Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dala jsem se do hledání Kristýnky kozaček a koukám už je dvanáct pryč.Loni dostala k narozkám nový a to už je nenosila,nějak jsem si zafixovala že jsou vínový.No samozřejmě jsem je našla ale jsou černý.Tak já pak hledám jak blázen vínový boty a ono je to takhle ![]()
Mě zas naskočej v počítači ty přesýpací hodiny jako že přemýšlí,ale dobu pak vubec nereaguje a mě to pak nebaví čekat.Přes počítače je u nás manžel,takže ti neporadím,ale zeptám se ho jestli by nevěděl.
Taky přeju krásné odpoledne a dobrou chut,už jste možná po o,tak příjemné trávení,papa ![]()
Ahojky Gábi
,tak jak jste se měli na narozeninách,a jak jse líbili slečně dárky.
Mám dneska večer seriálek tak ti píši dřív,manžel mi to nenahraje tak jse musím dívat.
Tak hlavní je že jsi ty kozačky našla,že Kristýnka bude mít boty na zimu.Já jse ještě musím podívat jaké má Mareček boty z lonka,jestli je nemá zničené.Loni jse mu na jednych botách polámal zips,tak ty mu dám ještě aspon na dvůr.
Manžel to sítko z toho okna trochu vyklepal,ale nevím jestli to bude na tom okně držet.To jsi měla slyšet ty řeči,dělá jak by jsme mu nic nikdy nestalo.
A ten počítač se vypíná tak,že se mi tam objeví bílá stránka že internet není připojen.Dělá to opravdu často a musím pak ten internet celý vypnout.Tak ti přeji hezký večer a zatím papa. ![]()
Ahojky
,manžel říkal že máš najíždět v jiném prohlížeci,Mozilla…internet explorer…
Jinak oslava byla pěkná.Přišli jsme až po pul osmý,holky musely uklidit ten brajgl v pokojíčku,tak to pak ještě chvilku trvalo.Tak jsem pak Kristy jen rychle vysprchla a dala aspon jogurt k véče a šup do postele.
Taky ted koukám na Dokonalý svět
,ted mám teda zrovna reklamu,máme tam čajík tak popíjíme.Kristýnka nakreslila Yvettce ještě obrázek Sněhurky
aby měla dárek od ní ![]()
Ahojky
škoda že tvůj manžel nám to nemůže udělat,ale že mu moc děkuji.Zkusím to říc mému manželovi,at zavolá třeba tomu pánovi co nám instaloval ten internet.Myslíš že by to uměl i manžel sám?
Já už hlásím že mám čajíček večer vypitý,pila jsem si ho u serialu.Nevím jestli to zvládnu pít 3 krát denně,ale zkusit můžu.
Tak to je dobře že se oslava líbila,ale to uklízení je pak nejhorší. Jak k nám příjde Terezka tak jsou hračky roztáhnuté všude, v kuchyni ,v obýváků a u Marečka v pokojíčku.Terezka má pokojíček kde nemusí uklízet,ale Mareček ve svém pokoji spí.
Dívaš se na Top Stár na Mahulenku?
Tak to Kristy uklízet musí taky,ale dělá to nerada
ale musí.Na top star jsem nekoukala,skočila jsem do vany.Dneska mám chut na tuleníčko,tak ještě udělám manželovi sváču a pujdu na něj
.V jakém prohlížeči jedete?Já mám oba ale radši používám Mozillu,Internet explorer se mi sekalo Aukro,tak jsem si tak nějak zvykla na tenhle druhý.
Tak se dnes dřív rozloučím.Dobrou noc ![]()
Já ti to ted neřeknu v jakém jsme prohlížeči,to bych se musela zeptat manžela jestli to ví.
Ty se máš já musím jít spát zase sama,ty noční jsou fakt naprd.
Tak ti přeji dobrou noc,a hezké tuleníčko at se vám zadaří!papa. ![]()
Ahojky Gábi
,dneska je u nás zase takový vítr,že mám strach ty dvě poslední okna umýt.Nebudu tolik vylezat,at nespadnu jak ta sítka .
Ta kamarádka se ještě neozvala,tak nevím jestli ty čaje budu mít.Zas je nový měsíc tak jsem zvědavá ,kdy zas dostanu tu ms.Byla bych moc ráda kdyby mi nepřišla,ale to by musel být asi zázrak?
Jaké měla ta kamarádka dobroty na těch narozeninách,měla i večeři.
A co dneska budeš vařit,nebo jsi vezmeš něco lehkého.Ale jíst by jsi měla,ale v malých dávkách.
Já mám to kuřátko ještě ze včerejška,ale bude rýže tu můžu.A vytáhnu ze skříně nějaký kompot,já to ale moc nemusím.
Ahojky
,už jsem taky tady.Hledala jsem stránky tý fabriky jak jsem si myslela že bych tam šla dělat.Našla jsem je,ale co mají napsané volná místa ,tak to je všechno VS-SS vzdělání s maturitou praxí…Stejně jsem tam teda napsala mail že bych šla dělat i nějaké pomocné práce uklízečku klidně,tak jsem zvědavá jestli se ozvou.
Včera už jsem ani nevečeřela,byla jsem nabaštěná z oslavy dost.Byly chlebíčky,dva dorty,slaný…Měla jsem i tři skleničky červenýho vína s kolou.
Dneska si uvařím jen hrachovku,mám na ni chut,manžel má ten prejt.Prosimtě toho má a to včera odnesl kus těm známým co jsme tam byli na oslavě.Minimálně ještě na zítra.Tak přemýšlím co uvařím na víkend,co budeš vařit ty?
Já si myslím že by se nic nestalo,kdybys ty okna dnes vynechala.U nás je teplo relativně ale taky fučavec.Včera řikali ve zprávách že vítr někde dosáhne rychlosti orkánu,tak at tě nevyfoukne z okna
,tenhle týden se mi zdálo o tornádech,jek jsme se před ním schovávali
,koukala jsem do snáře,ale nic tornáda vichřice výri nic tam na to není.
Už mám jedno okýnko na chodbě umyté,a ještě jedno a mám to!Dala jsem si za tričko cihlu,abych s toho okna nevypadla.
Taky jsem zkoušelu tu sítku co my spadla dolů na zem,ale ted na okně vůbec nepasuje.Je tam tak velká mezera ,že mi tam mouchy vlezou a vůbec to na okně nedrží.
To je dobře že jsi tam poslala email,aspon uvidíš jestli ti odpoví.Možná že tam budou někoho na uklid potřebovat a nebo na různou výpomoc,zkusit se má všechno.Držím ti palečky,at se ti ozvou a nabídnou ti práci.
![]()
To právě ještě nevím,ale měla bych i chut na nějakou čínu,nebo manžel už mi říkal že mám udělat rizoto.Ptala jsem se ráno jedné kámošky,co dneska bude vaří tak mi řekla že bude dělat segedínský guláš.Udělala mi na něho takovou slinu,že bych si ho taky mohla udělat.Tak zítra koupím v obchodě kyselé zelí, a uvidím jestli si ho uvařím.Mohl by mi ho někdo udělat,a jen pozvat ke stolu to bych brala! ![]()
Gábi nebudeš vařit náhodou segedínský gulášek,a poslat mi do opravdy vzoreček do velké sklenice at to mám v sobotu na oběd?
![]()
No čoveče segedín by nebyl špatnej,ale zase omáčku…asi až za pár dní.Jak jsem byla u ségry manžel měl omáčku každý den…tak je asi přeomáčkovanej ![]()
Jinak s tou cihlou to jsi udělala fikaně ![]()
Ale že máš bez jednoho okna všechny umyté
popadá mě bledá závist ![]()
Kdy vlastně očekáváš ms?Já příští víkend
.Zrovna jdeme na oslavu
.
Představ si až dnes jsem dostala dopis že za ten pracovní uraz co jsem měla v dubnu dostanu od pojištovny zaměstnavatele peníze.A moc pěkná částka,kolik by si tipovala za naštíplou kost a odchlíplý nehet? 8500kč
,už jsem nic nečekala,je to už přes pul roku.Tak mě to velice velice potěšilo
.
Musím se už rozloučit,pomažu pro Kristýnku.Nechte si chutnat a krásný den přeju,papa ![]()
Tak jsi ten segedín musím udělat sama,ale fakt mám na něho slinu. ![]()
Už mám všechny okénka umýté,ale stále nevím jestli bude chtít umýt okna i tchýně.Co myslíš mám se jí zeptat,nebo dělat že jsem zapoměla? ![]()
Však jsi ty okénka taky někdy umyješ,a nebo si je ne myj ale nesmíš se pak dívat z okna ven.
![]()
Já taky ms očekávám během příštího týdne,v říjnu jsem jí měla právě 14 tak nevím kdy zas nastoupí.
Penízky ti přišli určitě vhod,to fakt potěší když to nečekáš.
Tak si nech taky chutnat k obědu a přeji ti hezký den. Papa. ![]()
Ahojky,tak jsem neodolala a napsala mail jedný vědmě nebo léčitelce nebo jak ji přesně označit.Jsem zvědavá jestli odepíše,nebo co odepíše.Pokud chceš kontakt a písnout jí taky nebo kouknout na její stránky mužu ti to poslat.Vyčetla jsem to tady na jedný diskuzi jak si píšu i jinde.Jedna holčina jí psala a do týdne měla odpověd,druhá ji měla druhý den. Ještě je furt u vás takovej fučák,u nás velkej.Manžel nám koupil dnes zákusek,tak jsem měla větrník,mnam mnam
Musím jít pověsit prádlo a uschlý zas vyžehlit,jsem zvědavá jestli se k tomu večer donutím.Potřebuju si taky hlavu umít,zítra jedem ke švagrový na oslavu,tak at tam nejsem jako skřítek Racochejl ![]()
Ahojky
,já jsem se dostala k internetu,až ted tak promin.Přesazovala jsem si odpoledne květinky,a nějak jsem se zabavila.Dneska si musel manžel udělat večeři sám,a dokonce udělal i Marečkovi.
Ano taky bych prosím měla zájem o zaslání té léčitelce a její stránky.A co jsi tam psala do toho emailu,a jsou to placené stránky?Ale nemáš ted tak trochu strach co ti napíše.
Úplně jsem se zapoměla manžela zeptat na ten prohlížeč v počítači,co jsi nenapíši tak nemám.
A co jsi koupila švagrové na narozky,kupuješ i kytku.
Taky jsi půjdu umýt hlavičku,včera jse mi nechtělo tak musím jít dneska.Ale ta podkova mi moc nesedla,nějak se mi ty vlasy třepí a všude mi to stojí.
Ve školce mají děti nebo spíš rodiče do pondělka vyrobit strašidlo z dýně,to aby se rodiče doma nenudili.Ještě že máme dýně na zahradě,jinak nevím kde bych tu dýni scháněla.Tak mám na víkend práci,ale Mareček mi určitě pomůže tak to zvládnem.
Byl celý den u nás větřík,že mi vyfuk z balkona papuče že jsem je musela hledat na dvoře. ![]()
Žehliš nebo jses na to vykašlala,jestli by jsi měla málo tak ti pošlu svoje? ![]()
Ahoj
,no to víš že nežehlím
.Navečeřela jsem se a nic se mi nechtělo ![]()
Strach trochu mám co mi napíše.Ale asi menší než kdybych šla ke kartáři,takhle si říkám vždyt mě nemuže vidět a jestli to muže takhle třeba cítit z mailu?Koukala jsem na pár dotazu co tam měla od lidí a na její odpovědi.Ona třeba tak jako vysvětlí proč žena potratila,možná se lidem uleví fakt ![]()
wahlgrenis@seznam.cz jukni www.wahlgrenis.cz schválně jaký z toho budeš mít pocit.
Napsala jsem tak upřímně jak to je jako si to píšem spolu,samozřejmě ne tak podrobně. Švagrový budem dávat asi kosmetiku z Avonu,mám tady masku pro plet v zimním období tak asi tu,ona tyhle věci používá a třeba čokoládu k tomu.
Za chvilinku pomažu do postýlky,tak ti popřeju hezké sny.Tak zase zítra ráno,papa
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.