SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
11.9.10 20:52

Já doufám že to nějak moc drahý nebude,ty čaje jdou.I ten Kontryhel je levnej.Na tom odkaze prodávaj i dámský čaj usnadnující otěhotnění a pomáhá k udržení plodu,jmenuje se Gravozen.Taky ho ale nikde nemaj,tady v jedný lékárně mi ho zkusí sehnat,ale když ho neseženou tak je oba objednám taky přes internet,akorát mají asi 120kč poštovný jsem tam koukala,tak o to bych ušetřila kdyby mi ho sehnali v lékárně.
Já se Járy ptát nebudu,bude muset ho pít když už není ochotnej pro to udělat mnohem víc.Představ si já jsem ten ořech do pastičky nezatlačila,jen položila a dvakrát ho sebrala aniž by ji to cvaklo.Jsem zvědavá jestli se chytí ted přes noc,evidentně ji ořechy chutnají.
Posílám ti piksličku s 10ti bramboráčky po internetu,tak at ti chutnají.
U nás ve školce myslím cizí jazyky neučí,jen zpěv ale tam musí být perfektní výslovnost a pak hra na flétnu.Chtěla bych aby ji vzali na zpěv,má nadání,výslovnost už relativně hodně dobrá ale na 100% není ještě,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.9.10 21:35

Já jse ti přiznám já jsem si ty čaje objednala přes internet,protože vím že u nás v lékarně je mít nebudou.Do Opavy pojedu možná ve středu,ale pojedu s mamkou tak to přední nechci nakupovat.Tak já počkám až je budeš mít taky a budeme je pít spolu,ale nebylo tam napsané dávkování.Včera večer jsem dostala ms,a v srpnu jsem to měla taky 11.tak jsem ráda že se mi to srovnalo.Možná že mi to moře oddálilo tu ms,zase jiné prostředí a klima.Auto ještě nemáme tak mi to asi v zíří taky nevýjde.Děkuji za bramboráčky a krabičku ti posílám zpátky a taky ti díky za tip čajů tfuj tfuj at nám zaberou. :lol:Manželovi taky večer vařím čaj ,tak mu to uvařím a neřeknu mu že to má ten čaj. Myslíš že to pozná,asi jo protože jsou to bylinky a ty moc nepije.Tak ty si krmíš potvůrku,dej to radši do té dirky od pastičky.Jaké vůbec máš tu pastičku tu dřevněnou,nebo tu plastovou ty jsou super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.9.10 21:48

Ty jsi jak blesk a to sis je objednávala ted nebo už je máš doma?Manžel to pozná na tuty ,taky nepije bylinky.Ještě přemýšlím že bych mu koupila nějaký ty speciální vitamíny,ale ještě jsem nekoukala jaký by na to byly.
Pastičku máme tu dřevěnou,on se o tohle vždycky stará manžel,ale ted že jsem s ním nemluvila tak jsem to tam zkoušela dát já.Jsem zvědavá jestli si pro něj přijde,ten druhej zmizel přes den dokonce.
Tak to je dobře že máš ms už v pořádku,určitě to bylo tou změnou klimatu,na mě to pusobí obráceně,vždycky ji dostanu dřív.Mě má dorazit příští sobotu myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.9.10 22:15

To jsem si objednala ted,jak jsi mi to napsala.Já vím že to poštovné stojí 120kč,a že je to drahé ale já nevím jestli bych to u nás sehnala.Tak to mám z pohodlí domava,a do dvou dnů by to mělo přijít.Dívala jsem se i na internet na ty filtrovací konve,jsou i levnější ale mají zase menší obsah vody.Jestli pojedem s mamkou ve středu do té Opavy,tak se můžem podívat ve městě.Uvidím jestli koupíme nějakou tu srandu ,nebo tu konev jestli bude třeba v akci.Teta je dost vybíravá tak nevím jestli jí by ten poukaz potěšil.Ještě jsem ti nepsala že chcou ve školce zavést,aby děti pili neslazený čaj že je to zdravá školka.To ti čaje pak už děti nebudou vůbec pít,a to by pak neměli ani vařit sladká jídla které mají každý pátek na oběd.Co máš zítra v plánu vařit na oběd,nebo jedete pryč a nevaříš?My právě máme ty plastové pastičky,a ty jsou lepší nebo nemáte doma kočku? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.9.10 23:02

No vždyt říkám…blesk :lol: ,kolik jsi si jich objednala a jaká je to gramáž?Zeptám se pak holek na těch diskuzích co ho pijou,jak se pije,co si tak vybavuju tak se asi nepije když to máš a pak se zas nasadí,ale zjistím to přesně,pokud tam nebude návod,ale to vlastně určitě bude.Jsem zvědavá na jak dlouho to vydrží.A kolik tě teda stály?Každej měsíc by se mi 120kč za poštovný dávat nechtělo :-? .
Já zítra nevařím,už po devátý jedeme,budem se stavovat ve Lhotě pro manži mámu a pak rovnou jedem.Jinak kočku nemáme,tak se musíme spoléhat na pastičky :think: .
Hm,zvláštní uvaha na školku,jako na jednu stranu dobře ale na druhou?Kristy teda když na to přijde pije i čistou vodu,večer po vyčištění zubu nic slazeného už nepije,ale je to dítě,když ji dáš možnost volby,vezme si sladký .
Pujdu si lehnout,nějak se mi otvírá papula.Včera jsem ponocovala tak dnes budu dříve.Písnu večer nebo odpoledne,jak to budu stíhat.Ještě budu muset do obchodu pro pečivo,dnes jsem ani nebyla.Dobrou noc a sladké sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.9.10 23:14

Na gramáž jsem se ani nedívala,ale ted jak jsi mi psala tak jsem se honem dívala tak je to jenom 50g a stojí 50kč.Tak až ted uvažuji jestli toho nebudu mít mála,tak prosím zjisti více informací.Taky přeji dobrou noc!PAPA. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.9.10 20:53

Ahojky :mavam: ,nestíhala jsem dříve napsat,jak jsme přijeli tak jsem letěla na nákup a pak hned grilovačka.Dnes na ní bylo krásné počásko.Měli jsme kuřecí plátky v marinádě s brusinkama,mnam mnam :palec: .
Koukala jsem na gramáž toho Kontryhelu a ten je 30g.Tím že ho piju jen jednou denně tak mě na pár týdnu vydrží,tak jsem zvědavá jak se bude pít ten Gravozen.Jinak ta cena není zlá,ještě kdyby ho sehnali v lékárně tak bez toho vysokýho poštovnýho,to by bylo lepší mnohem.Možná jestli jsi si neměla vzít ty balení aspon dvě od každého,když už za jedno poštovné.Já už Kontrahel nemám tak by se mi šiklo kdyby ho co nejdřív sehnali v lékárně.Zítra se tam stavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.9.10 20:58

Tak jsem vyčetla,že ten Gravozen se pije do MS,během MS se nepije a po skončení zase 3× denně.Tak to mám obavy že nám 50g na moc dlouho nevydrží 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.9.10 21:25

Ahojky! :mavam: Jsem opravdu moc smutná,že nejsem tvá sousedka a nedostanu též vzoreček.Nechceš se nastěhovat k nám někde blíž,aby to nebylo tak daleko.Já bych na to nepřišla na tu gramáž,až ti ses včera zeptala,jesti to bude málo tak jsi to pak třeba zkusím v té Ostravě sehnat.Manželovi jsem to neřekla,že jsem si ti čaje objednala tak doufám že mi příjdou co nejdřív.Dneska odpoledne jsme byli s Marečkem na kole,a dělá opravdu velké pokroky.Dneska sestra od manžela má svátek tak jsme pak mírně slavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.9.10 22:00

To je paráda že máte uspěchy v jízdě na kole,to je fajn.V Manželově straně je taky hodně Marií,sestra mamka babička…víc už asi ne.Příští týden pujdem přát babičce.
No je to škoda ta dálka,to je fakt.I děti by si spolu mohly hrát…
Ty čaje to zkus pak sehnat ve městě,taky by se mi nechtělo třeba každý tři týdny platit 120kč navíc za poštovný…no třeba nám nic jinýho nezbyde pokud ten pánský nám neseženou.Ten Gravozen mi nabízeli i v Pardubicích že by mi ho sehnali,tak v nejhorším bych ještě zkusila poptat se i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.9.10 22:29

Mně ted napadlo ,že je i v opavě specializovaná prodejna na čaje,tak jse i tam pak půjdu zeptat.Doufám že mi ten čaj bude chutnat,a můžu si ho trochu osladit nebo dát lžíci medu.A nestačilo by to pít jen dvakrát denně,nevím jestli to zvládnu ze začátku bude mi chvíli trvat než jsi na ten čaj zvyknu.Jak jsem psala o tom čaji ve školce,tak já taky dávám Marečkovi i čistou vodu ale chodí pít i k babičce dolů a tam pije slazenou.Když si může vybrat,tak sáhne po sladké vodě.A co zítra vaříš?Manžel jsi půjčí auto od sestry a pojede s jeho mamkou na oslavu,tak mi říkal že nemusím vařit oběd.A já se nějak od budu,nebo jsi udělám špagety mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.9.10 23:01

Nevařím také :lol: ,máme ještě gulášovou polévku a z Vojtěchova si vezem řízky s bramborovým salátem.Tam se na posvícení vaří bud tohle nebo knedlo vepřo zelo.Dneska jsem měla chut spíš na řízky :palec: tak se trefili.
No vidíš,to my i tady v Přelouči máme specializovanou prodejnu se sypanými čaji tak tam taky když tak zajdu zítra.
Jdu se odmalovat a chrupkat,tak papa zítra
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.9.10 23:25

Taky ti přeji dobrou noc a pěkné sny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.9.10 09:28

Dobré dopoledne! :mavam: Psali mi email z těch objednaných čajů,že jsem neuvedla počet ks tak jsem hned napsala že chci oba po dvou.To máme 100g nebudete to stále málo.A sehnala jsi ti čaje v té lékarně,zajdi se zeptat i do těch čajů tam by to mohli mít.Ráno jsem se dívala ve školce na nástěnku tak na plavání je přihlášeno jenom pět dětí.Má to být napsané do zítřka,tak asi plavání zas nebude.To bude Mareček zase zklamaný,tak budem chodit asi sami.Stále uvažuji na to ostříhání ,teta mi říkala že jsi mám udělat tu podkovu.Když jsem si to nechala tak dlouhé narůst vlasy že jsi to nemám ostříhat na krátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 09:55

Ahojky :mavam: ,tak jsem to vše oběhla špatenka teda.V lékárně mi to nesehnali a ve speiální prodejně s čaji mají jen ten Kontryhel ale říkala mi že to samotný mi nepomuže.Takže nic moc,už nebudu čekat,objednám to taky přes internet,jenže si říkám že si jich objednám od každého aspon 5,kdyby měli poštovný aspon 60kč,no ale 120kč je docela dost teda abych to dávala měsíčně.Já když si představím že Kontryhel mi vydržel třeba cca 5týdnu ale dělala jsem si jen jeden,někdy jsem i zapoměla ale neřešila jsem to,tak na kolik muže vydržet 50g při pití 3× denně.Járovi jsem to ted volala že mi jde o to když už to zaplatím dopředu aby to fakt pil,ten že to pít bude.Ale jsem mu říkala že to zvyšuje mužské libido tak z toho že mám hruzu aby nechtěl sex 2× denně :lol: ,my totiž sexujeme poměrně často,tak se tlemil :lol: a že se na to těší.
Vymyslela jsem k večeři a Jára si to vezme ke svačině hermelínovou pomazánku,měli v akci hermelíny za 10kč tak jsem je vzala že hned dva zdělám do pomazánky.
U nás vypadá že bude hezky,tak jsem zapla pračku,tak snad se počásko obratem nezmění.Jé víš co jsem včera dostala?Tři tujky,tak jsem hned dvě ještě večer zasadila a třetí zasadím dnes,musela jsem vykoumat kam to dám.Lepší se mi zahrádka lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.