SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
12.12.10 11:01

Dobré dopoledne :mavam: ,promin že jsem nenapsala hned,ale trošku jsem si přispala a pak jsem tady měla fofr,abych stihla obídek na poledne.Teda manžel netrvá aby byl přesně ve 12.00 ale než se přichystá ta nádivka to trošku trvá.A ted mi tady krásně voní jak se peče :lol:

Taky to mám dostat dnes nebo zítra.Ale určo to dostanu :-( .Kdyby aspon jedna dobrá zpráva a měla bych práci,miminko pod stromečkem u nás nebude asi už nikdy,tak aspon ta práce.

Kristýnka taky zas docela kašlala v noci a to minulá noc byla o tolik lepší.Ona mi tedá ten zázvor baští,tak doufám že brzy bude líp.Už ho má skoro snědenej co jsem nastrouhala,budu dělat novej možná ještě dnes.

Co si vymyslela k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.12.10 11:23

To nevadí ,stejnak jsem měla internet obsazený byl tu Mareček a díval jse na pohádky.Prasátko Pepinu zná to už nazpamět,ale pořád si to pouští.

Vytáhla jsem nakonec už hotové vepř, maso a jen to ohřeji, a naškrábala jsem brambory dneska by jsme chtěli obědvat dřív.At honem umyji to nádobí a jeli by jsme k našim na kávu a potom do nemocnice za tou babičkou.

Už to máme domluvené Marečka pohlídá tchýně,sama uznala že je nemocný že si půjdou odpoledne lehnout.
To se samozřejmě Markovi nelíbilo,že jsi bude hrát že spát nechce.

Já ten zázvor budu brát sama,at to nevyhodím a budu mu to dávat jen do čaje.Nerada bych měla další nehodu,kdo to má potom uklízet když to je na koberci v kuchyni.

Kdyby ti ta práce vyšla,tak by jsi měla taky krásný dárek pod stromeček.Moc ti držím palečky. :palec: :palec:

Tak ti přeji už dobrou chut na výborné kuřátko,at vám moc chutná! A přeji moc krásnou neděli,měj se hezky.papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.10 11:41

Za chvilku pujdem baštit polévku.Tak si užijte adventní neděli a dobrou chut k obídku,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.10 20:09

Ahojky :mavam: ,tak jaká byla stříbrná neděle?

Já zdaleka neudělala vše co jsem potřebovala.Dopoledne jsem pendlovala u plotny,po obídu jsem byla na nákupu,pak uklidila prádlo vyžehlený,sebrala a pověsila další vypraný várky prádla,udělala bábovku no a pak už nic.Přijela tchýně,tak jsme byly juknout u vietnamcu,obě jsme si koupili kalhoty a spodárky,ty jsem ještě nezkoušela tak snad mi sednou dobře.Pak hned přišli na chvilku známý…no a je večer.
A ted si říkám že se bud pustím do žehlení nebo zas do balení dárku,abych to měla vše už zabalený.

Dneska jsme měli výbornou večeři,uvařila jsem vepřový koleno na ovarek,mnam mnam s horčicí a čerstvým chlebem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.12.10 22:59

Tak já pujdu chrupkat,dárky mám kompletně zabalený :palec: :dance:

Dobrou noc,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.12.10 09:20

Ahojky Gábi :mavam: přeji hezké dopoledne.Já jse ti za včerejšek musím omluvit,Mareček šel včera dřív spát tak jsem se dívala na zprávy a usnula jsem u televize.Tak jse prosím nezlob ,že jsem ti včera nenapsala.

Byla to pěkná stříbrná neděle,mamka už je celkem dobrá ale ještě musí stále ležet.Dali jsme kávu a pak jsme jeli za babičkou do nemocnice,tak babi je na tom ted dobře uvidí se jestli jí tento týden nepustí domů.Babi ted už nemůže být sama doma,tak jí otec zařizuje domov pro důchodce.

Tak ty jse teda máš,že máš zabalené všechny dárky.Já už bych taky mněla pomalu začít balit,papír mi zbyl ještě z lonska tak uvidím kdy začnu.Pro tchýni a tchána udělám takovou potravinou tašku,tak ještě musím nakoupit nějaký ten salám,sýr apod.Ale stále nevím co mám koupit babičce Josefce,všechno má a už nevaří tak fakt nevím.

A co budeš dneska vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.12.10 10:44

Ahojky :mavam: ,vubec se nic neděje.Já koukala na osobního strážce a balila dárečky.

Musím ti něco ukázat.Vrchní test je Golden test,spodní Mama test,jsem blázen nebo to tam vidíš?
Ms měla přijít včera,testy nejsou ani z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.12.10 10:55

Ahojky,na tom prvním jsi nejsem jistá,ale na tom druhém něco málo vidím.Tak ti můžu zatím tiše, at nezakřiknu gratulovat.Tak testni zítra ráno z ranní moči,měla by ta druhá čárka sílit.

Mně jse zdá že s toho čaje mám ted silnější ms,a i v podřišku bolesti to jsem předtím nemívala.

Kamarádka mi poradila at z kusím si dát snubní prstýnek na nitku.Tak poprve jse mi houpal rovně,že je to kluk,tak vlastně mám Marečka.A podruhé jse mi houpal do kolečka,tak to značí holčičku kterou bych jsi moc přála.A jak jsem to dělala potřetí tak ten prstýnek stál,tak myslíš že budu mít ještě holčičku že můžu tomu věřit.Nezkoušela jsi to náhodou taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.12.10 11:05

Já jsem uplně v šoku.Za chvilku jdu pro malou a jedem do Pardubic,tak mě napadlo že bych si došla na gyndu jestli by mi vzala krev.Já se bojím radovat,hlavně já si myslela že už tohle v životě neuvidím :cry:

Asi před rokem či dvěma,mě kamarádka kyvadlem vyvěštovala,že duhý mimčo bude do pul roku a ještě pár věcí,bohužel to pravda nebyla a to umí i vykládat z karet ale to jsem se bála si nechat vyložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.12.10 11:19

Musím se rozloučit,pomažu.Nejradši bych si dala panáka,jsem hotová :lol: .Zajdu si na gyndu jestli mě vezme krev.

Dobrou chut k obídku,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.12.10 11:20

Tak jsi tam zajdi na tu Gyndu a uvidíš,jestli ti tu krev vemou.Budu ti držet moc palečky,at to výjde aspon tobě když mně se drží ta smůla. :palec: :palec:

Tak myslíš že to mu nemám moc věřit?
Dělala jsem si to sama,tak nevím jestli to je vůbec pravda mohla jsem třeba hýbat tou rukou.

Já budu muset pít ty čajíky dál,ale už mně to vůbec nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.12.10 11:22

Taky ti přeji dobrou chut k obídku,něco pojez at se nevyvrátíš!Držím ti palečky! :palec: :palec:
Měj hezký den!Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.12.10 20:24

Ahojky :mavam: ,tak jsme doma ale musela jsem uložit Kristýnku a manžílkovi véču nachystat.

Tak na gyndě…s největší pravděpodobností ano :srdce: ,ale na 100%se to vidí na ultrazvuku až 4+5dní,já jsem 4+1 aspon snad teda,tak na 100%mi to neřekla.Ale řekla že mám vysokou sliznici a to je prý v těhotenství a na tom místě kde by to mělo být,je špendlíková hlavička :lol: .
Krev mi nebrala ale mám přijít v příští pondělí na ultrazvuk a mělo by to tam už být vidět.

Já to ani nevydržím ten týden :think: ,já si snad dojdu sama na krev tady na polikliniku.

Čajíčky budu pít dál,on ten Gravozen je na udržení plodu a manželovi je zatím budu vařit taky.

Ted bych si ze srdce přála aby jsme se mohly radovat společně a prožívat to spolu :lol: .
Ted věřím že ty bylinky dělaj fakt zázraky,vem si my to špatný spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.12.10 20:45

Ahojky Gábi :mavam: ,mám sice seriálek,ale musím ti gratulovat ,jen se ted opatruj.

Tak už jsi se mnou nebudeš asi psat,protože mně to zase nevyšlo.Já ti čaje zatím taky budu pít,ale uvidím jak dlouho to ještě vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.12.10 20:57

Děkuju ti :hug: ,neboj zustanu tady s tebou a budu si ze srdce přát at najdeš na testu brzy //.Jestli ty bylinky skutečně tak pomáhaj??? :nevim: ,asi fakt jo.Takže pij a hlavně manžílek.

Mě teda co piju Gravozen,tak mám ms řekla bych určitě slabší a bez nových neduhu,tak ty myslíš že ty máš větší bolesti?Tak co kdyby jsi zkusila Kontryhel?Já ho taky před Gravozenem pila,třeba ho budeš líp snášet.Mě teda nevaděj ani ten ani ten.Ale já jsem čajová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.