Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi!
Já se ti omlouvám že jsem ti ráno nenapsala,ale měla jsem dole práci u tchýně.Zítra budem slavit její narozeniny,tak jsem jí šla dolů pmoc.Až ted jsem si všimla že jsi mi včera přála na dobrou noc,a já ti ani nepopřála byla jsem nějak zaujatá tou fotkou na profilu.Jen jsem to zkoušela,a nešlo mi to vymazat.Dala jsem tam nakonec Bořka,to je můj syn nějak ho zbožnuje.Má doma garáž Bédi,a všechny stroje od Bořka. Tak co jsi nakonec vymyslela na ten oběd,my jsme měli to vepř.maso a manžel i Marek chtěl rýži. Budu ti držet palečky ,at ti to s tou prací výjde.
Musíš to aspon zkusit dát ten životopis,a náhodou ti to výjde.Tam si musela napsat jaký plat jsi představuješ,a co to je za práci.
Ahojky
,taky jsem nestíhala dopoledne.Představ si všichni jsme spali do 10hodin.Fantazie,jenže pak stihni oběd
.Naštěstí jsem neměla vymyšlíno nic náročného,tak jsem to stihla.Vařila jsem polévku a drubeží sekanou s bramborem.Zítra mám chut asi na ty těstoviny,doufám že zas nezapomenu koupit šlehačku
,to by pak musel být náhradní plán.
U nás je krásně,sluníčko svítí,tak jsem pověsila hned po obědě ještě venku prádlo.V noci ale musela být zas pěkná zima,včera jsme si zatopili v krbu a ráno tady nebylo ani 20stupnu a to vždycky míváme když večer topíme.Ted je tady líp že jela i trouba i sporák.
Ta práce nevyšla,hned večer mě obratem přišel mail že mi oznamují s politováním že mají plný stav.....Bylo to ve freshbaru v Afi paláci.Míchají se tam juici přímo před lidma ze 100% ovoce a zmrzliny čistě ovocné zmrzliny…Na peníze jsem se tam neptala,přišlo mě to blbý hned do tohodle prvního mailu,ale bylo tam zajímavý palt…no co se dá dělat.Jinak Bořek dobrej
![]()
U nás je taky hezky,tak jsme šli s Marečkem potom ven zamést cestu,a posbírat ořechy.My topíme už od pondělka,kvůli tchánovi at mu není zima. Manžel přišel včera o půlnoci domů že má uráz na noze,tak byl pak doma i dneska večer má ještě volno.Chtěl jet na pohotovost,ale naštěstí mu to přestalo krvácet,tak pořád leží. To jse někdo má že si může tak dlouho spinkat,to by u nás nehrozilo Marek má v osum hodin pohádky které musí vidět.
Dneska už nepijem čajíky až za týden,dala jsem pauzu i manželovi.Ještě pořád máme ten první sáček,tak uvidíme jak ještě dlouho vydrží.To je škoda že ti to nevyšlo,však neboj něco jsi určitě najdeš. Je aspon dobře že ti dali vědět,tak si budeš hledat dál práci.Půjdu si ted uvařit kafíčko a něco pojest,chytl mně nějak hlad.
Ahoj
,stavila se kamarádka s manželem na kafčo a nakonec manžílci piva a my červené vínko.Tak to jsem ano neplánovala že si dnes dám.
Ted jsem přenášela prádlo ze zahrady,docela to proschlo ale ne uplně,ale aspon to doma nebudu sušit tři dny.Tvuj manžel drží basu s mojím vid?Co urazu noh se týče,tak držím pěsti at to má dobrý.To máte dobrý že máte svý ořechy
,to se hodí.Pak na cukroví to se jich zdělá.Já koupila ted akorát hodně levnou ramu na cukroví,tak tu si už schovám.Běžně zdělávám tak čtyři pul kylový balení a něco našim když peču,tak to je fajn že už mám.
Ahojky!
My jsme si s manželem taky otevřeli červené víno ještě s Bulharska,ale my ho pijem s colou. Manžel bude v pondělí volat na kožní doktorce,(má na nohách takové otlaky,tak se u ní léčí),jestli ho vezme at se na to podívá.Už předtím mu dr.nabízela nemocenskou at se nohy spočnou ,ale manžel jsi jí nevzal a ted možná půjde.Je fakt škoda že bydlíme tak daleko,já myslím že by jsme si super rozuměli a máme skoro všechno stejné.
Máme sice svoje ořechy,ale letos je všeho málo i ořechů.Máme na louskání strejdu který je na důchodě,tak ke mně už příjdou vyloupané.To mám servis co!
Jakou Ramu jsis koupila,ty myslíš máslo tu 500g za 24.90kč v Kauflandu.¨Já peču taky více cukroví protože dávám mamce a dolů tchýni.Taky jsi musím už pomalu nakoupit tuky na vánoce.Dáváš i tuky do mražáku do zásoby?
Jojo loupací strejda v duchodu by se mi taky líbil.Myslím přesně Ramu jak píšeš za těch 24.90v akci.Všechno z ní peču jako cukroví na vánoce.Do mrazáku nedávám,většinou tam nemám místo,ale možná letos aspon krabičku dám.U nás nejvíc a nejrychleji mizí perníčky,pak hned další.Nepeču jen čokoládové cukroví protože to manžel nejí,takže máme vše světlé.Mnam jak píšu o cukroví tak bych si hned něco dala. ![]()
Jak jsme byli ve čtvrtek v Opavě,tak jsem si ty Ramy koupila taky ale já peču zase z Hery.To by mně nenapadlo péct z Ramy,tak to letos zkusím a nebudu si kupovat tolik hery.Teta měla na té oslavě asi pět druhů jemného cukroví,a nejdřív zmizeli vanilkové rohlíčky.Ale v loni jse mi rohlíčky vůbec nepovedli,měla jsem je nějak tvrdé.Já taky peču jen světlé cukroví,to zas nemusím já a Mareček.Taky jsem si v tom Kaufu nakoupila ty velké piškoty,Mareček mi na ně chodí.
Dívala jseš ve středu na TOP STÁR ,tak tu tvoji kamáradku a tebe tam nedávali. Snad to bude už ve středu,těším se až tě tam uvidím jak mi tam budeš mávat. ![]()
Tak já ti už dneska přeji dobrou noc a krásné sny.Půjdu se ještě okoupat,a pak si půjdu lehnout.Papa.
![]()
Dobré ráno
,omlouvám se že jsem večer zmizela bez rozloučení ale zasekl se mi počítač a nereagoval na nic.Ještě že ted to jde.
Jojo peču jedině z Ramy,doporučuju a rohlíčky budeš mít jako dech ![]()
Babička říkala že mi ještě dvě dají,já že jim vždycky něco peču,tak budu mít Ram 6 a to bohatě stačí.No loni jsem měla myslím tři na moje cukroví a to mi nestačilo.
Ahojky!
To nevadí pak mi počítač stejnak zasedl manžel,tak bych se k němu nedostala.Taky jsme se dívali na facebook na tvé fotky,máš je moc hezké.A zjistila jsem že máš za chvilku narozky,nesmím pak ti zapomenou popřát.
Tak co jsi dneska vymyslela na obídek.My budeme mít rolády od tchýně a asi zase rýži ještě mi zbyla ze včera.Zítra příjdou ke tchýni přát sestry a já budu dole pomáhat,tak budu obědvad dole.Mareček už bude zítra spinkat ve školce,tak se aspon nebudu honit.
To je dobrý na tom facebooku že zhlídneš fotky,copak já se s fotákem moc nekamarádím
ale Kristýnku tu fotím moc ráda
.
Vařím ty těstoviny jak jsem psala včera od Maggy s kuřecím masem.Kristy mi tady ujídala sýreček
.Zítra taky vařit nebudu,zbyde nám i z dneška i sekaná ze včera.Koupila jsem včera krásnej velkej levnej květák,tak jestli ho v uterý usmažím
nebo středa uvidím.
Jak jsem nafotila ted tu druhou várku věcí na aukro,tak dnes mi končí a na jedný věci zatím příhoz,no další sledujou,tak snad se rozhoupou.Celej týden jsem si říkal že nafotím a vložím dalsší věci a zase jsem se k tomu nedostala ![]()
To máš celkem rychlý oběd,a velmi dobrý.Tak ti přeji dobrou chut k nedělnímu obědu.Mareček byl ted venku,a už mi říkal že má hlad jako vlk tak půjdu chystat na stůl.Přeji krásné odpoledne a večer zase ozvu.Papa.
![]()
Také přeju dobré poobědové trávení a hezké nedělní odpoledne ![]()
Ahoj
,tak nakonec jsme si dnes udělali výlet do Pardubic.Jára si potřeboval koupit nový monitor k počítači,tak jsme zajeli nakupovat.Stavili jsme se na kávě a teplým strudlíku-mnam mnam
,to bodlo.Kristýnce se také nákup líbil,protože si mohla hrát v dětském koutku. ![]()
Tak jsem na Aukru prodala jen dvě věci,ale zase lepší něco než nic.Lodičky a mikinu.Zase nafotím další a frknu to tam.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.