Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
,to je dobrý,copak Kristy ta je ženská
tu to v kuchyni baví ale že zaujmou i kluky tak to je dobře.
Jojo,šátečky s penízkama,šperky a několik oblečku taky
Ono je potřeba ten šáteček mít,hlavně ze začátku abys cejtila že s nima třeseš a děláš ty správný pohyby.Když se k tomu dostanu,pošlu ti pár fotek z vystoupení.
Myslím že na plavčo pujde,je fakt když zakašle není to pěknej kašel,ale ona ani jinak nekašle,ale už je to docela málokdy.Já teda do ní dnes celej den lila caj se zázvorem,taky jsem ho pila.
Ukazovala jsem se Járovi v nových botách ze sekáče a říkal že jsou perfektní,že se mu v nich líbím že jsem taková dámička
a i trika se mu líbili.Jen pech že ty kalhoty žádný nemám.Viděla jsem u vietnamcu takový jedny pěknej střih,ale nevím vubec jak by mě šli,někdy je mi to uzký přes stehna.Ale v tom jednom krámě docela drahý 450kč,tak se podívám i jinde.
Mareček mi zatím pomáhá i doma,jak dělám sníh chce mi pomáhat,a taky obaluje řízky.To je potom všude nepořádek,ale musím ho pak vzdycky pochválit a pak uklidit.Ale jsem ráda že se zapojuje,ikdyž je doma pak nepořádek.To máš fajn že tě manžílek pochválí,a ještě ti řekne že jsi dámička.
To ten můj moc neumí,musí se ještě hodně učit.Neboj kalhoty jsi ještě koupíš,možná že v tom sekáči dostanou nové zboží.Aspon ti naši chlapi vidí že umíme dobře a levně nakupovat.
A fotečky z bříšních tanců mi prosím pošli,ráda se na tebe podívám jak ti to moc sluší. ![]()
Nevím kde je mám uložený,ale podívám se po nich a pak ti něco pošlu.Byla jsem jen na jednom vystoupení ale zrovna na záměčku,bylo to pěkný a romantický ![]()
Uplně si umím Marečka představit jak je pak brouček celej od mouky
,Kristy jo
ale taky je štastná když muže míchat těsta,vždycky ji dávám za ukol potírat žloutkem a to je pak duležitá
.
Jinak jo Jára pochválit umí,jemu se líbí když chodím sexy oblíkaná,je to takovej malej zvrhlík v dobrým slova smyslu
Chválí mi zadničku furt
,já z ní už tak dobrý pocit nemám ale tak aspon jemu se líbí.Jsem rára že těch pár kylo navíc ted mi nevyčítá,jemu se moc hubený ženský nelíbej,tak mám výhodu.
Tak já zas pomažu na kutě,tak pa zítra
Dobrou ![]()
Jani,kdykoliv písni když budeš něco potřebovat ohledně IUI a tak.At vím jak se daří a jak pokračujete.
Držím pěsti at vás zítra objedná na nejbližší termín.
Dobrou ![]()
Zítra ráno ti nestihnu napsat,jedem už do toho Polska v osum hodin.Tak musím Marečka za vést dřív do školky,a pak hned jedem.Jestli mi to pak výjde tak ti písnu odpoledne,a jestle ne tak se prosím nezlob a hned večer jak Marka uložím ti napíši.A ty si děláš zbytečné starosti ,že jsi přibrala a přitom tě manžílek chválí.Tak se půjdu převléc do nočního uboru a půjdu taky do hajan.Dobrou noc!A zas takové krásné sny!
![]()
Kde se touláš,posíla jsem ti dvě souk.správy. Už je mi smutno
papa
![]()
Ahoj Kami
,
taky jsem dnes nestíhala zapnout dříve pc.Do Polska bych taky ráda zajela,musím na tchýni,ta říkala že by ráda jela.
Manžel nešel dnes do práce a jeli jsme na chirurgii,ráno taky hned co jsem dovedla Kristy do školky.Tak má vykloubenou češku a měl by zvážit jakýsi operativní zákrok ale nemusí to být ted hned ale během čtvrt roku,no ale to se manželovi nelíbí,protože to je prý tři týdny vyřazenej mimo pracovní provoz a to on nechce,ale nakonec mu asi nic nezbyde.
Dneska mám radost,koupila jsem si podzimní boty,mám na ted ale mají dírky ozdobný a když prší tak to je na prd a u druhých mojích nejoblíbenějších a nejkrásnějších mám díry v podrážce…ty boty jsem milovala
tak krásný a pohodlný
,budu plakat až pujdou do popelnice
.Ale ted mám nový,to jsem ani nepočítala že bych si koupila,stavili jsme se cestou v Globusu a tam v obuvi pěkný černý kotníčkový.Přišel mi nějakej balíček bud to jsou ty čaje nebo dárek pro Járu,tak se pujdem po pátý ještě projít na poštu,Jára potřbuje složenky zaplatit a já si to aspon vyzvednu.
Ahojky Gábi!
Tak se dneska hlásím dřív,Mareček ještě nespí ale běhá venku po dvoře .Hlída ho tatínek ,tak ti ted můžu v klidu napsat.Měl by asi jít tvůj manžel na tu operaci,aby se mu to ještě víc nezhoršilo a stejnak by pak šel.Já taky hlásím že jsem si koupila novou zimní budu,takovou hnědou s kapucí a manžel mi jí pochválil.Mně je taky líto věcí které nosím ráda,že je pak musím vyhodit ,ale říkám si že si pak koupím zase lepší.Ještě jsem v Polsku nakoupila kopr už ho mám i nakrájený,jablka,krásný velký květák za 20 kč tak hádej co máme zítra na oběd.Já si myslím že se to Polsko ještě vyplatí si tam občas zajed.Jak jste se měli odpoledne,bylo zase krásně ale hlásí zase že má pršet.Doufám že v sobotu bude hezky ,at můžou děcka běhat po venku aby se ve vnitř nenudily. ![]()
Ahoj
,tak to je dobře že jsi v Polsku tak dobře pořídila
.Hmm květáček to jo to bych si dala
,škoda že od nás to je do Polska docela daleko.Já jsem ještě nevymyslela co zítra uvařím,ale možná ty ledvinky s rýží.
Dneska jsem si přečetla na facebooku že bývalá švagrová čeká mimíška,dala tam fotku z ultrazvuku,krásný
ale přišlo mi to taky líto,znáš ty pocity, víš jak to myslím.Samozřejmě moc jí to přeju,Julince budou až se ji narodí sourozenec,necelý tři roky.Ideální stav,taky jsem si to tak přála.V tom balíčku ty čaje nebyli,ale psali mi maila že už je odeslali,tak možná zítra nebo pozítří.Nějak mě bolej nohy,jak kdyby se mělo změnit počásko
,to by bylo škoda,dnes bylo fakt nádherně.
Včera jsme dostali do schránky leták ,že bude v říjnu v kravařích podzimní burza.Tak jsem se rozhodla že přes kamarádku tam prodám ,nějaké miminovské hračky.Dala jsem do krabice kolotoč nad postýlku,hodně štěrkaček,plyšáky a ještě pěkné papučky.Oblečení jsi ještě nechám,ale ty hračky tam dám ještě jsem to tam stejnak nedala všechno.Nějaké pěkné štěrkátka jsem si nechala,i kousátka to je mi tam trapné dát.Mám i krásné povlečení,ale to jsi asi ještě nechám,kdyby náhodou to mimi přišlo.Ty čajíky ti určitě příjdou do konce týdne,když ti už psali že ti to posílají.My je pijem je 2 krát denně,a dokonce už manžel to pije neslazené.koupila jsem si časopis Glanc,a byl tam krásný šátek zdarma ,a ještě dva malé vzorky kávy.Ale proč ti to píšu,je tam jeden list o Zumbě.Protože to je jedna velká párty,a kdo se chce zbavit stresu,určitě si musí na takovou dobrou párty zajít.Během lekce vydá spoustu energie,jedná se o aerobní pohyb.Spíš než o posilování bych mluvila o formování.Zapojíte hlavně šikmé břišní svaly,hýždě a svalstvo.Já bych to toho šla,ale u nás to ted bohužel není. ![]()
Fakt škoda že nebydlíme blízko,to jsme mohly na zumbu spolu.Jinak takhle ta burza to je šikovný,trochu se vykliděj skříně od zbytečných věcí a tak.Musím zas něco nafotit a dát na to aukro,předtím mě lidi sledovali polovinu věcí a nakonec se neprodalo nic,ale tak třeba příště něco.
Zrovnsa koukám do Pardubickýho inzertního týdeníku jesti nějaká práce…kdybych měla aspon dobrou práci,pak bych se už snáze tak nefixovala na druhé miminko.A jaký jsou vlastně v Polsku ted ceny oblečení?Je to podobný jak u vietnamcu?
To máš pravdu že je to škoda ,že nebydlíme kousek od sebe tak jsme mohli chodit spolu.Samé by se mi nechtělo chodit,ale kdyby jsme šli spolu to by bylo super.¨Tak se musíme sami donutit,a jednu druhou podpořit.Víš co mi dneska řekla tchýně,že bych měla dát tetě na tu oslavu peníze ,že se mi to vrátí.Já jsem jí přitom v Polsku koupila zlatou šálu,a v květinářství v doze krásně ozdobnou svíčku.Samozřejmě že hučela i do manžela,a ten zas hučel do mně.Tak já ted nevím,asi si to budu muset nechat.Chtěla jsem jí dát do přání 500kč,a ty dárky a koupit ještě kytku.Co myslíš mám si udělat podle sebe,nebo poslechnout tchýni.Že já blbec jí to ještě ukazuji,fakt už to nikdy neudělám protože se vždycky spálím.
Myslím že se v Polsku moc věci nevyplatí,ale potraviny ano.Ta moje bunda stála 900kč,možná že bych koupila levnější ale ne tak pěknou a hlavně mně sedí jak by byla šita přímo na mně.
Půjdu si ještě na chvilku číst do vany a pak zalehnu do postýlky,nějak mně bolí nohy.Tak ti přeji dobrou noc a krásné sny!Papa zítra. ![]()
To máš recht,mě by se taky nechtělo
když už bych za dárky cosi utratila,měnit plány a dát celou částku v penězích.Pokud si to nerozházíš u manžela stála bych si za svým rozhodnutím,už si se tak rozhodla tak hotovo prostě.Pokud by na tý variantě od tchýně trval i manžel pak bych se asi podřídila ale nelíbilo by se mi to
.
Tak to je perfektní,když takhle oblečení padne přímo jak do oka tak na tělo ![]()
Mažu do postýlky,tak si hezky zarelaxuj ve vaně a dobrou noc ![]()
Dobré dopoledne!
Já jsi taky myslím že bych si měla stát za svým,já jsem se tchýně neptala na její názor jenom sem jí to ukázala.Příště až bubu něco tchýni ukazovat,tak se plácnu přes ruku abych jí to neukázala.Ještě si manželem promluvím,ale myslím že bude stát za mamkou.Tak jak ses dneska vyspinkala,já celkem dobře ale málo.A dneska hlásím změnu na oběd,budeme mít smažené žampiony,mnam mnam.
Začala jsis hledat práci a našla jsi něco,pracák ti nic nenabídl.A jaké máš ty překvapení pro manžílka na vaše výročí svatby.Půjde te někam na večeřku,nebo doma něcu suprovího uvaříš?
Dobré dopoledne
,tak se taky hlásím že jsem ze školky doma.Dneska jsem chtěla spěchat že potřebuju očistit kylo těch ledvinek a představ si jsem se tak zapovídala s kamarádkou z bývalého zaměstnání že si myslím že si to jen předdělám a dovařím to k večeři,páč to asi nestihnu
.Kristynce jsem slíbila že přijdu po o pro ní,tak to vidím že nestíhám.
On pracák skoro nikdy nic nenabízí,jsem tam uvedená jako matka pečující o dítě ve školce,tak že věděj že ti nemužou nabídnout noční,dojíždění…Po mateřský vlastně Billu tu jsem si taky našla sama,na pracáku nic,ikdyž já jsem k podpoře chodila na brigádu do Penny ty tři měsíce.
Já žampíky nebo vubec houby nejím,ale manžel jo,ten má rád.Tak to já bych volila ten květáček radši
.
Mám to těžší s vymýšlením dárku,protože na výročí má i svátek,tak spíš dvě překvápka to chce.Koupila jsem mu ferrari tričko a sadu vuní Lambordgini v dárkové pánské kabele,to si myslím že se mu bude líbit i ta taštička.Tak asi mu to dám oboje.Uvařím asi nějakou minutku,měla jsem v plánu zajet v pátek za našima,mohla bych navrhnout že bysme tam mohli přespat a zajít si třeba do multikina,to je dobrý nápad
ale nevím jestli nebude muset v sobotu do práce,to bysme tam zas nespali.Musím to zjistit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.