SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
6.12.10 23:20

To se někdo zase má že může spinkat o něco déle,my budem vstávat v sedum.

Tak já taky půjdu spát ,at si pořádně spočnu a hlavně at ráno vstanu.
Tak ti přeji dobrou noc a taky pěkné sny! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 09:23

Dobré dopoledne přeju :mavam: ,je to bylo milý spát trošku dýl :palec: .Dneska čekám mamku,když tam nejedeme za nima my,přijede se ona podívat.Tak ji čekám nějak před obědem.

Už mi přišla adresa komu poslat dárek z vánočního kolotoče,tobě taky?U popisu dárku tam mám…nechám se překvapit.Tak zkusím vykoumat něco co by se mohlo dát do bublinkatý obálky než do krabičky.

Co dnes vaříš?Já si vyndala kuřecí směs na polévku a upeču tu drubeží sekanou s bramborem.Ráda bych něco sladkého upekla,abych mohla holkám poslat,ale do čeho to dám? :nevim: ?Ve všech větších potravinových dozách mám nafrkaný cukroví :lol: Mám to už v 8.dozách plus 2dozy cukroví pro naše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.12.10 09:53

Taky ti přeji krásné dopoledne :mavam: já ti tak lehce závidím,že jsi mohla spinkat o něco déle.A jak se cítí Kristýnka,je už v pohodě.

Taky mi už přišla adresa té paní které budu posílat dárek,má tam napsané že má ráda staré věci a nechce žádné kýče santů apod.Tak budu muset taky popřemýšlet co jí pošlu,a budeš to posílat doporučeně.

Včera jsem si vytáhla už máslo a vajíčka tak bych chtěla udělat si ráno těsto,a odpoledne budem s Marečkem vykrajovat a péc.Je to podobné jak linecké cukroví,ale dává se tam dva práškové pudinky a jmenuje se to pudinkové sušenky.

Já zase nemusím vařit jenom budu ohřívat ,dáme jsi ještě ten guláš co nám v sobotu dala mamka.
Sekanou mám taky v plánu,jestli jí neudělám ve čtvrtek na oběd a k tomu brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 10:40

Jojo,radši to pošlu doporučeně,už se mi jednou sice ztratil i doporučený dopis,ale za to jsem dostala 500kč od pošty,tak musím uznat že to se mi vyplatilo :lol:

.No…máš to fakt těžší na vymýšlení dárku aby to moc zas nestálo :think: Zkusila bych se podívat do antikvariátu nebo bazaru na starou brož třeba,pokud nebude stříbrná tak drahá nebude.Kdysi jsem si tam koupila starý náhrdelník asi za 130kč moc pěknej,no možná nebyl starej ale vypadal tak.To já to máím lehčí…že se nechá překvapit,přemýšlím nad nějakou univerzální kosmetikou třeba,že dělám ten avon tak možná něco z toho.

Jojo pudinkové cukroví dělala loni ta má kamarádka Jarča :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 11:40

Za chvilku je tady naše mamka a pujdem baštit :lol: ,tak ti přeju krásný den,at se vám daří v pečení a dobrou chut k obídku,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.12.10 12:06

Uvažovala jsem třeba že jí koupím nějakou pěknou lampičku na čajovou svíčku.Já ani nevím kde je u nás v Opavě nějaký antikvariát nebo bazar,něco pěkného jí tam dám a bude.Víš ale nechtěla jsem jí psát na obálku mojí adresu,tak nevím jestli to pak půjde posílat doporučeně.

Tak udělala jsem si dvě těsta to první ty pudinkové sušenky,a druhé sádlové rohlíčky a pak ještě udělám samozřejmě i ty tvoje.Tak jen doufám že jse mi dneska povedou,nebudu je asi moc dlouho péc at je nemám zase tvrdé.

Tak ti taky přeji hezký den s mamkou,a hlavně dobrou chut k obědu!Měj se.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 20:09

Ahojky :mavam: ,to není špatný nápad.Koukala jsem do diskuze o vánočním kolotoči,holčiny to budou posílat doporučeně.Je fakt že bez zpáteční adresy na obálce nevím jestli to vezmou.Zas ale když se to vyplní na podacím lístku,tak kdo ví :think:

Tak co cukrovíčko,povedlo se? :lol: Já mám dopečíno a rohlíčky mnam mnam.Tak snad se zítra dokopám na ty okna aspon do ulice,at mám aspon něco.

Psala mi kamarádka,že ten výlet ve školce byl zrušenej,tak si nechám s klidným svědomím Kristy doma a pujde čtvrtek pátek.

Jdu na Bonda,ale o reklamě sem zas juknu.Mám hlad,taky se těším že se nabaštím.Jsem převoněná sladkýma vuněma,tak mám chut na normální véču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.12.10 21:19

Ahojky Gábi :mavam: ,tak hlásím že už jsem hotová,a že mně bolí nohy a záda.Jak jsem chtěla válet rohlíčky těsto se mi začlo drolit,tak jsem to nakonec vyválela válečkem a mám je vykrajované formičkou.Zatím jsou měkké tak pak uvidíme za týden,ale ještě udělám ty tvoje rohlíčky protože Mareček je má rád.

Taky jsem se objednala ke své kamarádce se ostříhat a nabarvit,mám už to dlouhé a všude mi to odstává.Tak jsem objednaná na čvrtek na 10h,chtěla jsem ráno at je Mareček ve školce.

Ani jsem ti ráno nenapsala že ředitelka ze školky poslala jednu holku domů s tatínkem,že má červené oči jestli nemá zánět spojivek.A Mareček měl ted večer takové malé hnisky u očička,tak jsem mu to vyčistila tou vodou na oči.Tak já jen doufám že zas nebudem doma,že se mu to nerozjede.Jak to dostal předtím tak jsem byla u doktorky a ta nás poslala rovnou na oční,měl to fakt tak hrozné že nemohl ani odlepit oči jak tam měl ten hnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 22:03

No fýha Kristy nikdy zánět spojivek neměla,jako mimčo měla ten hnis v očích,tenkrát říkala dětská dr,aby nemusela na to vyplachování kanálku,ale dobrý zvládlo se to.

Tak dneska jsem koukala na nějakou moderní jakoby Bondovku s klukem agentem…těšila jsem se na normální no ale tak jsem u toho zašila dvoje punčocháče a přešila nový knoflíky u bundy a vypila s manželem kávyčku.

Zítra dopolko nemusím vařit,tak se stavíme s Kristy do Billy,maj pangase za 60kč kylo tak si aspon dva balíčky koupím,no a pak se vrhnu bohužel do těch oken :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.12.10 22:30

Právě Mareček už to měl několikrát,ale nebyl na to vyplachování těch kanálků.Vždyt tu Adélku poslala domů,tak nevím od koho jiného to mohl chytit.
Dneska nebyli ani venku a dívali se na pohádku,Anděl Páně.

Já bych taky potřebovala spravit Markovi gumu od půnčocháčů,ale mám to tak schované že na to vždycky zapomenu.

Vím že ty pangasiuse měli levné i v Tescu,ale zapoměla jsem tátovi říc at mi je koupí.Taky je kupujem protože jsou bez kostí,a dají se upravit na všechny způsoby.

Já mám zítra změnu na oběd udělám ráno tu sekanou a naškrábu brambory,a ve čtvrtek jdu k té holičce tak bude ještě ta kachna a zelí které jenom pak ohřeji.

Tak to s těma okýnkama moc nepřeháněj venku je zima,at nejsi potom nemocná.
A máš už viset ozdoby po bytě a na okně,já už někde mám ale jak se říká vše s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.12.10 23:13

Já právě nazdobíno nemám,ale hned jak umeju okna a vyluxuju pavučiny,tak se do toho pustím.Nedávno jsem luxovala všechny zákoutí v obýváku od pavučin,ale je to potřeba všude.

Tak postýlka na mě už volá kdepak jsem,tak za ní pádím :lol:

Přeju dobrou noc,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.12.10 23:29

Já jsem si ještě úmývala nádobý,a půjdu jsi ještě nachystat věci na ráno a taky půjdu na kutě.
Tak ti přeji dobrou noc a moc hezké sny!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.12.10 09:15

Přeji krásné dopoledne :mavam: ,tak jses dneska vyspala a Kristýnka je zdravá.
Mareček do školky šel,očko měl dobré ale ještě jsem mu to potřela tou voudo na oči.Ale má zase rýmku,tak jsem Markovi řekla at hodně smrká až pak nemá ucpaný nos.

Byla jsem si koupit ty obálky a byla tam kamarádka která taky chdí do školky,a řekla mi že naše doktorka řekla že jak májí děti ty bolavé oči že normálně můžou chodit do školky.Ale jak to dítě bude chodit dál mezi děti,tak je přece nakazí všechny a školka se může zavřít.

Dneska nebudu dělat žádné těsto,ale slepím ty pudinkové sušenky marmeládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.12.10 11:17

Dobré dopoledne :mavam: ,promin že píšu až ted.Ale byla jsem s Kristýnkou na nákupu pro toho Pangase lavnýho a pek jsme ještě zašli tady do sekáče.Koupila jsem tam Kristýnce další sukýnku na tancování a nádhernej svetřík nebo spíš tuniku svetříkovou.Ta se mě tak líbila že jsem neodolala.

Přišli jsme před jedenáctou,ale než se mě to tady načetlo,tak jsem si pomalu omyla celé okno :lol: jedno v obýváku.Dneska je fakt trochu líp,máme čtyři nad nulou a ani tak mrazivý to není,že ač nerada jsem se do toho pustila.Po obědě umeju tady v kuchyni.

Kristýnka je v pohodě,zítra do školky pujde,jinak nevím ohledně těch spojivek jestli je to infekční,nemáme s tím zkušenosti :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.12.10 12:00

Tak v obýváku okna umytý,ted jdem baštit,pak se vrhnu na kuchyn…tam máme naštěstí jen jedno :lol:

Dobrou chut k obídku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.