Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ta moje favoritka postupuje do uplného finále.Poslala jsem ji hlas,je fakt užasná.jukněte na to video,protože to stojí za to.
Zítra na mě mysli,co se dozvím na té benzince,pak ti hned napíšu.
Pro dnešek se rozloučím,tak papa a dobrou noc. ![]()
Znám to žehlení že je to pořád dokola,protože Marečkovi musím dávat každý den čisté tričko do školky.Jednou ho má špinavé od oběda nebo zubní pasty a hlavně jak kreslí barvama a nevyhrne si rukávy a to potom ani nevypereš.
Zkus se tam na té pumpě zeptat,za zeptání nic nedáš a aspon budeš vědět podmínky.A tu další práci nevím,ale možná že se ti ozvou uvidíš každopádně ti budu držet palečky. ![]()
A chci se tě zeptat co ta paní věštkyně napsala ostatním holkám na tvé další diskusi,též takové odpovědi jak napsala tobě.
Taky ti přeji dobrou noc a hezky se vyspi!papa. ![]()
PS:Budu samozřejmě držet palečky!
![]()
Dobré dopoledne přeju
,tak jsem z benzinky doma
to jsou podmínky že by se jeden pos… leda kulový na ranní.Dělají ranní odpolední,4.30-14.30 a 14.30-23.30 to je teda užasný.Ani nemám chut tam ten životopis dávat,protože při mé smule mě vyberou že se jim bude líbit že mám před mateřskou praxi na třech pumpách.Ach jo
.
Co psaly holky ohledně té vědmy.Jedné vysvětlovala proč potratila a že se k ní chystá dušička miminka pravděpodobně kluk už brzy…a ona opravdu otěhotněla.
Druhé napsala tak zvláštně jako mě.Něco v tom smyslu,že zapoměla na ženskou roli a až se změní že se dočká miminka,pravděpodobně holčičky.Že myslí jen na plodný dny a to je chyba…Třetí holčině ještě asi neodepsala,ta holčina píše jen ve všední dny z práce,doma net nemá tak se třeba dozvíme něco dnes.
Jo jinak si představ že já si včera zapoměla vyndat mletý maso
abych mohla udělat tu plněnou roládu,tak jsem si ráno vyndala jen tu kuřecí sekanou jak peču v srnčím hřbetu,protože ta je rychle rozmražená.Jsem to taky hlava vid? ![]()
Taky přeji pěkné odpoledne
,dívala jsem se ráno na emaili a poslala jsi mi tu stracenou Aničku,jak jsem to viděla to video tak jsem začala plakat.Poslala jsem to sestře do Anglie at to pošle dál svým kamaradkám,chtěla bych aby se našla!
To ani nevím že jsi pracovala před mateřskou na benzince,ale asi najiné než ses byla ptát.Nevím co ti mám poradit,ale pošli tam ten životopis a uvidíš.A tak se pracuje i přes víkendy,nebo budeš mít i nějaké volno.
Zítra má Mareček přijít do školky jako strašidlo,tak nevím co mu vymyslím.Mají totiž strašidlový týden,ale zas to bylo napsané dneska na nástěnce tak co mám na honem vymyslet.Já bych ty učitelky taky někde kopla. ![]()
Zkusím te věštkyně odpoledne napsat,ale musím si ještě najít tu adresu jak jsi mi to psala.Nebo prosím nechceš mi jí znovu napsat,já už nevím na které to bylo stránce.
To se mi taky stává že zapomenu vytáhnout chleba,tak jdu pak prosit dolů ke tchýni.Skléroza nebolí jen si pak třeba o hladu,nebo se nachodíš. ![]()
Už jsem o té zpěvačce jak si včera o ní psala četla na internetu,že měla opravdu velký úspěch.Jestli manžel bude na tom facebooku,tak mu řeknu at mi to pustí.
Když mě hrozně zrazuje že přijdeš doslova o pul noci domu,já bych se i bála chodit po ulicích takhle dlouho.Mluvila o nějakých tří týdenních cyklech,.Tak si myslím že jeden víkend ze tří máš volno…to jsou hrozně špatný podmínky.
Do tý školky,obětovala bych jedno bílé prostěradlo a svázala bych ho něčím na krku,vystříhala bych díry pro oči nos pusu.Nakreslila bych tam zuby strašidelný…to pujde neboj.
Z té fabriky my dnes přišla automatická odpověd,to co posílají všem.Děkujeme za váš zájem…pokud budete odpovídat našim požadavkum ozveme se…ale oni tam nepřijímaj,takže to se stejně neozvou.Na ty volný místa co tam mají je vysokoškolské vzdělání,maturita…nemám ani jedno.Jsem vyučená prodavačka.
Jojo před mateřskou jsem pracovala na třech benzinkách.Dea-Paramo-Jet,Benzina to nebyla ani jedna.Dea stála za prd ale ty dvě celkem šly.
To máš pravdu že jsou fakt špatné podmínky,tak se na vybodni.Myslím že je to práce spíš pro chlapi,jak ty benzinky pořád přepadávají jak tam jsou ženy že se neumí bránit.Moc věřím že si něco najdeš,ikdyž je to moc těžký.Já mám taky strach jak to bude až já půjdu do práce,že jsi taky budu hledat dlouho místo.
Taky jsem o tom prostěradlu přemýšlela,ale Mareček jsi to na hlavu nedá.Měliv loni ve školce přijít jako čerti,samozřejmě to napsali den předem,tak jsem mu udělala škrabošku čerta,dala červené triko a černé tepláky a udělala ocas.On jsi tu škrabošku vůbec nedal na pusu,nevím z čeho má strach.Tak mu to udělám radši kolem krku,aby si to to vůbec oblékl.Tak na hlavě nebude mít nic,měli to napsat dřív abych se mohla připravit.
Dneska začalo u nás pršet,pláštěnku sice ve školce má ale doufám že nepůjdou ven.Bylo totiž psané ve školce že budou chodit ven za každého počasí.
Už se určitě moc těšíš do toho Polska,ale hlavně aby vám tam nepršelo to se mi pak ani nechce chdit z deštníkem v ruce.
Mě říkala ráno kamarádka že u dolnáku měli napsáno ve čtvrtek nejaké odpolední posezení s dětma,nahoře jsme nic napsáno neměli,tak až jestli ted v poledne jak pujdem?Ani Kristy neříkala že chystají nějaký písničky nebo tak něco.
No ta pracovní doba tam???Já dělala celý dny a volno.Na té první 18ti hod.směny,což bylo děs ale pak dva dny volno a na těch dalších 12ctky denní noční.Na týhle Benzině to by vycházelo taky na 18ctky,ale ze zákona se nesmí už dělat.Než si spočítáš kasu,uklidíš je pulnoc,to je hrozný.
No s tou Aničkou,to je velice smutný,to je strašný.Nejhorší je že opravdu pracující rodiče nemužou pro děti chodit naproti ke škole.Ona myslím je ze třetí třídy,to si vem že běžně choděj sami.To je dobře že si to poslala sestře,at se to dostane do ciziny.
My máme v sobotu ve škole Karmáš,ale asi tam nepůjdem je tam omezený počet míst a nebude tam nic pro děti.Dostaneš tam kávu a koláč a bude tam nějaké taneční vystoupení ale to Marka nebude bavit.
Tak to je fakt blbá pracovní doba ,a ještě chodit sama v noci domů to bych se bála.Nikdy jsem zatím 18 nedělala,ale věřím že je to dost náročné mně stačili 12 a byla jsem hotová.
Budu se stebou loučit půjdu už pomalu ohřívat oěd,aby mně manžel neřek že jsem jen u počítače.
Přeji ti hezký den a dobrou chut k obědu.
Měj se a večer ti napíši asi dřív,protože mám večer seriálek.Asi půjdete večer tančit tak jsi to pěkně užijte.Papa. ![]()
Tak se pomalu rozloučím,pujdu pro Kristýnku.U nás neprší tak doufám že to tak zustane a hlavně zítra v tom Polsku.Skládací deštník mám na prd a s deštníkem na holi se fatk tahat nechci.
Přeju dobrou chut k číně ![]()
Zatím pa
,hezké odpoledne ![]()
Ahojky
,tak jsem zpět z tancování.Dneska jsem nechala Kristy doma a řekla jsem ji at si to rozmyslí,že ted 2× tam docela zlobila tak jestli chce chodit že se tam musí snažit,tak uvidím příště.Ale já si zatančila dnes krásně a to se mě tam nechtělo.
Zítra musí beruška brzy vstávat,musíme po šestý výjít.Je to blbý ale zrovna jedou blbě vlaky a jedinej pozdější kdyby měl i jen 5min zpoždění tak nestihnu být ve čtvrt u zimáku odkud se odjíždí do toho Polska a to nechci riskovat.
Představ si dneska mi ta sekaná vubec nešla vyklopit a celá se mi poničila,to bych se na to vyprdla
,mě tohle zlobí,mám ráda všechno hezky na talíři.Manžel na mě „no bože,víš jak to pak vypadá v žaludku“
Ta paní vědma odepsala už i tý poslední holčině co jí psala.Oba uplně zdraví,vynikající spermio,dvě neuspěšné IUI abys byla v obraze.A víš co jí odepsala.Něco v tom smyslu že to muže být trest za minulé skutky.To je taky blbá odpověd,vid.
Dělala jsem výbornou pomazánku,sice takovou směsku co dum dal ale výborná,tak se těším že si ji dám k večeři.Kristy si na ni moc pochutnala.
Ahojky Gábi
,já se omlouvám ale jsem se tu před seriálem nedostala.Měla jsem toho dneska nějak moc,a pak tu seděl i manžel a díval se facebook a říkal že ta náhrávka té Patricie nejde.
Já jsem pak odpoledne té paní chtěla napsat,ale jak jsem uděla zavináč vždycky jse mi to vymazalo a objevila jse mi tam fotka z tapety.Ještě jsem se dívala jestli to dělám dobře,ale pořád mi to nešlo.Tak to zkusím zítra,ale jak to čtu co napsala té poslední holčině tak se hrozím co potom napíše my.
Můžu ti napsat že ta čína byla ještě lepší než v sobotu byla tak dobře proleželá ,že jsme dneska vylízali i talířky. ![]()
Nevymazala jsi to málo třeba tukem,hlavně že manžel jí snědl.Nic jsi z toho nedělej,příště se ti určitě povede.
Už ten balíček mám nachystaný ,a zajdu ráno hned na poštu a budu ti to posílat.Potom dej vědět jestli ti to přišlo,ale budu to posílat doporučeně tak snad ti příjde i včas.
Poslala si mi vzoreče pomazánky,stále mi ještě mi nic nepřišlo. ![]()
Jedině doporučeně neboj.Poté zkušenosti jak nám net snědl buchtu
nebo co to bylo,jinak bych si ani neodvážila ![]()
Zvláštní já jsem se na ty stránky dostala na poprvé.Těžko říct čím to je,zkus zítra.Je to takový divný co občas ta paní napíše.Já si rozhodně nemyslím že muj příběh je prázdný povzdech.Tak nějak to napsala ona,že jí to tak připadá.Myslím to zcela upřímně že po miminku toužím.Takže ne všechno se dá brát za pravdu.Ještě bych ano souhlasila s tím že mi naznačuje aby se nám do vztahu vrátilo více toho co bylo na začátku.To skutečně po sedmi letech stejný není,ale to neznamená že to není krásný.Přestože uznávám někdy spolu v názoru nesouhlasíme,ale to bych řekla že je normální.
No nic jdu chrupkat,zítra brzo vstávám.Už jsem si zas odvykla takhle brzy vstávat.Na 5.20 si dám budíka,ježiš ti je děs
.
Děkuju předem za Jojo obaly,Kristynce řeknu že je má od vás.
Tak papa a zítra večer písnu,dobrou noc ![]()
Tak jse měj v tom Polsku moc hezky,a dobře nakup.Neváhej a ten stromeček jsi kup,mají je tam levnější než u nás.
Přeji ti dobrou noc a hezky se vyspi na zíta na cestu.Papa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.