Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky ,měla jsem celkem dobrou neděli,až na tu špatnou zprávu co mi zavolala mamka.Babičku dneska ráno odvezla znovu sanitka do nemocnice,a má zápal plic .Mám velký strach aby to nebylo jak s dědou,měl právě taky záp.plic a už tu není.
Tak mně Mareček přemluvil a šli jsme odpoledne na chvilku na procházku,byli jsme nabaleni jak medvědi.
Topení nám hřeje ale je mi nějaká zima,tak až to dopíšu půjdu tak si půjdu lehnout do vany.
My jsme si udělali na večeři volská oka,taky to byla dobrá bašta ale ted musím šetřit vajíčky.Slepičky sice nesou ,ale ne tolik jak třeba v létě.
No o zimě mi povídej,ani jsem nešla proto čerstvé pěčivo.Tak na zítra dám manželovi do práce třeba pomazánku… a pečivo si koupí čerstvé v kantýně.
To jo,ted bude spotřeba vajíček větší,to máš do každého těsta…Jak jsme byli v tom Tesku,tak tam měli 30vajec M za 45kč v akci,to jsem říkala to jde.Týjo za týden Mikuláš
to je síla to je síla ![]()
To jsem se tě chtěla zeptat,předevčírem jsem ti pak posílala podruhé mms s učesem,přišla nebo také ne?Co budeš zítra vařit?Já nemusím,zbyla nám jak polévka tak kotletky,tak mám zítra v kuchyni volno ![]()
U nás docela fest chumelí,tak jsem zvědavá jak to bude vypadat ráno.
Budu muset nejspíš vyndat Kristýnce jiné kalhoty,ted má flaušový s punčoškama ale pokud bude ráno sníh,tak ji musím dát asi oteplený šustákový a zimnější boty ne kozajdy.
Ojoj už nám to začíná…čištění chodníku… ![]()
Pomažu do postýlky,tak ti přeju krásnou dobrou noc,papa
![]()
Byla jsem se hned podívat z okna ,ale u nás nic jen nám už svítí světýlka na sloupech.Tak se uvidí ráno jak vytáhnu žaluzie,jestli bude taky u nás bílo.
Ta tvoje mms mi opravdu nepřišla,a nemůžeš mi to poslat na email abych tě mohla zkouknout.Ale když tě pochválil manžel,tak ti to musí určitě moc slušet. ![]()
Taky hlásím že budu mít v kuchyni volno,že to jenom ohřeju.
Já už jsem právě Marečkovi tu kombinézu vcelku vytáhla do školky,aspon budu vědět že se dobře oblékne.
Taky přeji dobrou noc!Papa. ![]()
Přeji ti krásné zasněžené dopoledne,nějak jse mi tu ztratily ty obrázky tak ti nemůžu zamávat.
Ráno vytáhnu žaluzie a co nevidím venku plno sněhu,už jsem byla odhrnovat chodník.Ale jak jsem ti včera večer psala tak opravdu nesněžilo,ještě jsem si říkala že u nás sníh zase nebude.
A představ si Mareček je doma bolí ho zase ucho a zvracel,tak jsem musela do školky zanést nosič na oběd a odhlásit ho.Je odhlášený do středy a ve čtvrtek se uvidí jestli půjde nebo ne.
Tak hned po ránu dva šoky.
Moc ti držím palečky aby se ti ta paní ozvala,a řekla ti dobrou zprávu.
Dobré dopoledne
,tak se hlásím z býlého zasněženého města Přelouč ![]()
Kristy nadšená…no u nás je to trošku horší.Ráno jsem jí taky dala kombinézku,protože budou určitě na zahrádce ve školce blbnout a jezdit na tom podsedáku
.Ještě že mi sama připoměla at ji vezmu náhradní punčošky do košíku
,já jsem si to ani neuvědomila a měla by tam chudina jen ponožky.
Jojo pošlu ti to mailem.Cejtím se v tom dobře,má to šmrnc a k těm červenejm hadříkum ![]()
Tak ohledně té práce se mi stále neozvali,ale inzerát na uřadu práce stále mají tak doufám že to neuzavírali,protože to by si podle mě nemohli dovolit mít na uřadu reklamu že přijímají.Zítra tam jdu,tak to pánovi řeknu že se tam ucházím,třeba tam zavolá sám
a budu vědět více.
Tak to je dobře že ti ten účes padne,a budu se těšit na email který mi doufám příjde.
Mareček zatím leží a ještě vůbec nejedl,tak uvidím zítra jestli s ním nezajdu k paní doktorce.Věci do školky mám v tašce tak to nebudu ani vybalovat ,a schovám to rovnou do skříně.
Tak se zítra zeptej té paní co ti na to odpoví,ale je to zajímavé že se ti ještě neozvali.Stále ti držím ty palečky,už tu mám ty obrázky.
![]()
Ptala jsem se té kamarádky na toho Mikuláše tak ona že nebude chodit,ale ty její kámošky ano tak jsem jí řekla aby přišli i k nám.Tak jsem moc ráda že to mám zařízené,ale ještě musím nakoupit nějaké sladkosti.
Tak Marečkovi není dobře?Ale dneska už měl jít do školky vid? Tak snad zítra bude líp.
Zrovna škoda že přišel o tu besídku.Já si myslím že u nás děti trénujou na besídku tenhle týden.Cedulku na dveřích měli pořád že si mají přinést gumu,tak dnes to ještě asi vyrábět nebudou.
Dneska bylo milé ráno ve školce.Paní učitelka mi vracela 309kč za plavčo,tak jestli třeba sehnali lacinější autobus,nebo proč to vraceli,protože Kristy byla na všech lekcích.
Týjo u nás pořád sněží bez přestávky.To zas bude ve školce obložený topení,jak budou mít děti promočený oblečení ![]()
Tak se budu pomalu loučit,převlíknu se a mažu pro Kristýnku.
Dneska máme večer tancování,Kristy se moc těší protože jsem ji koupila v sekáči takovou krásnou sukýnku na tancování.Tak mi slíbila jak se bude snažit tancovat podle paní cvičitelky…jen abych ji tu sukýnku dala ![]()
Tak písnu až večer,držím palce at je Marečkovi dobře.
Hezký den přeju,papa ![]()
A dobrou chut k obídku ![]()
Zase se mi neukázalo to očko,tak jsem ani nevěděla že jsi mi psala.
U nás taky pořád sněží byla jsem posbírat vajíčka,a znovu odhrnout sníh s chodníku.
Ano měl jít ráno do školky,tak po obědě musím zajít pro oběd do školky.Mluvila jsem ráno s kamarádkou tak prý minulý týden byli všechny třídy ve školce po hromadě,že bylo tak málo dětí.Že je plno dětí nemocných,a my patříme mezi ně.
Tak ti přeji pěkné odpoledne,a večer jsi s Kristýnkou moc hezky zatančete.To jí musíš dát tu novou sukénku,aby byla hodná a hezky tančila. ![]()
Měj se moc hezky a taky přeji dobrou chut k obědu. ![]()
Ahojky
,Tak jsem se dívala na email a ty tvoje fotečky mi přišli,musím ti opravdu napsat že ti to moc sekne. ![]()
Mareček odpoledne spal a pak ležel,ale říkal že už mu je lepší.Dala jsem mu do ouška zase tu vatu namočenou v alpě a nato další vatu,a představ si vytáhla jsem mu větší kousek špinky.Tak jsem moc ráda že mu to jde z toho ouška ven,tak doufám že se s toho vyspí a bude zítra dobře.
Tak jak jsi se dneska zatančila,a byla Kristýnka v té nové sukýnce.A jak vám to jde ,a chodí tam tančit dost lidí.
Byla jsem odpoledne ve školce pro oběd, a měla jsem nosiče prázdné a byl tam lístek že oběd dostalo jiné dítě které nebylo přihlášené.A ted nevím jestli ten oběd mám odhlášený a nebo ho budu platit.U nás se ty obědy platí nějak divně,jídelna ti ty obědy navýši třeba o 200kč víc a pak ti to třeba po dvou obědech každý měsíc stáhnou.Je v tom takový zmatek že nevíš vlastně kolik obědů pak platíš.
Tak jak přišla manželovi ta sms že k nám posílají ten balík s těma šperkama,tak to byl asi omyl ještě nám nic nepřišlo.
Tak ted se budu dívat na seriálek,tak zatím papa.
Ahojky
,no to máte fakt divný s těma obědama.Tak to ti snad zaplatit nedají.
A do kdy si omluvila Marečka?Zítra si ho ještě necháš radši doma,vid?Oni budou řádit ve sněhu,tak at se mu nepřihorší.Hlavně dobře že je bez teplot,že se to nerozjelo.
Jinak děkuju za pochvalu ![]()
Tak si představ opět jsem nevydržela a ohledně té práce jsem paní dnes zas volala.Ta se mi moc omlouvala,že má moc práce,že to zase nestihlla,ale že už snad čtvrtek pátek,maximálně prý do neděle už to musí obvolávat.Tak jsem se přímo zeptala jestli jsem prošla a ona že ted to nemá u sebe,ale že jestli jsem vyučená s praxí,tak ty že si tam nechali a ty si budou zvát k osobnímu pohovoru.Tak snad mám ještě šanci,ikdyž to ještě nic neznamená.Jestli budou vybýrat jednu z třeba 15ti ???
Ale jsem ráda že mám pořád šanci ![]()
Zítra to řeknu pánovi na pracáku,že čekám jak dopadne tohle,že jsem si to našla tady u nich. Pracák mám od deseti a nějak v jedenáct přijede manžel z práce a pojedem do Pardubic,manžel se potřebuje objednat na tu operaci,tak pak cestou se stavíme v Tesku,tak doufám už že si přivezu tu dozu s Herama.
Jdu se naložit do vany,ale máme zase rozbitou sprchu děs,manžel na mě co s tím furt dělám že se to často rozbíjí.Povídám co asi…sprchuju se ![]()
Ležel celé odpoledne a nebyl ani rozpálený,tak jsem mu teplotu neměřila.Je odhlášený na zítra a středu ,a ve středu musím ráno volat jestli ve čtvrtek příjde.
Ty jsi teda fakt dobrá že jsi tam znovu volala,já bych neměla odvahu a pořád bych jenom čekala.Já jsi myslím že máš šanci,a že tě určitě vyberou.Moc ti držím ty palce.
![]()
Já nevím máme doma teplo ale pořád mám nějak studené nohy,nevím jestli taky na mně něco neleze.Akorát mám rýmu a tu mám pořád,ale zatím mně nic nebolí.
Jestli v Tescu doplnili zboží tak si tu dozu určitě přivezeš,je zajímavé že je oní takový zájem když je dost drahá.Ale je zase moc pěkná a na perníčky je akorát dělaná.
Tak že zítra nemusíš vařit ,to se zase někdo má.Já ale taky moc ne oškrábu a uvařím jen brambory a máme ještě tu sekanou ze soboty.
Půjdu jse taky lehnout do vany a umyji se i vlasy,už mi to vůbec nedrží.
Tak to vypadá že byl zas poslední díl Přešlapu…škoda škoda,doufám že natočí zas další sérii.
No jsem ráda že jsem se odhodlala tý paní zas zavolat.Měla jsem tady tu mou kamarádku a ta mě do toho uhnala at volám,že to aspon bude vypadat že mám o tu práci vážně zájem
,no tak jsem to teda riskla.
Vubec se mi zítra na ten pracák nechce
,ještě že mám aspon tohle jakoby že mužu říct že si aspon sama hledám a tak.Doufám že mě vezme pán na čas,v nejhorším bych musela zavolat manželovi at mě cestou vyzvedne.
Já ti ani nevím jak to bude zítra s obědem,každopádně budem nějak na cestách,tak jestli se stavíme v nějakém bufíku aspon.Jinak doma zbyla už jen gulášová polévka,kotletky jsou zbaštěný.A co uvařím zítra??? Nějak nevím zas,zítra to prokoumám.
Neboj mě je taky stále zima
,tak se hezky vyspinkej a at je Marečkovi zítra dobře,papa ![]()
Tak už jsem z vanky venku a nožky mám na chvilku vyhřáté,ale i v postýlce musím spát v ponožkách.
Ani jsem ti nenapsala jak Mareček odpoledne spal,že jsem si převlékla naše postele a dala pod plachtu deku.
Ještě mně to povlečení zbývá vyprat,ale musím to ted věšet na půdu.Nebylo to lepší to nechat hezky venku pověšit,a na sluníčku to nechat uschnout.
Zatím Mareček spinká v klidu,tak jen doufám že to bude zítra dobrý.
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.