SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
12.10.10 21:24

Ahojky Gábi :mavam: ,já se omlouvám ale byla jsem ve vaně,a ted jsem vylezla.Konečně jsem dočetla tu knížku,kterou jsem neuměla pořád dočíst. Je to fakt škoda že to nevyšlo ,ale je dobře že jsi to probrala jak s manželem tak s mamkou.A nemohl by pro tebe manžel chodit v noci,a třináctý plat to jsem si myslela že už vůbec není.Máš ještě na rozmyšlení,nebo jseš musela rozhodnout hned.A to místo je u vás ,nebo by si musela dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.10.10 21:44

Právě že to je dojíždění do Pardubic,manžel i říkal že by pro mě vždycky ten týden v noci jezdil,ale netroufáme si tady nechávat hodinu Kristynku v noci samotnou.Někdy se stane že brečí,něco špatnýho se jí zdá a ted ta představa že by tady brečela hodinu,to nejde.To bych si neodpustila.Ten 13.plat se mi taky velice líbil.Měla jsem mu zavolat dnes odpoledne,tak jsem mu volala,že je mi to líto ale že kvuli té směně do 11 to nejde.
Já koukám na Bonda 007,mám ráda Bondovky,ale to ty asi nemusíš vid?
Tsk to je dobře že náš dočtenou knížku,mužeš zase začít s další :lol: .A jak se Marečkovi líbilo v solné jeskyni?Kristy mi hlásila že ji na plavču chválila plavčice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.10.10 22:15

Já jsem si právě myslela že je to u vás doma,ale to dojíždění chápu.To bych se taky bála nechat Marečka doma samotného,protože on se taky budí v noci a brečí že jse mu něco špatného zdá a taky chodí v noci na záchod.Je to škoda,ale neboj se něco si najdeš kde budeš spokojená.To musíš brát ohled na Kristýnku,je ještě malá na to být sama doma. Solná jeskyně byla super,byl moc spokojenej a ptal se kdy zas půjdem spolu.Tak to je bezva ,že kristýnku chválila plavčice,to tam určitě chodí moc ráda. Já ted poslouchám přes internet jedno rádio,kde pouštějí koncert Chinasky.A jaký byl gulášek,že jsi mi neposlala vzoreček.musel být velmi dobrý že na mně nezbylo. :palec: :palec: Děda je dobrý už i vypadal lepší,ale říkal že ještě si tam poleží.Zrovna usnul odpoledním spánkem,tak jsem ho musela zbudit.Tak se hezky dívej,a já si půjdu umýt nádobí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.10.10 22:42

Jé,tak to je dobře,že je děda na tom lépe :palec: .Kristýnka se na plavčo těší moc,chodila by klidně častěji než 1× týdně,ale tak zas jí ten kurz vydrží na dýl.Zítra mají divadelní představení,tak se taky těší do školky :lol: .Musím jít ještě pro sušák s prádlem,at ho dám aspon do chodby,mám tam vypranou novou bundu Barbie pro Kristy k vánocum,tak to musím nějak zamaskovat,aby ji ráno neviděla.
Pak pujdu směr postýlka,tak dobrou noc.

Jo a guláše ještě zbyl,tak se polepšuju a posílám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.10.10 23:04

Tak to se už moc těším na gulášek,je to aspon pro dva abych zase nemusela zítra vařit.Nádobí mám už umyté,a taky půjdu do hajan.To chození je fakt horší,než když pracuješ na zahradě.Tak přeji dobrou noc!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.10.10 09:58

Ahojky Gábi,tak jsem byla nakoupit v obchodě,taky lékarně,a ted se hlásím .Jak ses dneska vyspala,já mám pořád nějaké spací manko.Klidně bych spala do devití,ale musím vstávat ze synem do školky. Jak ti pokračuje prodej na aukru,už jsi něco prodala.Byla dokonce i reklama v televizi,tak jsem se dívala na stránky ale tam se musíš přihlásit. Co máš dneska vymyšlené na oběd,já jsem se rozhodla že udělám čočku na kyselo,opeču točák a voli oko.Polévku nemám a dneska se klidně obejdu bez polévky.Měli včera Globu krásný květáček,ale nevím co jsi s něho uděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.10.10 10:19

Ahojky :mavam: ,taky jsem přišla zrovynka před chvílí.Stavila jsem se nakoupit a na chvilku tam pokecat s kamarádkou,vylezlu před obchod a tam druhá :lol: a zas chvilku povídáme,ale venku zima,br.
Mě se spalo docela špatně,spustila se mi rýma a trošku mě pobolívá v krku,tak začnu zas zázvor s Kristýnkou.Dneska jdu pro Kristýnku zas na pul jednou,mají první zpěv a jí vybrali,tak jsem ráda,zpívá hezky,vyslovuje už taky pěkně a hlavně zpívá moc ráda.Představ si měli v prodejně kuřecí kousku mražený se slevou 25% tak jsem vzala tři,no krásný pul kyla za 33kč a doma koukám na učtenku a mám je namarkovaný s 50%slevou,tak mám baliček za 22 kč.To je dobrý.Já dnes navařím,je tam zbytek buřt guláše,tak uvařím až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.10.10 10:22

Jo uplně jsem zapoměla,zase jsem prodala dvě věci,no mohlo by toho být víc,ale aspon něco.Další mi končí v pátek.Zatím na to příhozy nemám,ale pár lidí ty věci sledujou.Je to tak na tom aukru se musíš zaregistrovat,ale to zvládneš,já to taky zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.10.10 11:02

Tak to jsi dneska super nakoupila,to opravdu překvapí když jsi to netušila a máš ještě větší slevu.U nás ve školce taky byl leták ,že je sboreček kopretinka kdo by měl zájem.Ale já jsem Marečka nepříhlásila,a nevím jestli by ho to bavilo.Kristýnka je šikula myslím že to ještě někde dotáhne,když bude zpívat.Od manžela sestra Anička taky vede sbor,tak říkala že až bude chodit Mareček do školy že může k ní chodit zpívat že kluků je málo. Tak ti se máš že nemusíš vařit,jen si to ohřeješ,já už jsi tu čočku vařím tak čekám až bude měkká.Mareček půjde asi až v pátek po o,je Terezky tak půjdem prvnáčkovi popřát.Co myslíš že jí mám koupit čokoládku Kinder,nebo raději nějaké pěkné punčošky a malou kytku.Je to jen svátek a ten moc neslavíme,ale je to hezké když někdo příjde popřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.10.10 12:03

Je skoro poledne,to to letí.Dala jsem se do žehlení,tak jsem ani hned neodepisovala.
Dobrou chut,už asi baštíte vid?Ve školce mají dnes taky čočku :lol:
Já bych koupila taky jen maličkost,kinder vajíčko nebo tak.
Je to špatný,dneska mi říkala ta kamarádka přes kterou jsem měla mít tu práci,že by mě šéf její vzal jen na tři směny,ach jo,tu noční nemužu dělat.
Už začínám smutnit :-( .
Za chvilku jdu pro Kristy,tak se budu loučit.Pěkný dnešní den přeju,papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.10.10 12:22

Taky přeji hezký den,a at se Kristýnce pěkně zpívá.Půjdu něco taky dělat,at se neřekne že si ležím.Zatím papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.10.10 20:03

Ahoj :mavam: ,tak jaký si měla dnes den?Kristy ze zpívání uplně nadšená,hned mi zpívala dvě písničky co se tam naučila :lol: .Nabídla mě paní učitelka že by mohla chodit na flétnu,že by nám zatím flétničku pujčila a pokud by jí to chytlo a šlo že bych mohla koupit.Tak to si umíš představit,hned celá natěšená že chce chodit,tak ted bude mít takových aktivit ve školce :lol: .Choděj tam i kluci předškoláci,tak třeba by to bavilo i Marečka,jestli si takhle rád zazpívá.
Jdu se navečeřet a shlídnout Dokonalý svět,koukáš na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.10.10 21:06

Ahojky :mavam:já se omlouvám že píši až ted,ale sleduji serial cesty domů manžel mi to dneska nenahrává tak se musím dívat.Tak to má Kristýnka pěkné kroužky zpívání a flétničku,já jsem taky předtím hrála a moc mně to bavilo.Mám ještě tu flétnu doma,a občas si ještě i zahraji.Márek do ní jen fuká a prstíkama mu to nejde,a já bych na něho neměla tu trpělivost.U nás byli jen tři kroužky to zpívání,angličtina a němčina.Já nevím protože Mareček nemá moc dobrou vyslovnost,tak si myslím že by mi ho nevzala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.10.10 22:03

To máš asi pravdu,uvědomuju si že jsem četla ve školním řádu že tyhle kurzy jsou jen pro předškolní děti a na zpěv musí být dobrá výslovnost.Taky jsem se trochu bála aby ji vzali,ale od lonska se v řeči nesmírně zlepšila. Jinak ta logopedka se mi vubec neozvala,vubec se divím jak taková paní muže mít ve školce reklamu na vyuku řeči,když pak takhkle jedná.
Zítra jedou děti na ten výlet do lesa,tak doufám že tam nezmrznou.Sluníčko má svítit ale zas až dýl.
Dneska si pujdu dřív lehnout,jsem nějaká nevyspaná ze včerejší noci.Z nosu mi teče,tak doufám že zítra bude líp.
Dobrou noc,papa…nemužu poslat smajlíka,neskočilo mi to tady.Tak pomyslně papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.10.10 22:35

Tak se dneska dobře vyspi,at tě ta rýma moc netrápí.Tak si zase zítra napíšem,a přeji dobrou noc.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.