Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Za chvilku pomažu do školky.
Tak dobře zmákněte to rozloučení,to bude smutná záležitost ![]()
Dobrou chut k obídku přeju předem,papa ![]()
Tak to máš super že máš do předu na vařeno,já v sobotu nemusím vařit ale zase musím něco vymyslet na neděli.A nedostanete tu zabiječku od rodičů, a máš hned oběd na sobotu.Jen jsi v sobotu ohřejem polévku ,protože oběd bude až v jednu hodinu. To je fakt zajímavé pošlou ti čaje ,ale vůbec žádné informace.Jak jsem si objednávala ty kapky Gynex,tak mi poslili k tomu i letáček jak to užívat.Tak se s tebou budu loučit,a přeji krásné odpoledne a hezky jsi ty pohádky užijte.
Přeji dobrou chut!Papa. ![]()
Tak jsem zjistila konečně ty ceny.28kč na den,děti co mají odklad nebo kteří dosáhnout 7let věku ve školním roce 29.50kč.Platíte koukám za všechno víc vid?
Přemýšlím jakou buchtu mám upéct.Mám tady asi 4 zralejší banány tak bych je mohla zdělat.Možná bleskovej koláč s banánama a navrch drobenka.Zrovan vařím druhej květák,mám ten první namačkanej v krabičce a ani se mi nevešel do manší,jak byl pěknej.Tak jsem zvědavá jak to pak porvu do mrazáku
![]()
Ahoj,tak pohádkové odpoledne bylo moc fajn,Kristy si zasoutěžila a vyfotila se s klaunem,Ferdou mravencem,s čarodějnicema,vodnicí…jak to stáhnu do počítače zas ti pošlu ukázku.Vím že jsem ti slíbila i fotky z břišních tancu ale nestíhala jsem to prohledat kde to mám.Zítra nakonec do Pardubic nejedem,tak Kristy do školky dám,ona nepujde dost příští týden.To v pondělí nejde že tam chtěj co nejmín dětí,v uterý je zavřeno,ve středu jedeme k zubaři a na čtvrtek jsem posílala maila že bych šla na krev ale musej mě odpovědět,tak bud pujde jen pátek nebo nepujde vubec.
Ahojky!
Tak já se hlásím že už jsem tady,Mareček už spí tak ted už můžu psát.Taky to sleduji že u nás ve školce platíme víc,ale u nás se to nerozděluje .Mareček taky zítra jde do školky ,ale půjde zas po o domů má to už slíbené.Dneska ve školce bylo napsané ,že jablíčko (to je Marek)má přijít v červeném do školky.Tak volala jedné kamarádce ta má holku,jestli by mi nepůjčila tepláky a tričko,a říkala že má jen tričko tak tepláky bohužel nebude mít.Tak mi řekni proč to v té školce nedají třeba o tři dny dřív,až se můžu připravit.
Tak to je fajn že se to Kristýnce líbilo,ano fotky mi pošli ráda se na ně podívám i s Marečkem.Pán soused měl krásný pohřeb,a doufám že ted dlouho zas nepůjdu.Na hostině jsme měli jeden kuř.řízek,a druhý vepř.brambor.kaši a zelný salát.A potom se podávala káva a koláče,bylo vše velmi dobré.Tak to je fajn,že máš velkou zásobu květáčku,já mám taky to je pak super jen vytahovat vid. ![]()
To jo teda,kde mají vzít maminky od kluku honem ze dne na den červený oblečky,to je jako kdyby na holku hnědý,taky téměř nic nemáme.No vidíš,být já sousedka…červený tepláčky máme ![]()
Nechala jsem na zahradě manžela pracovní mikinu a mop,že to na večer nebylo ještě suchý,tak ted mám dilema-dojít proto nebo se na to vyprdnout
.Už se mi tam nechce,ale zas to bude ráno provlhlý celý.Asi se přemužu
.
Pak pujdu rovnou do postýlky,koukala jsem na Hledá se máme a táta,tak jsem ani dřív nenapsala.Baví mě tohle,říkám si co všechno jsou lidi ochotni na sebe prozradit před celým národem.
Tak já se ozvu zas dopoloko a ted teda mažu ještě na zahradu.
Dobrou noc ![]()
Ja si myslím že nebude vadit,když Marek bude mít jen tričko musí to snad učitelka pochopit.To je fakt škoda že jsi daleko,jen bych ti zavolala a pak přišla na kafíčko a věci půjčila.Ja jsem se zas dívala na Cesty domů,manžel mi to včera nahrál.Hraje mi tam můj oblíbenec,tak to musím sledovat.Radši pro tu mikynu zajdi,budeš to mít ráno ještě víc zvlhlé.Taky ti přeji dobrou noc!Papa. ![]()
Ahooooj
,tak se hlásím že jsem doma.Cestou jsem nakoupila suroviny na menší oslavu,ještě nevím jestli bude v sobotu nebo neděli,ale nic velkýho.Volala jsem tchýni kdyby se jim to hodilo a ona že se musí domluvit s tchánem a že dá vědět,takže zatím nevím.Já velký celorodinný oslavy dělám jen na Kristýnku když slaví.Po školce jsem jí slíbila že pujdem na hřiště,at si tam ještě zařádí dokud počásko dovolí.Ikdyž má být ten teplej říjen,tak snad ještě nezmrznem
.Ráno jsem dostala maila že na tu krev mužu přijít,tak jak pujdu pro malou tak ji asi omluvím na celý týden,stejně by mohla jen pátek.Dneska ráno mi říká…já jsem chtěla dneska zustat doma,mohla si mě omluvit…mohla říct dřív,klidně bych ji omluvila.Mám nějakej spánkovej nedostatek,tak bych si aspon přispala trošku.Jé,to se mi nebude chtít vstávat až zas někam nastoupím.
Ahojky Gábi!Já jsem se taky stavila v masně,a koupila za stravenky vepř.kotlety na nedělní oběd.Udělám si je už dneska,protože nevím jestli nebude teta chtít v neděli pomoc uklizením po oslavě.Máme to totiž na hasičské zbrojnici,a tam se budem sami obsluhovat,oběd a večeři si nechá z restaurace přinést.A co připraviš dobrého na malou oslavu,to už příjdou i na oběd.Měli to tak už loni,jak měl strejda taky 40,ale mně se to moc nelíbilo(jsou to dost šetřilci.) Mareček jde taky dneska po o domů,ale chtěla jsem ho tam nechat na spaní .A Mareček mi řekl,ale mamko ty jsi mi už slíbila že půjdu po o domů.Tak mi nic jiného nezbylo než říc učitelce že jsi ho vezmu po o.
Tak to tedá má Kristýnka pěkné volno,Marek půjde pak od středy uvidím jestli tu rýmku vyléčime.Už jsi začala pít čajík ,že není špatný bez cukru.Já jsi ho půjdu ted uvařit,a manžel ted není doma tak mu ne.Odepsal ti někdo na ty čajíky,jak se to má pít?To jsi fakt dobrá že jdeš na odběr krve,klobouk dolů. ![]()
Nákupy za stravenky jsou nejlepší vid
?Taky jich ještě pár mám z Billy ale už moc ne.Ale bodne že neutratíš korunky,taky jsem s nima dneska v masně platila.Ne,na oběd nepřidou.Já když jsme se sem nastěhovali tak jsem si myslela že je občas na oběd pozveme třeba jednou za dva měsíce,jenže ono je to s nima těžký.Nevím jestli to pochopíš.Jára je nemanželský,táta má jinou ženu.Máma u táty dělá a mají dejme tomu nějakej asi vztah nevím jestli nějaký city nevím ale naplánovat aby mohli oba je trochu problém.Na první oběd sem je sem zvala a do poslední chvíle jsem nevěděla jestli přijdou a mě tohle teda moc nebaví,jednou děláš maso pro 5lidí tak chceš vedět jestli přijdou at víš co a jak
.Járy rodina je trochu propletená.Sama jsem měla problém to ze začátku pochopit
Čaj už jsem si ráno dělala a v pohodě bez slazení,je celkem dobrej.Járovi ho udělám odpoledne a večer,dělá si ze mě srandu že bude potom čaji jak sexuální mašina a tak
![]()
Darování krve je v pohodě,mám vždycky ze sebe lepší pocit že jsem někomu pomohla,tohle ráda dělám,mám okolo 20odběru,přesně ani nevím,musela bych juknout do prukazky.Jsem takovej malej samaritán,darovala jsem i anonymně vajíčka aby mohla nějaká maminka otěhotnět,ale za to jsem dostala teda peníze.Přemýšlala jsem i o plazmě ale na tu musejí být silný žíly,tak moc nechtěli a dřív jsem koketovala s myšlenkou kostní dřeně darovat,ale sami mě naznačovali že to je lepší až po dětech.
Tak já se pomalu loučím a zas pomažu do školky.
Jo na ty čaje mi nikdo nereagoval,tak je budem užívat tak jak si myslíme holt
.
Předem přeju dobrou chut a zas odpolko si písnem.Jo a všechny tři květáčky mám užv mrazáčku na zimu,tak jsem ráda že se to tam v poho vešlo.
Pěkný odpolko přeju,pa
![]()
Promin že jsem ti ted nenapsala,ale využila jsem situace že manžel ani Marek není doma tak jsem si vytřela barák.A pak jsem šla ještě posbírat vajíčka a ořechy.U nás je krásně ,ale takový vítr že všechno lítá.To tě chápe že je to těžké je pozvat,když ani nevíš jestli příjdou.Tak jse s nima asi moc nevídáte,nebo jezdíte vy asi k nim. Manžílek má taky už dneska dovolenou,tak uvidíme jestli čajíček bude působit.
Bude mít volno až do pondělka ,tak to bude fajn že budem spolu i večer. Tak já ti taky přeji dobrou chut,k pátečnímu obídku.Budu mít ještě ten zapečený květáček od včera,tak jsi to jenom ohřeju.Zatím papa.Hezký den! ![]()
Ahoooj
,
Tak jsme si odpoledne dali čaj a uplně v pohodě ho vypil,říkal že to je v pohodě
.Tak jsem manželovi přáli a dárečky měli moc velký uspěch
.Tričko je v takovém retro stylu a Jara má rád starý formule,tak se mu moc líbilo a vonavka mu voní,byl rád.Já jsem dostala kytici tří dlouhých ruží a Kristýnka menší kytičku aby nebyla smutná.A mám slíbený ještě jedno malý překvapko,tak jsem zvědavá co to bude.Jinak oslava malá bude zítra,ale ti naši známý jsou celý víkend mimo domov tak se staví jen na chvilku v pondělí odpoledne.Přemýšlím co zítra uvařím aby to nebylo moc pracný,abych si přitom mohla udělat třeba chlebíčkynebo upéct buchtu.Mám v mrazáku smažený sýrový trojuhelníčky v lupínkách tak možná ty s hranolkama a nějakou rychlou polévku.
Ahojky!
Ted mám taky čajík na stole,a po troškách ho usrkávám.Jak ty čajíky piješ vychutnáváš jsi ten čajík,nebo ho vypiješ na tři krát.To je divné že jse nikdo nepřihlásil,to ty čaje nikdo nepije.Budeš taky dělat manželovi pauzu,nebo ho bude pít pořád ale to ti potom bude hodně ubívat. Tak to je hezké že si vybrala dobře,a manžel tě pochválil.A ještě budeš mít nějaké překvápko,to by u mého muže nehrozilo.Neumí dávat dárky,bud mi dáva peníze a kytku,minule jsem ho musela trknout aby mi koupil naušnice. Nakonec daváme těch 1000kč a tu svíčku v té doze,kytku nebudu kupovat.Tu šálu si nechám a schovám a dám jí třeba babičce na vánoce.My jsi ještě kolem 11hod.ohřejem polévku,protože hostina bude až v jednu.
Takže se dá říct že vyhrála tchýně,vid? ![]()
Tak aspon budeš mít doma klid.Tak to na vás budu zítra myslet jakpak se tam máte,co dobrého baštíte,jestli tě manžel vyzval k tanci… ![]()
Jen se neboj že u nás to nebylo podobně,co trkání na dárek.Manžel mi říkal „ty si mi toho tolik dala,to abych ti taky ještě dáreček přidal,tak jsem naznačovala naušnice stříbrné co jsem si vybrala“a jak to nakonec dopadne to se ještě uvidí.
Pujdu na kutě,čeká mě tuleníčko,tak se hezky vyspinkej,papa a at se ti něco hezkého zdá
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.