Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nechte si chutnat k dnešnímu obídku,já zas pomažu do školky.
Tak hezké odpoledne,papa ![]()
Ahoj
,tak jaké jsi měla odpoledne?U nás změna plánu,zítra chce jít Kristy do školky,předškoláci mají exkurzi do školy víš a to ona nechce promeškat.V listopadu prý mají jít ještě jednou,ale juknout na tělocvičnu…zítra mají kouknout na počítače,třídy…tak se moc těší.Už jsem volala našim at nám oběd nevaří,že přijedem až po o
.Mám zjištěný ty vlaky do Plzně,tak když od nás vyjedem ve dvě,tak v šest jsme v Plzni
.Docela doba vid,Ale je to tím že nejede přímý vlak,musíme přestupovat a v Praze třičtvrtě hodiny čekat
.
Ahojky Gabko
,tak jak ses dneska odpoledne měla.My jsme si odpoledne hráli,a prohlíželi knížky a taky jsme šly na zahradu shrabat listí.
Ale moc dlouho jsme venku nebyli ,at není Marek nemocný.A už jsi zdravá,já mám zase zpátky rýmu já se jí asi nikdy nezbavím.
Asi sleduješ hledá se máma a táta,to nevadí půjdu si umýt hlavu at mi pak uschne než půjdu spát.
Zase se mi neukázalo že jsi mi psala,tak jsem ti nemohla odpovědět.To u nás není,my se podíváme do školy až bude zápis.Mareček už má od zítřka volno,tak má prodloužený svátek.
Tak se hlavně dobře oblečte,at vám není zima.A proč nejedeš autem,řidičák máš nebo se mýlím.
Prosimtě rýmu mám pořád obrovskou,tak mě přijde že ty šumivý léky na odhlenění stojej za prd ![]()
Taky jsem si myla hlavu,máme to fakt nějak propojený
ty naše potřeby
.
Jezdíme časteji vlakem,protože auto má manžel v práci a na tom malouškovi jak jsem ti psala,tak tam se musí vyměnit ramena a nechat technickou udělat.U nás se venku ani moc nedalo být,opravdu studenej vichr,br ![]()
Víš já jsi musím hlavu mýt co druhý den,protože se mi hodně mastí vlasy.Nevím jestli nepoužívám špatný šampon,ale pokaždé se myjí jiným a mám to hlavně na mastné vlasy a nebo obarvené.
Já vím že jsi my to psala o tom vašem autičku,ale už jsem na to zapoměla.Tím vlakem se bude hlavně líbit Kristýnce,Mareček taky rád jezdí.
Tak jsi radši zajdi znovu do lékarny,at tam třeba ještě víc neonemocníš a cestu máte dalekou.
Tak co budeš zítra vařit,určitě něco rychlého.Já asi udělám ty žampiony,ty už jsme dloho neměli.Ještě mám ten květáček,ale nestihla jsem si ho uvařit.
Zítra nejspíš vařit nebudu,dojíme to rizoto.Manžel vytuhl u telky,tak jsem se zas nedozvěděla jak se sobotou.Dřív jsem se zeptat zapoměla ![]()
Těšila jsem se že si zítra trochu přispíme a zase vstáváme
buu.Ale věřím že si to Kristýnka ve škole na prohlídce užije
.
Pujdu si už taky lehnout,tak ti přeju krásné sny,dobrou noc
![]()
Já ještě musím umýt nádobí,tak se ještě trochu zdržím než si půjdu lehnout.Vlasy mám vyfénované tak mi ještě trochu uschnou.
Tak se hezky vyspi,a přeji taky dobrou noc!
![]()
Dobré ráno
,to je zima venku zase vid
?Jsem ráda že už jsem si vyndala ten flaušovej kabátek.Ještě bych potřebovala teplejší kalhoty
,žádný jsem nesehnala.
Máš už vymyšlíno co uvaříš na víkend?Já v jeden den chci zkusit nějakou čínu s omáčkou Uncle Bens.Kdysi jsem jednu příchut jedla a bylo to dobrý.Tak jsem takový dvoubalení koupila s rýží zdarma,jedna omáčka je s křechkou zeleninou a druhá s ananasem.Tu s tím ananasem jsem právě chutnala a byla dobrá,taková nasládlá.Vařila jsi z nich někdy?Tak v jeden den udělám tuhle čínu a na sobotu podle toho jestli budem doma,docela mě napadla ryba-pangacius že bych udělala s kaší.
Ahojky Gábi
,taky ti přeji krásné ráno.My jsme zatím doma ale chystám se jít do obchodu,nevím jestli mám Marka nechat doma nebo ho vzít sebou.
Já právě ještě nevím co budu vařit přes víkend,ted mně zrovna napadlo že by jsme si mohli upéct lunč a vařené brambory k tomu.A v neděli musí být nějaké masíčko,už jsme dlouho neměli řízek.Já ty omáčky nekupuji,manžel to nechce.Má radši když udělám omáčku koprovou,rajskou apod.
Myslíš že už jsi mám vytáhnout taky tu zimní bundu,ale jak někde příjdu třeba do obchodu je mi hned horko.
Hmm,řízeček bych si taky dala
.
No mě právě už byla zima velká,chodila jsem ve svetru a v teplý vestě a už jsem doslova mrzla.Ještě jsem ty silný teplý nevyndala no,Kristy mosí slabší zimní a já si vyndala flaušovej kabátek.Loni jsem si ho koupila moc hezkej červenej
ale taky není nikterak teplej,je to vlastně jen flauš s podšívkou,vyteplení žádný.Moc se mě ty víc teplý bundy ještě tahat nechtěli,ale jestli nemáš nějakou mezi,tak je vytáhni at nemrzneš.U nás byly ráno dva stupně,ale nefoukal vítr jak včera,tak aspon něco.Ted občas vysvítne sluníčko ale mrazivý to je.Dnes mi přišly dva balíčky co jsem vyhrála na aukru.Moc hezký,v jednom šaty na barbínky,to máme s kamarádkou dohromady,každá šestery a v druhým barbínky Sněhurka a Popelka.Už mám pro ni koupenou a schovanou barbie Jasmínu tak možná tyhle dvě nechám na narozky,třídila jsem totiž nedávno dárky když byla Kristy ve školce a ta už toho má tolik,že už jsem si řekla musím brzdit
.Nejvíc se těším až uvidí pod stromečkem tu kolobrndu ![]()
Tak už jsem doma z nákupu,tak jsem to ještě vybalila.Samozřejmě že Mareček chtěl jít se mnou,tak mám zase pěněženku o něco chudší. ![]()
Ale dneska je vítr u nás,a dokonce zima.Měla jsem ještě tu mojí podzimní bundu,tak mi zima nebyla.Ale horší to bylo na hlavu,já moc čepky nenosím.
Měla jsem sebou kolo protože tchýně chtěla vody,a jak jsem si ho tam opřela tak mi ho vítr zhodil.
Já pro Marečka ješto to hlavní nemám,pořád se neumím rozhodnout jestli mu mám koupit ten dětský počítač.Kamarádka mně od toho odrazuje,že to má malý displej a že stejnak bude chodit na velký a ten bude ležet na skříni.Tu koloběžku máš fakt super ,i za levné peníze. ![]()
Tak se stebou budu loučit,půjdem papat.Přeji ti pěkné odpoledne,a dobrou chut!!
Papa.
![]()
Ahojky
,omlouvám se že jsem nepísla hned jak jsme přijeli,ale jsem KO.CHytly mě hrozně záda,doted jsem ležela ve vaně ,v tý teplý vodě to bylo mnohem lepší,ale už je to zas zlý.Tak se s tebou rozloučím,protože mě bolí sedět.Ani na telku se nedá koukat,zkusím nějak v leže v sedě a když to nepujde,jdu spát.Tak papa zítra ![]()
Ahojky
,omlouvám se že jsem nepísla hned jak jsme přijeli,ale jsem KO.CHytly mě hrozně záda,doted jsem ležela ve vaně ,v tý teplý vodě to bylo mnohem lepší,ale už je to zas zlý.Tak se s tebou rozloučím,protože mě bolí sedět.Ani na telku se nedá koukat,zkusím nějak v leže v sedě a když to nepujde,jdu spát.Tak papa zítra ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.