SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
16.10.10 21:30

Ahojky Gábi :mavam: ,promin že píšu až ted,ale byla jsem pozvána ke sestře od manžela na nasraz jejich sestřenic.Byla super večeře kuř.masíčko posypané bazalkou a na tom šunkový salám a zapečený sýr,a vařené brambory a čínského zelí salát.Jestli si budu takhle pořád papat,tak se nevejdu za chvíli do dveří. :-D Ještě že ti to ta kamarádka zavolala,jinak by to Kristýnka měla horší.To fakt není sranda,musím klepat na dřevo mi zatím nic.Tak jeli jste nakonec do té Lhoty?Moje mamka nakonec přijela tím autobusem,tak jsem Marečkovi vytáhla ještě kolo a šli a jeli jsme mamce na proti.Tak jsem měla pěkné odpoledne z mamkou,a jak mamka odjela šli jsme potom do kostela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.10.10 09:08

Pěkné dopoledne :mavam: ,taky se omlouvám.Ale když jsme přijeli ze Lhoty a byl by už čas sednout si k počítači,neplánovaně se stavila na chvilku kamarádka,tu už jsem dýl neviděla tak jsem měla radost že přišla.Vlétě ji a jejich dva kluky opustil manžel po dlouholetém manželství,tenkrát jsem byla vážně v hodně nemilém šoku,no nic méně ted už je na tom lépe,ale rozvádět se budou :-( .Tak se povídalo,manžel došel do picerie nám pro picu,kamarádce pro salát s masem a neplánovaně jsme měli takhle dobrou večeři.Pak odešla domu,ale my s manžou koukali na Piráty a pak rychle vysprchnout a tulit se :lol: .Tak na pc nezbyl čas.
Dneska už docela hodně chraptím,takže mám obavy že přijdu téměř o hlas.Už se mi to párkrát takhle stalo,musela jsem šeptat,protože snažit se mluvit nahlas bylo strašně namáhající a vyčerpávající.
Jdu se převléknout a naporcovat kuřátko.
Jinak včera mě to fakt potěšilo,že si byla za recept pochválená,že vám moc chutnalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.10.10 09:43

Ahojky Gábi :mavam: To nevadí ,já jsem si to myslela že se díváš na televizi.Mně taky vlastně pozvali nečekaně,jenomže já jsem tam jen seděla a poslouchala tak jsem šla v devěd domů.A hlavně tam řešily volby,teta Anička kanditovala a byla druhá. Dneska musím ještě udělat polévku,včera jsem si udělala vývar a dneska jí dodělám.A bude ta tvoje specialita,mnam už ted mám normálně chutě jak to bylo dobré. :palec: :palec: P.učitelka mi řekla že Mareček neumí stříhat nůžkama,tak jsme to ted trochu trénovali.Tak zkus odpoledne si zalehnout do postýlky a trochu se vypotit,a kloktej Vincentku ta by ti měla pomoc na krček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.10.10 11:54

Jojo stříhání to je u nás furt,ted ji babička koupila ještě takový hezčí nužky,ale těch odstřižku pak všude :roll: .
Za chvilinku jdem baštit,přeju at si dnes taky tak dobře pochutnáte jak včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.10.10 19:16

Ahojky :mavam: ,jaký jste měli den?My jsme se nakonec ani ven dnes nedostali.Manžel mi spravil hadici od pračky,pak si přišla pohrát k nám Kristýnčina kamarádka Yvettka s rodičema.Tak jsme povídali a povídali :lol:
Jinak dneska mi na den přesně začla ms :-( ,zatím jen mín,dopoledne ještě nic,tak jsem vypila ještě dva čaje,tak ted si dám pauzu.
Zítra jde Kristýnka poprvé ve školce na flétnu,tak jsem zvědavá jestli ji to bude bavit a jak jí to pujde.Měla jsem v plánu žehlit,ale akorát přišla ta návštěva a když odešli tak jsem rychle udělala hermelínovou pomazánku,tak asi budu žehlit dnes při televizi,to mám radost :-?Ale musím,mám už v obýváku jednu várku a druhá je už nejspíš suchá na sušáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.10.10 20:06

Ahojky :mavam: My jsme taky byli odpoledne doma,byla venku dost zima a doma takové teploučko.Hráli jsme člověče nezlob se,učila jsem Marečka kreslit sněhové vločky a taky jsme stříhali.V neděli se nepracuje,tak jsem dneska odpočívala. Dneska jsem taky měla oběd pochválen,a manžel mi řekl že bych to mohla dělat častěji. A musí to být jen kuřecí stehna,můžu to maso i obmněnit. já jsem na flétničku chodila ráda,ale já už jsem byla trochu větší a dokonce jsem měla i párkrát vystoupení.Škoda že to není i u nás,to bych ho určitě přihlásila ale já bych s ním neměla tu trpělivost. Tak jak to že já jsem měla zpoždění,a přitom beru ty kapky Gynex na srovnání ms.Dneska už je špiním tak jsi je začnu od zítřka zase vařit,manžel je taky zatím pije ale včera večer jsem mu zapoměla uvařit a sám si ho neuvařil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.10.10 22:10

Gábi já se dneska budu stebou loučit,chtěla bych se trošku déle vyspat budu zase ráno vstávat v sedum hod.Tak dobrou noc a dobře se vyspi.papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.10.10 22:14

No vidíš to,tak třeba flétnička chytne i Kristýnku jako tebe :lol: .Zrovna si tak hodně přemýšlím že musím prostě sehnat práci jen na ranní směnu,aby se Kristýnka mohla věnovat příští rok vážněji třeba zpěvu.Je šikulka zpívá krásně tak bych nerada aby mohla chodit jen jednou za 14dní třeba.
No čoveče tenhle recept jsem vždy pekla jen z kuřete,tak to leda musíš ozkoušet.
Neboj muj manžel by si sám ten čaj taky neuvařil.Ted jsem se ho ptala jestli si chce se mnou udělat pauzu od pití čaje,po dobu mé ms,tak byl rád za pauzu :lol:
Třeba si tvé tělo musí přivyknout na ten čaj,příští ms bude třeba na den přesná.Nebo samozřejmě nejlepší varianta AT NEPŘIJDE VUBEC :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.10.10 22:19

Taky za chvilku pomažu do postýlky.Tak se hezky vyspi.
Dobrou noc a hezké sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 09:04

Ahojky Gábi :mavam: ,tak ti přeji krásný den a hlavně jak se cítíš?Představ si že v sobotu umřela u nás 57 žena,šla v pátek volit s manželem .Manžel šel potom na pivo a ona šla domů,tam někde na schodech zakopla o kočku a spadla na hlavu ležela tam přes dvě hod.než přišel manželten hned volal sanitku ale v sobotu zemřela. Dneska jede Mareček do solné jeskyně,tak se těšil do školky jedou ještě i zítra.Ta flétnička se bude určitě Kristýnce líbit,ale první se budou učit noty a správně dýchat do píštalky.A co dneska vaříš?My budeme mít brambory a omáčku s opečeným točákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 09:24

Ahoj :mavam: ,no to je hrozný no s tou paní,ještě měla pořádnej kus života před sebou :-( .
Tak aspon že máte od školky tu solnou jeskyni vid?Moc kroužku vám tam nenabízejí.Kristýnka by taky určitě ráda jezdila.No jsem na ní zvědavá na flétničku :-D .
Já nevařím,máme spoustu jídla z víkendu,takže i na zítra mám vystaráno.Večer si jdem zatančit,nejradši bych teda nešla,když jsem tak nastydlá ale Kristy se moc těší a už minule kvuli oslavě to padlo,tak dnes už musíme.Dala jsem prát další prádlo,to je furt něco,tak musím zas žehlit…klasika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 09:52

Já ti řeknu pravdu já kočky nemám ráda,psi mi nevadí ale kočky ano.Hlavně jak se ti třou o nohy,to je vždycky odháním. To se teda máš že nemusíš vařit ,ale já to taky nemám moc náročné.Dneska ve školce mají zase guláš,tak pak musím vzít Markovi nahradní tričko.Já nikdy nevím jak to ten kluk jí,že je pak jak prasátko. :-D Máš pravdu že máme málo kroužku jen AN,N,ten sboreček a plavání které bylo zrušené.Už jsi nepamatuji jak to bylo vloni,jestli bylo víc kroužku .Tak půjdete večer tančit,no já nevím jestli bys měla jít.A nemůžeš tam třeba jen sedět a Kristýnka by tančila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 10:45

Já mám taky radši pejsky než kočky,manžel kočky nesnáší,že nám věčně ser.. na zahradě,počurávaj poklice u auta…
No tančit asi pujdem,ono to zas tak náročná hodina není.Není to taky za malý peníz,tak abych zaplatila 100kč a jen tam seděla,to se mi nechce,ještě že nechce platbu za malou,to bych ji dala spíš do dětského kroužku.Tenkrát jsem přemýšlela nad rytmikou,ale taky stálo to docela dost a když nastoupím na ranní odpolední tak platit tu větší částku a aby chodila jen ob týden???Potřebuju sehnat na ranní ale bojím se že neseženu a odnese to Kristýnka,je to špatný tahle doba.U nás mají ve školce,obalované filé dnes mnam mnam,taky bych si dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.10.10 11:21

Tak já se budu loučit,za chvilinku mažu do školky,tak hezký den :mavam: :mavam: :mavam: ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.10.10 11:40

Víš já jsem myslela že to platíš jak příjdeš,a ty to máš asi zaplacené na půl roku.Začalo u nás pršet,tak to vypadá že budem zase odpoledne doma.Taky přeji hezké odpoledne,a dobrou chut!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.