SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
26.11.10 23:09

Tak se hlásím že jsem se ve vaně neutopila ,a sedím zase u internetu v tom mém župánku. :lol:
Chtěla jsem si je ještě namazat tou gelovou mastičkou,ale na záda jsi sama nedostanu manžel je v práci.Že bych mu zavola jestli by mi ty záda nepřišel namazat,už vidím jak by letěl. :-D

Já mám několik jiných velkých doz a tam mám perníčky schované,a několik malých na kredenci na ozdobu.Perníčků budu taky asi dělat dvě várky,ale zdobit určitě všechny nebudu.

Ale kup jsi tu dozu a neváhej,když máš tu slevu uděláš jsi velkou radost.Pak jsi jí někde vystavíš a za další rok jsi tam dáš, zase perníčky a tak pořád dokola. :lol:

Tak se budu stebou loučit a půjdu do postýlky,jsem nějak unavená.Tak dobrou noc a moc hezké sny.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.11.10 00:33

Také přeju krásné sny.Když bych se sem ráno nestihla přihlásit,písnu jak budem doma.Tak přeju zítra krásný den a ted dobrou noc,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.11.10 09:31

Ahojky Gábi :mavam: Mareček mně tu hlásí že ti mám napsat ,že už k nám též přijel Martin na bílém koni.
A ráno se mně ptal jestli může jít ven na dvůr,a jsem mu řekla že odpoledne jsi zajdem na procházku.

Mamka mi ráno volala že babička z Opavy je v nemocnici,že včera spadla ale sanitku jsi nezavolala.A dneska ráno jí tam přišla paní na úklid a ta volala sanitku a balila jí věci do nemocnice.
Víc nevím mamka mi říkala že mi pak dá vědět.

Tak jse tam mějte moc hezky a tu dozu jsi určitě kup.
Přeji krásnou sobotu a den.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.11.10 19:14

Ahojky :mavam: ,tak se hlásím že jsme doma.Kristýnka naložená ve vaně :lol: ,manžel zatápí v krbu a já hned jak to dopíšu jdu chystat nějakou véču.Manžel dostal jitrnici a kroupáka,tak mu ho osmažím.

Kristýnka se čoveče zažala zabývat psaním písmenek,když ji radíš jak jdou za sebou tak se podepíše křestní i přijmení,ulici kde bydlíme,babička děda táta Ariel…uplně mě šokuje jak se ted do toho pustila.Chce po mě ukoly kolik je třeba 3+3…

Jinak si představ,já se tak těšila na tu dozu s Herama a ona tam nebyla ani jedna :-( a to jsem na ni byla tak natěšená.Ještě máme v plánu jet do Pardubic v uterý,manžel se potřebuje objednat v nemocnici tak se tam stavím jestli ji nedoplnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.11.10 20:38

Ahojky Gábi :mavam: my jsme byli odpoledne doma a večer jsme si zašli na malou procházku podívat se jak svítí u kostela vánoční stromek.

Tak s tou babičkou je to dobrý pustili jí z nemocnice ,že nemá naštěstí žádné zlomeniny.Ještě v pondělí musí jet do nemocnice na kontrolu,tak jsem moc ráda že je babi doma.

Tak to je dobře že Kristýnka už píše písmenka a počítá,my tak dalece ještě nejsme.Zatím se učíme stříhat nůžkami,pořád je naklání na pravou stranu,ale už mu to jde lepší když mu řeknu tak stříhá dobře.

Tak to je škoda že nemáš tu dozu ,možná že v úterý jsi jí koupíš že doplní zboží.

A jak jste se jinak měli,a co jste si dali na oběd?
Nakonec jsem udělala na oběd sekanou a brambory a okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.11.10 22:21

Je promin,zapoměla jsem uplně na babičku reagovat…tak hlavně že není žádná zlomenina,ty modřiny se zhojí.

Kristy se začala o písmenak zajímat až ted posledních pár dní a je do toho taková nažhavená,že se to naučí a překvapí paní učitelky ve škole :lol:

No nacpali jsme si pupky,to víš :lol: .Manžel mě chalupářský stejk s hermelínem a hranolky,já smažáka s kroketama a Kristy bramboráčky se zeleninou :palec:

Nějak nejsem furt rozhodnutá co uvařím zítra.Určitě to teda bude gulášová polévka,ale nad druhým váhám :nevim: .Možná ty kotletky na šlehačce,nebo to ovčí maso na česneku… :nevim: . Co budete mít zítra vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.11.10 23:05

Taky jsem právě uvažovala kotlety na šlehačce,protože mám šlehačku asi dva týdny prošlou.Mám jí uloženou v ledničce tak doufám že nebude špatná,a nepokazím tím celý oběd.
Polévku taky nemám žádnou,Mareček by chtěl čočkovou tak mu asi splním přání.

Zítra už je první advetní neděle,tak jsem si odpoledne vyzdobila advetní věnec a tchýně mi ho ráno nechá posvětit v kostele.

Na co jsi se dívala na tv na Slavíka? Zas to vyhrál Gott,též už to mohl vyhrát někdo jiný .
Ve StárDance vypadla Čvančarová ta herečka,a pak jsem se též dívala na Slavíka.

Tak se budu zase stebou loučit a půjdu jsi lehnout.Přeji dobrou noc a hezké sny.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.11.10 23:30

Koukala jsem na ten film Záchranáři na Primě a byl to teda nádhernej film…skutečně.

Na Stardans koukala Kristýnka,uprosila mě abych jí to dovolila :lol: Tak pak hned lehla a usnula jak špalek :lol: ,doufám že to zítra ráno dospí.

Také se budu loučit,ale ještě se jdu naložit na chvilku do vany,tak hezké sny přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.11.10 09:15

Přeju dobré ráno :mavam: ,jak jsi se vyspala?Já jsem po snidani a jdu se pustit do loupání brambor,jak do polévky tak ke kotletám…nakonec to vyhrály kotletky na šlehajde :lol:

Tak to prasátko za 27kč za kylčo nebude,na jednu stranu velká škoda,ale na druhou aspon nemusím chvátat aby to bylo kam dát.Oni prý jsou malý 60kg a že by z toho byla ve výsledku málo masa,tak to tchán kupovat nechce.Je pravda my před cca dvouma rokama měli tenkrát asi 100kg prase,teda pulku z něho a to bylo masa :palec: to jo :lol:

Tak jdu na ty bramborky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.11.10 10:18

Taky přeji dobré dopoledne,to je teda zima hned po ránu,měli jsme na teploměru mínus šest.Ještě že jsme nemuseli jít do školky ,ale zítra už budem muset jít a uvažuji že dám Marečkovi tu celou kombinézu.
Ještě sice není sníh ale nebude mu nic vylézat,pořád mu to můžu říkat at se zpravuje ale marně.

Taky to u nás taky vyhrály kotletky a zdržela jsem se právě s těma bramborama,tak ti píši až ted.Ještě jsme vytahovali z gauče vánoční věci,a odpoledne jsi vyzdobím trochu byteček.

Advetní věnec mám posvecený a odpoledne zapálíme první svíčku,a Mareček se těší až pak tu svíčku sfoukne.

Manžel mi hlásil že ještě budou do vánoc ještě kuřata,ale já už taky nechci neměla bych je kam dát.
Já nemám takový ten velký mražák,ale ty čtyři šuplíky u ledničky jako mražák.A když tam dávám i pečivo a chleba ,a ted tam mám i ty hery schované tak tam už nemám ani kousek místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.11.10 11:21

Koukám stejný mrazákový problémy jak u nás :lol: .Mám taky ten šuplíkový mrazák pod ledničkou.Tenkrát kvuli té pulce prasete jsem sehnala ještě ten dvou šuplíkovej ten malej mrazák a beztak to mám často narvaný oba dva.

Já jsem ani venku nebyla abych zjistila kolik je stupnu venku,ikdyž potřebuju s košem do popelnice,ale většinou tam vysílám manžela :lol: už si zvykl že to je jeho starost :lol: ,každopádně zima tam v noci být musela protože my topili v krbu do noci a ráno tady bylo 18stupnu,což je nic moc teda

V tesku jsem si akorát koupila ještě 4hladký mouky na cukroví,tak už mám vše,jen teda ještě lískový ořechy ale to je maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.11.10 11:46

Tak už jsi na vánoční cukroví dobře připravaná ,jen začít dělat těsta.Jak jsem v pátek dělala ten perník tak jsem zjistila, že mi dochází perníkové koření tak jsi ho ještě musím koupit než zas nebude.

Tak nevím jestli půjdem odpoledne na procházku,jestli jse mi bude chtít jít s teplíčka do zimy.Ale Mareček mně zase ukecá a půjdem aspon na malou procházku na stezku.

Tak půjdu chystat na stůl vylít polévku,at není moc vařící.Tak vám přeji dobrou chut k nedělnímu obědu , a přeji hezký den.Papa.

PS:Pošli vzorek kotletek ,taky ti pošlu ale věřím že obě je máme na jedničku z hvězdičkou. :palec: :palec:
Tak pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.11.10 11:54

Tak se pomalu rozloučím,za chvilku jdem baštit.Teda zatím je jen polévka,trošku jsem nestíhala tak druhý bude tak o čtvrt hodky dýl,ale to neva zatím si dáme polévku.Gulášovku miluju :palec: tak se na ní moc těším :lol:

Ještě jsem ti chtěla napsat,na tý diskuzi ohledně čaje Garvozen a Don Juan mi reagovala holčina ale až po delší době co jsem ji tam dávala.Pila cca dva měsíce čaj Gravozen a užívala ty kapky jak jsi měla ty a šup,na testíku dvě //.Je to krásný že to někomu pomuže,já přestávám věřit.

Tak přeju dobrou chut a krásné nedělní odpoledne.Já zajdu když se mi bude chtít na nákup pro čerstvé púečivo a pak zajdem ke kamarádce na návštěvu a holčiny si pohrajou.

Tak papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.11.10 11:58

Jé taky mi tam neskočilo že si psala.Ano pošlu do ešusku :lol: ,tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.11.10 20:12

Ahojky :mavam: ,tak jaká byla u vás neděle?U nás fajn,asi na hodinku jsme byli u té kamarádky,potřebovala pak pohlídat dcerku,tak byly holky u nás.Před večerníčkem se vykoupaly a plánovaly si jak se spolu navačeří,ale to už si pro ní přišla mamka a šla domu.

Mám velkou radost Kristy už se podepíše bez jakýhokoliv napovězení…To jsou pokroky den co den.Mimo jiné ta Yvetka co jsem tady hlídala je o 7měsícu mladší a čte a píše už cca rok.Mamka její mě říkala že každé dítě si k tomu dospěje,někdo dříve a někdo o trošku později a ted ji musím dát za pravdu je to tak.

Mám nacpanej pěkně pupek :lol: ,dělala jsem k večeři ty čertovský tousty :lol: mnam mnam :lol: už jsme je docela dýl neměli tak přišly k chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.