SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
20.9.10 11:10

Dala jsem si čočku na sporák,a pak šla ven posbírat vajíčka,a ořechy a příjdu domů a čočka bez vody.Je trochu chytnutá,ale myslím že se dá ještě jíst.A proč chceš zhubnout,jak jsem tě viděla na fotce tak vypadáš moc hezky.Začneš cvičit,nebo chceš brát tabletky na hubnutí.U nás je v pondělí školka uplně zavřená,rozhodli tak rodiče na třídnich schůzkách.Učitelky si musí vybrat řádnou dovolenou,protože u nás byla taky o prázdninách měsíc školka otevřená.Já jsi ten zázvor taky strouhám do čaje,mám rymu jak vodopády. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 11:19

No děkuju za pochvalu,ale po těch hormonech mám 5kylo nahoře,vidím to na sobě moc,stehna břicho…
Tak s tím něco udělat chci.Tabletky nejím ale začnu zas chodit na břišní tance nebo jsem přemýšlela to cvičení zumba jestli znáš,ale nikdo nechce se mnou chodit na tu zumby prý je to těžký než se naučíš ale dobrý na hubnutí.
Já mám taky rýmu hlavně ráno už pomalu tři týdny se jí nemužu upně zbavit,děs,tak si dám ten zázvor s Kristýnkou taky.
Tak ještě že se ti čočka nespálila uplně :lol: .
Budu končit,jdu pro Kristy do školky,pak se projdem do lékárny,dochází mě jitrocelový sirup a pro Járu ibalgin,ted jak ho bolí ta noha.
Tak předem dobrou chut a hezký odpolko,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.9.10 11:32

Já si myslím že 5kg zas neni tak strašný,já bych stebou chodila ale bohužel to nejde.Já jsem se dívala na nějaký program a tam ukazovali tu zumbu,o loni to u nás cvičili ve škole ale já nechodila.Tak zkus ty bříšní tance,to prý pomáhá k otěhotnění.Tak přeji krásný sluneční den .A taky dobrou chut k obídku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 13:07

AHOOOJ

Ahoj všichni chtěla bych se zeptat kdo má zkušenosti se sanusem v Pce …O miminko se pokoušíme s manželem asi tři roky a nedaří se nám manžel je v pořádku zdravý chci podstoupit umělé oplodnění a chci Vás poprosit jestli by jste mi napsali co vše to obnáší cenu postup atd…děkuji vám všem za odpovědi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 14:45

Ahoj Jani,jezdím do Sanusu v Pardubicích taky,ale zatím mám za sebou dvě neuspěšná IUI.Ceny IVF bohužel nevím.
Máme už s manželem jednu dcerku pětiletou a ta se povedla přirozeně po pul roce snažení,ted je to pomalu dva roky a taky nic.Máme horší spermio ale ne zas tak špatnej,dokonce mi dr řekla že i s tímhle výsledkem mužu otěhotnět ale že to muže trvat léta.Dojíždím tam už od května,správně bych měla už 4 IUI ale na dvě se manžel nemohl dostavit,mám to horší s manželem,zkoušet touhle cestou se mu moc nelíbí,přirozeně se mimču nebrání.
Tak když jste oba zdravý,zkus nejdřív IUI,to ti mužu vše podat veškerá infa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 14:55

Ahoj Kami :mavam: ,tak se hlásím že jsme doma.Cestou ze školky jsme se stavili v tý lékárně a pak jsme ztvrdli na hřišti.To je vždy boj odtamtud dostat Kristy.
Tak co čočka,neprotestovala rodinka?Já už břišní tance tančím tři roky,začla jsem ještě v Pardubkách když jsem bydlela,pak jsem se přestěhovala sem,tady se tančí jinak.Taky krásně ale mě víc vyhovovalo jak se tančilo v kurzu v Pardubicích.Je to pěkný koníček.Mě třeba běhání nebaví,to se nedonutím ale tohle je pěkný,takový ladný žádný stres,tam jsou natom i dokonce líp holky s větším bříškem,aby bylo čím klepat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 14:58

AHOOOJ

Ahoj Gábi byla bych ti moc vděčná kdyby jsi mi o tom řekla víc řekni mi vše jak a co se ti dělalo budu moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 15:16

Jani,třetí den MS pujdeš na odběry krve,kvuli nemocem a hormonum…a tak.
11den od MS tam pujdeš na ultrazvuk vajíčka,pokud bude mít správnou velikost já ho vždy měla cca 19-20mm,podle velikosti ti bud sestra píchne Pregnyl tam u nich nebo ho dostaneš domu a píchneš si bud sama nebo obvodák nebo manžel.Jde to zvládnout,já jsem si to píchala sama do zadku,když jsem to tam sestře povídala tak se smála že jsem si to mohla píchnout do stehna,tohle bylo totiž krkolomný,píchnout si to ze zadu sama sobě.
Zhruba 14den pujdeš na IUI,to je brnkačka vubec se neboj.Manžel tam odevzdá sperma a tobě ho za dvě hodiny zavedou,oni ho properou a vyberou ty nej spermie.Budeš tam sama v malém pokojíku,přijde doktorka se sestrou a jako velkou stříkačkou ti je zavedou co nejdál.chvilku si tam poležíš a hotovo,mužeš domu.Ten den nemáš sportovat a namáhat se,druhý mužeš dělat vše jak si zvyklá.
Ceny-50kč Pregnyl,neposledy jsem měla dvojitou dávku takže 100kč,když ti ji píchají tam tak myslím 30kč.IUI stojí 530kč a hormony potom co bereš,já měla Duphaston tak ty ho asi taky budeš mít 60balení.Poprvé jsem měla jedno,podruhé 2,takže 120kč.
To je tamk myslím vše.
Umělé je podstatně dražší,ceny se mužou lišit v každých centrech ale doplácíš si na ty první tři pokusy a to je cca 20 000kč na jeden.další pokusy si hardíš uplně celý,což je teda strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 15:26

AHOOOJ

JUUU TO NEZNÍ VŮBEC DĚSIVĚ A NEMÁŠ KONTAKT NA TY PARDUBICE?A NEVÍŠ JESTLI NEVADÍ ŽE JSEM PO BANDÁŽI ŽALUDKU MI SE O MIMINKO POKOUŠÍME CCA 3 ROKY MANŽEL BYL NA SPERMIOGRAFU A JE OK…A JAKÉ PROCENTO JE ŽE TO VĚTŠINOU VYCHÁZÍ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 15:40

Kontakt pošlu,mužeš si vybrat je tam paní doktorka Novotná nebo doktor Provazník.Já chodím k doktorce.Myslím teda že bude muset manžel jít na spermigram k nim aby měli jejich výsledky a bandáž žaludku,nikdy jsem neslyšela nebo nečetla názor že by v tom měl být problém,ale to všechno proberete při uvodním pohovoru.
telefon na recepci 464007705
ordinace dr Novotné 464007700
ordinace dr Provazník 464007701
laboratoř 464007704

To si nečekala že dostaneš takový přesný infa vid :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 15:44

AHOOOJ

TO JSEM NEČEKALA ALE JSEM ZA NĚ OPRAVDU MOOOOC RÁDA HNED ZÍTRA TAM ZAVOLÁM PŘI POMYŠLENÍ ŽE UŽ BY SE MI TO MOHLO POVÍST MI JDOU SLZY DO OČÍ DĚKUJI TI MOCCC :huban: … ZAVOLÁM TAKÉ PANI DOKTORCE MÁM RADOST DĚKUJI UŽ TEĎ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 15:55

To je dobře že máš radost :palec: ,mě se hrozně ulevilo když jsem tam začla jezdit,moc hezky tam s tebou jednaj,měla jsem z toho vážně dobrý pocit :lol:
Jedině škoda že se ještě nezadařilo,člověk by si myslel když ti v ten nejlepší čas zavedou ty nejlepší spermie nejdál co to jde,tak že musí být šance veliká,ona zas tak velká není,ale v jiné diskuzi je holčina který se první IUI povedlo,tak třeba budeš druhá :palec: :dance:
Ještě nemáte Jani potomka žádnýho?A jestli se mužu zeptat kolik ti je?Mě je 35 a mám teda 5ti letou berušku.Slyšela jsem že nad 40let si tam hradíš ultrazvuky ale to jsem si nezjištovala sama takže nepotvrdím,v jiné diskuzi psala holčina že si ho hradila cca 2400jeden. To už není nejmín vid.Vubec by ty pojištovny měli hradit více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.9.10 15:59

AHOOOJ

JE MI 22LET A MANŽELOVI 30LET A JEŠTĚ NEMÁME ŽÁDNÉ MIMI A TO NÁS MRZÍ…SNAD SE TO POVEDE MOC SI TO PŘEJEM JÁ TAM BUDU HNED VOLAT A CO MÁM ŘÍCT TÝ DOKTORCE NEBO JAK JÍ TO MÁM ŘÍCT ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 16:09

Tak to je ideální věk pro první mimi :palec: . Řekni že by jsi se chtěla k ní objednat,že se ti nedaří tři roky otěhotnět,že partner je v pořádku,máte spermiogram za sebou…neboj to už pak bude mluvit ona a určitě se hned domluvíte na tom prvním rozhovoru.Tam je to foft,já tam byla na prvním rozhovoru neplánovaně druhý den ms,takže na ty odběra jsem šla hned druhý den a ještě ten měsíc IUI,je to fofr uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.9.10 20:39

Ahojky! :mavam: Tak se taky hlásím že už jsem tady,ještě jsem si stihla umýt vlasy.To my nemusíš ani říkat jak je to těžké dostat Marka nebo Kristýnku z hřiště,včera jsme tam byli asi hodinu a půl a to měl ještě málo.Akorát jsem litovala že jsem si nevzala sebou knížku,tak jsem seděla na lávce odpočívala jsem.Tak to je super že tančíš bříšní tance,taky bych to chtěla někdy zkusit.A máš i koupený ten šáteček na tanec,jak jse ti to hezky na bříšku třese.Dáš zítra tu kristýnku na plavání,je jí už lépe.Mareček má zítra do školky přinést 5 ks jablíček,říkal že budou dělat salát a péct buchtu.Tak to se pak těší do školky,a pak mi říká co všechno dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.