Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To vůbec nevadí,jen se brzy uzdrav.Tak se hezky vyspi ,a hlavně at tě to moc nebolí.Dobrou noc.Papa. ![]()
Ahojky Gábi
,tak jak se ti dneska daří,máš ty záda v pořádku.Co jsi prosím tě dělala,špatně ses postavila že tě to začalo bolet.
Dneska na oběd udělám ten lunč jen ho opeču na pánvi,a vařené brambory a nějaký kompot.
Mně ten čaj ted nějak přestal chutnat,sico ho vypiji nevím jestli si ho zase nezačnu sladit.Manžel zatím neříkal nic,ale radši se ho nebudu ani ptát.
Ahojky,no čoveče noc docela krutá.Dopoledne jsem si už brala Ibalgin.Manžel říkal že jsem si skřípla nerv nejspíš,musela jsem blbě spát tu minulou noc.Ráno mě ale nic nebylo ale přes den jsem už levý bok cejtila a do večera se to hodně stupnovalo.Pravá strana jde,ale levá třeba pokrčit nohu na obutí…bodne mě v zádech krutě.Tak to vidím že si zase odpolko prášek vezmu.Ale je to lepší,já nejsem zvyklá na tyhle silnější léky,tak mě to docela zmírnilo.
Za chvilku pojedem do Lhoty,já jsem teda moc nechtěla,že zustanu radši doma,ale manžel at jedu že tam dlouho nebudeme a mamka mi na záda něco dá.ona je jeho mamka taková lékárna víš.Tak přeju hezký odpoledne,u nás svítí sluníčko ale zima zima.
Tak papa
,hezkou sobotu ![]()
Ahojky Gábi
tak jak ti ted je ,je ti lepší a mohla ti tchýně od manžela.Víš já zas někdy dostávám takovou křeč do lýtka,že myslím že mi ta noha upadne.A pak celý den to lýtko mám takové ztuhlé že mně to i chvílema bolí.
Tak naši psali email že už jsou v Anglii,letadlo mělo zpoždění tak zas museli čekat na letišti.Nepsali kolik hodin,ale neumím si představit kdyby tam byli i s Marečkem.Je to fakt takový čertík,že chvíli neposedí.
A jak dopadla ta zabíječka,máš domů výslužku.Od manžela kamarád taky dneska měl zabiječku,tak jsme dostali malou výslužku.Kousek tmavého a bílého prejtu,a kousek paštiky.Manžel jsi to hned dal na večeři,tak se to u nás moc neohřálo. ![]()
Ahoj
,zabíjačka se zase nekonala
,jako už po několikátý.Je to trošku lepší,tak sem si ji neříkala o nějaký léky.Možná že to ted zvládnu už bez prášku,aspon to zkusím.Nerada si beru tyhle silný.Měli zabíjet pár menších prasátek a z těch mají většinou maso,nedělaj jitrnice…ale nevím přesně jak to měli v plánu.
Jdu zas koukat na piráty,vím ty tohle nemusíš,uznávám je to trochu strašidelný,ale mě se moc líbila jednička,ted ted jsem zvědavá na tyhle díly ![]()
Tak to je dobře že je ti lepší,ale ještě se šetři.
Psala jsi že manžílek jde zítra do práce,tak jestli ne tak by ti mohl zítra uvařit oběd.
Tak se hezky dívej,a já půjdu do hajan.Jsem dneska nějak unavená tak půjdu dřív.Tak přeji dobrou noc a hezké sny.papa.
![]()
Ahojky
,tak jsem se těšila jak si dnes přispím a Kristy se vzbudila stejně s manželem,hlavně když ji ve stejnou dobu budím do školky tak vstávat nechce
.
Záda pořád bolej,už se to dá zvládnout bez prášku aspon doufám včera jsem si ho nebrala ani na noc,ale bolej bolej.To nebudu pokoušet a zítra tancovat nepujdu at si s tím nějak více nehnu.Mám trochu hruzu jak vydržím cestu vlakem do Plzně v uterý,ale snad to bude už zas lepší.dneska nevařím,manžel je v práci,tak mi dojíme tu čínu ze včera,ale udělám hranolky asi,včera byla s rýží.Manželovi moc nejela,vadil mu tam ananas,no tak co se dá dělat,dojíme to my s malou.Já vykostila celý kuře,tak bylo masa dost.Dala jsem se do uklízení skříní,musím si přestěhovat svoje hadýrky do ložnice,v býváku to mám tak narvaný,že musím nějakou reorganizaci
skříní provést
Nějak to nemám všechno kam dát ![]()
Ahojky Gábi
,přeji dneska pěknou neděli když jste doma sami.Tak to je dobře že je ti lépe,ale moc s tím uklizením věcí nepřeháněj.Namazala jsis ty záda třeba tou chladivým gelem,a ted nevím přesně nemáš to psí sádlo,nebo konské.Mám to nějak popletené,ale vím že jsi my to psala.
My dneska budem mít na oběd vepř.kotlety,a dušenou rýži a okurkový salát.Jsem si to masíčko naložila a už jse mi peče.tak ti píši až ted tak mi promin.
Na to cvičení zatím nechod,ještě že jste ten minulý týden šli.Mohla bys to mít tím tančením horší,radši se šetři na tu cestu.
Půjdu ještě do polévky zavařit zeleninu,a asi udělám zase ty kudlásky.Zkoušela jsi je už?
No vidíš na kudlásky jsem uplně zapoměla
.Tamto je myslím psí sádlo ted si taky už nejsem jistá,ale to se maže na hrudník při pruduškách,záda jsem si namazala tou konskou mastí.Přijde mi to jak kdyby mě ofouklo,ale já nosím už dlouho spodní košilky,záda holí jsem neměla od léta.
Tak řízečky se dnes nekonaj?
.Taky jsem nad nima uvažovala,udělala jsi mi na ně chutě,jak jsme si psali.Ale na dnešek se mi vařit nechtěj,když nemáme tatku doma.Ta čína by pro všechny nezbyla,ale nám dvěma stačí,máme ještě polévku kuřecí s nudlema.A k večeří udělám asi zas tu picu doma nazdobenou.Už jsem si ji koupila na minulý víkend,ale to že došel manžel do picerie,tak už tuhle jsem dělat nechtěla.Taky mám v plánu dneska zas žehlení
.To je furt dokolečka ![]()
Víš měla jsem v plánu ty řízečky,ale zjistila jsem že mi došlo kuř.masíčko.Ve čtvrtek zas budou kuřátka,tak budem škubat to moc nemusím ale papat ano.Tak si jich ted vezmu víc,at mám taky na vánoce.
Já vím že jsem to s tohou mastíčkou popletla,já jsem si nebyla jistá ale vím že jsi mi něco psala.My máme totiž doma ten modrý gel,a vím třeba jak mně bolí hlava tak si sní namažu čelo.I jak mám tu noho ztuhnutou,tak jsi to pak mažu.
My dneska odpoledne jsme pozvání na oslavu narozenin,tak my budem mít večeřku i tam tak se nemusím dneska starat.Mareček nemusí zítra do školky tak tam můžem být déle,tak ti napíši až zítra ráno.Manžel má od dneška až do úterka volno,tak budem zase chvíli večer spolu doma.
V neděli se nepracuje,ani nežehlí. ![]()
Přeji hezké odpoledne a zítra ráno se zase ozvu.Přeji dobrou chut k nedělnímu obědu,čínu mám taky ráda.Tak se měj hezky a uzdrav se.Papa.
![]()
Jé
tak to budete mít parádní.jak oslavu dnešní tak volno s manžílkem.Tak si to krásně užijte.
Dobrou chut,papa
![]()
Ahojky Gabko
,přeji ti dneska hezký podzimní den,a hlavně jak se ti daří.Jak vypadají ty tvoje zádička,je to už v pohodě.
My jsme se včera měli super,teta měla samé dobroty na stole že vůbec neodoláš,měla 4 druhy zákůsků ,no plný stůl dobrot.Musím si též držet tu línii,at se pak vejdu do té nové zimní bundy.
A co budeš dneska vařit na oběd.Koupila jsem v obchodě hotovou sekanou tak jí opeču,bramborovou kaši a kompot.Zítra ještě budem mít to vepř.masko,a ještě zbyla i rýže tak to jen ohřeji.
Máš vyžehlené to prádýlko?Já musím teprve sundat věci ze šušáku a mám tam hlavně trička od Marka.Ale nevím jestli budu dneska žehlit,to se uvidí až odpoledne jak se mi bude chtít.
Ahojky
,
jojo prádlo je vyžehlené
,ale neboj hned jsem další na sušák pověsila
,ale to dnes nebude suchý abych dnes vyžehlila a zítra na to nebude čas.Hned po školce jedem do tý Plzně.Pokud se dostanu u ségry k pc,tak ti od ní hned písnu.
Záda už jsou mnohem lepší,dnes mě to už nebudilo.Ještě je v nějaký poloze cítím ale to už je brnkačka.Ptala jsem se kamarádky masérky a skříplej nerv muže být od těžké kabelky a to sedí,protože já jak si vytáhla ten flaušovej kabát tak jsem si musela vzít lepší kabelku,ne sportovní.U jedný mám rozbitý zip,tak jsem musela druhou a tu nenosím ráda ,je těžká a bolí mě z ní rameno.Dostala jsem ji loni k vánocum od tchýně,je pěkná ale už tenkrát jsem říkala že je těžká a skoro jsem ji nenosila.Tak ti nevím zkusím ji prodat na aukru,nosit ji nebudu ani náhodou.Já vařím slepici na paprice aby tady měl manžel snadnou večeři a nemusel si nic dodělávat.Ptala jsem se ho co chce abych mu tady uvařila když budem pryč a řekl omáčku,tak ji bude mít. ![]()
Tak to je super že je ti dobře,že budeš na dlouhou cestu v pořádku.A ted nevím jestli jedete dneska po školce nebo až zítra.
Představ si jak jsem ti ráno psalu tu zprávu,zase se se nám zablokoval počítač.Tak jsem ho úplně vypla šla jsem si oškrábat brambory,ven jít posbírat vajíčka a do schránky.Jak jsem přišla z venku tak jsem šla ten počítač nažhavit,a zas jde.Pořád nechápu proč se to vypíná,musím to říc asi manželovi at tam zavolá.
Tak tu tašku prodej,možná budeš mít úspěch a bude rychle prodaná.Já taky nosím pořád tu samou tašku,a mám taky doma několik druhů.
My zas máme slepičí polévku s kudláskama,a moc se mi povedla.Ale máš dneska super oběd,to mám taky ráda ale já to nevařím.Můj manžel taky by chtěl pořád omáčky,říká že by nemusel ani maso.
Uvidíš jak ti to výjde mi napsat,budu čekat jen hlavně dobře dojedte a nestratte se .
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.