SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
9.11.10 20:52

Ahojky :mavam: ,tak mám konečně chvilku ti napsat.Přijeli jsme docela dlouho,byly jsme na chvilku u tchýně,pak bleskově u našich a když jsme přijeli domu,byla to rychlovka a šla Kristy brzy spát.Ve školce prý neusnula,tak musela být unavená dost.A to ja jsem taky :lol: ,ušmajdaná a ospalá.
Stromeček jsem koupila,nádhernej velikej a jen za 1000kč,tady by stál 3000kč,super.Zadarmo k němu i žárovičky a nějaký malý šištičky.
Pak jsem tam koupila tchýni on se jí strašně líbil sochu andílka,tak ho dostane od nás k vánocum a nějaký pamlsky a drobnosti pro malou.Jo a pro sebe dvě tužky na oči,jinak na sebe ani nic do oka mi nepadlo.Ale ze stromečku mám náramnou radost :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.11.10 20:52

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak ses měla v polsku,a doufám že jsi dobře nakoupila.
Zkusila jsem odpoledne napsat té paní věštkyni odeslala jsem to,ale přišla mi zpráva že mám špatnou adresu.Ale myslím že jí mám dobře(xahlgrenis@seznam.cz)prosím zkontroluj mi to jestli to mám dobře.

Ještě jsem si ty čaje neobjednala,napadl mně ještě jeden obchod kde by ty čaje mohli mít.Je to obchod ze zdravou výživou,kde taky mají takové různé bylinky a kapky.Zkusím se tam zeptat,a kdyby to neměli tak pak už ten čaj manželovi objednám.

Manžel mi vřera nahrál nový seriál cukrárnu,ale není to špatné akorát tam zase hraje ta Žílková. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.11.10 21:19

Jéé,máme uplně stejný čas na zprávách :lol: .
Ta adresa je wahlgrenis@seznam.cz máš tam popletené písmenko.
Já po čajích se ptala v Pardubicích ve zdravé výživě a taky nic,tak u nás asi není opravdu šance je sehnat.Kolik gramu tí kamarádka koupila?Já vlastně měla 300g na 2cykly poctivého pití,právě uvažuju že si objednám rovnou dva ty 300g sáčky,at ušetřím na poštovném.

Dneska jsem objevila obchod v Pardubicích kousíček od nádraží kde hledají prodavačku.Ráno tam ale ještě nikdo nebyl,tak odpoledne jsem tam zašla a to jsou podmínky…no já nevěřím vlastním očím.Každý den od rána do večera,každou sobotu za 10 000kč.Chápeš to,tohle přeci není možný,kde to žijem? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.11.10 21:49

Jsem uplně KO,nachystám manžovi sváču,vykoupu se a jdu na kutě.Padaj mě tak klapky že ani Bonda nedokoukám.
Tak ti přeju dobrou noc a zase zítra,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.11.10 21:51

Taky se ti pořád na hoře objevuje to Chhibo,neumím se toho zbavit.
A představ si na to papírku to mám napsané dobře,já jsem jsi toho nevšimla že mám to první písmenko jiné.Jsem to ale blbec ,pak jse můžu divit že mi to nejde odeslat.Mám to nechané v odeslaných zprávách,tak jen to opravím a hned jí to ráno pošlu.

Já si myslím že si za stromeček určitě ušetřila,protože u nás to májí drahé ikdyž mají na to akci.To je škoda že jsis nic nekoupila jen tužky na oči,ale tě chápu u mně je to taky když mi nic nepadne tak jsi nic nekoupím.

Vždyt to přece nemůže dlouho nikdo vydržet,od rána do večera v práci.Kdyby tam bylo ranní a odpolední ale celý den,to se asi nikdo ani nepřihlási.

Já nevím jakou gramáž mi to ta kamarádka koupila,ale určitě to menší balení.Zapoměla jsem jí napsat at mi vezme to větší balení,ale vždycky mi může ještě dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.11.10 21:52

Tak dobrou noc a hezky se vyspi a odpočin!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.11.10 08:48

Dobré ránko :mavam: ,tak jak jsem včera lehla,usnula jsem jak špalek :lol: ,ono se to nezdá ale hodně brzy jsem vstávala a pak vlastně šmajdala a šmajdala :lol: .Tchýně mi tam koupila překrásnou svíci,jen nevím jestli ji dostanu k narozkám nebo k vánocum,jsou to jako objímající milenci jak se líbou a je taková jakoby černá se špinavě zlatým,jakoby stará.No nádherná.Tam měli svíček, krása,ona si tam právě vybrala taky tu sošku anděla.Jen jí bylo líto za to utratit takových peněz ona byla docela drahá,tak jí říkám,tak ji dostanete od nás k vánocum,mám pro ni ještě nějaký maličkosti…tak aspon už nic nemusím schánět.Tchýně ta tam utrácela podstatně víc :lol: ,taky stromeček,kabátek,svetřík nějaký potraviny…mě ten dárek,Kristýnce kolíbku krásnou na tu její milovanou Julinku :lol: ,myslím že ta tam nechala peněz dost.
Ze stromečku mám radost,už tři roky koukám po svátcích když vyprodávají na stromky jestli by se nesehnal a to je třeba ze 3000 na 2500 a to nedám v žádným případě.

Jinak si mě tak nalákala tím segedínem nedávno,že jsem si večer vyndala vepřový a zelí z mrazáku a jdu to pomalu vařit.Šoupnu to do papináku,tak to pak bude rychle.

Nahoře ta reklama,to se smazat nedá,to mají ono reklamu.Co vaříš dnes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.10 09:22

Dobré dopoledne :mavam: to ti věřím že jak jsi byla včera unavená,že jsi hned spala.Takové chození celý den je víc náročnější,než jak by si pracovala.
Zítra jedu do opavy pojedu už v deset autobusem,a sejdu se tam z mamkou a projdem město a zajdem si na oběd.A odpoledne zajdem za dědou do nemocnice,je to taky pěkný kus cesty.Možná jednu cestu pojedem trolejbusem a a zpátky půjdem pěšky.

Tak to budeš mít krásný dárek ten svícen,budeš to mít na ozdobu nebo jsi ho budeš i zapalovat.
Já mám ráda takovou atmosféru svíček,ted jak je brzy tma tak jsi zapalují čajové svíčku(mám takového pěkného andílka.)A taky jsi dávám do zásuvky ten strojek na dvě vůně,a to ti ten byt pak pěkně provoní.

Dneska udělám na oběd karbenátky ze sýrem,a vařené brambory.Mám taky chut na ten segedínský guláš,ale nechce mi ho nikdo udělat.
Dneska ve školce má Mareček svíčkovou,houskový knedlík,to se teda mají.Já svíčkovou doma nevařím,protože jí neumím.

Zkusím to té paní poslat,snad mi to do třetice dneska půjde. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.11.10 09:52

Jéé svíčkovou tu já miluju :srdce: ,ale taky nevařím,protože ji manžel nemá rád.Jinak jsem ji taky nikdy nevařila,ale myslím že bych podle receptu to zvládla.

Jinak moc moc moc děkuju za přání a za Jojo obaly a za Kristýnku děkuju za obrázek od Marečka a šperky :lol: ,to je něco na ní,no budou se jí zaručeně líbit,je to parádnice.A máte teda krásný fáro :lol: ,řekni Marečkovi že se mu povedlo.To jsem ti psala že každý den do školky musí být navoněná? :lol: Má dvě svoje vonavky a jako správná ženská musí se vonit :lol: .

Taky budeš mít dnes cestovatelskej den,určitě padne do oka nějakej dáreček pod stromeček,vid?Já jsem ráda že už té,ěř všechno mám :palec: .

Tyhle nádherný svíčky taky nepálím,přijde mi to hrozná škoda a tyhle milenci…jaktěživ jsem tak krásnou svíci v tomhle stylu neviděla.

Tak at máte s mamkou krásný den a dej si k obídku něco mnam mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.10 10:21

Ale naši svíčkovou taky vaří,a už nás na ní i pozvali a Mareček snědl jen trošku.Jestli tam bude ta jejich učitelka ,tak se jí zeptám jestli papal oběd.

To ti ten dopis přišel rychle,počítala jsem tak čtvrtek nebo pátek.Nemáš vůbec zač,jen se omlouvám ale já jsem to mluvítko nenašla tak jsem Kristýnce poslala aspon ten šperk.
Marečkovi to hned řeknu,a bude mít radost že se obrázek líbí.Ted se hodně polepšil v kreslení,už tak nečmárá jak předtím.

Už je Kristýnka velká slečna,tak se musí vonět. :dance:

To máš pravdu že by ten svícen bylo škoda zapalovat,když je moc hezký.Tak jsi ho pak dej na pěkné místo,aby byl hezky vidět.

Už jsem to té paní poslala,tak ted budu jen čekat jestli my odepíše.

Určitě to bude zítra náročné to chození,ale hlavně pak do té nemocnice.Je to až na konci města,ale trolejbus tam jezdí tak je to dobré.
Podívám se tam po nějakém dárečku pod stromeček,a půjdu si obhlédnout i nějaký mobil.

Půjdu si oškrábart brambory a pak musím jít posbírat vajíčka.Manžel s mamkou jeli na narozky ,tak já hlídám tchána.Ale zítra můžu jet ,mám už to domluvené s tchýni. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.10 11:44

Tak se budu stebou loučit,musím jít ohřát tchánovi oběd.Měj se moc hezky a přeji ti krásný den,a večer si zase písnem.
Dobrou chut ti přeji k obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.11.10 11:58

Jé,já si to špatně přečetla.Myslela jsem že jedete dnes desítkou,tak jsem ani nekoukala že jsi psala,brala jsem za to že už cestujete s mamkou.To jinak bych napsala dřív :oops: .

Myslím že odpověd od té paní mužeš očekávat tak zítra,jen jedný holčině napsala asi třetí den,jinak nám druhý den.

Co ms,už ti dorazila?Mě bolí vzadu hlava,téměř vždycky to tak mám před ms,někdy i při ní.Tak očekávám že přijde na čas.
Máš už nějakej telefon v merku?

Dneska mají předškoláci to zpívko,tak mám více času.Už mám uvaříno a nacpanej pupek :lol: .Také vám přeju dobré pochutnání a hezké odpoledne.U nás vylezlo sluníčko,tak aspon něco.Ráno byla mlha hustá tak že by se dala krájet :lol: .Po školce se pujdeme s Kristýnkou projít na poštu,mám tady tři balíčky na poslání.
Tak krásný den přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.10 18:43

Ahojky Gábi,tak jak jste se měli odpoledne,u nás taky svítilo sluníčko.Byla jsem odpoledne pro Marečka,a pak jsme šli ještě na zahradu pohrabat poslední listí které pak odveze manžel na skládku.

Já jedu do Opavy až zítra ráno ,a mamka chce až přijedu dřív.Tak pojedu už v 8:15h.autobusem,tak ti zítra napíši až večer.Budeme muset i dřív vstávat,protože Marečkovi to vždycky ráno dlouho trvá než je hotový aby jsme mohli jít do školky.

Zatím ms nemám a nic mně nebolí,ale mám zas strach abych to neměla zase pozdější.Tak se mi to hezky srovnalo,a minulí měsíc jsem to zase měla zpožděné.

Píši ti dřív protože mám večer zase můj seriálek,ale jak pak z končí tak ti písnu.

Tak přeji hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.11.10 19:53

Ahojky :mavam: ,my jsme odpolko byli s manželem u kamarádky na chvilku.Manžel ji spravoval pračku a my jsme si aspon pokecaly a děti pohrály.Ona má teda dva kluky,ale přesto spolu děti řáděj…znáš to :lol: .

U nás je to zrovna tak.Ráno Kristýnku oblíkám,protože sama by se oblíkala pul hodiny a to opravdu čas nemáme,musí být za pár minut.Tak to taky budete vstávat brzy.No já jak ted vstávala po tý pátý :jazyk: odvykla jsem si uf uf.

Psala mě holčina v jedný diskuzi že ty kapky jak bereš ty ty Genex nebo jek se jmenujou,že je mužou brát i chlapi,že podporujou plodnost.Ty je nedáváš manželovi,vid?

Taky mám dnes seriálek Dokonalý svět,manželovi se to nelíbí ale mě jo :lol: .
Co paní Wahlgrenis,neodepsala už náhodou?Ve skrytu duše jsem doufala kdyby tak napsala dětátko je na cestě k vám…no bohužel tohle nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.11.10 21:46

Zkusím vstanout asi po půl sedmý,má ještě na Nově Pepka namořníka kterého musí vidět.Řekla jsem Marečkovi že jedu pryč,tak doufám že to ráno stihnem a když ne tak mamce zavolám že přijedu později.
Jak jsem pracovala Globu tak jsem vstávala ve čtyři hod.ráno ,autobus mi jel kolem páté hod.a to jsem jezdlila na šest ho.Ted fakt nevím jestli bych ted vstala,když jsem si odvykla.

Ty kapky jse jmenujou Gynex a též je seženeš jen přes internet,mně pomohli srovnat ms a trochu na to nemyslet.Ale manželovi jsem je nedávala,brala jsem je tři krát denně po 9 kapkách.

Paní mně ještě neodepsala,tak se taky tak trochu bojím co se od ní dozvím.
Neboj mi to obě zvládnem,a dočkáme se těch vytoužených dětí. :srdce:

Ale čajíčky ted pijí, a jsem zvědavá jestli ten čaj pro manžela zítra seženu.Ty kapky se taky musejí brát déle aby to mělo nějaký účinek,já jsem měla tři lahvičky ale ted je už neberu.

Půjdu si umýt hlavu,at zítra nevypadám jak strašidlo z toho rákosničku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.