SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
14.10.10 09:09

Hezké dopoledne :mavam: ,tak já jsem dneska pilná :lol: ,už mám bábovku v troubě.Chci vzít kousek našim tak jsem musela hned,aby stihla vychladnout.Jedeme tam zas hned po školce a nazpět nás sveze manžel,má tam cestu.
Tak co ms už dorazila?Pokud ne tak to je docela pěkné zpoždění :lol: ,zkusila bych testík.Puvodně jsem si myslela že se dnes zajdu poptat ještě na jednu práci,ale nechám to na zítra,spěchala jsem upéct tu bábovku.Tý jo ráno zas 1',Kristýnku jsem dost nabalila na ten výlet do lesa,škoda že nebyl spíš minulý týden,ted ráno mrzne a jedou si do lesa.No odkládat to by asi se nekonal už vubec,hádám že lepší to už nebude.
Už máš v plánu co uvařit na víkend?Přemýšlela jsem na kuřátkem,tak možná kuře s pivním zelí na neděli a sobota???Ještě nevím.Mohla bych možná uzený s bramborovou kaší,mám pěknej kousek v mrazáku :lol: a asi jo,udělám to tak nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 09:09

Ahojky Gábi, :mavam: tak jak se dneska cítíš,je ti lepší a spala jsi dobře.Tak jsem dostala ms o 4 dny pozdější,tak už jsi dneska čaj nemám vařit.A až mi zkončí zas ho začít pít,ani test jsem si nemusela dělat.Manžel mi nechce do Ostravy jet ,řekl mi až na jaře tak jsme na tom zase stejně.Proč ty chlapi musíš prosit,proč to třeba není naopak. Jde ta vaše školka do toho lesa,neměli to zrušené vždyt je tam zima.Dneska zase Mareček jede do solné jeskyně,tak jsem mu dala ještě trochu hrubší svetřík a tu flaušovou bundu.Tak doufám že se dobře obleče,kluci na to oblékaní moc nedají pořád musím Marečka upomínat at si triko zastrčí do tepláčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 09:12

Tak jsme dneska psali stejně,jsme fakt dobré.Ty se činíš,já teprve piji kafíčko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.10.10 09:16

Jéé,uplně stejný čas tam máme :lol: .Neboj se podolek věčně venku má i Kristy :lol: a když ji říkám "nezapoměn si zastrčit košilku do punčošek,tak pak koukám že má pro jistotu v teplákách zastrčené vše i mikinu :lol: .Výlet se jim určitě koná,protože ráno říkala učitelka,at je vyzvednem o 10minut dýl.
Jojo,čaj ted nepij a nasad ho jak ti ms skončí.
To je škoda,fakt máme asi jediný dva chlapy na světě,kteří neudělaj víc proto aby druhé mimčo přišlo.Taky je mi to moc líto,když čtu v jiných diskuzích,jak jim manžílci a partneři ochotně vše podstupují…někdy je mi z toho až do pláče :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 10:02

Já jsem si myslela že holky jsou pečlivější,ale musíme to asi přípomínat stejně. :-D Počasí už asi lepší nebude spíš horší,pak by třeba už nemuseli jít.Určitě tam budou běhat tak dětem zima nebude,psala si že Kristýnka je dobře oblečená. Vidíš tak jsi mi manžela chválila že je ochotný tam dál jezdit,ale to bylo jen takové divadlo.Myslela jsem si že chce taky to druhé,ale to jsem si jenom namlouvala.Budeme se muset s tím smířit,a doufat že zaberou aspon ty čajíky. Já na sobotu plánuji kuřecí stehna a rýži,a okurkový salát.Prosím pošli mi recept na to kuře v tom zelí,název zní velmi zajimavě.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.10.10 10:45

Je to špatná situace,ta ve které jsme.Byla jsem si jistá že tvuj manžel neucukne,technickou už máte…jenže vždycky bude nějakej duvod proč tam nepojedou :cry: .
Ted já ještě ta práce… :zed: :zed: :zed:
Receptík jsem ti poslala do zpráv,je to delikates :palec: ,doporučuju změnit plány a uvařit na víkend,mužeš použít ty stehýnka.U nás pomaličku začíná vylézat sluníčko,ale nic moc,žádná síla,jen tak decentně aby se neřeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 11:13

Tak zítra půjdu do obchodu a koupím si to kyselé zelí,a určitě to zkusím.A to pivo se pak vypaří ,aby to mohl jíst i Marek.A ještě musím manželovi vzít pivo,a značka to je vlastně jedno a nebo černé. Já jsem si taky myslela že když jsme tam už vložili nějaké peníze,že to vydržíme nějakou tu dobu.Asi mi nic jiného nezbyde,než čekat do toho jara.Na tu adopci se taky radši ani neptám,tuším co řekne že ještě počkáme. U nás je pořád stejně a sluníčko nikde,odpoledne budem asi doma ani se mi nechce někde jít.Tak ti přejí dobrou chut čtvrtečnímu obídku a hezký odpolední den.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.10.10 11:29

U nás bylo téma Adopce,předem jasný takže to nehrozí.Tobě držím pěsti at tam jde aspon na jaře,nebo nejlepší varianta,že by tam nemusel,že by to vyšlo přirozeně :palec: Když se nám první děti povedly přirozeně,tak přeci nějaká šance musí být :nevim: .
Budu končit,za chvilku jdu do školky a pak jedeme do Pardubice rovnou.Tak hezký den.A máš recht,ven ani nechodtě,budte doma v teple.
Jo to pivo je světlý,jakýkoliv z těch ouplně nejobyčejnějších.Alkohol se vyvaří z piva,nemusíš mít strach.Záleží na troubě.Dřivější plynová to vyvařila všechno a to jsem lila pivo celé,takhle elektrická,leju tam tam třetinu.
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.10.10 21:02

Ahojky :mavam: ,tak mám konečně chvilku si sem sednout.Ikdyž jdu uvařit čajíky a manžovi asi kávu ještě.Jak si se měla?My u našich klídek a pohodička,to víš člověk tam nemusí téměř nic dělat.Přijeli jsme o pul osmý,tak rychle vysprchnout malou a šup spinkat.Šla spát chvilinku po osmý tak jsme to docela ještě stihli.Dneska konečně manžel pustil víc kotel.Puštěný topení měla jen Kristýnka v pokojíčku a jinak se většinou ob den topí v krbu ale já jsem stejně zmrzlík,věčně mám nohy ruce studený :lol: .Manžel mě tak jako rozčiluje,chodí si v tričku s krátkým rukávem a já mám triko svetřík a vestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 21:54

Ahojky Gábi :mavam: promin že píši až ted,ale dívala jsem se na internetu na Odsouzené neviděla jsem ještě poslední dva díly.Dneska odpoledne jsem měla velké překvapení přijeli ke mně domů dva bratranci a táta,byli se podívat za dědou do nemocnice tak se stavili.Jeden bratranec žije v plzni,a ten druhý až v Angliji je to od nich hezké že přijeli.Ale dneska odpoledne už jeli domů,že se nemůžou moc dlouho zdržet. Jinak jsme odpoledne s Marečkem byli doma,koupila jsem mu časopis Sluníčko tak jsem mu z toho četla,a uvařila jsem porkovou polévku kterou jsme měli na večeři.Půjdeš zítra volit,já ještě nevím protože nevím koho mám dát. My taky topíme ale hlavně kvůli tchána,ale jenom tak akorát a já taky chodím doma v krátkém triku a na nohách teplé ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.10.10 23:12

Jé,tak to věřím že bylo moc milé vidět část rodiny :palec: .
Já volit nepujdu,je to furt stejný poslední léta,at tam je kdokoliv.Ještě tak dřív ČSSD tam byly klady pro matky a ženy na mateřský,ale říkám ted je to pořád stejný,už rok co rok…
Co zítra vaříš?Já si vyndala mletý,tak bud čevabčiči nebo sýrový karbanátky,uvidím na co budu mít zítra větší chutě :lol:
Tak papa,já mažu na kutě :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.10.10 23:21

Je protože jsme se neviděli dost dlouho ,a jsou oba moc milý a ráda je vždycky vidím.Mám jednu sestřenici v Opavě ktrerou moc nemusím,naštěstí se moc nevidíme. Zítra si manžel přál květákové placičky,možná mu přání splním. Taky půjdu do hajan,tak přeji dobrou noc.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.10.10 09:40

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak ses vyspala a co ta tvoje rýmka je to lepší. Byla jsem ráno v tom obchodě tak jsem koupila hned to zelí,a pro tu Terezku takovou fialovou taštičku a vní jsou bombony,sponky do vlasů a malá panenka.Ještě ji dám Kinder čokládu a takový kornout křupek.Má to zhruba za 50kč,kytku už jí nebudu dávat.Už jsem psala té kamarádce tak tam půjdem odpoledne jí popřát.Mareček jde dneska taky po o domů,tak jsi poklidím a pak půjdem. Udělám manželovi radost mám taky chut na ty květákové placičky,ale nebudu to obalovat ve strouhance na to nebudu mít čas.Jak ses ty rozhodla na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.10.10 09:59

Dobré dopoledne :mavam: ,mnam placičky květákový mnam mnam,my máme rádi květák na každý zpusob :lol: ,já teda nedělám mozeček,ale smaženej,placičky ty taky neobaluju,pak zapečenej,par rolky se šunkou z něho…no mnam mnam.Já vařím ty karbanátky a udělám když stihnu i mrkvový salát a když nestihnu,udělám ho zítra ke kaši s uzeným,to se hodí taky.
No vidíš jak si pěkně nakoupila :palec:
Rýma…nic moc :zed: ,jsem zahleněná dost.Víš co se mi dnes zdálo?Koukala jsem do snáře.Že jsem měla dva dny do ms normálně jako ve skutečnosti a večer po koupání mě začlo téct mléko hodně z prsou,že jsem ho musela odstříkat a odstříkala jsem dvě sklenice. :roll: .Člověk si myslí,tak na tolik nemyslím a vidíš podvědomí stejně pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.10.10 10:51

Už mám těstíčko připravené jen už usmažit a papat, musím nechat i Marečkovi a dát vzorek tchýni.Mám ti taky poslat vzoreček, jestli mi tam něco nechybí. :lol: Ty máš teda sny,a co psali v tom snáři co to znamená.Doufám že to nic špatného neznamená,já ani nevím co se mi zdá. Zajdi si do lékarny a něco si tam kup,at si brzy zdravá.A ten zázvor používáš,taky by ti mněl trochu pomoc.Nebo si lehni do lůžka a pořád ně se vypot,venku je stejnak zima. A dneska se jdeš ptát na další práci,moc ti držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.