Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
,tak jsme z tancování doma,Kristy je vykoupaná a večeří.Dneska tam byla hodná,je vidět že to prospělo že tam minule nesměla se mnou jít.Sice tam netančila tance bříšní ale ruzný svoje tanečky
ale hlavně že si tančila.
To je divný že ti neodepsala ta paní,překontroluj si to v odeslaných mailech jestli se to odeslalo.
S manželem jsem ten muj návrh diskutovala,on si myslí že spíš to neriskovat,je tady nehtařek hodně…
tak to zatím nechám asi chvíli u ledu.Ale našla jsem inzerát tady do jednoho obchodu.Našla jsem to na stránkách uřadu práce,to mě překvapilo.Tak jsem tam hned volala a pak paní posílala stručný životopis.Je to do nějakého marketu,na dvousměnný provoz,pracovní doba 7-18 tak hádám ranní třeba do tří,to by šlo.Peníze teda žádná sláva,ale on to bude možná kratší uvazek.Ale mě jde o to abych nebyla v práci do devíti a dýl do večera.Kéž by to tak vyšlo
,byla bych tak ráda a má to být někde u školky
Nemusela bych dojíždět
.Prosím prosím at to vyjde ![]()
V tom inzerátu mají napsáno že praxe je výhodou…jsem i vyučená prodavačka,tak mám praxi jak v textilu tak s potravinama.Myslím že malá šance je
.Taky si myslím že bych si nějakou dobrou zprávu už zasloužila,potom pracovním neuspěšném maratonu.
Tak to je fajn že jste si dneska pěkně zatančili,že Kristýnka byla hodná.
Jak jsem tu zprávu posílala,tak se mi na hoře ukázalo že zpráva byla odeslaná.Ale ještě se na to podívám,a pošlu jí to znovu.
Tak to by bylo super ,kdyby ti to vyšlo.Budu ti držet palečky,at se ti brzo ozvou. ![]()
A ty nechty si třeba nech v záloze,začít můžeš pak kdykoliv.
Manžel se díval na Facebook na tvoje fotky,a říkal mi že tvůj brácha slavil 30.Já mu říkám že nevím,že se tě zeptám?
Já se dneska budu stebou loučit dřív,ještě půjdu umýt nádobí a okoupu se a půjdu spát.Zítra ráno budem dřív stávat,protože pojedem s manželem do Opavy.Tak ti zítra napíši až večer,jedem už o půl osmý ráno.
Zajdem si někde na oběd,a pojedem se podívat za babičkou.
Tak měj zítra moc hezký den,a ted ti už přeji dobrou noc.Papa.
![]()
Taky pujdu na kutě.V pondělí to máme vždycky televizní společný večer,jinak se manžel moc na telku nedívá,ale od osmy má ten Okresní přebor…to mě teda moc nebere,a koukáme se a pak teda Přešlapy a ty se mě líběj.
Brácha měl oslavu s kamarádem,jsou na den stejně narozený ale brácha je o dva roky starší…
Jsem zvědavá kdy a jestli vubec se mě paní ohledně práce ozve.Možná jsem se mohla zeptat,kdy to budou nějak uzavírat a rozhodovat.Mohla bych ji ještě zavolat,ale ted ještě asi ne.Řekla mi at jí pošlu životopis že výběrový řízení teprve bude a místo ještě obsazené není.
Tak si užijte zítra výletnický den,at vám vyjde počásko a dobrou noc,papa ![]()
Ahojky Gábko
tak se hlásím že už jsme doma,to chození je fakt náročné.Koupila jsem si hnědé tričko,a Markovi dvě tilka,punčošky a taky tričko at mám co žehlit.
Tak jak ses dneska měla celý den?
Včra bylo hezky,ale dneska už bylo chladno ale hlavní je že nepršelo.
Budu ti držet moc palečky,at se ta paní brzo ozve a řekni ti jen dobré zprávy.
Ted na to hlavně nemysli,a uvidíš že to výjde.
Babička byla celkem v pohodě,říkala že už to tak nějak čekala.Dala nám parte,a že děda bude popelněn a bude to bez obřadu.Bylo to jeho přání,ale mně je to líto že nebude žádné rozloučení.
Jsem moc ráda ,že jsem dědu viděla ještš ten čtvrtek na posledy.
Ta paní věštkyně mně vůbec neodepsala,a dívala jsem se do emailu a měla jsem to odeslané.
Ještě počkám,možná má toho hodně že nestíhá.
Ahoj
,jé já vařila bramboračku s houbama a ani jsem nekoukla že tady mám zprávyčku od tebe
.
To je divný že ti paní tak dlouho nenapsala,všem co jsme jí psaly odepsala druhý den,jen tý jedný holčině až třetí den.
To je dobře že to bere babička takhle
.Je to veliká ztráta pro vás všechny,ale dedovi je tam líp bez neduh a nemocí a babička to ví.
Kdybys měla málo toho nového prádla pak na vyžehlení,dnes jsem sundala další várku ze sušáku
,to je furt dokolečka to žehlení vid?
Copak zítra vaříš?K nám přijede asi mamka na oběd,zatím mám tu bramboračku a přemýšlím jestli neudělám kuřecí stehna v tom sáčku víš jak se pečou,na česneku.Ještě jsem je nedělala,ale ta krkovička mě chutnala jak se pekla takhle.Nebo jestli mě napadne něco jiného???
Ahojky,dívám se na cukrárnu na jedničce, zatím to není špatné.Ale zase tam hraje Žílková,ale má tam celkem dobrou roli.
Jak jsme dostali tu výslužku,tak jsme dostali i polévku tak jsem tam zavařila zeleninu a nudle.Ale na druhé vůbec nevím co mám udělat.
Už mi tchýně hlásila,že budem škubat ráno kačeny,tak musím udělám něco rychlého.
Dneska mi už přišel ten čaj pro manžela,a dokonce i ten můj ovocný čaj s rumem a malou dozičku.
Objednala jsem mu to větší balení,tak to bude mít ted na delší dobu.
Mám té paní napsat znovu,nebude to trapné?
Taky jsem si dnes objednala čajík a dozu k tomu.Tu černou největší 100g,penízky jsem poslala tak možná do konce týdne to taky budu mít doma.Ještě trochu čaje mám ale málo,tak když by to náhodou přišlo až začátkem příštího týdne,zásoby mi vystačí,tak je to v poho.Oni dávají při objednávce nad 400kč 50g čaje za 1kč,pak větší dárek za 700kč a ještě větší k objednávce nad 1000kč.Tak se snažím vždycky udělat objednávku za 400kč.Minule jsem dostala ten čajík proti chřipce a nachlazení ale ještě jsem ho nevařila.
Tak to jsme na tom stejně,taky nějak nevím co uvařit k druhému.
Já ted koukám na Bonda,maj to ted každé uterý na Nově cinemě.
S tou vědmou,počkala bych do konce týdne a pak bych to zkusila asi poslat znova.Přijde mi to divný,že takhle dlouho,spíš bych věřila že to nějakým zpusobem asi nedostala ten mail
Ale já jsem to opravdu posílala,napsalo mi to že zpráva byla odeslána.Jsem fakt s toho jelen,tak počkám do konce týdne a pak jí to v pondělí pošlu znova.
Zase se mi zasekl počítač musela jsem to vypnout,a znovu nastartovat.
A piješ už čajík nebo ještě máš pauzu.Já ještě lehce špiním tak jsem si dala dneska ještě pauzu,ale zítra si ho zase budu vařit.A manželovi samozřejmě taky,ale dneska se už ptal jestli bude mít čajík.
Na ten oběd mně pořád nic nenapadá,nevím co by bylo taková rychlovka abych nemusela škrábat brambory.
Jedině čočku a to by manžel řekl že jí máme furt,ale luštěniny se přece mají papat.
Jak jse měla Kristýnka v plavání? Určitě supr,Marek se pořád ptá kdy půjdem plavat .
Na oběd jsem stále nevymyslela nic,tak uvidím co mně napadne ráno.
Nevím v kolik ti ráno napíši,protože už v osum máme přijít škubat ty kačeny.
Jsem nějak uchozená,tak jse půjdu ještě okoupat a hupsu do postýlky.
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Papa.
![]()
A co jsi ty vymyslela na ten oběd?
Mě nic lepšího rovněž nenapadlo tak jsem si vyndala ty stehýnka a udělám ten sáček jak jsem psala na česneku,uvidím jak se mi bude chtít bud brambory nebo kaši k tomu.Jsem zvědavá jaký to bude.
To víš bylo jí líto že měla dnes poslední plavčo.Ale byla plná dojmu,domesla si plavecký výsvědčení,dostal každej od paní plavčice,tak byla hrdá
to víš ![]()
Jo jinak si představ že jsme ráno zaspali.Nevím jak je to možný ale nehrálo mě ráno rádio jako budík a vzbudím se a vnímám že hraje Kristynce v pokojíčku televize,tak vylítnu a koukám čtvrt na osum pryč,z domu vycházíme o pul osmý normálně,tak si dovedeš představit ten kvapík
.Normálně bych zavolala do školky a omluvila jí,ale že měla to plavčo tak to nešlo.Ani jsem se nemalovala,ted vlasy jsem měla jak Racochejl
ještě že si nasadím tu červenou čepku a není to vidět ![]()
Já mám ještě pauzu,mám ms od pondělí,tak začnu pít asi tak v sobotu až.V pátek budu asi taky ještě špinit.
Tak jdu chrupkat,přeju ti dobrou noc a hezké sny,papa zítra ![]()
Dobré dopoledne
,tak jak jsi se vyspala do svátečního dne?Manžel je jako vždy v práci,tak jsme tady samotinký s Kristy,ale má dorazit naše mamka během dopoledne.
Tak co si vymyslela k obídku?Asi už škubete ty káči vid?U nás to vypadá na upršený den,mimo jiné včera když jsme šli ze školky tak jsme taky pořádně zmokli.Když jsem šla tak nic a vylezem ze školky a pěkný mrholení a pak se rozpršelo a my že to máme tak čtvrt hodinku cesty,tak jsme docela promokli.
A slyším popeláře,se divím že jezděj když je svátek.Přemýšlím co koupím manželovi,mamka a babi mě dali nějakou kačku at mu za ně koupím něco k Ježíšku.Tak musím popřemýšlet ![]()
Ahojky Gábi
vyspala jsem se celkem dobře,ale musela jsem vstávat o půl osmé.Po osmé jsme už měli přijít škubat ty kačeny,bylo jich osum a nás čtyři tak už jsme hotový.
U nás asi začalo pršet v noci,ale dneska je tu zase tma a jemně prší.Tak že odpoledne budem zase doma,jestli se mně bude chtít tak utřu prách.
Nakonec ráno jsem vytáhla pangasiuse at se mi rozmrazí,tak ho udělám jen na másle a zelenině a oškrábu pár brambor.
Manžel souhlasil a říkal ,že už rybka dlouho nebyla.
Tak to plavání Kristýnce už skončilo,to jí opravdu rychle uteklo.Tak to je dobře ,že má aspon nějakou vzpomínku a bude te mít i fotky.
Mamka mi psala že se staví až zítra,tak možná oodpoledne upeču buchtu.
No taky mě přišlo že to plavčo rychle uteklo,no jo 10lekcí je pryč.To je dobře že jste měli rychle hotovo.
Pangase mužeme,mnam mnam taky bych ho mohla zas udělat.Někdy ho obalím někdy na přírodno a dostala jsem recept od kamarádky že je rychlej a moc dobrej,na nějaký těstíčko na naložená tý rybky,ale ještě jsem to nedělala.
Naše mamka právě přijela,tak jdu ohřát polévku.Stehýnka mám v troubě a docela pěkně voněj,tak jsem na ně zvědavá.
Tak si nechte chutnat a pěkný sváteční den přeju.Myslím že se sem dostanu až navečír,je mi to vždycky blbý když je tady mamka abych seděla u pc,tak napíšu nejspíš později.Tak papa
![]()
To nevad napiš až budeš mít čas,mám večer seriál tak se určitě budu dívat.
Dělala jsem toho pangasiuse do alobalu,potřela jsem to kořením na ryby a hořtici zamíchanou s máslem a dala jsem na to zeleninu.Už jsem to dělala,tak vím že je to moc dobré.
Taky půjdu nalévat polévku,Mareček už mi říkal že má hlad.Taky přeji pěkné odpoledne s mamkou a dobrou chut k obědu. Hezký den.a Papa. ![]()
Tak se hlásím po dobrém obědě
.Čoveče to kuře na česneku v sáčku bylo moc dobrý,až teda na to že já jsem pekla krutí stehýnka
,ale od tchýně jsem je dostala jako kuřecí
ale i tak moc dobrý to bylo.
Mamka ted skočila do cukrárny pro nějakej zákusek,ikdyž nemusela,protože se peče v troubě bábovka,ale ona chtěla že si dáme něco na zub.Tak se těším na větrníka,doufám že ho v Bille budou mít.
Odpolko sem na chvilku přijde kamarádka s dcerkou a když bude manžel doma tak přijde i její,to víš když tady Jára nebude tak tady s náma nechce Petr slepičit ![]()
Taky mám večer seriálek
Dokonalý svět ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.