SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
27.9.10 21:17

Ahoj Kami,tak to je super :palec: .Tak to se vám blíží další šance :palec: perfektní.Škoda že já tam Járu ted nedostanu.Honí ted ještě navíc hodiny,aby mohl být pak v zimě doma po tý operaci,takže nemám šanci :cry: .Kéžby aspon ty čaje :potlesk: .Koupím mu i ty vitamíny jak psala Hanulka.Tenis myslím pro takhle malé děti mě taky nepřijde moc lákavý.Ted na tancích Kristy nejdřív snažila se tančit podle cvičitelky,pak ji to nebavilo,chtěla jen tancovat,ale tam se musej učit i kroky a správný postoje.Musím jí to vysvětlovat že se to nejdřív musí naučit,to víš pětiletý dítě,už si myslí že to umí a chce jen tančit :lol: .Zítra přijede mamka,tak se omlouvámnebudu mít moc času ale když to vyjde sednu si sem.Ve středu jedem ddo Pardubic kvuli zubařce a jsme tam přes noc kvuli tý krvi ve čtvrtek,tak hned jak přijedeme tak písnu.Ted se jdu naložit do vany a umýt si kebulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.9.10 21:19

Hanulko,díky za název vitamínu,hned ve středu je manželovi koupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.9.10 22:07

Tak jsi byla už dneska cvičit,to jse určitě moc unavené po první hodině.Byli tam ještě nějaké jiné děti,nebo tam byla Kristy sama však na to příjde jak se to potom bude tančit.Začátky jsou vždycky těžké,uvidíš bude se jí to líbit. Musela jsem si zajít odpoledne zatopit,byla mi zima ani čaj s rumem mi nepomohl.Ale kdybych šla s tebou tančit,hned bych byla zahřátá. :-D Však uvidíš jak ti to zítra výjde,budu se na tebe aspon těšit že se ozveš.A co jsi nakonec vymyslela zítra na oběd,když tam budeš mít tu mamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.9.10 22:59

Budu se stebou loučit a půjdu do hajan.Přeji dobrou noc a hezké sny!papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.9.10 23:30

Dneska nějak přetahuju :lol: ,Taky pujdu do hajan.Manžel nakonec zítra do práce nejde,tak si aspon muže přispat.Upeču toho dobrého králíka,ted ale přemýšlím mám v mrazáku dva malý,jestli je mám vyndat oba :nevim: .Jeden když tady bude mamka na oběd tak stačit bude,ale nic nezbyde.A zbyla polévka,manžel ji neměl že mu mamka poslala koprovku,tak polévku vařit nebudu.
Tak se hezky vyspinkej,papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.9.10 18:57

Ahoj ahoj ahoj :mavam: ,tak jsme konečně zas doma.Jak jsi se měla?Kristýnka u zubaře vše v pořádku,paní doktorka chválila že si čistí zoubky správně :palec: .A Kristy místo aby byla ráda že nemá žádný kazík,tak mi řekla že se těšila že bude mít konečně první spravenej zoubek :lol: .
Já dnes na krvi taky v pořádku.Pokoupila jsem v Pardubicích pár drobností Kristýnce k vánocum a objevila jsem krásný kalhoty v butiku pro manžela.Bez zkoušení jsem si je neriskla koupit,byly ve slevě z 800 kč na 400kč,to je krásná cena.Zítra jedeme společně znova do Pardubic,manžel na kontrolu s tím kolenem,asi mu zas vytáhnou vodu,má to nateklý a trochu bolavý.Tak se v tom obchodě stavíme a když mu padnou a budou se mu líbit koupím mu je k vánocum.Nechala jsem u našich nákupy že jsme jeli vlakem,tak to dovezeme všechno domu až zítra.No pokoupila jsem toho tam dost,jak levnější potraviny,tak pár drobností :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.9.10 21:00

Ahojky! :mavam: Tak to je super že Kristýnka má zdravé zoubky,Mareček má dva kazíky ale nenechal jsi to zpravit tak mu to jenom zalepila.A taky nám předepsala ty cucací tabletky,aby se mu moc zoubky nekazili.Měli jsme se celkem dobře,ale tři dny jsme byli zavření doma protože pršelo.Ve středu šel už Mareček do školky,a mají ted jablkový týden.Napichovali do jablíček hřebíček a dneska dělali salát tak byl rád že mohl krájet. Včera mého dědu v Opavě odvezla sanitka do nemocnice,ale naštěstí to není nic vážného má malou šelest na srdíčku.Dneska jsme ho byli navštívit,ale představ si že nás k němu nepustili.přivezli tam nějakého bezdomovce a ten přinesl sebou do nemocnice vši a blechy.Museli to tam všechno dezifinkovat a dokonce i sanitku museli vystříkat.Půjde ještě na nějaké vyšetření,a tak doufáme že ho pustí brzy domů. Já bych ty kalhoty taky asi neriskla,a přijela bych tam taky znovu.Máš je aspon odložené,aby ti je nikdo neprodal tak si aspon uděláte zase pěkný výlet.Ted v neděli budem slavit narozky od tchýně,tak mám proni takovou vonicí svíčku,dám jí klášterní tajemství takový alkohol to vím že to pije ,a zítra koupím ještě kytku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.9.10 21:26

Ahojky,u vás to je ted samá oslava,vid? :lol:?
Tak držím moc palce at máte dědu co nejdřív doma.Přejeme brzké uzdravení.A to je děda s tím bezdomovcem na pokoji,jo?Tak to je síla.Už je to pár let,ještě než se narodila Kristýnka.Pracovala jsem na pumpě a tam chodil taky jeden bezdomovec,Bohouš se jmenoval.Kolegové kuřáci mu občas dali cigáro,jinak se mu občas dli zbytky co se tam peklo a bylo už na odpis,no a po čase v zimě zemřel na tuberkulozu,to bylo taky slušný,všechny nás čekali 2rentgeny,odběry…všichni jsme byli naštěstí v pořádku,ale už tenkrát jsem z toho trochu šílela,protože jsem nebrala antikoncepci a snažila se s Járou o mimčo.Takže snad líp,že hned se miminko tenkrát nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.9.10 22:05

To máš pravdu ,nas je hodně tak se pořád něco slaví.Nejvíc je nás v březnu a prosinci,tak jsme se domluvili když ti členy jsou jedna rodina tak už to slavíme dohromady. To právě nevím jestli ten bezdomovec je z dědou na pokoji,ale museli vše tam dezifinkovat.Asi hlavně kde všude byl,my jsme byli jenom na chodbě dál už nás nepustili.Mamka říkala že kdyby jsme to chytli že se hlavně blech,velice těžko zbavuješ a vší vlastně taky.Je to hrozné takové moderní době,kde je velice dobrá hygiena,jse to ještě objevuje. :nevim: Já chápu že ten bezdomovec je taky člověk,ale on si neuvědumuje že tím nakazí další lidi a že se ho pak všichni štítí. Tak že zítra zase nevaříš?Stavili jsme se pak taky v jednom hypermaketu,a koupila jsem v zelenině cukety tak je obalím v troj obalu a upeču a uvařím brambory a mám super oběd.Letos nám cuketu vůbec na zahradě nevylezla,tak jsi jí musím bohužel kupovat.V loni v létě jsme měli tolik cuket že jsme nevěděli co s nima a letos vůbec nic.Letos to byla na zahradě fakt bída,myslím že se to nevyplatí už vůbec nic pěstovat.Všechno nám sežrali slimáci,máme jen mrkev a brambory ale ty jsou taky ohryzané.Piješ pořád čajíky,já ted v sobotu budu mít týden pauzu a dám jí i manželovi. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.9.10 22:36

Piju piju,dá se říct poctivě.Já zeleninu nepěstuju,jen šnytlík :lol: .Taky si říkám že už se tio moc nevyplatí.
Zítra nevařím,juchu :lol: ne samozřejmě nevadí mi vařit,ale volno v kuchyni je milé to je jasnačka :lol: .Našim jsem neříkala že přijedem na oběd,tak si myslím že se spíš na něco stavíme,už dlouho jsme si obído v restauraci nedali.
Pujdu na kutě,hezky se vyspinkej a zítra odpolko se ozvu.
Dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.9.10 22:55

Tak to máš super že nevaříš,já jsem taky vlastně nemusela tři dny vařit jen ohřívat.Tak si to zítra hezky užijte,at hlavně dobře nakoupite .Taky přeji dobrou noc!Pěkné sny.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.10.10 18:07

Ahojky :mavam: ,tak se hlásím že jsme doma.Přijeli jsme už před hodinou,ale lítala jsem tady,nákupy uklidit,Kristy mě furt uháněla že potřebuje nalakovat nehty :lol: hruza je jak jatá po nalakovaných nehtech.Pujdu ještě převléknout pěřiny.Furt jsem nevymyslela co uvařím,zapoměla jsem koupit šlehačku,kdybych ji měla udělám ty dobrý zapečený těstoviny s masem od maggy,ale ted už se mi nikam běžet pro ni nechce.Co budete baštit o víkendu vy?Dej inspiraci.
Jinak kalhoty jsem manželovi koupila,líbili se mu,vybral si černý.Měli tam ještě béžový a oboje krásný.Dali jsem si obídek v Afi paláci,já měla smažený nudle s griovaným masem,mnam mnam :palec: .Kristy si tam pohrála v dětském koutku,je to tam fajn.Jak jsi se měla dnes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.10.10 20:51

Ahojky Gábi! :mavam: Tak já se už taky hlásím,že už jsem tady.Měla jsem dneska uklízecí den,vytřela jsem celí barák,shrabala listí trochu na zahradě,sbírala ořechy.My jsme taky měli vynikající oběd smažené cukety a bramborovou kaši,manžel mně dneska pochválil.Akorát mně nebavilo to obalování te cukety,to bylo fakt nekonečné kolečka.Že je to fajn když nemusíš vařit ani po obědě uklizet,to jsem taky vždycky spokojená. :-D Zítra ještě budem mít to vepř.maso a bud rýži nebo těstoviny.A v neděli ještě nevím to se musím pak podívat co mi nabídne mražák. A ty kalhoty dostane manžel na vánoce,nebo v nich bude už chodit.A jak dopadl manžel u doktora,musí jít na ten zákrok.,nebo to má odložené.Tak jste si užili krásný den,vyšlo vám i počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.10.10 22:59

Jojo,kalhoty dostane pod stromeček,ani neříkal že by je chtěl dřív.Mám z nich radost jsou pěkný.Ten zákrok ho čeká,dnes jiný doktor mu řekl že by měl být hned,on to odmítl že ted nemuže až v prosinci,tak má aspon posilovat zatím.Ikdyž ono je to divný,měl by chodit s berlí a ortézou a posilovat?
Ted jsem odesílala jeden stručný životopis na práci v Pardubicích,nejspíš z toho nic nebude,ale píšou na jejich stránkách že nabízejí zaměstnání i maminkám s dětmi…že si mužeš regulovat pracovní dobu,zajímavou mzdu.Těžko říct co je u nich zajímavá mzda ale tak říkám si písnout tam mužu.
Jdu se naložit do vany.
hezky se vyspinkej,papa a dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.10.10 23:00

Jéé,ted mi tam skočila tvá fotka :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.