SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
18.9.10 11:41

Já ti ty obaly pošlu,aspon s tím mluvítkem pro Kristýnku.Dneska si na to Mareček s poměl,tak mi tu ráno pořád mluvil.Tak mi prosím pošli aspon 5 ks knedlíčků,to ja fakt můžu.A jak dopadli ty perníčky,dneska jsem si prohlížela levné recepty tak jsem se na ně vzpoměla.To je dobře že to pomalu Kristýnce mizí,taky si chudák vytrpěla.Já i manžel pijem ty čaje jenom 2krát denně,ted jsem si ho zrovna uvařila.Dokonce ho piji neslazený není špatný,ale manželovi ho trošku sladím.Tak ti přeji dobrou chut,půjdu už chystat na stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.9.10 13:43

Tak to budeš hodná,já ti na oplátku posílám knedlíčky s cibulkou osmaženou :lol: .Pádíme na to náměstí,tak zatím pa a já se pak ozvu,ted už nestíhám napsat dlouhou zprávu promin.
tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.9.10 18:46

Tak jsme doma na skok,kouknem na večerníček a zase zajdem ještě na náměstí.Kristýnce jsem nechala na objičej namalovat obrázek,vybrala si krásného motýlka,tak ti pak pošlu fotku.Mamka byla ráda že slyšela zpívat na živo Leonu jak jsme byly na tom křtu jejího cd.Moc pěkná slavnost.Tak já se zas odmlčím,protože po večerníčku tam na chvilku ještě pomažem,tak zatím pa

Jo a nechala jsem Kristýnku vyfotit na klíně s tou Míšou jak tam zpívala a tančila,taky pěkná památka.Tak byla moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.9.10 20:36

Ahojky!Tak jsi to tam hezky užijte! :palec:To ti věřím že je to super akce u vás,to by se určitě líbilo i Marečkovi.Na obličej si ale namalovat nenechal,ale Kristýnce to určitě moc sluší.Jak to potom dlouho vydrží na obličeji.Tak pěkný večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.9.10 23:12

Tak si představ že Kristýnka trsala do devíti hodin a kdyby záleželo na ní tak by tančila dál a dál.Vystavila jsem na facebook pár fotek z akce,pošlu ti něco zase mailem.Uplně mi bylo líto odlíčit ji večer motýlka,ale to by se nejspíš hodně rozmazalo a zašpinila by si polštář,tak jsem ráda že jsem ji udělala pár fotek aby měla památku.
Dala jsem si jednu velkou horkou medovinu a síla,já to tak cítím,to je tak když se napije nepiják :lol:
Naši mamce jsem nabalila plněný knedlíky aby si dali s babi k večeři,tak byla moc ráda.A co ty,jak sis pochutnala? :-)
Jdu do vany,je mi zima,tak se těším že se zahřeju a pak zalezu do peřin.
Tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.9.10 09:37

Dobré dopoledne!Já se omlouvám že jsem ti včera nenapsala,ale šla jsem si lehnout.Podívala jsem se na ten nový seriál,šla se pak okoupat a taky mi bylo zima tak jsem si šla lehnout.Říkala jsem si že se tam asi zdržíte,že už mi nenapíšeš tak jsem nečekala.Jsem nějak nachlazená,tak doufám že to nedostane Mareček.Zítra ráno půjdu do obchodu ze školky ,a koupím si zázvor musím být do soboty fit.Kristýnce to mooooc slušelo,to pak škoda to umýt ale aspon že má na to vzpomínku.Možná že by to pak druhý den ,nebylo ani pěkné,tak by to stejnak musela pak umýt.Knedlíčky byli fakt výborné,dám je dneska taky na oběd at si pochutná i manžel. :lol: A dneska vaříš ,nebo kuchyn má volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.9.10 10:53

Dobré dopoledne :mavam: ,dnes jedem popřát mamce-tchýni k svátku,je Marie,už teda svátek měla ale nějak nešla naplánovat oslava,tak až dnes.Máme pro ni halenku takovou pěknou a včera jsem ji koupila na slavnosti ty bombony fialky,ona je mám ráda,tak ji je tam přihodíme,ještě jsem přemýšlela že do taštičky něco šoupnu aby toho bylo víc,musím se jít podívat cio by to mohlo být.
Jára si včera vyhodil koleno,tak tady ted pajdá chudák,v noci se skoro nevyspal.
Tak za chvilku jedem,tak předem přeju dobrou chut a pěkné nedělní odpoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.9.10 11:06

Takže dneska nevaříš,to se opravdu někdo má.My jsme už Mařku slavili,tak už to máme za sebou.Ta fotka s Kristýnkou a mišou je moc hezká,až příjde Mareček z venku tak mu jí ukážu.Tak vám taky přeji at vám obídek moc chutná,a zároven krásný den.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.9.10 19:58

Ahoj :mavam: ,přijeli jsme po pátý ale letěla jsem na nákup a pak vykoupat malou a přitom udělat zas tu domácí pizzu.Ted jsem dobaštila,jsem nacpaná k prasknutí a Kristy tady funí a dojídá poslední kousek.Jojo,ta discotéka s Míšou,to bylo fajn,už loni se mi to líbilo.Pak tam prodávala cd a dvd a dávala fotky s autogramy.Kristýnka na jednu písen tancovala s ní na podiu :lol: .Poslala jsem ti pár fotek na mail.Tak jsem nějak nestihla vubec udělat ty perníčky :-( :-( ,nevím jestli se do nich dát ještě zítra a pozítří je upéct ale to už je stejně na výročí nestihnu nazdobit,tak se na to asi vyprdnu,ale škoda měla jsem velkou chut je udělat.
Dneska jsem to dostala,ale to se dalo čekat,téměř jsme se nemilovali,jak jsem na něj byla naštvaná že zas padlo IUI,plodný dny vubec ne.Ani nemám chut se ho ptát jestli pojede na IUI,myslíš že je šance že ty bylinky pomužou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.9.10 20:56

Ahojky! :mavam: Já taky doufám že nám ty čajíky pomůžou,protože naděje umíra poslední.Jak to mají pít ty naši chlapi,taky 3 týdny a potom mají mít týden pauzu.Nedostala jsem vůbec návod,jak to máme pít ani reklamní letáček.Ještě jsem se nedívala na email,pak jak dopíši se hned podívám .už předem se moc těším na nové fotečky,a taky moc děkuji že je můžu vidět.Musím ti napsat že jsem odpoledne ,s Marečkem oba jeli na kolech na to hřiště na konec vesnice.Ze začátku se nemohl nějak rozjet ,ale pak šlapal ale musel mít párkrát pauzu ale došlapal to.Tam jse pěkně vyřádil a jeli jsme zpátky,doma jsem ho moc pochválila.Pak seděl u televize ani se nehnul,nevím jestli jsem to nepřehnala hned první den tak dlouho šlapat.Tak jste měli super víkend,to je prima takové akce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.9.10 22:59

No vidíš jakej je šikulka,už ušlape pořádný kus,to pak večer lehnul a hned spal vid? :lol:
Kristy taky jezdila,ve Lhotě má rozjezd pořádnej,mají velký pozemek a ona objíždí dokola ,pak si dá pauzu jezdí s kočárkem,pak zas na kole… :lol:
Jsem zvědavá jestli já tam budu mít nějakej návod,to ti hned napíšu.Penize jsem odeslala včera,ale nevím jestli se sobota počítá,tak si myslím že tenhle týden ho asi mít nebudu,ale na začátku příštího,to už snad jo.Totiž o týden dýl,dnes je ještě neděle :lol:
Zítra nevařím,máme tam kotel plněných knedlíku :lol: ,dělala jsem je ze dvou těst,ono to akorát tak vyjde na pul kyla uzenýho,takže přestože jsem poslala našim ještě jich tam dost zbylo.Co máš v plánu v kuchyni ty?
Tak já pujdu chrupkat,ale zítra hned dopolko písnu,bude více času,takhle jak je člověk někde pryč moc toho nenapíšem.
Tak pa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 09:32

Ahoj :mavam: ,tak jak jsi se vyspala?Představ si mě se zdál sen že jsem uhasila veliký požár než přijeli hasiči,no to byla ale síla,hořel celej obchodák,to byly nervy,ale dopadlo to dobře v rámci možností,okolní baráky nechytly,nikdo neuhořel,ted lidi mi nechtěli pomoc,tak já hasila a přitom jsem si sama musela zavolat hasiče,no já nevím kde mě se vzal takovýhle sen.
Cestou ze školky jsem se stavila v sekáči že se podívám na nějaký pěkný kalhoty pro mě,no myslíš že mám kalhoty? :lol: Mám boty,tílko a triko :lol: jen ty kalhoty ne.Jdu si umýt hlavu,večer jsem to už nestíhala,tak to omyju ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.9.10 09:34

Ahojky! :mavam: Já se zase omlouvám ale padla na mně taky unava ,tak jsem šla do hajan.Určitě Mareček lehl a spal,já jsem taky lehla a hned spala.Dneska ve školce jsem zaplatila to Srpš,a na hračky jsem dala 80kč.Myslíš že je to dost,manžel říkal že víc nemám dávat.Když je ted předškolák tak musíme pomalu šetřit peníze do školy,televizi říkali že prvnáček stojí rodiče asi 7000kč.Já si myslím že ti ty čajíky příjdou ještě tento týden,že to oni ti rychle pošlou.Já už to piji neslazené,a manžel mi říkal že mu to též nemusím sladit.Moc ti děkuji za krásné fotky na email,dneska odpoledne je ukážu Marečkovi.A ten Aquapark by mohli takový udělat u nás,ten byl krásný. :palec: :palec: Dneska jsem vymyslela na oběd čočku,koupila jsem točák a upeču vejce a bude hned oběd.Koupila jsem si v obchodě zázvor,nějak mi teče z nosu,doufám že to nechytne i Marek.A co Kristýnka je ji už lépe,dáš ji zítra na plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.9.10 09:42

Tak jsme si zas napsali stejně,to je super! :palec: U nás otevřeli nový sekáč,ale ještě jsem ho nenavštívila.To nevadí že nemáš kalhoty,ale máš jiné věci za dobrou cenu.To tak vždycky je ,to co chceš nekoupíš,ale nakoupíš uplně něco jiného.Ty máš teda sny,dívala ses do snáře co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.10 10:06

Jojo koukala jsem tam hned ráno,protože to byl tak výrazný sen že jsem si říkala to musí něco znamenat.Vidět jasně plápolající,toho tam bylo napsanýho dost a samé dobré věci,jako veliké štěstí… a ještě jsem koukala hasit ohen,že si mám dát předsevzetí.Ty si teda nedávám ale mohla bych tak nějaký maličký…potřebuju zhubnout ale to zas není maličký ale převeliký předsevzetí :think: .
Platíte docela o dost víc ve školce než my.Taky jsem koupila zázvor,nastrouhám ho a budem ho s medem obě s malou,tchýně ho dává i do čaje,jak ho konzumuješ ty?Nad plavčem přemýšlím,včera kašlala škaredě ale už mnohem méně často,uvidím jak dnes.Ta mě přemlouvá že na plavčo chce,příští uterý je školka zavřená tak jim plavčo odpadne :nevim: ,v pondělí jsem nahlásila že nepujde taky,to se mě hned ptala jestli si ji nechám doma že si učitelky dovybírávaj dovču tak aby tam bylo co nejmín dětí,ve středu nepujde taky kvuli zubaři…uvidím jak na tom bude dnes,dávám ji mukosolvan a jitrocel,ted přidám ten zázvor tak snad se to nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.