Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byla jsem si umýt tu moji hlavinku,a musela jsem si to hned vyfénovat tak jsem se zdržela.
Já se na ty stránky podívám až zítra,tak ti držím palce at máš jen dobré zprávy. ![]()
Tak se hezky vyspi,a zítra ráno si zase písnem.
Dobrou noc!
![]()
Dobré ránko
,
tak jak jsi se vyspala? Mě se nechtělo dnes vstávat
,tak doufám že zítra si Kristýnka přispí a nebudeme vstávat po sedmý
.Už jsem vymyslela obědy na v íkend,na neděli udělám z vepřovýho masa čínu s pomeranči a k tomu bramboráčky,už ted se mi sbíhají sliny
.Vyndám si hned kousek vepřového aby to rozmrzlo a večer si to naložím.A na zítra?Docela bych si dala řízky s kaší,ale to jetšě nejsem uplně rozhodnutá,mnam mnam ale jak to tak píšu tak asi ano.
Zatím mi mail žádný nepřišel,ani od paní ani z té fabriky.Musím jukno.ut na ty další diskuze,jestli holky nepíšou že dostali odpoved
Ahojky Gábi
Vyspala jsem se celkem dobře,ale taky málo šla jsem spát až o půl jedné.
Jak se manžel vyspal a poobědval,tak šel na půdu ten internet vypnout a zapnout a pak to šlo.Ten pán mu říkal že to může mít někdy výpatky,a že to má první skusit zajít na horu vypnout a kdyby to pak nešlo tak volat.
Volal dneska můj otec že máme přijít v neděli na oběd a pak pojedem za dědou do nemocnice,tak v neděli se mám a v sobotu ještě nevím.Zapoměla jsem totiž koupit to kysané zelí,tak možná udělám vepř.guláš.
To je tvoje specialitka ta čina s pomeranči a bramboráčky,to prosím taky o vzoreče! ![]()
Ještě jsem se na tu věštkyni nedívala,ale až pak bude Mareček spát tak na ní hned mrknu.Možná toho má fakt hodně ,že nestíhá odepisovat.Ale pořád přemýšlím co jí mám tam napsat,to že se 4 roky snažím a pořád nic a co jsem všechno podstoupila?
Chtěla jsem upéct buchtu ale vůbec se mi nechce,tak nebude nic.
Ahoj
,my přijeli v osum domu,rychle jsem vykoupala a uložila Kristýnku a pak šla nachystat marinádu na to vepřový a naporcovat masíčko.Koukám přitom na Indiana Jounese,pak jsem se dala do zašití Kristýnky punčocháčku,už jsem tady měla troje.Jinak jsem byla dopoledne taky pilná.Vyžehlíno mám a vypráno vše co jsem tam měla na vyprání v ruce.Ale na sušáku se mi suší další várka,takže dlouho bez žehlení nebudu
.
Já na zítra udělám ty řízky jsem se rozhodla a polévku porkovou.Měli v penny krásnej velkej a levnej porek tak jsem ho vzala,opečený kostičky pečiva jsem si udělala ještě než jsme jeli na oslavu.
Jinak tam bylo mnamek,chlebíčky smaženky,takový slaný závitky z listového těsta…tři druhy dortíku,ještě jsme si domu něco nafasovali.Těším se na medovník zítra až si dám.Jinak ty se máš že v neděli nevaříš
,no já když jsem se zmínila jestli mám udělat maso s bramboráčky před Járou,rozhodně souhlasil ![]()
Ahojky
,já jsem úplně zapoměla že jdete na tu oslavu,ráno jsme si díky mně nepsali.
Já jsem si taky ted nažhavila telku na jedničku,Na velikosti záleží je to komedie a má to deset dílů.
Ty se teda dobrá že máš vyžehlíno já jsem to ještě nestihla,ted mně popadla žárlivost že jsi lepší. ![]()
Porkovou polévku a řízečky taky mám moc ráda,je to fakt škoda že bydlíme tak daleko jinak bych tě zítra navštívila na oběd. ![]()
My jdeme příští týden v neděli na oslavu,a manžel bude mít možná volno.Co bys koupila 16 letému klukovi, asi mu dáme penízky a balíček sladkostí.
Do kolika peněz máte v plánu dárek pořídit?Já bych třeba koupila velký balík energetických drinku,dnes ta mládež všichni to pijou.
Jinak žárlivost tě popadat nemusí,páč ty máš umytý okna
a to je sakra náskok ![]()
Zítra ti napíšu co mi odepsala ta paní vědma nebo jak ji oslovit.Mám z toho takový smíšený pocity.Ted už jdu do postele,teda cestou zřejmě ještě znásilním manžela
.
Tak dobrou noc a pa zítra ![]()
Ahojky Gábi
Přeji hezké ráno,a spala jsi déle jak jsi plánovala.
Tak jsem se včera dívala ny ty stránky od té paní,a už jsi dostala odpověd.Já pořád nevím co jí tam mám napsat,abych třeba nebyla zklamaná.
My všem dětem dáváme dárek za stovku a k tomu balíček sladkostí.Mám na to ještě týden tak uvidím,jestli na něco příjdu.A kde koupíš ten nápoj v lékarně,to vůbec neznám.
Nakonec taky budu dělat čínu z kuřecího masa ze zeleninou a k tomu brambory.Udělala si mi chutě na čínu,tak nebude žádný guláš. ![]()
Nachystala jsem si včera večer do pračky ručníky,že mi manžel jak ráno příjde z práce pustí pračku .Ale já jsem mu zapoměla dát na sklenku lístek at mi jí pustí,tak nemám ručníky vyprané.Tak potom odpoledne až bude noční proud ,tak si jí doufám pustím.
Taky budu muset asi dneska žehlit ,už se mi to tam nějak hromadí,a Mareček nebude pak mít žádné tričko do školky.
Ahoj
,vařím vařím a vubec jsem se sem nedostala.No odpověd jsem od paní dostala.ale je taková že z ní uplně moudrá nejsem.Ve zkratce ti napíšu to nejduležitější.
V mém případě nevnímá problém,jen je potřeba trošku přeladit náš život.Miminka se rodí z lásky když oni chtěj,nesmí se to brát jako splněný bod ze seznamu.Příliš jsem se upnula na výklady kartářu že budou děti dvě a mezitím náš život sklouzl do stereotypu.
Tak bych si to vyložila tak že asi víc zas dávat lásku najevo,prožívat třeba zas randění svádění a tak.Aspon že mi paní napsala že tam problém nevnímá jen že je potřeba trošku tohle změnit.
Co na to říkáš?
Jinak čína je dobrej nápad,vid?
![]()
Je čína dobrý nápad,ale ty máš určitě lepší s těma placičkama.Pošlem jsi navzájem vzorečky,ale tvůj určitě vyhraje. ![]()
To ti ta paní dost rychle napsala,pořád uvažuji že bych jí též napsala. ![]()
Tak to je dobře že v tom nevidí žádný problém,jsi fakt na to dost upnutá a hodně o tom přemyslíš!
Já nevím ale zkus o tom trochu popřemýšlet, a začít to z manželem všechno znovu.Budu vám moc držet palečky.
![]()
Píši to rychle protože budem už pomalu papat a budit manžela na oběd.
Tak ti přeji dobrou chut k výbornému obědu a večer jsi napíšem o tom tématu víc.
Přeji hezký den,u nás to vypadá že bude pršet.
Tak papa a pěknou sobotu.
![]()
My máme tu čínu až na zítra,dnes máme ty řízečky.
Taky přeju moc dobré pochutnání ![]()
Ahojky
,tak jak jste se měli?My byli ve Lhotě a vzali jsme draka že bude krásně lítat jekej byl fučavec a ono začlo lejt jako z konve,tak z pouštění draka nebylo nic.
Zítra si k nám přijde pohrát Kristýnčina kamarádka,tak jsem zaukolovala Kristýnku že si musí poklidit pokojíček,tak slibovala jak uklidí…jsem na to zvědavá.
Ted ji mám naloženou ve vaně,vždycky ji mezitím chystám večeři.Ted tady máme takovýho jídla a ona si vymyslí talíř s hermelínem a šunčičkou…to je vid? Jak jste si pochutnali na číně?Já se taky zítra těším,to je dobrej rec ept tenhle s pomerančema.
Ahojky
měli jsme se celkem dobře,šli jsme odpoledne zamést cestu ale ten vítr nám to všechno bral.Tak jsem na to kašlala a bylo,a šli jsme s Marečkem nasbírat na zahradu nějaké přírodniny na to strašidlo.Koupila jsem si v Globu tu tavicí pistol tak to šlo dobře přilepit,škoda že nemůžeš vidět jak jse nám to strašidlo povedlo. ![]()
Čína jse mi moc povedla ale Mareček jí moc nechtěl,a mám jí ještě na pondělí.Zítra vařit nemusím a v pondělí oběd jenom ohřeji.
Mareček měl na večeři takový ten sýr s těma tyčinkama,tyčky vždycky vyjí a pak mu ten sýr mažu na rohlík.Velmi často mu ještě mažu rohlík nebo chleba za sýrem Kiri,to má moc rád a pořád to vyžaduje.
A říkala jsi to manželovi,že jsi psala paní věštkyní a že už ti odepsala odpoved.Jaký má na to názor,začnete úplně znovu od začátku.Nevím je to takové zvláštní,přece se kristýnka naridila do vstahu z lásky. ![]()
Koukám na to sci fi na Nově,ju to je zajímavej nervák
.Manželovi to asi neřeknu že jsem ji psala a co mi odpověděla.Máme spolu hezkej vztah,pokusím se ho zkrášlit ještě trochu.Přestanu se milovat s myšlenkou na miminko,budu se snažit to nechat být.Čaj budu pít dál ale víc asi nic.
Jak jsi na tom ty,psala jsi ji?
Já poslouchám rádio a u toho jsem věšela prádlo,ale vyžehlené samozřejmě nemám.Fakt musím potom zítra jak přijedem od našich,protože Mareček už nemá moc triček do školky.
Zatím sem jí nepsala říkala jsem si že je víkend a že, asi nebude reágovat.Zkusím jí potom napsat v pondělí,ale mám jí hlavně psát o těch mojích problémech?
Bude to pro tebe dost těžké zapomenout,ale já ti budu držet palečky at vám to brzy výjde.
![]()
Zkus se ted trochu zaměřit na to tvoje hubnutí,a uvidíš že zapomeneš se soustředit na miminko.
Nevíš kdo vypad ve STARDANCE IV,mně se tam nelíbí ta Žilková .Tu fakt nemusím a hlavně tu její dceru Agátu!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.