SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
2.11.10 10:09

Kristýnka už podruhé na tancování docela víc blbla a netančila,tak přemýšlím jestli ji tam nemám přestat brát.Ještě to promyslím.Chci si v klidu zatančit a ne ji napomínat…
To máš pravdu 70kč za minutu to je pálka.Vím že kdysi byly kolegyně z jedné práce u kartáře a dávali 200kč do obálky,on si prý částku neřekl.
Včera jsem nakonec ochutila manželovi kastrol prdelačky,tak na dnešek mu uvařím k prejtu nebo kroupám ty brambory se zelím.Já si udělám asi jen od vitany ten sáček s těstovinama.
To jsem ti psala že ani v Plzni jsem ty čaje nesehnala a Plzen to už je sakra město :-? .Takže mi nezbyde nic jiného než si je objednat.Manžel ten ještě nezdělal ani první 100g balení a já už mám pomalu třičtvrtě z 300g balení pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.11.10 11:03

Promin myjí si okno v kuchyni,a zase mi tam to oko neblikalo.Jak jsem myla to okno v kuchyni tak jsem zaslechla dětské štěbetání,a tak šla školka na procházku a byl tam zrovna Mareček.

To jsi mi nepsala že jsi ty čaje nesehnala,tak ted jsem zvědavá jestli mi je koupí ta moje kámoška nebo jsi je též budu muset objednat přes internet.Ale říkala mi že tam je nějaký léčitel,který jse se ti přes nějaké kukátko podívá do oka a že hned to pozná jestli jsi zdravá nebo ne.Je to zajímavé že?

To tak je u těch dětí,když tam chodí i jiné děti tak většinou nedělají to co mají dělat.Aby to potom Kristýnce nebylo líto,že jí tam nechceš vzít.

Je to fakt škoda že bydlíme tak daleko od sebe,že jsme mohli jít k té kartářce spolu. Psala jsi že jsi chceš koupit nějaký talisman, máš ho koupený?
A jak ti pokračuje prodej na Aukru,prodali jsi tu těžkou kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.11.10 11:38

Tak se stebou budu loučit,pojím oběd a musím pro Marečka do školky.Tak ti přeji dobrou chut k obědu!
A pěkné odpoledne a večer si napíšem.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.11.10 11:49

Také přeju dobrou chut k obídku,též pujdu za chvilku baštit.Dnes mám více času,tím že jdu pro malou až po spaní.
Ještě jsem tam kabelku nedala,ale mám ji vyklizenou,tak stačí nafotit a šup tam s ní.Včera mi přišla krásná z Oriflame.Tak mi to nemusí být aspon líto.Nechám si ji asi od mamky k vánocum.Dostala jsem peníze že si mám něco koupit,tak asi takhle to udělám.
V tom obchudku s těma talismanama a tak jsem ještě nebyla,týjo fakt škoda že nebydlíme ve stejném městě,tohle bysme všechno procházeli uplně společně.Tamto není špatný,pohled do oka a víš hned víc.
Hezký odpoledne a zas večer,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.11.10 20:26

Ahojky :mavam: ,přeji hezký večer,a jak jsi se odpoledne měla.Marečka hlídala tchýně a my jsme jeli do nemocnice,byli jsme u dědy necelých deset minut.Dě dovi dávají nějaké léky aby spal,říkal že je unavený a že se mu chce spát.Pořád mluvil že si zítra promluvý s doktorem zaplatí a půjde domů jenomže, v pátek jak jsme tam byli tak říkal doktor že tak rychle domů nepůjde.

Manžel jse díval na Facebook,a dívali jsme se na vaše super fotky z Plzně.Tvá sestra je ti podobná ,a tvůj švagr vypadá že je sympaták.Viděla jsem tam tu Aničku,Kristýnku,ale tu druhou holčičku jsem tam neviděla.Ty mini pizzy vypadali super,vypadalo to jak malé cukroví až jsem na to dostala taky chut.Ani vzoreček jste mi neposlali,určitě nic nezbylo že?

Pošli mi prosím tu tvoji adresu na soukromou zprávu,at ti to stihnu včas poslat.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.11.10 20:37

Ahojky :mavam: ,koukala jsem na facebook když jsem tam dala fotky že je manžel přihlášený,tak to je fajn že jste to zkoukli :lol: Ten třetí s nima na fotkách je Vašík.
Odpolko fajn,chvilku jsme se prošli venku a pak se Kristy dívala na kouzelnou školku a pohádku.Ve čtvrtek mají ve školce divadelní představení,tak je zas celá natěšená.
Pizzy skutečně nezbyly,zaprášilo se po nich a jak rychle :lol: .
Váš děda by už rád domu…no je tam už docela dlouho,doma je doma.Ale tak aspon že tam za ním občas sjedete,aby měl radost.
Jinak o nás se ségrou hodně říkaj že na první rychlý pohled jsme si hodně podobné :lol: .
Jdu na Bondovku zas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.11.10 23:33

Moc hezké fotky jsi tam dala,a tvá sestra má dceru a syna a to byl ten Vašík nebo oba se jmenujou stejně?

Zítra oddělení Hruška bude hrát ostatním dětem pohádku,o Budulínkovi ale Mareček se bude dívat.Dneska dokonce měli už ve skřínkách poukaz za stravné,vždycky to mají až po pátem dni tak jsem se divila že to mají tak brzo.

Tak se budu stebou loučit,půjdu do hajan.Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.11.10 09:03

Ahojky :mavam: ,promin že jsem ti včera nepopřála dobrou noc,ale furt jsem tady měla přesýpací hodiny a pc nereagoval,nešel ani vypnout.Tak jsem to tady vše pomačkala a najednou se okna zavřela,tak už se mě nechtěla znova otvírat a pc jsem vypla.
To mají děti pěkný že se učí pohádkové představení.Dneska jdeme po školce na tu dětskou oslavu,tak nachystám balíček s dárečkama.Vařit nemusím,je tady mísa prejtu upečená,já to nebaštím ale manžel jo.
Odhodlala jsem že zhubnu.Mám 7kg nahoře po těch hormonech děs,tak snad se mi to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.11.10 09:25

Ahojky :mavam: to nevadí,aspon že ti potom šel vypnout,taky bych ho potom nerožínala znovu.

To máš pěkné dárky pro tu holčičku,tak aspon budete mít pěkné odpoledne.Mareček jde dneska až po spaní,tak jsi umyji další okna.Budu hlídat tchána ,protože manžel s mamkou jedou k lékaři do Opavy.

Já upeču kuřátko,uvařím brambory a udělám okurkový salát.Nevím pořád co mám vařit,někdy se inspiruji ze školky podle jídelníčku.

Už jsem se tě chtěla zeptat že se nějak odbýváš ,a pořádně nejíš?Vždyt jdeš dneska na narozeniny,o víkendu taky jsi myslím psala,tak musíš zkusit ty dobroty.Nech to až po Novém roce ted to nemá cenu,za chvilku se bude péc cukroví a stejnak neodoláš.Já to ted vůbec neřeším,ale je fakt že se stále držím na stejné váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.11.10 09:43

Já nedržím žádnou dietu neboj,ale jen nejsem ted spokojená,7kg nahoře já to moc vidím na sobě víš.Třeba tři kylča bych taky neřešila.Ono si člověk nevybere,jak jsem už myslím jednou psala tak ségře se hormonama udělalo uplně akné a do dneska má jizvyčky v obličeji,bez makeupu nevychází.Právě chci už ted abych o svátcích neměla třeba ještě trošku více nahoře.Budu jen hodně pít,jíst hodně zeleniny a ovoce,jíst pečivo jen tmavé…Tak co ozvala se ti kamarádka že sehnala v Ostravě čajíky?Já až si budu objednávat tak si ho asi objednám jen mě,manžel má ještě 2 celé sáčky a zbytek,nebo radši mu jeden vezmu ale sobě minimálně 300g zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.11.10 10:10

Kamarádka ted už chdí do práce,ale slíbila mi že se tam zajde zeptat.Zatím se mi ještě neozvala,tak nevím stále čekám na odpověd.

Ještě dokonce nevím kolik stojí ta autoškola,ještě jsem tu Jarku nepotkala. Její syneček nechodí do školky,tak jí potkávám jen zřítka.

A jak jsi ted objednáš ty čajíky dostaneš tu dozu,nebo až budeš mít větší objednávku.Už mám ráno čajík vypitý,a manželovi to vařím jak vstane.Musím to vydržet,nemůžu polevit at jsme na to pití obě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.11.10 10:38

To jo nepolevuj :palec: ,já ho teda piju třikrát.Přesně ted nevím jak to bylo,ale k nějaký vysoký objednávce doza byla,ale mě to na to nestačilo,tak jsem dostala jen ted čaj zdrama proti chřipce a nachlazení a to jsem měla objednávku docela vysokou,myslím okolo 400-500kč.Koukala jsem že si ji tam možná i nějakou koupím,měli tam moc hezký,ten čínský styl.
O tom jablečným octě,říká se že ho pijou modelky,že spaluje tuky,má se pít před jídlem,je to docela kyselý :roll: ,nechutnalo mi to.Měla jsem asi 2láhve a pak jsem přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.11.10 11:06

Já jsem ti ty tabletky nechtěla nějak vnutit,ale chtěla jsem ti říc že mně ty tabletky do pomohli zhodit aspon ty dvě kg.Dobrala jsem celou krabičku,a hodně pila.Samozřejmě to záleží na tobě jestli si je koupíš nebo ne,chtěla jsem ti jen poradit co mi pomohlo abych aspon něco zhodila.

Zkusím nepolevit,když jsem dostala od tebe karáni moc jsem se zastyděla že to hned vzdávám.Myslíš že je to málo pít dvakrát denně?
Jak jsem měli sraz z tou kamarádkou v Hlučíně,tak jsme se stavily v obchůdku s čajama a tam taky prodávali různé dozy i krásné hrníčky na čaje.To bylo něco pro mně,ale ty naše čaje neměli tak jsem ani nic nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.11.10 11:15

Já vím jsi hodná :kytka: .
Máš pravdu,mě by to taky bavilo pracovat v takové prodejně :lol: .Určitě lepší něco než nic,tak dva čaje denně dobrý,nicméně doporučují tři tak to zkus ještě jeden tam za den vloudit :lol: Od rána jsem vypila tak litr a pul vody čistý :lol: a byla asi 8× na malé :lol: .
Jsem zvědavá na tu naši zpěvanduli :lol: co mi nového zaspívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.11.10 11:59

Zase se mi ted bloknul počítač,tak promin že jsem ti nenapsala.Musela jsem ho úplně vypnout,a nechat ho chvíli vypnutý a zase nažhavit.Nevíš čím to může být,že se mi tak každou chvíli oblokuje?

Taky bych chtěla pracovat v takové prodejně,hlavně tam je čisto a útulno, né jak v těch supermarketů.

Tak jse budu stebou loučit,a moc si užijte odpoledne u té kamarádky.Měj se moc hezky,a dobrou chut k lehkému obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.