SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
25.11.10 20:27

Ahojky :mavam: ,tak se hlásím :mavam: .Přijeli jsme skoro před hodinou,ale nejdřív jsem lítala okolo malý a pak jsem potřebovala vykostit kotletky.Představ si jak já krásně dnes nakoupila,tři kyla kotlet s kostí,50kč za kylo.To jde vid? :palec: :lol:
Tak jsem si kosti odkrojila na polévku a maso frknu do mrazáku.

Ted volala manželova mamka že jestli nechcem pulku prasátka za 27kč za kylo.Tak jsem říkala cena nádherná,ale kdyby to tak šlo až za měsíc třeba,at vyjíme trochu zásoby,ted bych to nenarvala do mrazáku.

Co mms přišla nakonec? A jaký byly řízečky?
Tak zas zítra budu očekávat jestli se ozvou ohledně té práce.To je hrozný,člověk by tak rád pracoval aspon v trošku přijatelných podmínkách …to toho chci tak moc?Ale to jsou bud tři směny,nebo odpolední do 23hodin,nebo 14ti hodinový směny…není nic normálního? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.11.10 21:06

Ahojky :mavam: ,ta tvoje mms mi opravdu nepřišla,už jsem psala ježíškovy o nový mobil.Zas ho mám po tátovi ale ted jsi koupím úplně nový,penízky už mám v obálce.

Teda ty fakt umíš dobře nakupovat,o takové akci jsi u nás můžu jen zdát.Ještě že máš ten velký mražák jinak bys to neměla ani kam dát.Včera jsme dostali půlku krůty,tchýně mi to dokonce naporcovala ale neměla jsem to pořádně ani kam dát.

Jeli jsme odpoledne k našim taky měli objednanou krůtu,tak jsme jim to přivezli a Mareček už dostal mikuláška ale má ho ještě schovanýho.

Letos nevím jestli k nám příjde vůbec mikuláš ,čert a anděl,dělala to jedna moje kamarádka jinýma holkama ale jezdí v neděli do školy.Učí se v Olomouci a jezdí vlakem už v neděli na internát,tak nevím jak to udělat.Jedině by se tatka mohl převléc za čerta ,ale chyběl by mikuláš.

Řízečky byli na jedničku s hvězdičkou,protože je obaloval Mareček.

Budu na zítra držet palečky,at ti ta paní zavolá a řekne ti jen dobrou zprávu. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.11.10 21:40

Nic se neděje,zítra ti ji pošlu znova :-) .
To k nám přijde čert na tuty,chudáček Kristýnka,loni se moc bála,maska čerta byla hrozná,já ho potkat v noci tak se strachy pos…,choděj kluci od manžela-synovci,letos padl názor že chtěj přijít jen jako čerti,ale to jsem zakázala,jeden z nich bude Mikuláš,jinak je na Kristýnku nepustím.

Prosimtě to jsem si myslela že dnes ani nikam nepojedem,včera večer až dýl teda se Kristy probudila a furt knourala že ji bolej ouška a než usla,furt pendlovala ke mě pak zas k sobě do postele.Byla bez teplot,stejně jsem ji ale dala sirup a kapky do uší a ráno uplně v pohodě,tak jsem zvědavá,ale snad dobrý dnes si na uši ani nevzpoměla.A to jsem si říkala tak máme jak po výletu do Pardubic tak po víkendu u Pražáku :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.11.10 22:38

Na dnešek jsem toho moc nenaspala,tím že Kristy nějak nebyla ve své kuži,tak si pujdu už lehnout.Spinká klidně,tak snad bude vše v pořádku.

Tak se hezky vyspinkej,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.11.10 22:46

Mareček se právě v loni vůbec nebál,a ještě jim řekl basníčku a pomodlil se Andělíčku můj strážničku.To by fakt bylo blbý jen čerty,to musí přece přijít hlavně Mikuláš.
Musím te kamarádce napsat jak to letos bude,protože to bude Markovi moc líto.

To je dobře že Kristýnka jsi na uši nevzpoměla,a ty kapky že jsi jí dala.
V pondělí už Mareček půjde do školky,jsem taky ráda že jme to vyléčili sami.

Zítra pojedem ráno na mluvení tak doufám že bude dobré počasí,musíme jít na autobus.Zeptám se doktorky jestli ještě musíme přijet v prosinci,máme jezdit co tři týdny.
a co budeš zítra vařit?
My budeme mít sladké knedle a polévku kuřecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.11.10 22:50

Já jsem si byla umýt vlasy tak jsi je ještě musím vyfénovat,tak ještě spát nepůjdu hned.¨
Zítra ti napíši až večer,jedeme autobusem v deset.

Taky přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.11.10 09:15

Ahojky :mavam: ,dávejte pozor at venku nezmrznete,teda u nás je hrozná zima :-? ,tou dobou co vycházíme do školky tak pořád ještě bylo -3,br.Vzala jsem si pod kalhoty silonky a dobře jsem udělala,ještě ted mám stehna studený.

Já dnes nevařím,Kristynka bude obědvat ve školce,já dojím ty květákový placičky ještě a manželovi jsem vyndala z mrazáku prdelačku.Předtím tady bylo hromady jídla,tak jsem musela nafrkat něco do mrazáku,ted se to hodí,večer ji jen dochutím a manžel má večeři.My ji s Kristýnkou nejíme,ale jemu chutná.

Dneska budou dělat děti asi něco na besídku.Měli si donést plyšovýho čertíka a zaslechla učitelku jak povídá Kristýnce,no vidíš ten tam bude hezkej na besídce.Pak měli mít pul metru černé gumy,tak jsem zvědavá co budou vyrábět.

Tak at vás na logopedii pochválej :palec: ,hezký den přeju.Já tady mám hromady prádla na vyžehlení tak to musím během dneška zlikvidovat.
Hezký den přeju,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.11.10 13:00

Ahojky :mavam: přišla jsem tě pozdravit, a říc že mi p.doktorka řekla že by mi nedoporučovala dát Marka do školy.Že Ještě toho má hodně na učení,a že neví jestli by to ve škole zvládl.
Jak jsme tam byli minule tak říkala že může jít do školy, a ted mluví úplně něco jiného.Ještě je čas na zápis tak nad tím nebudu přemýšlet,a až to pak bude aktuální tak se jí znovu zeptám.

Já jsem jsi taky oblékla silonky pod kalhoty,a dala jsem jsi na hlavu i tu novou čepku.Marečkovi jsem už vytáhla zimní boty,minulí rok je mněl velké a letos je aspon vynosí.Ale chtěla bych mu koupit ještě jedny zimní boty do školky,ty by byli škoda zničit.

Taky jsem už volala do školky tak v pondělí už půjde ,ale doufám že nebudou mít žádný úkol.

Chtěla bych odpoledne upéc nějakou buchtu,manžel jse už ptal jestli by nebyla nějaká buchta.

Tak jsi všechno hezky vyžehli,ale moc to nepřeháněj at tě nebolí ruka.

Měj moc hezké odpoledne a večer jsi zase napíšem víc.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.11.10 13:19

Ahojky :mavam: ,to je taky divný.Jako chápala bych pokud opravdu víc špatně mluví,že by s tím problémy mohl mít,ale když ti minule řekla že v tom nevidí problém a do školy muže jít,proč zas ta změna?Nebo dneska mu to tam nešlo?Že by takhle otočila.

Tak si představ do Prahy nejedem.Nevím podrobnosti manžel mi to poví až přijde z práce.Ale přišla mu sms od pražáku,nejspíš mají doma nějaký problémy.Sms přišla včera v noci jo,tak jestli se pohádali nebo nevím nic :nevim:

Tak mi manžel psal jestli si někam nevyrazíme,nebo jestli nechci jít na dámskou jízdu.Už si to plánujeme s kamarádkou z Pardubic od léta a nějak to zatím padlo.Měla bych docela chut jít si někam zatancovat nebo zajít na zábavu,ale nevím jestli něco dobrého je.My že téměř nechodíme tak nemám přehled.

Už mám jednu várku vyžehlenou,ještě mě čeká druhá.Tu první jsem stihla ještě dopolko než jsem šla do školky.
Tak přemýšlím co k obědu na víkend,já nad tím nijak nepřemýšlela protože jsme měli být pryč.Co ty budeš vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.11.10 17:13

Ahojky,byla jsem dneska nějak moc aktivní vytřela jsem celý barák,a na půdě umyla 4 okna a ted mám v troubě perník tak doufám jen že jsi ho nepřipálím. :-D

Stále se učíme písmeno L měl ho nazačátku a pak na konci slov,a dneska mu to dala do krátkých vět.Ale dneska se moc nesoustředil tak mu to prostě nešlo,a máme přijít ještě i v prosinci.

Jak jsme šli na autobus stavili jsme se do sekáče kde měli vše za třicet kč,bylo tu už celkem přebrané ale koupila jsem Markovi aspon teplou mikinu.Jen třeba doma obléc kdyby bylo chladno,ale může si jí vzít i do školky.

Už máš vyžehleno,nebo ještě žehlíš a nebolí tě ruka.A sedíš u žehlení nebo stojíš?Dívala jsem se na tu židli u které můžeš žehlit,ale ona stojí 700kč to je dost že?

To je škoda že nikam nejede te,tak jsi udělej te výlet jako rodinka.

Ještě nevím co budu vařit o víkendu,to až večer rozhodnu jak otevřu mražák.
A jak jinak se máš a ta paní se ti ozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.11.10 18:35

Téda ty jsi pracovitá :palec: .Já mám jen vše vyžehlíno,žehlím ve stoje,sedět jsem u toho ani nezkoušela,vytřít potřebuju taky.Škoda že jsem neumyla okna aspon do ulice dokud počasí šlo,ted jsem si tam mohla dát nějakou už výzdobu na první adventní neděli.Máš už něco na oknech?

Z té práce se mi zas neozvali :-( ,možná že to zas ani neobvolávali,ale mě to je už uplně trapný ji zas znova volat,už jsem ji uháněla 3× :zed:

Jojo,taky jsme tak přemýšleli,jak mám toho malýho fiátka,tak zítra je výroční schuze fiat klubu dopoledne v Pardubicích a my jsme mysleli že se nezučastníme že budem pryč.Tak tam asi pojedem a pak si dáme v Pardubicích oběd.Dostala jsem ted v tesku slevový kupon když nakoupíš potraviny nad 300kč odečtou ti 50kč,tak se možná stavíme tam nakoupit.300jsou utracený hned to nebude problém.

Tady u nás tak 2-3× ročně taky jsou takový dobrý výprodeje v sekáči.pondělí až středa 50%slevy,čtvrtek-pátek 75% a sobota vše po 10kč ale v sobotu já tam nikdy nebyla,to vařím dopoledne,ale ty všední dny pokud to vyjde tak jdu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.11.10 20:55

Právě ráno jsem neudělala vůbec nic,tak jsem si řekla že odpoledne aspon vytřu ten barák a upeču nějakou buchtu.Ale jak jsme s Marečkem šli pak z autobusu domů,podívám se na horu na půdu a ty okna špinavé a rozmazané a nemáme tam totiž ještě ani záclony.
Tak jsem říkala tchýni až ty záclony vypere,a zítra je tam půjdu pověsit.

Já na oknech nemám žádnou výzdobu mně pak nejdou stáhnou žaluzie,a my v předu máme jablon tak do oken nejde moc vidět.

Tak to jsi udělej te zítra výlet, možná že to už bude poslední v tom to roce. Vidíš tak to ani nevím že Tesco má takovou akci,to mi včera táta ani neřekl a hlavně že tam pracuje.
Dáte si tam aspon nějaký dobrý oběd a nemusíš vůbec vařit,to se zas někdo má.

Já ještě pořád nevím zas mně nic nenapadá.
Ted mně napadl špenát že už jsme ho dlouho neměli,ale nemám zas točák na opečení ale může být vejce.

Tak to je škoda že se ti neozvali,ještě počkej možná že ti v pondělí budou volat.Držím ti ty palečky at ti to výjde. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.11.10 21:12

No jsi jednička pracovitá :palec: .Možná si v tom Tesku vezmu když jakoby odečtu 50kč tak mě to nevyjde na tak moc,tu zlatou dozu od Hery,maj ji v akci za 99kč.Vím není to žádná sláva,ale mě se hrozně líbí ta doza :lol:

Já na okna lepím ze strany do ulice bílo stříbrný hvězdy a Kristýnce do pokoje vánoční motivy,už mi hlásila že by je tam chtěla a pak do kuchyně ten svícínek oblouk,taky tam máme žaluzie,ale ono to i pěkně svítí přes zavřený žaluzie.Už mám takovou sváteční náladu,mám chut i péct perníčky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.11.10 21:44

Taky jsi šikulka že máš všechno vyžehlené. :palec:
Myslím že jsem to přehnala začínají mně bolet záda,půjdu se lehnout do vany a předčíst pár stránek z knížky.Pak jsi obleču můj krásný teplý župánek a ponožky a ještě ti pak příjdu napsat.

Viděla jsem tu dozu v novinách u táty,ale já jí mám tak jí nechci nebudu mít přece dvě stejné.
Je fakt moc pěkná a na perníčku úplně ideální,a hery přece upotřebuješ mají dlouhou záruku.

Já mám taky ten dřevěný svícen jak to vidíš všude v oknech,ale já nechávám žaluzii v půlce v okně stahnutou at ten svícen jde vidět.Ale jak jdu spát tak to vypinám,nenechávám to svítit až do rána.
Ještě jak jsme bydleli v Opavě tak jsme měli na okně ty světýlka co jsou na stromeček,a taky jsme to potom vypínali jak jsme šli spát.Já jsem u toho nemohla usnout mně to vadilo jak to pořád blikalo,já musím mít tmu při spaní a hlavně ticho.

Tak jdu se na chvilku naložit do vany,tak zatím pa.
Sleduješ něco v tv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.11.10 22:25

Jsem taky ráda že máš vše vyžehlené,ale nebude to dlouho trvat a jsem v tom zase :lol: .Příští týden budu převlíkat peřiny a hned mám zas plný prádelní koš :-?
No vidíš,chudáček zádo :think: běž ho naložit do teplé vody,taky tam mířím.

Koukala jsem na Novu.To byl moc pěknej film,já už ho teda viděla několikrát,ale stále mě to dojímá :lol:

Taky ty světýlka na noc vypínám.Zbytečný aby to svítilo a to i stromeček.Letos se už těším až ozdobím ten nový stromek z Polska :palec: .

Mě se ta doza líbila moc,ale ta cena ty Hery moc ne :-? ,ale pravda když si představím že si z ní odečtu tu poukázku,tak to je mooc hezký :lol: ,mě se do ní stejně všechny perníčky nevejdou.Potřebovala bych tak tři a to mě právě manžel hlásil at upeču ještě víc než loni :lol: To už abych začla :lol: Ale to by mě to do vánoc všechno snědli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.