Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kami,jukla jsem na facebook a přijala jsem jednu žádost,ale to asi nejste vy,respektive manžel Erik Breaden
.Na aukru platíš,ale jsou to malý poplatky,dá se říct že haléřový maximálně korunkový.
Tak já zkusím najít vás,napiš mi přesně jméno.Neboj mě to taky trvalo dýl než jsem se to naučila vložit fotky do pc,no jo dnes už to umějí děti…s náma je to už horší ![]()
Hanulko,tak to držím moc pěsti at to stihnete do třetích narozenin Kačenky
.
Já si puvodně taky myslela stihnout to při jedný mateřský,ale bohužel dopadlo to takhle.
Nebyla jsem na laparoskopii,ikdyž hodně se říká že hned po ní to párum vyjde.Ve mě zatím problém taky nebyl žádnej nalezen,ovulka krev hormony vše ok.Jsme nekuřáci oba dva,ale manžel v práci často sváří,to prý muže mít vliv.Nezkoušíte taky ty čaje?Ten pánskej zlepšuje pohyblivost spermií a zlepšuje plodnost,ikdyž jestli to opravdu bude učinkovat?
už člověk chce asi věřit všemu ![]()
Víš mi to nemá kdo ukázat jak jse to tam vkláda,brachá je o pět let mladší,svobodný ale stále nemá čas.Zkusím se zeptat Ondry(to je od tety syn),ten to s tím internetem umí,určirě my to vysvětlí.Tak to nejsme my,asi jsme to poslali špatně máš to psané velkýma nebo malíma písmenama.Pošlu ti jméno a email od manžela na soukromou zprávu.Budu se dneska stebou dřív loučit jsem nějak unavená a půjdu si lehnout.Tak ti přeji hezký večer a dobrou noc!
![]()
Zítra na to juknu a zkusím vás najít.Taky pomažu na kutě,tak dobrou noc
![]()
Krásné ranko,no máme ještě rok čas,ale právě člověk neví kdy to přijde a jestli to vůbec přijde.Já žádné čaje nepiju,ale mám femigard a už 3 měsíc ho beru,jenže já si ho dávám většinou jen ráno a měl by se brát 3× deně a to já už pak zapomínám.ted jsem si ještě koupila kyselinu listovou.Manžel bere náký vitamíny co nám doporučili tenkrát v sanusu.Tak uvidíme jak dlouho to zase vše potrvá ![]()
Ahoj Hanulko
,napíšu ti názvy čaju jestli je chceš pít,já začla teprve minulý týden,i před tím jsem teda pila už pár měsícu Kontryhel ale tenhle ale tenhle by měl být lepší.
Prosimtě jaký vitamíny manžel bere,taky bych je koupila manželovi,díky ![]()
Dobré ráno Kami
,dneska to bodlo že jsme nemuseli brzo vstávat kvuli školkce,vid?
A ty máš i jídlo z oslavy tak máš dnes volno v kuchyni.Já taky moc vyvářet nebudu,udělám porkovou polévku,osmažím do ní kostičky rohlíku a s Kristy dojíme ze včera tu krkovičku s bramborem a večer manželovi opeču klobásy po polévce.Pořádně uvařím až zítra,to mě sem přijede mamka naše a bude přes noc.To jsem ještě nevymyslela co uvařím
.Dneska se stavěj ti naši známý popřát manželovi k svátku,tak zas budu chystat menší pohoštění.Mám tam ještě jednu veku tak udělám chlebíčky a píct asi nebudu,vyndám dezert tiramisu,ten já mám ráda.Vždycky když je v akci lacinější koupím si aspon dva a pak když se to hodí jen ho vytáhnu
![]()
Ty čaje my můžeš napsat,zkusím je pít,díky.Ty vitamíny nevím přesně jak se jmenujou,ted momentálně nejsem doma,jsme u rodičů v K.Varech,ale až budu volat manželovi zeptám se ho a pak ti to napíšu jo?Ale v lékárně určo poradí.A taky může pít ten femigard,to taky pomáhá i chlapům na rychlejší sperma.Jo a taky ti ještě poradím něco co třeba můžete vyzkoušet.Manžel našel na netu lubrikační gel pro páry co se snaží o miminko,jmenuje se PRE-SEED,a píšou tam že to vytváří správné klima pro spermie a že se zrychlují.Manžel to objednal,tak jsme to zkoušeli,ale zatím nic,no pokud bude problém u mě tak to asi nepomůže,ale za zkoušku to stojí.Stálo to 499kč a je tam 6 ampulí s gelem.Zadej do vyhledávače pre-seed a ono ti to najde,tak si o tomo přečti a uvidíš
Zkusit se má vše že
a pak dej vědět co si o tom myslíš. ![]()
Ahojky Gábi!
Už se to bojím napsat,takové hezké jméno a já ti ho tak zkazím.Manžel jde už dneska do práce ,tak nevím jestli se k internetu dostane.Včera celí den prospal,ještě že nemusel jít do práce.Nevím jak by ta práce potom vypadala,ještě bych musela jít za něho.
Ano dneska nevařím ,a možná ani zítra mám tam ty kotletky a jen uvařím rýži.Ještě že jsi doma,že tak pořád chystáš?A ta banánová buchta ti nezbyla,ještě jsi mi neposlala vzoreček.Dostali jsme také sladké domů z oslavy,ale uvažuji že to dám do mražáků.Až bude chut na sladké tak to jenom vytáhnu. Je u vás taky tak škaredě,nevím co budu s Markem odpoledne dělat.Koupila jsem mu takové vystřihovánky statku,tak mu to asi vytáhnu a budem spolu stříhat. Ve středu jsem objednaná na kosmetiku na čištění pleti,myslíš když mám pořád tu rýmu že mám jít .Už jsem se jednou přeobjednávala,tak nevím jestli po druhé to není blbé že jsem nemocná.Ale zas tam naní dýchat,jak mi bude mačkat pusu taky není moc dobré. ![]()
Ne neboj,říkej mi jak chceš.Poslala jsem žádost o přátelství manželovi,tak snad to je on,ale myslím že jo.Já bych asi na plet šla,at jsi fešanda,ona ti i ta pára pomuže uvolnit dutiny.Kdysi kdysi ještě na učnáku jsem taky asi třikrát byla.U nás taky prší,je to počásko na prd,ven se nedá.Potřebovala bych sběhnout pro pečivo ale s Kristy se mi vubec nechce ven.Jsem ráda že téměř přestala kašlat,zázvor pomáhá ale stejně ji teče z nosu,ikdyž mín než minulý týden.Přemýšlím jestli jí mám přihlásit na rytmiku,jenže to je 1000 kč na rok a já nastoupím někam budu dělat určitě na směny a aby chodila ob týden a mě to stálo 1000 to se mi vubec nechce.
Budu ti říkat hezky Gábi,to je moc hezké.Tak já potom večer řeknu manželovi at se na to podívá,určitě nebude přihlášený tak já jse tam nedostanu.Já jsem ted přišla z obchodu Marka jsem nechala tchýni,a jela jsem na kole at jsem rychle zpátky.Koupila jsem zase za stravenky,tak to jse fakt dobře nakupuje.Ale už jsi je začnu pomalu šetřit na vánoce,a pak za ně nakoupím pití a maso na vánoce.Tak myslíš že bych na tu kosmetiku měla jít,a nebude jí vadit ta rýma.Taky piji ten zázvorový čaj,ale dneska ho v obchodě neměli.A kdy začneč chodit cvičit,jdeš už dneska.Že ty kroužky stojí tolik peněz,a je pak škoda tam nechodit, a nemá tam pak s Kritýnkou někdo chodit třeba nějaká tvá sousedka která tam taky bude chodit s dítětem. Mareček jsi ted pustil Bulharsko na dvd,pouští si to pořád dokola.Ale manžel nám oznámil že příští rok na dovolenou asi nepojedem,že musíme šetřit na tu fasádu.
Tak chlebíčky mám hotový ale trošku pujdu ještě poklidit.Nakonec jsem to vymyslela jinak,Kristynka na rytmiku chodit nebude,ale volala jsem ty cvičitelce z břišních tancu a muže tam chodit se mnou a učit se nebo si jen tak tančit.Tak je štěstím bez sebe že bude břišní tanečnice
.Mě to bude stát stejně nebo téměř stejně a vlastně bude mít zájmový kroužek i ona.Na tu rytmiku chodí jen jedna kamarádka ale je z druhého konce Přelouče,tak to by se blbě domlouvalo.Naštěstí Kristýnce to vubec nevadí že rytmika nevyšla,na břišáky pujde radši.Já takhle když jsem si doma trénovala na to vystoupení tančila furt se mnou a bavilo jí to
.Začnu zas od začátečníku,ty pokročilý jsou od sedmy do osmy a to než bych jí pak vykoupala a dostala se do postele.Takhle budem po sedmý doma a to ještě jde,je to jen jeden den v týdnu.Už jsem ji nachystala body a takový silnější silonky a musím ji pujčit jinak by byla
společensky znemožněna
jeden svuj cinkací šátek,bez něj prý jít nemuže ![]()
Hanulko
,tak pánský čaj je Don Juan a dámský Gravozen.Jestli jsi z Pardubic,já je tam nikde nesehnala.A to jsem zkusila Tesko,Afi palác,orient,zdravou výživu,čajovnu…
Objednala jsem si je přes internet.Co jsem procházela tak oni jsou nejlacinější,vyplatí se teda větší množství nakoupit.Je to čajovna Slavičín.
A budeš hodná,pak mi to písni ty názvy vitamínku co manželovi doporučili.
Gábi,díky za názvy čajů,myslím že už jsem o nich slyšela,zkusím to někde sehnat,díky.Ty vitamíny se jmenujou-Bioaktivní selen+zinek.Maj to normálně v lékárně. ![]()
Ahojky!
Tak jak ti dopadla tvá malá oslavička,určitě jsi měla vše na jedničku.U nás celý den pršelo,tak jsme s Marečkem vystřihovali a hráli človeče nezlob se.Už dva dny je doma a pořád se ptal ,jestli může jít ven že se půjde dolů obléct.Tak to máš opravdu super vymyšlené ,ještě že máš holčičku.A šátek Kristýnce musíš půjčit,má opravdu ženské starosti.
Bylo ve školce na nástěnce nadstardatní činost hraní tenisu pro děti,ale bylo by to dojíždění a nevím jestli by to Marečka bavilo.Tak jsem Marka nakonec nepříhlásila,ale to plavání je škoda že odpadlo. Manžel se už díval na facebook ,tak jsme se už dívali na fotky jsou super
Mám pro nás dobrou zprávu,máme doma auto v garáži.Tak se musím ještě domluvit s manželem ,kdy budu volat do Ostravy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.