigádě,tak vím co to obnáší.Doplnování,pokladna a ted to dopékání pečiva.Zavírají v osum ale zaměstnanci chodí domu v jedenáct večer,nemáš pomalu žádný volno.Ještě horší než v Bille.To skutečně dělat nechci,fakt pujdu radši do tý fabriky jak jsem ti psala,ranní odpolední bez víkendu a svátku.Tam taky sice odpolední je do 22hod ale víš že si to odděláš a máš volný víkend.Za ty dva měsíce co jsem tam dělala jsem měla snad jeden volnej víkend,nevidíš se s rodinou nic.
Ani jsem tam neměla chodit,ted si mě určitě vyberou,protože to je zákon schválnosti,když něco nechceš a já budu koktat že o to nemám zájem z těch a oněch duvodu.
Ahojky!
Tak tetky šli už všechny domů a mám uklizeno ,tak ti ted už můžu napsat.Pořád jsem něco nosila a odnášela a myla a utírala,že mně opravdu bolí nohy.Ted nám chystání s končilo a zase nastene po novém roce. To opravdu není práce pro matky které mají děti,tak jsi to jenom zkusila a víš že to není práce pro tebe.To samé dělala moje mamka v Albertu,ale dělala to jenom chvilku a odešla.Ale ne kvůli dětem bylo to i celkem náročné,a moje mamka má problémy ze zády.Tak to zkus ve středu znova,a uvidíš jestli se ti to bude líbit. Kámoška my ráno říkala že se u nás otevřel nový druhý sekáč,je tam prý anglické zboží.Ale to zboží si myslím že bude zase o něco dražší ,protože anglické zboží je kvalitní.Budu ted končit protože půjdu za chvilku do školky , a vemu Marečkovi kolo at se trochu projede.Tak přeji hezké odpoledne.
Ahojky
,tak už máš relax vid?
My přišly s Kristy z tancování chvilku po sedmý,ale to víš pak to je fofr.Rychle ji vysprchovat,nachystat večeři,ted si čistí zoubky a za chvilku jí pujdu uložit.Povídala že mají ukol,donést nějaké ovoce nebo zeleninu do školky.Sice se mi nezdá že by to byl ukol na zítra,protože tam předškoláci nebudou že maj plavčo,ale pro jistotu jsem ji zabalila do batužku jablíčko.
Tak si představ už mi volala ta paní oblastní že si mě vybrala a že mužu nastoupit,to jsem přesně čekala když něco nechci že to vyhraju.Tak mě to bylo docela trapný ale říkám jí že by mi fakt nevyhovala ta odpolední do 23hodin…a ona no to není nutný,když to stihnete dřív mužete jít domu,tak jí na to říkám že se omlouvám ale že vím od děvčat tam že chodí denně v jedenáct,že takhle dělat nemužu tak že její nabídku nepřijímám.Nebylo mě to moc příjemný ale co já tam přece nemužu být od nevidím do nevidím ![]()
Ahojky!
Moc relax jsem potom neměla ,ještě jsem vysala dokud Marek není doma a nemá všude roztahané hračky.Pak jsem ti psala a pak šla pro Marka do školky a vzala jsem sebou kolo a jezdil po parkovišti.Měli jsme dneska štěstí a našli kaštany,tak jsem mu slíbila že si z nich něco zítra uděláme. Tak jste dneska vytančené,a bavilo to Kristýnku na druhé hodině.
Ty jsi fakt dobrá že jsi to věděla že ta paní ti bude volat,ale dobře si jí to řekla.Ještě že ty holky tam znáš,a psala jsi že jsi tam měla i brigádu.A kdyby jsi tam nikoho neznala,nastoupila by si tam aspon na zkušební dobu. A jak jste si užili krásného odpoledne,mohlo by to počasí ještě vydržet.
Ahojky
,u nás byla zima,studenej fučavec a žádný sluníčko,přitom ráno když jsme šli do školky to vypadalo tak dobře.
Kristýnka si dnes už zatancovala víc,ikdyž netančila furt,ale i ta cvičitelka jí říkala,tak si mužeš tancovat jak chceš,podle své choerografie ![]()
Zítra se mi docela hodí že maj plavčo,budu mít víc času na obalení a osmažení květáčku
.Co budeš vařit zítra ty?Ve čtvrtek sjedeme asi k našim,jen ještě nevím jestli až po školce nebo ji omluvím a pojedem už dopolko.
Ještě jsem se chtěla zeptat,dostala si ted ms uplně přesně od minulého měsíce?Říkám si jestli to ty čajíky trochu nerozhází
.Dneska jsem nelenila a ještě před tancováním jsem dělala rybyčkovou pomazánku,mnam mnam tu my mužem,hlavnně já s malou
.
Ale u nás bylo opravdu hezky,jak jsem šla odpoledne pro Marečka tak jsem šla v krátkém tričku.Jdou zítra na výlet na Albetrovec se podívat na koníčky,tak doufám že jim výjde počasí. Ms čekám až v neděli,tak jsem sama moc zvědavá dám ti vědět.Ale brala jsem k tomu čaji i kapky Gynex,a ty mi ms srovnali tak ted se uvidí.Vidíš to mně ani nenapadlo,že by ty čajíky mohli ms rozházat.Zítra na oběd budem ještě mít ty rolády od tchýně,tak jenom vytáhnu knedlík.Ale květáček i pomazánku rybkovou mi můžeš poslat vzoreček,to taky můžu.
Mám ti poslat misečku,at ti jí pak nemusím vracet.
Mareček bude mít volno v pátek pojedem zase na mluvení,bude to zase tři týdny.Dovolala ses pak té doktorce na mluvení,nebo byl zase záznamník.U nás je logopedie i ve škole,ale to jsem předtím nevěděla a ted po roce už to nebudu měnit.
No vidíš to si mi připoměla hned zítra tam zkusím zas zavolat a asi nechám nějakej vzkaz na tom blbým
záznamníku,nebo se nikam nehnem.Krabičky neposílej…už je to na cestě k vám ![]()
Tak dobrou noc,mažu na kutě
![]()
Tak já ale nemůžu jít spát,abych si to mohla dát do ledničky.
Taky ti přeji dobrou noc,a já musím čekat ale pak půjdu taky.Papa.
![]()
Dobré dopoledne
,tak jak jsi se vyspala?Mohlo by to být aspon tak do osmy vid?Mě když zazvoní budík,tak si říkám-vždyt je tma jak v noci,to nemuže být možný že už mám vstávat ![]()
Já už jsem si obalila květáček
,tak ted pujdu pomalu smažit.Tak to ovoce do školky fakt mít měli,tak ji musím pochválit že nezapoměla na domácí ukol.Dneska asi něco upeču,ted si tam přemýšlím co
.Mám tady jednu várku prádla na žehlení a musím nafotit ty věci na aukro,tak snad to stihnu vše.Zítra se má stavit kamarádka s dcerkou nebo my jít k nim,tak zítra odpolko neudělám nic,musím dnes ![]()
Ahojky zdravím!
Máš pravdu jak jsem dneska ráno vytahovala žaluzie,tak jsem musela svítit.A to mají jít dneska na ten výlet,tak jsem zvědavá jestli půjdou.Aby tam někde nezmokli,doufám že mají učitelky rozum.
Zítra jede manžel ráno do Opavy k té doktorce,tak asi pojedu s ním a zajdem si pak na oběd za stravenky.Mamka mi psala že to z dědou nevypadá moc dobře,tak jse stavíme i do nemocnice.Doufám že už to tam budou mít dezifinkované,abychom tam něco nechytli. Včera mi ale žádný vzoreček nepřišel,čekala jsem do půlnoci a pak jse mi už klížili oči.Tak mi to prosím usmaž,a dej mi vědět budu čekat.
Nezapomen tam zavolat na to mluvení!!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.