Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bylo doma takové teplíčko,a začali se mi klížit oči že to jinak ani nešlo.Tak jsem aspon dohnala to moje manko ve spaní,ted co máme ten internet chodím spát dost pozdě.
Tchýně mi už říkala že nám vypne proud,abych chodila dřív spát.
Ale mně to vůbec nepřipadalo v tipné.
Přihlásíš se do vánočního kolotoče? Já už jsem přihlášená včera mi to přišlo na email,a dneska ráno jsem se přihlásila.
To máš aspon zásoby na horší časy,ale vytahovat to pomalu musíš.A jak to často odmrazuješ? Já mám sice takový ten klasický mražáček ze 4 šuplíky,ala ten další týden to musím nechat odmrazit.Dneska ráno jsem vytahovala z ledničky máslo ,a tam jsem měla schovaného komára.Už tam samozřejmě není ,už jsem ho lapla. ![]()
Zítra jdeme odpoledne na ty narozky,ale manžel volno nedostal.Zapoměla jsem se podívat na ty nápoje,dáme mu penízky a balíček dobrot.
Copak je to za soutěž vánoční kolotoč? O tom jsem asi neslyšela,písni mi něco o tom.
Jinak ta práce,zase nic.Je to hrozný.Nevím teda proč jsem tam měla volat a odkazovat se na toho a toho,když mě stejně nevezmou
.Pak mě představ si volal taky ten pán co mi slíbil že se ozve jak jsem našla inzerát v anonci.Jo že by mě vzal,nějaká firma Azos,mě to teda nic neříká ale denní noční 12ctky.Už jsem se skoro rozbrečela.Přišlo mi to tak líto.
Na konci měsíce jdu na pracák a to už mi dá nějaký kontakty kam budu muset si dojít,ale co mi doporučoval minule,tak to byly celý dny a všechno dojíždění do Pardubic.Nemužu dělat do večera mimo Přelouč,kdo by vyzvedál malou třeba skoro každý den,je mi z toho vážně už mizerně.
Nepřišlo ti to na email,psali že to budou posílat všem zaregistrovaným.Do toho dotazníku napíšeš svou adresu,a své přání co by se ti líbilo aby ti přišlo.
Pošleš to a můžeš tam napsat i svoje kamarádky ,o kterých víš že taky dárky pošlou .Ted myslím že 6 prosince ti pošlou od nějaké holčiny adresu a ty jí pošleš dárek,a ty zas budeš čekat dárek od někoho jiného.
To je mi moc líto s tou práci,že ti to nevyšlo.Není to jednoduché jsi něco najít,a hlavně aby to vyhovovalo tobě.Matky s dětmi to mají fakt těžké si najít práci,aby mohli být odpoledne doma.
A vím sama jak to bylo z dojížděním do práce,měla jsem s tím pořád problémy a neuměli pochopit že mi autobus dřív nejede.
Moc ti budu držet palečky,at jsi něco dobrého najdeš.
![]()
U nás se začíná nějak mračit a je takový větší větřík,tak asi zas budem odpoledne doma.
Tak se budu loučit,půjdu ohřívat to rizoto.Tak jsi tu oslavu pěkně užíjte a měj se moc hezky.Dobrou chut!Papa.
![]()
Zatím mi nic nepřišlo,ale vzpomínám si že jsem o lonském někde četla.
Pojedeme odpoledne,ale ještě před tím se stavíme do Lhoty na kávu.
Jdu nandat polévku,taky vám přeju dobrou chut a krásný ikdyž větrný den,papa
Ahoj
,tak tě zdravím z pohodlí domova
.Večer byl fajn,já jsem uplně v pohodě,manžel má trochu bolehlav a ségra je uplně KO.Chudina jak zvládá cestu domu,ještě že nemusí řídit.Nechtěla ani obědvat,ani kávu nic.Hrozně málo jsem spala,přišli jsme asi ve tři a spala jsem nějak lehce,budila jsem se.Vstávala jsem s holkama v 9.Ale to už jsem byla nějakou dobu vzhuru.
Co budeš zítra vařit?Musím popřemýšlet co vytáhnu z mrazáku.Ted jak jsem po mírně alkoholickým popíjení,mám nějaký hladík
.Asi osmahnu pár volských ok.A jdu rovnou na to,manžel hned jojo udělej dobrý nápad
![]()
Ahojky
,já už taky hlásím že už jsem oslavy doma,Mareček už je okoupaný a spinká.
Teta zas měla velký výběr zákusků tak jsem si moc pochutnala,ale já jsem tentokrát nic nepila.
Tak jste si ty narozky super oslavili,to je správné musíte se trošku odvázat když to je jen jednou za rok.
Tak já hlásím že jsem včera dostala ms,zas o den dřív než minulí měsíc. Tak mám ted pauzu na čaj,a manžel jí chtěl taky že ho nebude pít sám.
Tak jsem od manžela dostala krásnou kytičku,máme dneska deset let od našeho prvního setkání.Tak jsem říkala manželovi,jestli je to možné že mně tak už dlouho zlobí.
Já zítra nemusím vařit,budeme mít ještě bažanta z neděle tak to jenom ohřeji .Zítra na Hasíčárně zase budou prodávat oblečení ,tak jse tam půjdu s tchýni podívat.
Ještě ti ten vánoční kolotoč nepřišel na email,je tu i diskuse tak tam zkus napsat.Mají možná toho hodně,že nestihají.
Ahojky
,koukala jsem na Indiana Jonese,manžel mi to nahrál,týjo dobrý…vím teda ty tyhle filmy asi nemusíš.
Tak to je paráda že jste se měli takhle fajně.Mě nijak nic nenapadá co zítra vařit,tak asi uděůám něco obyčejnějšího možná šunkafleky nebo rizoto.
Mail na ten kolotoč mě ještě nepřišel,taky jsem koukala že je tady diskuze,ještě počkám jestli nepřijde.
Já nepatrně taky špiním takže čekám že zítra se to rozjede,tak budeme mít pauzu společně.
Tak mažu na kutě,mám spánkovej nedostatek,přestože dnes jsem mohla přes den tak jako odpočívat,ale stejně.
Tak přeju dobrou noc a zase zítra papa
Přeju pěkné dopoledne
,
tak jak jsi se vyspala?Kristýnka přišla v noci do ložnice že se jí zdál zlý sen
,tak jsem jí pak znova uložila a uklidnila
.Pak jsem lehla a hned zas usnula.Ráno jsem spala tak tvrdě že jsem ani neslyšela manžela odcházet
,přesto mi přišlo že nemuže být už čas vstávaní
.
Nakonec bude k obědu to uzený s bramborovým knedlíkem,manžel ho u našich neměl vzal si knedlo vepřo zelo.Měli v obchodě bramborový těsto na knedlíky v akci a mě na něj přišla chut s osmaženou cibulkou,tak udělám.Uzený jsem měla v mrazáku,tak jsem téměř neutratila za oběd ![]()
Normálně přemýšlím jestli si neudělat kurt za modeláž nehtu a nezkusit dělat to.Dneska to proberu s manželem a kamarádkou,jestli to nerisknout.Nebo já prostě nevím co dělat už.Klika že tohle nemusíš řešit vid? ![]()
Ahojky Gábi
,já se pak omlouvám ,ale šla jsem spát.Říkala jsem si že už taky asi spíš,když jsi mi neodepsala a ted ráno se dívám že jsi mi psala.
Zkus se podívat na email jestli ten kolotoč nemáš uložen ve spam zprávách,a jestli potom ne tak tam napiš.Protože psali že už to všem odesílali,čekala by jsi pak zbytečně na zprávu.
Ta paní věštkyně mně ještě vůbec neodepsala,mám ještě vůbec čekat na odpověd?
Mareček jde jenom dneska do školky, od zítřka už bude doma celý týden.Zítra pojedem ráno do Opavy tak ho vezmem sebou,at se nemusíme honit a stavíme se i za za babičkou.
Brala bych ty šunkofleky a zase škemrám o vzoreček.
Taky si myslím že ve středu je školka zavřená kvuli svátku,tak budem doma.Tak jsem psala tý kamarádce at se staví na kávu že s ní potřebuju něco probrat…na dnešek a na zítřek mají plán,tak nevím jestli jí vyjde čas.Co si o tom myslíš,myslíš že to riskonout a zkusit to?Platit nájem někde
,ale jsi svuj pán zas.Zakázky si bereš podle sebe.Napadlo mě jestli by jedna znás zkusila třeba nehty a dtuhá pedikuru,že by to bylo spojený v salonku.Kamarádla si dělala kurz a teda říkala že to nějakej tisíc stálo…jestli to risknout???
Jinak MS se mi taky v noci rozjela,tak se nám to srovnalo a pauzujem společně
,musím si objednat dnes čaje.
Neboj šunkafleky brzy udělám,taky mám na ně docela chut
,ale ted jdu patlat knedlíčky
.Nejradši mám plněný,ale to mám krásnej kousek uzenýho a to je škoda z toho.Ale ty mám moc ráda ![]()
Já nevím ,já bych třeba do toho nešla.Nemám v rukou tu zručnost,a bála bych se to někomu druhému udělat.
Zkus se poradit s tou kamarádkou,když tak jděte do toho spolu.,Zkus to ,ale počítej že začátek bude moc těžký,než si najdeš stále zakazníky.Budu ti držet palečky
,at vám to výjde? Škoda že to máme od sebe tak daleko.
Dneska Mareček musel jít do školky nebyl totiž odhlášený,přiznám se že jsem na to zapoměla.
Dneska je zase krásně,půjdem asi odpoledne na zahradu at jsi ještě užijem sluníčka.
Jak jsem to v sobotu dostala,tak jsem měla nějaké velké bolesti břicha.Nevím jestli to nemám z toho čaje,ještě jsem takové bolesti neměla.
Dneska čekám balíček čajů pro manžela,psali že mně to už posílají.Objednala jsem si tam čaj pro mně ,nějaký ovocný z rumem.
Dneska mám pár minut ještě času,do školky mě vezme jedna kamarádka.
To já musím zatukat bez bolestí nějakých jiných,to asi nebude k těm čajum.Na žádný diskuzi nic holky nepsaly.
Jinak jsem fakt tu pozvánku měla ve Spamu,tak doufám že tam nebude nějaký vir,přišla už 12.11.Tak jsem to taky vyplnila a napsala trošku o sobě.Co jsi tam o sobě psala?
Jinak se divím že ta paní Wahlgrenis ti ještě neodepsala
.U nás už dnes sluníčko nesvítí,ale naštěstí fučák taky není tak to jde.
Přeju dobrou chut k obídku,papa ![]()
Tak se měj moc hezky, a večer si hezky zatančete.
Půjdu chystat na stůl,protože Mareček jde taky po o.Dobrou chut.A papa. ![]()
Ahojky Gábi
píšu ti dřív,protože večer mám zase seriál Cesty domů.Manžel mi nahraje na jedničce tu Cukrárnu,a podívám se na ní až zítra.
Já jsem to té paní věštkyní opravdu poslala,tak ještě počkám do konce týdne.Nebo mám jí napsat znovu,ale to bude blbí když mi ještě neodepsala na ten první email.
Tak jak jste se domluvili s kamarádkou půjdeš do toho? A co na to říká tvůj manžel?
Ale první si musíš udělat ten kurz,nabízejí to na úřadu práce.
Mně ten kolotoč přišel na email,ale četla jsem tu diskusi že to může být i ve spamu zprávách jinak bych to taky nevěla.
Napsala jsem tam že mám ráda malé maličkosti jako jsou svíce nebo zvonečky.Tak jsem taky moc zvědavá,jestli mi něco příjde.
Strejda v sobotu zabíjel prasátko,tak jsme včera dostali výslužku i masíčko.
Dali jsme si na večeři paštičku,byla opravdu moc dobrá jedl jí i Mareček.
Tak jsi hezky zasvič ,a já půjdu pomalu koupat Marečka at se pak můžu dívat na seriál.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.