SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
9.10.10 09:41

Dobré dopoledne :mavam: ,to máš pravdu,logopeda neměn,to se nemá dělat.Zkusím taky zjistit jak je to s logopedkou tady na základní škole,prý tam je ale si myslím že se nevěnujou dětem který tam ještě nechoděj.Zkusím zjistit co a jak.Kamarádka tam dopoledne prodává svačiny dětem tak ji poprosím at my to zjistí.
V tom Top staru byly klasicky jen takový drby,žádnej zázrak,já to jen slyšela a nic zajímavýho,on to zkouknul manžel.Mareček vám zabírá počítač jo? :lol: To Kristy na něj nechodí vubec sama,ted jsem ji slíbila že se o víkendu koukneme na Jojo planetu,přišel mail že jsou nějaký nový soutěže,tak na to musíme kouknout.
Tak jdu na ty játra,buu :cry: ještě je musím očistit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 09:55

Ahojky Gábi :mavam: ,Mareček dneska vstanul a řekl mi ,že ho bolí ucho.Tak jsem se dívala na internet jestli tam bude nějaká rada. A byla tak to zkusím namočit vatu do alpy a dát mu to do ucha a na to dát ještě suchou vatu a zavázat šátkem.Nevíš prosím taky nějakou radu. Zase je u nás mlha a jenom 4 stupně,počkám jestli bude víc a až potom půjdu pokojík a ložnici vyvětrat.Tak co už máš játrové knedlíčky udělané,já vím že je to dobrota alá já je nemusím .Mareček s manželem je jí ,ale já je nevařím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 10:03

Tak zas vidím že jsme skoro stejně psali,proč se mi to neukáže že jsi mi psala já jse totiž dívám.Já už mám kopr nasekaný v mražáku,tak to budu mít bez velké práce.Vždycky v sobotu a v neděli jak posnídá tak letí k počítači,ale dneska asi nemá náladu když ho bolí to ucho. :nevim:Musí se mně ale zeptat jestli může ,a má určený limit kdy potom bude končit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.10.10 11:04

Je tak to je blbý s ouškem,mám obavy aby jste nejeli třeba na pohotovost,ono je to hodně bolí pak.Kristy to měla jednou hodně rozjetý ale nepíchali ji ho,jen antibiotika a to asi 5dní jen spala,když se probudila brečela,vubec NIC :cry: za ty dny nesnědla a do pití jsem ji musela fakt nutit.Dá se říct že ted s tím stafilokokem to byla její nejhorší nemoc.Máme takový speciální kapičky drahý,tak ted hned když se zmíní že ji začínaj bolet oška,tak je nakapem,zaděláme vatou a je pravda že se ji to už nikdy nerozjelo.Žádnou babskou radu na to neznám,tak to je mi líto,taky bych to študovala z netu,ale říkám my máme ty kapičky a co je máme,nikdy se jí to nerozjelo.Zkus tu francovku a zadělat at jsou v teple,to uškodit nemuže,stříkej kapky do nosu,je to propojený vše.
Játra už mám umletý,mlela je Kristýnka :palec: ,tak ted jdu obrat maso z kostí a pujdu polévku dovařit.Včera ještě večer jsem nakládala kuřecí plátky do česnekové marinády,mnam tak se na to těším.
na odpoledne jsme si naplánovali že opečem nejspíš naposledy buřty,u nás bude hezky.Svítí krásně sluníčko ale to víš ted je to ještě ledový,bylo 13stupnu asi před pul hodinou říkal manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 11:24

Nevypadá to že by jsme museli jet na pohotovost,chvílama jsi hraje a nebo polehává.Ale v loni jsme byli jednou na pohotovosti,a jednou jsme jeli rovnou na ušní.Jak jsme v loni jeli na tu pohotovost tak měl u toho i velkou teplotu,a ležel ani se nehnul.Též mu to doktorka nepíchala jenom vyčistila a dostal antibiotika.A kdyby se to nezlepšilo měl jít píchat,ale nakonec nemusel.Dala jsem mu tam tu vatu namočenou v alpě,a jestli bude chtít tak půjde odpodne spinkat.Uvidíme jak to bude odpoledne,dneska nepůjde ven nechám ho radši v teple doma.U nás už taky svítí sluníčko,tak bude i nás pěkně.Máme ted cestu,tak jí půjdu odpoledne zamést a trošku prohrabat zas listí.At jsi ještě užijem pěkného počasí,a Marečka pohlídá tchýně.A jak se prosím jmenujou ty kapičky,u nás je už stejnak lékarna zavřená. To vám teda závidím že budete opékat,pošleš mi zase vzoreček. :-D Tak ti přeji dobrou chut k obědu,a přeji hezké odpoledne. :kytka: Zatím papa večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.10.10 11:55

Taky si nechte chutnat :palec: :mavam: :mavam: :mavam:
Držím pěsti at se to malýmu nerozjede,uší když bolej to je špatný :-( .Kapičky ti napíšu během dne,z hlavy to nevím tak musím do lékárničky,ale ted jdu servírovat obído.
Tak hezký odpoledne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 19:53

Ahojky :mavam:, tak se hlasím že už jsem tady,a Mareček už spinká.Na pohotovost jsme nemuseli zatím jet,odpoledne mi dokonce i spinkal a pak ležel.Měnila jsem mu tu vatu s tou alpou,a vždycky tam zůstala taková špinka.Tak budu doufat že zítra bude vše v pořádku,ale nevím jestli mám dát Marečka do školky. Nakonec jsem šla zamést jenom chodník,aby tchýně nemusela dlouho hlídat. Jak jste prožili sobotní odpoledne,opékali jste a nezapoměla jsi na vzoreček pro kamarádku.Jaká je tam ta hra na té JOJO planetě,my to zas určitě nepůjde.A mám ti poslat ty obaly ,na co ted bude sbírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.10.10 21:10

Ahojky :mavam: ,tak to je dobře že to je s ouškama na dobré cestě.My jsme se zdrželi dost ve Lhotě u tchýně a tchána,tak jsem pak nakonec buřty osmažila na oleji na plotýnce,vím není to to pravý jak nad ohýnkem,ale vemku už pak byla zima a i tak burříky bodly,nakonec řekni sama,máš vzorek poslaný :palec: .Přijeli jsme po šestý a já se vubec nemohla dostat sem na E mimino,furt jsem tam měla přesípací hodiny,tak aspon že ted jsem se sem dostala.
To bych si spíš Marečka nechala tak do středy doma,uvidíš jak zítřek.
Mažu na Piráti,ten film mám ráda,před pár lety jsem ho dostala od manžela k vánocum,to bylo milý,jen dvojku nemám a ani jsem ji ještě neviděla.Koukáš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 21:54

Před chvíli mi plakal v pokojíčku,první moment jsem si myslela že se počůral ale říkal že ne.Sáhla jsem mu na čelíčko a mněl ho horké,tak jsem mu dala dva dětské paraleny.Ted se zdá že spí,tak ráno uvidíme jestli to bude lepší jestli nakonec nepojedem na tu pohotovost. :nevim: Jsem na pondělí domluvená z jednou kamarádkou tady z Emimina,máme sraz v Hlučíně a ještě jsme se neviděli.Tak uvidím jak bude Marečkovi zítra,jestli to náhodou nebudu muset zrušit a letět nakonec doktorce na dětské středisko.Prosím o napsaní těch kapiček,že bych si je třeba v pondělí koupila v lékarně. Vzoreček byl výborný,tetokrát to dorazilo v pořádku.Já takové filmy nemám moc ráda,kde se bojuje nebo střílí.Tak se hezky dívej a já si půjdu umýt nádobí at nemám na ráno nepořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.10.10 23:04

Tak dobrou noc jdu na kutě.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.10.10 23:11

Jé tak to držím moc palce at má Mareček klidnou noc a zítra at je to lepší.Takhle když mi Kristýnka přes den usne,vím že je zle :-o .Ty kapičky se jmenujou Audiron,akorát myslím si že se neprodávaj v lékárnách ale zeptej se.Je to něco jako homeopatikum.Zkus se podívat na jejich stránky" www.energy.cz" jestli pujdou objednat.Jsou maličký 30ml a drahý,přesně už nevím ale cca 300kč ale říkám,co kapeme když si začne stěžovat od tý doby nikdy se jí to nerozjelo.Je to i na jiný neduhy.Musím si jít vyndat masíčko z mrazáku at nezapomenu,na zítra na kotletky.To máš fajn že se sejdeš s kamarádkou od tud :palec: .Taky snažilka?

Tak zas zítra,hezky se vyspěte.Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.10.10 09:46

Ahojky Gábi! :kytka: Nakonec Mareček spal celou noc,asi jak předtím plakal tak jse mu něco škaredého zdálo.Dneska to vypadá docela dobře,sedí u televize a dívá se na pohádky.Do školky a ho nakonec nedám,nechám ho doma celý týden at vyléčíme i tu rymku. Děkuji za název těch kapiček,hned si to opíši na papírek a zkusím se zeptat v lékarně.Ano ta kamarádka má taky už jedno dítě,a je ted taky snažilka.Ale nevím jestli nám to zítra výjde,zkusím poprosit tchýni jestli mi ráno nepohlídá Marečka.Ještě uvidím jestli s Marečkem ráno půjdu paní doktorce,říká že už ho to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.10.10 11:10

Ahojky :mavam: ,tak to je dobře.To snad už se nezhorší,taky jste to chytli v začátcích asi,takže to je paráda.Já před chvilkou dala kotletky do trouby,tak už to tadu slabě začíná vonět,my máme moc rádi tohle jídlo,tak se na oběd těšíme.Až bude manžel na počítači,koukněte se na muj facebook,vystavila jsem tam první klip ty Leony Šenkový,máme celý její cd,Kristýnka furt at to hraje znova a znova,stojí u počítače a drží v ruce pomyslný mikrofon :lol: a zpívá.Ty rychlý písně teda ne ale zrovna tu co mám na profilu tak tu ano.Dneska k nám přijde kamarádka s dcerkou,tak si holky pohrajou a my aspon poklábosíme :lol: .Co máte v plánu na dnešek vy?U nás svítí krásně sluníčko,ale ráno i dopoledne byla ještě pořádná zima,větší jak včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.10.10 11:31

To víš že jsem ráda že je to v pohodě,ale pořád mu tam dávám tu vatu namočenou v alpě.Jak mu tu vatu vytáhnu tak tam má tu špinku,tak to je dobře že mu to jde ven.U nás byla taky ráno zima tchán říkal že bylo mínus jeden stupen,a ted taky svítí sluníčko.Asi budem ještě dneska doma v teple,a zahrajeme si odpoledne nějakou hru. Kotletky taky máme moc rádi,tak si nechte hlavně moc chutnat.My máme oběd ze včerejška akorát máme k masu bramborové knedlíky.Tak Vám přeji krásné odpoledne a dobrou chut k obědu.Zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.10.10 11:39

Taky přejeme dobrou chut a krásné nedělní odpoledne.Máš recht,budte doma v teple radši :palec:
Já ohřívám polévku ze včera,tak budem za chvilinku baštit.
Tak papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.