Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To teda je dost peněz,pak se zeptám přímo té kamarádky.Vím že tam večer šla,protože mně ráno přemlouvala at tam jdu taky.Tak jsem jí odpoledne musela napsat ,že nepříjdu že na to bohužel nemáme.Proč to třeba není na jaře,ale ted na podzim před vánocemi. Naši ted taky v pátek letí na velký výlet,a to do Anglie.Chtěli vzít sebou Marečka ale mamka měla strach že tam onemocní,je tam totiž jiné klima a pořád zima a déšt.Já bych měla o něho strach,musela bych asi jet s nima a to nemůžu.Tak hlavně at vám to výjde,je to bezva zase vidět svoji sestru když je tak daleko.A co manžílek zvládne být tak dlouho doma sám. Dneska se mělo rozhodnout jestli dědu pustí domů,ale nakonec zůstal v nemocnici.Asi nedopadli nějaké výsledky že tam musel zůstat.Máme nějaké vyřizování v Opavě,tak se tam potom stavíme.Ráno ti ještě stihnu napsat,pojedem až kolem jedenácté a zajdem si na oběd takže nemusím zítra vařit.
Tak mám uplně nacpanej pupek
,koukali jsme na Bonda 007 s manželem a k tomu si dali velké pomelo.A fakt bylo nějak veliký že jsem nacpaná k prasknutí.Ještě že to bylo ovoce,že nemusím mít tak velké výčitky
.
Co budeš vařit na zítra?Já nějak nevím,pujdu se vysprchnout a ve vaně to rozmyslím,abych si kdyžtak vyndala maso z mrazáku.
Na pátek asi omluvím Kristýnku ze školky a sjedem k našim už dopoledne.Tenhle víkend jde manžel pro změnu do práce v neděli,ale asi dlouho až do večera.A v sobotu už definitivně je ve Lhotě ta zabíjačka,tak asi budem muset pomáhat.
Je ani jsem si před tím nevšimla že jsi psala.Tak to máš fajn že nemusíš vařit.Já udělám játrový guláš s rýží,vím ty tohle nebaštíš
.Měla bych chut na nějaký vepřový plátky na přírodno s rýží,ale už se mi nechce hrabat tak moc v mrazáku.Uvidím,jestli mám na kraji nějakej menší kousek a pokud ne,vyndán játra.
Za chvilinku jdu do postýlky,tak ti přeju dobrou noc a krásné sny,papa ![]()
Já právě taky uvažuji že Marečka na pátek odhlásím,protože mají na oběd jitrnicovou polévku,a nudle s mákem.To je teda kombinace,a já vím že to nebude jíst.Pak mají od čtvrtka prázdniny,tak ho taky odhlásím na celý týden. Nebudu ho dávat na ty tři dny do školky,když jsi můžu pospat aspon do osmy.Já jsem pro ty vepřové plátky,dávám hlas
Taky přeji dobrou noc,půjdu se taky naložit do vany a zase něco přečíst.Tak papa. ![]()
Ahojky Gábi
,tak jak se dneska máš,a je ti už lépe.Dneska u nás svítí sluníčko,tak doufám že vydrží být hezky.Tak jak ses rozhodla s tím obědem,bude vepřový nebo játr. gulášek. Na pátek ve školce mají napsané že mají přijít ve žlutém,a Mareček mi říkal že by chtěl jít.Uvažovala jsem že ho odhlásím,tak asi půjde jen do oběda.Ale takový oběd co mají,tak mu asi schovám i oběd doma aby se najed.Dneska to mám bez starosti,ale nevím co na zítra a dálší dny.
Ahojky
,jojo vepřové plátky na přírodno se vaří.Měla jsem chut na něco s rýží,hned na kraji mrazáku na mě koukala malá kotleta,tak jsem ji čapla a byla ráda že nemusím nic hledat.Mám dost plný mrazáky,tak tam něco rychle najít,není tak snadný
.U nás sluníčko vubec nesvítí,tak bude jako včera.Ráno 6stupnu,no to by ještě šlo.
Příští týden v naší školce chtěli aby i ve středu a pátek šli jen děti pracujících rodiču,tak jsem si ji taky omluvila,ale pondělí uterý pujde kvuli plavču.Jinak bych ji taky omluvila na celý týden a do Plzně bysme jeli už v pondělí,ale neva pojedem v uterý.Musím zjistit vlaky,blbý je že do Plzně už nejede přímý vlak,dříve jezdil,ale ted se přesedá v Praze.Tak doufám že cesta pujde hladce.Moje orientační schopnosti nejsou nejlepší
.Moc se tam s Kristy těšíme a jsem moc ráda že tam za náma přijede manžel,bud v sobotu dopoledne,nebo pátek večer,to ještě nevím.Kristy si už naplánovala co za hračky si tam vezme
,musím ji krotit,když bude plnej vlak a stěží by jsme si sedli,tak at nemusím držet ještě tašku s hračkama.
Ahojky Gabko
,promin že jsem ti pak nenapsala,ale jeli jsme o něco dřív.U nás jen ráno svítilo sluníčko,ale taky byla zima.Pochodili jsme po městě,a zašli si na oběd a potom zajeli za dědou.Nevypadá to z dědou moc dobře,fantazíruje asi z těch léků které bere.V nemcnici zůstane,doma by se neměl kdo o něho postarat,babička je taky nemocná. Jak jsme jeli v létě do toho Bulharska,tak Mareček jsi mohl vzít jen jednoho plyšáka,a dvě auta.Stejnak jsme byli skoro pořád u moře,nebo venku tak tam ty hračky stejnak leželi.Ale s tím plyšákem spinkal,kdyby jsi viděla kolik má plyšáků doma v posteli,za chvilku bude mít malou postel.Nevím co mám udělat na večeři,manžel chce nějakou pomazánku ale mi se nechce jí udělat.
Ahojky
,zase jsem fotila a dávala věci na Aukro,tak jsem ani nekoukla že jsi psala,to jsem ti mohla dát inspiraci na pomazánku.Ted už jste po večeři.Já je dělám stále.Vaječnou,rybyčkovou,hermelínovou,česnekovou,celerovou a někdy takovou směsku,co dum dá ![]()
U nás pršelo a foukal studený vítr,když jsme šli ze školky tak bylo strašně černo,naštestí jsme nezmokli
.S dědou mě to mrzí že to není moc dobré.
Kristýnka stále zpívá nový písničky z dnešního kroužku co se naučila.Museli jsme zavolat i našim aby jim zazpívala
.
Jdu si dát nějakou véču,mám hládek.
Ahojky,promin že jsem ti nepsala,ale měla jsem seriálek Cesty domů.Budeš se dívat na Top Stár,já ano jestli tě tam náhodou neuvidím. Nakonec jsem vymyslela na večeři obložený talířek,to si měla vidět jak byli rychle talířky prázdné.Na zítra udělám na oběd vařené brambory,dušené zelí a bílí prejt.Černý taky nejím,ten udělám manželovi. Škoda že si taky nemůžu Kristýnku poslechnout,uvidíš že se naučí plno nových písniček.Mareček taky dneska přišel ze školky a hned mi říkal novou básničku.Ale špatně jsem mu rozuměla,musel mi to říkat znovu.
Vubec se nic neděje,já se taky koukala ale na Dokonalý svět
.Jsou to broučci,jak hned za čerstva nám zpívaj nebo recitujou
.Kristy má docela pamatováka,zapamatuje si rychle.
No jo co zas vařit na zítra vid?Udělám něco obyčejnějšího,dneska byly ty plátky vepřový tak na zítra stačí něco jednodušího.Možná rizoto bych si dala,no uvidím ráno
.Tak já jdu na kutě,dobrou noc
![]()
Ani se mi to neukázalo že jsi mi už psala,chtěla jsem ti první popřát ke spánku.Tak snad zítra se mi to podaří. Tak se hezky vyspi a přeji ti dobrou noc! Papa. ![]()
Dobré dopoledne
,
taky se mi to někdy stane,přitom tuknu na aktualizovat a nic tam od tebe nemám,napíšu a najednou koukám že tam zpráva je ![]()
Brrr
u nás je pořádná zima,bylo sice 6stupnu jak včera,ale takovej ledovej velkej vítr,no brrr fakt.
Jinak já jsem pracovitá,právě jsem dala rizotko do trouby ![]()
Tak si pujdu nastrouhat sýr a mám dnes hotovo,zbytek dodělá trouba.Zítra jedem už dopolko k našim,tak nevařím,ani jsem se neptala co nám tam holky ukuchtěj ![]()
Ahojky Gábí
taky ti přeji pěkné dopoledne.Ted jsem se byla dívat na teploměr tak mi máme pět ,ale venku je taky pěkná zima.A prý to nebude už lepší má být jen sychravo a zima.Mareček už mluví že přijede Martin na bílém koni,aby nás nepřekvapil a nepřijel dřív. To si teda šikula že už pracuješ,já ještě pořád piji kafíčko.Dneska se mi nějak nechce,ale už musím něco dělat protože jde Mareček dneska po o domů tak at to stihnu.Tchýně jela s Aničkou do Polska tak hlídám tchána,vždycky mně prozvoní na mobil když něco potřebuje.Tchýně nám přiveze možná žampiony,tak budou zítra na oběd .Obalím je a udělám americké brambory a bude bezva oběd. Mnam.mnam.
Tak já mám uvaříno
,takhle by se mi to líbilo každý den.Včera že ty plátky byly z vepřového tak to taky šlo,ale dělat hovězí
Tak co už jsi zjistila cenu té autoškoly?
Ještě jsem nezjistila jestli budem muset jít pomáhat s tou zabíjačkou
,tak ani nevím jestli počítat se sobotním vařením.
Měla jsem včera obavy jestli se neprobudíme a nebude náhodou sníh,jak říkali v televizi,musím si vytáhnout kabátek nebo bundu teplou,furt chodím svetr a vestu a dneska mě teda fakt byla zima.Ty teplejší kalhoty jsem žádný nesehnala,tak už se těším až si vezmu kabát,že mě to trochu ochrání stehna.Brr já jsem zmrzlík,né že bych neměla zimu ráda,ale do školky to máme docela kus,na nádraží docela kus,celkem se vždycky projdeme.Jak máte vlastně daleko vy školku od baráku?
Tchýně už přijela tak jsem se zdržela dole,přivezla nám ty žampiky,manželovi ryby a koupila květák tak jsem si ho též vzala. U nás ráno normálně začalo sněžit ale jen chvíli,a pak najednou vylezlo sluníčko.To vypadá jak na aprílové počasí. Já zatím nosím takovou podzimní bundu,ale možná že taky brzy vytáhnu si tu novou zimní bundu.My to máme do školky kousek,nemusíme vůbec nikde přecházet. Já jsem tu kámošku ještě nepotkala,tak zatím nevím.Kámoška má dvou letého kluka ,tak zatím do školky nechodí.Tak ti přeji hezké odpoledne,my budem určitě doma.A dobrou chut na rizotko!Papa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.