SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
2.12.10 23:12

Teda ty máš už příspěvku,já tě asi už nedohoním jak tu jsi vůbec dlouho na Emiminu.

Taky bych se tam chtěla podívat na tu Hasičárnu ,jestli mi tam třeba něco nepadne do oka jako dárek na vánoce.

Tak já taky půjdu do postýlky,už se na ní moc těším až jsi zahřeji nožky.Přeji dobrou noc a odpočin jsi potom pečení.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.12.10 07:22

Gabi:
jj, asi si člověk vážně nevybere.
No jsem asi rozhodnutá, doberu tu tříměsíční kůru hormonů a pokud se nezadaří, tak poprosím doktorku o laparoskopii a pokud se bude cukat, tak budu asi volat do Sanusu.
Snad nám tam opravdu pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.12.10 09:21

Ahojky Gábi :mavam: máš už to ouško lepší,nebo už tě vůbec nebolí?

Dneska ráno jsem byla v obchodě a koupila jsem si tu citronovou štávu,tak odpoledne budu zdobit ty perníčky.Ale nebudu je zdobit všechny,pro nás je nechám bez zdobení.

Mareček už byl vzhůru o půl sedmý,nemohl se asi dočkat školky,a představ si že dneska jsme byli ve školce před osmou hodinou.To není u nás normální,vždycky chodíme až po osmé hodině,a dneska jsem koukala jak byl rychle oblečený.

Budu ti držet ty palečky,at ti ta paní zavolá a řekne ti jen dobrou zprávu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 09:44

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,no jo máš pravdu,ani jsem si nevšimla že jsem překonala 1000 příspěvku :lol: .Tady na servru jsem nějak od května.Psala jsem tady po tý první inseminaci.

Ouško mě bolí,ale už jen na jednom místě,ne všude okolo,takže se to lepší to jsem ráda :palec:

Představ si někde tady musela být nějaká nehoda či kalamita,protože nám nejde voda.Ato je docela pruser :pocitac: když s tím nepočítáš a nemáš žádnou napuštěnou :-? Nejde ani té kamarádce co bydlej za rohem.Večer šla a ráno už když cstával manžel nešla,ani oči jsem si neumyla děs aby se člověk probral :-o .To víš pro mě když jsem závislá na čaji ráno…no nic moc teda.

Kristy se taky vzbudila sama dřív,asi je budí vědomí že do školky dnes přijde Mikuláš :lol:

To jo dojdi tam,třeba ti něco padne do oka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 09:47

Ahoj Macíku :mavam: ,to jo to udělej.Já jsem ani gynekoložce říkat nemusela.Jednou mě píchla Pregnyl,zjistila že ovuluju sama že je vše v pořádku.Když jsem přišla hned poté že to nevyšlo už mě psala papír do Sanusu,tam jsem se objednala ještě tentýž den,fakt to byl fofr.
Kolik ti je roku?Vím takhle že hodně mladým holčinám že se jako furt přikláněj že je čas…nemyslím teda v Sanusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.12.10 10:08

Gabi:
je mi 28, v únoru 29 :-)
no uvidíme, poslední kůru hormonů dobírám někdy v lednu. Tak pak se do toho opravdu vrhnu po hlavě!!! Protože jak říkám, mám strach, že ani hormony mi nepomáhají. Dnes jsem 20. DC a sem tam píchání v podbřišku jinak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.12.10 10:11

Já tu jsem od dubna a nemám na tebe,jsi fak dobrá a to jsi předtím i chodila do práce. :palec:

Tak s tou vodou to je dost blbý ,když vás na to nikdo neupozornil neumíš se umýt ani jsi nic teplého uvařit,snad vám tu vodu brzy pustí.

Ta já se půjdu obléc a půjdu se tam podívat,a jak příjdu tak se ti ozvu jak jsem nakoupila.Mám takové blbé boty které mi na tom sněhu kloužou,tak musím jít pomalu at nikde nespadnu.Nechci mít na vánoce nohu v sádře,to bych pak neměla moc pěkné vánoce.

A to je dobře že ti to ouško pomalu přestává bolet,ale bud stále v teple.
Zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 11:09

Macíku :mavam: to je nejlepší čas na první dětátko.Já jsem první dcerku čekala ve 30ti.Druhý dětátko jsem si naivně myslela že bude po 3maximálně 4letech,na jaře bude dcerce 6 a sourozence nemá :cry: .A ona by moc chtěla :-( .
Psala jsem jedné vědmě nebo jak ji nazvat a ta mi nepsala že u nás problém nevnímá,a že je potřeba trochu přeladit život…že sklouzl do stereotypu…na jednu stranu jsem byla ráda že tam teda nenapsala něco v tom smyslu že druhý nebude,ale nějaká kritika tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 11:13

Kamčo :mavam: tak jak si pořídala?Teprve před chviličkou nám pustili vodu.Povídala mi kamarádka že před hasičárnou je hluboká díra tak tam to asi prasklo.Ale stejně prušvyh když s tím nepočítáš.

Víš jak jsem pro kamarádku vařila kávu?Převařila jsem čistej sníh :lol: no vím hruza ale potřebovala jsem uvařit teplej nápoj :lol:

No vidíš ty jsi tady na servru ještě dřív jak já :lol: a to já už moc na jiný diskuze nechodím,protože nechci na to myslet že to nejde.Jdu si dát první čaj dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 11:26

Kamčo :mavam: tak doufám že jsi nakoupila něco hezkého :palec: .

Já se musím rozloučit,pomažu za chvilinku do školky.Tak se měj fajn a hezky ozdobte perníčky,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.12.10 12:16

Já se omlouvám ale dřív jsem se tu nedostala,a jak jsem přišla tak jsem hned musela vařit oběd.A ted musím jít do školky,at nejsem zase poslední.
Tak se měj hezky a večer napíší víc.
Dobrou chut k obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.12.10 12:41

Gabi: čas je asi nejlepší, ale nechce se tomu :-( tak uvidíme, v tom lednu něco podniknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 19:40

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak si představ jak dnešní den u nás vypadal :-? .Paní učitelka ve školce mi říkala že Kristy nic nejedla a polehávala a stěžovala si na bolení hlavy :think: .Je fakt že ráno když se vzbudila měla rudé tváře,pozastavila jsem se nad tím,ale teplá nebyla,tak jsem to nechala.
Ze třídy na mě vykoukla Kristynka se skleněnýma očičkama a rudýma tvářema.Tak jsem ji posadila na boby a pádila domu.
Doma teplota 38,hnedka usnula ale co se probudila tak už 5× zvracela :poblion: .To jsem jí dala čistý peřiny předevčírem 8-o .
Ted vypadá že jí je líp,tak snad to bude jen nějaká vyrozka krátká,aspon doufám.

Jinak jsem zvládla udělat akorát dvě těsta,protože předtím jsem lítala okolo blindění stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.12.10 19:44

Macíku :mavam: ono nám nic jiného nezbyde než čekat :-? .Každopádně věřím tomu že v Sanusu tobě pomohou rychle.Máte výborný výsledky,to pujde neboj,věřím tomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.12.10 20:44

Ahojky Gábi :mavam: to je mi moc líto s Kristýnkou,moc jí přeji at se brzy uzdraví.Mareček taky to pondělí jak ho bolelo to ouško 2 krát zvracel,vyspal se s toho a druhý den byl v pořádku.

Tak koupila jsem manželovi takovou flaušovou mikinu, a sobě teplé punčocháče a Marečkovi taky.Bylo tam plno lidí věcí taky plno ale málo místa,no hrůza ještě uhýbat těm lidem.

A ve školce byl jen Mikuláš a čert,anděl byl nemocný.
Ve školce je asi krize,víš co dostali všechny děti krabičku ze 4 trubičkama.V loni a předloni dostali ještě děti balíčky ze sladkostmi a ovocem ,a ještě takovou malou knížku.Myslíš že to platili s toho našeho fondu co dávají rodiče,nebo to platila školka.

Hlásím že perníčky mám ozdobené ale ne všechny,a dokonce i poleva jse mi povedla.Mareček chtěl taky zdobit,tak jsem mu to dala do sáčků a ustřihla jsem růžek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.