SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
23.11.10 12:51

Ahojky :mavam: ,než jsem odešla do školky,tak jsem byla na stránkách Avonu a seklo se mi to tady a nedostala jsem se nikam.To mě vždycky zlobí jak to nereaguje,ty přesýpací hodiny bych :pocitac: .. :lol:

Tak ti přeju dodatečně dobré trávaní,určitě jste si pochutnali :lol: .Já se cestou stavila ke kadeřnici a jedna paní ji vypadla,tak mě muže vzít hned zítra v 10.45.Jsem ráda,ale Kristýnce jsem slíbila že tam pujde se mnou,ona ji tam vždycky paní navoní vlásky … :lol:jenže zítra mají zpívání ve školce :nevim: .Povídala že chce omluvit ze školky i přesto že mají zpívko,tak tam musím ráno zavolat a omluvit ji.Minule když jsem byla,tak měli plavání,to jsem ji samozřejmě dala do školky a představ si učitelka mi říkala že tam brečela že nemohla se mnou.

Budte zalezlý pěkně doma v teplíčku,protože počasí se neumoudřilo,tak přeju hezký den,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 19:56

Ahojky :mavam: ,tak jak jsi se měla?
Já upekla makovec s citronovou polevou,udělala vaječný chleby,my je máme k večeři a manžel ke sváče do práce,ikdyž taky neodolal a pár teplých snědl a šup zas je večer.

Mám tady dálší várku suchého prádla,ale dnes se mi do toho fakt nechce.Tak jsem to nevydržela a tý paní ohledně práce sama zavolala.Dozvěděla jsem se že paní neměla čas a ty kdo prošly výběrovým řízením budou kontaktovat nejspíš v pátek.Tak ještě je snad šance.

Nakonec omluvím Kristýnku ve školce i na čtvrtek.Manžel potřebuje do Pardubic,tak my tam sjedem už dopoledne a budem u našich a společně se navečír vrátíme.Já zas něco pokoupím,poohlídnu se po aktovkách…Ještě mi chybí pár maličkostí pod stromeček a už to mám vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 21:04

Ahojky :mavam: ,byli jsme odpoledne doma tak jsem si všude utřela prách ale žehlit se mi nechtělo.

Placičky byli výborné a vzoreček jsem ti poslala,tak nevím jestli ti došel. :lol:

Tak ti se zítra máš že jsi jdeš ke kadeřnici,tak jsi to tak nech udělat jak jsi mi to psala.Bude ti to moc slušet,at jsi hezká na vánoce.Já se ostříhat nepůjdu,jen řeknu mamce at mi nabarví vlasy už začínám šedivět.

Tak to jsi mohla už Kristýnku odhlásit i na pátek,at má prodloužené volno.Je to už velká slečna tak jí vzít musíš,určitě se moc těší.

Já jsem se už poučila že Markovi neříkám kam třeba jedem,protože taky chce vždycky jed s náma.Tak ho dám do školky a jdu pro něho po spaní,ale jak to třeba nestihnem tak jde pro něho tchýně a ta mu to vysvětlí.

Tak jsi teda dobrá že jsi upekla makovec,taky už konečně musím v pátek něco upéct manžel jsi už stěžoval že nic neupeču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 21:51

No vidíš jak si pilná,všude utřenej prach :palec: .To já zas pro změnu peču jednu buchtu za druhou,manžel je na sladký snídaně :hug: ,někdy to vyjde i na dvě buchty týdně.No nemá se mnou sladký život? :lol:

Ke kadeřnici se těším,hlavně že to budu mít světlejší a taky si to nechám nějak vystříhat vzadu.Mě se to tam kroutí a k tomu učesu se to nehodí.Jako mít dlouhou hustou vlnitou hřívu to by se mi líbilo :lol: ,ale těch mejch pět vlasu :lol: :lol: :lol:

Utíkám na Bonda už mi zas běží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 22:23

Ale ta paruka je moc hezká ta ti taky moc sluší,škoda že to nejsou tvoje vlásky .Kadeřnice ti určitě poradí jak jsi to máš nechat ostříhat ,budeš aspon kočka na vánoce. :palec:
Manžel to ví že jse jdeš zítra ostříhat,tak mu nic neříkej jestli jsi všimne.

Tak jse hezky dívej a já jsi půjdu umýt nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.11.10 23:09

Jojo on to ví,tak já budu mít střih vepředu tak nějak stejný,jen vzadu vystříhaný a že to chci blondatější to on ví od začátku.Jen si teda nebudu dávat ten červený melír do ofiny když se mu to tak nelíbilo no :-?

Musím si dát budíka před osmou hodinu,kdyby jsme si náhodou s Kristy přispaly,tak at ji stihnu včas omluvit.

Popřeju ti dobrou noc a pujdu směr postel,tak papa a hezky se vyspinkej :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.10 23:18

Tak doufám že když to manžel ví,že tě aspon pochválí.

Zase se mi to očku neukázalo,a chtěla jsem ti psát a ty už jsi mi psala.

Napíšem si zítra až večer,protože nevím za jak dlouho stihnem oškubat zas ty blbé kačeny.
Taky ti přeji dobrou noc a hezké sny.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.11.10 08:46

Ahojky Gábi :mavam: ,ještě z Opavy nepřijeli,tak tě chci jen pozdravit.
Tak je Kristýnka odhlášená ze školky,nezaspali jste?
Tak jse nech pěkně upravit vlásky,a hlavně at jsi moc hezká. :palec:
A kristýnka se taky bude stříhat,nebo jí necháváš dlouhý vlásky.
Tak přeji hezký listopadový den,měj se moc hezky a večer si napíšem víc.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.11.10 09:38

Ahojky :mavam: ,vím že tam nejsi ale také ti přeju hezký den,ikdyž u nás stejně mokrý jako včera 8-o .Třeba jste na tom u vás líp :-) .
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.11.10 10:29

Zapoměla jsem ti ráno napsat,že k nám už vážně přijel Martin na bílém koni :lol: ,tak to je Kristy nadšená,hned jsme to museli volat manželovi do práce :lol: .
Tak jdeme ke kadeřnici,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.11.10 20:13

Ahojky Gábi :mavam: ,Tak se hlásím že už jsem tady,ale za chviku se budu dívat na seriál.

U nás nemáme vůbec sníh ale odpoledne sněžilo s deštěm,tak jsme zase byli doma.Tak kolik je u vás sněhu ,je to aspon na sánkování?

Tak jaký máš ten hezký účes,a jak tě pochválil manžílek.Určitě ti to moc sluší :palec:
Zatím papa jdu sledovat seriál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.11.10 21:28

Ahojky :mavam: ,posílala jsem ti mms s učesem,nepřišla ti?Manželovi se to líbilo,povídala jsem mu že blondatou mě poznal a on vím vím :lol: .K těmhle vlasum zas mužu nosit červenou rtěnku :lol: mám ji ráda :lol: ,ale k té zesvětlené ale ne blond co jsem ted měla se mi červená rtěnka nelíbila.K tomu ten červenej kabátek a baret :lol:

Taky jsem do ted koukala na Dokonalý svět a ještě na začátku seriálu jsem dosmažovala placičky.Mimochodem měla si je váborný :palec: taky jsem ti poslala vzorek,jestli je děláme stejně :lol:

U nás celý den sněžilo,ale taky to bylo s deštěm,na zemi nezustalo nic.Ale dnes v noci bude pořádně mrznout,venku je uplně jasno.Tak uvidíme jak to bude vypadat ráno.Jedeme už po devátý,tak se ti přihlásím až večer.Dopolko to sem asi nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.11.10 22:40

Zase se mi neukázalo očko tak jsem ani nevěděla že jsi mi psala,tak promin ještě jsem se dívala na Top stár.
Byla jsem se hned dívat na mobil a nic mi nepřišlo,tak mi jí zítra pošli ještě jednou.A to je dobře že tě manžel pochválil,určitě ti to moc sluší.
A co Kristýnka taky byla spokojená,a je též ostříhaná.

To nevadí napíšem jsi až večer,já taky musím zítra ráno do lékarny a do obchodu a skočit ještě do spořitelny.
Zítra udělám na oběd nudlový salát a Mareček chce řízek a že ho bude obalovat.

Děkuji za vzoreček byl na jedničku. :palec:
Letos jsme už škubali kačeny naposledy,tak jsem ráda že je konec.

A hlásím že mám vyžehleno ,ted jak Marek nechdí do školky tak nebylo ani tolik triček na žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.11.10 23:01

Já to posílala z Vodafone parku je to ted zdarma,tak to třeba přijde až zítra.Sestře to teda už přišlo.Uvidíme pošlu kdyžtak znova.

Tak to se máš že máš vyžehlíno,mě to zas čeká a s tou várkou ted ještě na sušáku toho bude zas dost :roll:

Tak ti přeju dobrou noc a zítra hezký den,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.11.10 23:39

Dívala jsem se znova ale nic mi nepřišlo,tak uvidím zítra jestli to třeba nepříjde ráno.

Dostali jsme krutí maso,tak ti řízky udělám s toho masíčka, hezky jsem si je naložila tak doufám že budou pak výborné.

Tak jsi to zítra hezky užíjte a taky přeji hezký den.
Dobrou noc a hezké sny.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.