Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No ceny těch léku pro děti to je hruza
.At je to jakýkoliv lék,pokaždý v lékárně necháš minimálně stovku,síla.
Tak na to kouni z lepší stránky,vyrazíte si s manželem na oběd mimo domov
…no a holt si dáš zvěřinu,třeba budeš mile překvapená.Jednou jsem jedla myslím kančí guláš a nebylo to špatný,ale je to už let,pamatuju si že to bylo posypaný hodně syrovou cibulí akorát.
Já jsem ráda že nemusím zítra složitě vyvářet. nebudu mít fofr dopoledne,polévka je ze včera a minutka se muže dělat až o pul dvanáctý,tak brnkačka.Když stihnu potřebuju dopoledne něco vyžehlit,mám tady dvě suchý várky,tak aspon jednu dopoledne a druhou dýl.Ted se mi pere další
.Furt samé prádlo ![]()
Já se na to dívám z té lepší stránky že nemusím vařit, ale já už jsem nějakou tu zvěřinu jedla a vím že mně to moc nechutnalo.U nás se ty zvěřinové hody pořádají dvakrát do roka,a vloni v létě jsme byli i s mými rodiči.
Kdyby mně tak pozval na řízek ,tak vůbec nedělám drahoty. ![]()
Taky jsem odpoledne pouštěla pračku z ručníkama,mám to už povešené ale kdy budu žehlit to nevím.A nemůžu ti to třeba poslat,a až ty zas budeš chtít něco vyžehlit tak mi to taky pošleš. ![]()
Půjdu si ještě okoupat a začnu číst další knížku a pak si hned skočím do postýlky.
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!Papa. ![]()
Dneska jsem to taky časově nějak přetáhla,jsem už teda vykoupaná ale ještě odlíčit…
Já se právě bojím abych se vubec dokopala,na ty své dvě várky
,každopádně když už budu v tom žehlícím delíriu
…
Jojo,nebo taková svíčková na smetaně vid?Ta by bodla ![]()
Tak mažu taky na kutě,dobrou noc a hezké sny
![]()
Dobré dopoledne
,tak jak ses dneska vyspala,doufám že dobře.Mareček mně dlouho spát nenechá,jak je na budíku osum hodin tak mně volá že má pohádky.
A jak jsou ty reklamy mezi tím tak už je zná nazpamět,včera jse mi tam líbil ten koník Kopýtko.Byl to takový plyšový koník který řehtal ,mlaskal ale určitě to bude drahé.
U nás zase jemně prší a venku jsou jen tři stupně,už jsi vytáhnu tu novou bundu a kozačky.Včera jsem se dívala Marečkovi na zimní boty,tak má jedny skoro nové které měl vloni ještě velké.Ale ještě mu koupím jedny do školky ,at má aspon na výměnu kdyby měl ty promočené.
Tak jak to vypadá s tím žehlením?
Ahojky
,taky jsem se vyspala dobře,ale měla jsem jeden strašidelný sen o Kristýnčině kamarádce,ale dopadlo o dobře nakonec.Taky nevím proč se mi to připletlo do snu.Pustila jsem si v televizi koření a přitom nasnídala.
No žehlení?
nějak se mi do něj nechce,taky bych si potřebovala umýt hlavu,ale jak to tady dopíšu tak se aspon do jedný várky pustím.
Taky byla u vás v noci taková zima?U nás strašná,auta fest namrzlý,z okna to vypadalo jak kdyby tam byl sníh jak se to lesklo.A na náměstí před pulnocí nějakej ohnostroj,jsem se divila že tak dlouho,to měl určitě někdo svuj soukromej.
Tu reklamu s koníčkem jsem taky viděla a bude to na tuty hodně drahý.Kristýnce se takhle líbila kočička vypadala jak živá,předla,hýbala se …2400kč jsem ji pak viděla,no to opravdu nejsem blázen abych to kupovala.Někdy mě ty ceny doslova šokují
a opravdu doslova ![]()
Mně se nezdálo vůbec nic,ale klidně bych taky spala dýl ale Mareček mně nenechá.
Musím se zeptat manžela jestli mu nebylo v noci zima,jestli se dobře oblékl.Paní zima začíná pomalu vládnout,a já mám tak ráda jaro a léto.Nemám ráda to oblékání a hlavně zimu,ve městě by sníh vůbec nemusel být.
To fakt stojí tolik peněz,tak to taky nebude Mareček mít ppřece nekradu.Na kočička taky není špatná,ale ta částka je hrozná.
Objednala jsem Markovi přes internet spací pytel do stanu s autama Cars,byl slevněný za 250kč jinak stojí okolo 500kč.V loni na narozky dostal stan,ale ted ho má schovaný protože má malý pokojík.Ale dám mu ho na vánoce a může v něm spát v postýlce,protože se v noci odkrývá a tak mu bude teplo.
Ještě mu objednala kufřík s krtečkem kde jsi může schovávat hračky,tak čekám že by to mohlo zítra přijít.
Tak jak ti jde žehlení,nemůžu ti taky něco poslat? ![]()
Tak se bude pomalu loučit,půjdu budit manžela a pak se oblékat.
Tak ti přeji dobrou chut k nedělnímu skvělému obědu! ![]()
A hezký den a pěknou neděli.Papa.
![]()
No schválně jukni na internetu jestli toho koníka najdeš,jaká je cena.Ten spacák to se mu bude líbit určitě s autákama
.
Já mám zatím vyžehlenou jednu várku prádla a umytou hlavu.Ted jdu pověsit vypranou várku a abych začínala ted žehlit druhou pračku to už nemá cenu,za chvilku se bude baštit.
Budu muset zajít dnes na nákup,nemáme zásobičky,ale ani se mi nebude do té zimy chtít ![]()
Tak at se ti dnešní zvěřinové poledne přeci aspon trochu zamlouvá a pochutnáš si.Hezkou neděli přeju,papa ![]()
Prádlo pošli až byžehlím ten zbytek,ju?Tak platí ![]()
Ahojky Gábi
tak jak jsi prožila nedělní odpoledne,doufám že jsi spočívala a ne žehlila.
Tak jsem si dala na oběd kančí maso na smetaně a houskový knedlík,a manžel jsi dal kančí maso,červené zelí a bramborový knedlík a samozřejmě k tomu pivečko.
Nebylo to špatné,ale snědla jsem to všechno až na dva knedlíky.
Bylo tam plno a na všechno jenom dvě obsluhy,tak jsme museli trochu déle čekat ale to vůbec nevadilo.
Tak ti posílám to prádlo,ale asi už máš vyžehlené že? ![]()
Tchýně už mi říkala ,že budem zítra ráno zase škubat kačeny.Mareček se bude dívat na pohádky ,a my budem škubat.
Ještě jsem se na toho koníka nedívala na internet,ale co jsi psala tak to je fakt pálka.
Ahojky
,jojo vyžehlíno mám uf
ale tu tvou várku ještě zvládnu
.Ted zapékám tousty k večeři.
S Kristýnkou jsme byly na nákupu,líbilo se mi tam tak jsem to koupila tchánovi,taková slaná taška dárkově balená.Jsou v tom buráky v plechovkách,mandle,pistácie,kešu…A je to pěkně zabalený,k tomu pro něj máme keramický džbánek na pivčo,tak jsem ráda že už nemusím nad Ježíškem přemýšlet.Ale zas mě ten nákup stál 600kč to je strašný a to v tom není ani žádný maso,jen nějaký ovoce a zelenina,jogurty,sýry…
Tak to je dobře že jsis nakonec docela pochutnala.My taky,moc
tohle byla dobrutka ![]()
Ahojky ,já se ti moc omlouvám,ale mi zase klekl internet.Tak jsem ho vypla a šla jsem si umýt hlavu,a ted zase jde.
Tak to je dobře že jsi zase dobře nakoupila,a že máš dárek na vánoce.My pro tchýni a tchána každý rok,daváme potravinový koš.Nechám jsi to v obchodě i hezky zabalit,a určitě to tak bude i letos.
Pochutnala jsem si ale řízek by byl určitě lepší,ale hlavní je že moc chutnalo manželovi.Mněl tak plné břicho že nemohl ani chodit,že kdybch do něho kopla tak by se klidně dokutálel domů. ![]()
Tak ty jse máš že máš vyžehlené aspon do dalšího týdne,já nevím kdy se mi bude chtít.
Zítra bych chtěla pustit pračku z bílím prádlem,tak asi počkám a vyžehlím to všechno naráz.Ale pak budu žehlit celý den,a nebudu to mít všechno vyžehlené. ![]()
Psali na internetu že ta tvoje kamarádka Leona zhubla 17kg,tak to je fakt dobrá jestli je to pravda.
Ahoj
,vubec se nic neděje,já koukám na Novu na talentmánii a přitom o reklamě sem vždycky na moment juknu
.
To já právě nerada pak žehlím tři a i více praček prádla,snažím se to tak postupně,ale někdy to taky nevyjde.
Dneska jsem si koupila krásnej květák,tak přemýšlím jestli a jak ho zítra uvařím
,co ty budeš vařit?
Jinak si nejsem jistá,ale řekla bych že to pravda není o tom zhubnutí.Přijde mi stejná jak dřív.Přítelovi se takhle líbí,tak to jen národ by ji nutil hubnout.
Dívala jsem se na internet na to ho koníka kopýtko,nejlevnější za 1850kč tak to je fakt pálka.
To Mareček teda nebude mít,škoda že je to tak drahé moc se mi to líbilo.
Nevím jen jsem to tam četla o té Leoně,ale je to pěkná holka.Nevíš, už to dávali ten křest to ho její ho CD v Top Star?
Já zítra nemusím vařit, uvařila jsem v sobotu dost to ho guláše tak to jenom ohřeji.Ale nesmím ted zapomenout vytáhnout knedlík,a když zapomenu tak ho vytáhnu ráno a dám ho na topení.
Květáček bych jsi taky dala,ale u nás byl škaredý a drahý.
Tak já zas půjdu do postýlky,at ráno vstanu na to škubání těch kačen.Já nevím jestli ti ráno stihnu napsat,když ne tak se ti ozvu večer.Bude nás ted mín tak nevím za jak dlouho budem hotovy,a kolik bude kačen.Přeji dobrou noc a moc hezké sny!Pa. ![]()
Taky mě to zamrzelo když jsem zjistila cenu té kočičky,ted jsem ji někde viděla zlevněnou za asi 1900kč,to stejně nepřichází v uvahu za plyšáka
.Vem si že za to máš fakt třeba tu masivní koloběžku.
Musím se objednat k zubaři zas,to nemám vubec radost.Mám prasklou stoličku,nebolí mě to ale cejtím tam prasklinu když tam přejedu jazykem.Jako by nestačilo že mě ten vedle trhali
.
Ajo,na gulášek jsem zapoměla že máš vlastně uvařenej.Tady byl v akci květák za 28kč pěknej tak akorát ale ne zas obří jako po létě třeba.
Taky pujdu na kutě,tak se hezky na tu škubání vyspi,dobrou noc
![]()
Dobré dopoledne
,vím že škubeš,tak pracuj,já tě chtěla jen pozdravit
.
Dneska se mi do smažení toho květáčku vubec nechtělo,tak ho nechám na jinej den,měla jsem v lednici rozdělaný špekáčky,tak vařím buřtguláš.
Tak dnes mi konečně po dvou měsících přišly kartičky zdravotní pojištovny,co jsem v září měnila a to jako do 14dnu jsem je měla mít.Čekám na ně dva měsíce a představ si zkomolili Kristýnky jméno i příjmení,to by jsi se fakt pos…to už vidím jak by mi ji ošetřili.Takže zas volání a čekání na novou kartu.Už jsem měla sto chutí něco říct.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.