SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
16.9.10 10:16

Ajo,máš pravdu vždyt si mo psala že máš dneska od kuchyně volno. :lol:
No já bych byla ráda spinkala,ale vstávala jsem před osmou,byla jsem domluvená s tchýní že mi sem hodej malou.
Novinářu o 106,nějaká televize tam točila ale přišlo mě že jen tiskovku,pak sem je tam neviděla.A ze slavných osobností tam nebyl nikdo :-( ,člověk se těšil že je uvidí na živo.Vím že Leona říkala že se jí omluvili Lucie Bílá,Aneta Langerová a Miro Šmajda že mají svou akci a Šmajda je na dovče,ale nepřišel ani kmotr cd Richard Miler to mě přišlo blbý.Akorát tam měla dva kamarády ze superstar,jestli si pamatuješ toho araba Ahmeda a ještě jednu slečnu ale ty oba se do finále nedostali.Tak s těma sem se vyfotila.A pak ty herce z jejího uvodního klipu ale ty nevím jak se jmenujou,ale herečku znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.9.10 10:50

Tak to je škoda že jste nikoho známeho neviděli ,ale i tak máš na to pěknou vzpomínku.Tak měla jsi sebou foták,tak se moc těším na fotečky , at vidím jaká jsi byla kočka. :palec: Začíná se u nás nějak zvedat vítr a na nebi je černo,musím si vzít sebou deštníky a Marečkovi pláštěnku.Prý budeme mít bram.salát a řízek,ale nevím jestli to mamka myslela vážně.Necháme překvapit,ale řízek mi vůbec nevadí ti mi můžem.Tak se stebou budu loučit,a večer se zase ozvu.Papa. :mavam: :mavam: Ps.Přeji ti dobrou chut ,ikdyž je to ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.9.10 11:17

Hezky si to užijte :palec: :palec: :palec:
Jinak řízečky já také mužu,ještě víc kuřecí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.9.10 21:21

Ahojky! :mavam: Tak se hlásím že už jsem tady,promin mi to zpoždění dneska.Na oběd jsme měli opravdu brambor. salát a vepř.řízek,a polévku fazolovou kterou moc nemusím.Musela jsem si trochu vzít ,abych dědu neurazila.Můj děda a babička chtěli pak za hodinu domů,tak je musel Zbyněk odvéz domů.Děda je totiž zvyklí na svůj odpolední spánek,tak chtěl honem domů.Musím se ti pochlubit že jsem si koupila v sekáči krásnou černo bílou halenku.Vezmu si ji na tu oslavu šla jsem se pak doma ukázat tchýni,a představ si že mi jí pochválila.Dokonce i manželovi se moc líbí,a jenom za 100kč.Marečkovi jsem tam koupila zimní bundu za 50kč,takovou modro šedou taky moc pěknou.Tak jsem taky dneska udělala dobrý kup,ta halenka mně moc těší. :lol: A jak jses měla odpoledne,odpočívala jsi po super noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.9.10 22:08

Ahoj :mavam: ,tak to je paráda,taky mám vždycky radost když mám nějaký krásný a levný kup v sekáči.Já si tam dnes taky koupila takovou jakoby svetrovou tuniku,má velký výstřih-tak se manželovi líbí :lol: ,za 30kč,nekup to vid :lol: a pak dvě trička a šatičky Kristynce,dohromady jsem platila 90kč za všechno,tak takový kupy se mi líbí nejvíc.
Taky bych si takhle někdy dala odpolední spánek,jako děda :lol: .
Dneska jsme si taky s manželem říkali že pujdem dnes dřív spát,ale už to zas nevidím.Ještě si chcem společně vypít čajík až se Jára vykoupe.
Uplně jsem zapoměla že je na Primě Hledá se táta a máma,minule jsem se dívala,líbí se mi koukat co jsou lidi ochotný na sebe prozradit před národem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.9.10 22:23

Měla jsem tu halenku za stovku,ale myslím že to byl taky dobrý kup.Ještě jí nemám vypranou,ale zase jsem si jí oblékla je fakt pěkná.Jen jí vyperu a pověsím na ramínko,a nemusím jí ani žehlit je to taková ta pokrčená látka.Mareček tu bundu má větší taky jí potom vynosí i do školy,a za 50kč no taky to nekup. :lol: My už máme čajíčky oba večer vypité,ale tulit jsme se nestihli. :hug: Já to nesleduji hledá se máma a táta,ale těším se na sobotu na ten nový seriál Cesty domů.Víš kdo tam bude ten herec co hrál Strnada v křehkých vstahů(Jan Zadražil)to je můj miláček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.9.10 22:41

No tak to je jasný že na „miláčka“ se koukat musíš :lol: .Určitě jsis vyprala čuprovou halenku a jak se nemusí žehlit…no fantazie.
My tamty čajíčky ještě nemáme,jsem zvědavá jestli si je přivezu zítra z Pardubic.
Tak já se ozvu zítra večer a kdybych náhodou nestíhala,protože se znám tak se omlouvám předem a písnu hned v sobotu dopolko.
Tak já mažu aspon o trošku dřív na kutě.
My už máme dneska tulinkování za sebou,tak ted zalehnem :lol:
Tak dobrou noc a zítra hezký den,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.9.10 22:52

Uvidíš jak ti to výjde mi napsat,a budu se na tebe těšit.Půjdu se ještě okoupat a taky půjdu na kutě,jsem nějak unavená .Nic celý den nedělám,a jsem víc unavená než bych pracovala.Taky ti zítra přejí krásný den a pěkně si ho užijte.Dobrou noc!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.9.10 19:47

Ahoj,tak se hlásím že jsme doma.Zas koukám že tady nemám ty smajlíky,čím to je?
Tak si představ prošla jsem takových prodejen a čaje si nevezu,takže je jdu hned objednat a objednám si teda větší množství at mám nižší cenu a s tím levnějším poštovným.Byla jsem v čajovně,v orientu,ve zdravé výživě,ve třech prodejnách s čaji…tak to už opravdu nevím kam bych měla tady poblíž pro ty čaje jít.Objevila jsem prodejnu přímo bylinkářství,ale měli jen do čtyř a já tam byla o pět minut dýl,tak to třeba mít mohli?Ale už čekat nebudu,ještě kdyby to byla prodejna tady u nás ale zas čekat až pojedu do Pardubic a třeba je ani mít nebudou.
Takže jdu do nich.
A jak si se měla ty?
U nás je zítra slavnost Filipovského,tak je Kristy celá natěšená,je tam pěkněj program,hrátky s Míšou s tou jak zpívá s dětma víš v televizi,pak tam bude zpívat Leona ze Superstar,pak diskotéka pro děti s Míšou a pak dál nevím.Loni tam taky ta Míša byla,tak jsem si vystáli frontu na fotku s autogramen,tak ji má Kristy někde jako záložku v knížce.Tak je celá natěšená že ji čeká zítra diskotéka,snad nebude tak studenej fučák jako dneska,sice občas sluníčko vylezlo ale zima br

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.9.10 20:47

Ahojky! :mavam: Ted nevím jaké smajlíky myslíš,ty jak ti někdo píše zpávu.U tebe třeba taky mi to oko nebliká a pak se podívám a ty mi píšeš.Já jsi myslím že bych ty čaje v Opavě taky nesehnala,je tam jenom jedem obchod čajama. Jak tam pojedu zkusím se zeptat ale moc tomu nevěřím,pak jedině ještě Ostravu.Ty kapky Gynex mám taky objednané přes internet,též jsem je neuměla sehnat.Ted přes víkend není žádná akce u nás,tak nevím co ještě podniknem když nemáme auto.Vím s kterou Míšou ,Mareček říkal že podle ní cvičí ve školce.Tak to budete mít zítra super den,jen si ho pěkně užijte.Dneska p.doktorka na mluvení Marečka pochválila,tak jsem i ráda že dělá pokroky.Už jsi se tam dovololala na to mluvení,psala jsi že jsi mluvila ze zaznámníkem.Ted mně napadlo že kdyby byl zítra vítr,tak by jsme už mohli jít s Marečkem pouštět draka.Byla u nás akce když jsis koupila ted fakt nevím asi 15ks.Brumíků,tak jsi dostala draka.Ještě si ho může i Marek vybarvit,je ještě zabalený na skříni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.9.10 23:00

A už je tam mám,ty obličejíčky co se smějou,mračej,pláčou…víš?tyhle :lol: :palec: :mavam:
Vím jak byla ta akce o které píšeš,taky byla v Bille.MKristy draka má,tak jsem to nekupovali,ale jinak co se týká Brumíku to chce všechno,ted teda to pexeso v angličtině to jsem taky nekupovala. Čaje už mám objednaný,dokonce když se staneš jejich fanouškem na fecebooku" vím ty ho nemáš",tak k objednávce nad 400kč dostaneš 50g čaje za 1kč,ale o jaký jde to tam nepíšou.Pokud bude ovocnej vypiju ho já,pokud černej,nejspíš ho vypije Jára nebo babi :lol: .
Jdu se odlíčit a pujdu chrnět,co si vymyslela zítra na oběd?Já asi uzený s kaší :lol: ,nějak mě nic nenapadlo.Jára je v práci ale jen do oběda,tak uvařím i polévku nějakou.
Tak hezké sny a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.9.10 23:16

Můj manžel je přihlášený na fecebooku,ale já ho nepoužívám,ty ho máš taky.Zítra na oběd ještě nevím,půjdu se podívat do mražáku.Musíš být dneska uchozená,jak si sháněla ty čajíky a nakonec sis je objednala přes internet.Zajak dlouho je budeš mít doma,jako já za dva dny.Papa. :mavam: Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.9.10 09:10

Ahojky :mavam: ,no taky jsem z toho byla trochu přešlá,tolik obchodu jsem prošla,byla jsem pomalu tři hodiny ve městě a nakonec nic.Taky píšou doba dodání 2-3dny,nejdéle týden.Ale mám to převodem peněz předem,takže nejdřív čekají na mou platbu,bylo takhle lacinější poštovný.Ty jsi je měla na dobírku nebo převodem už ani nevím.
Nakonec uvařím plněný bramborový knedlíky s uzeným a polévku.Těsto udělám ze sáčku tak to nebude taková práce,teda ne žebych neměla dost brambor :lol: ale nechce se mi s tím patlat už od 8hodin :lol: .
Kristýnka zas chrchlá,to mě štve.Tak jsem ji mázla hrudník psím sádlem,tak ted leží a kouká na pohádku,moc se ji líbí Tintin na jedničce tak tam ani nedutá a sleduje.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.9.10 10:49

Ahojky! :mavam: Já se omlouvám ale dřív jsem se k internetu nedostala.Já jsem ty čaje měla na dobírku,tak jsem to měla dražší.Protože to nepřivezla pošta,ale to auto PPl a je to až Prahy.Nakonec vařím vepř.maso a udělám rýži,už jsme jí dlouho neměli.Máme na zahradě rajčata tak ještě salát,a bude dobrý oběd.V úterý pojedu s mamkou a bráchou do Polska,mamka tam chce brambory prý je tam mají za 5kč kg,cibuli a jabka.Já bych si tam chtěla koupit tu zimní bundu,ale nevím jestli není ještě brzy.Už se moc těším až si uděláme fajný výlet.Dmeska mi přišlo na email že už nemusíš posilat ty obaly na JOJO planetu,ale že tam napíšeš jenom ty kody z těch bombonů.Máme už pro vás nasbírané asi 7 obalů,tak záleží na tobě jestli ti je mám poslat nebo ti napíši ty kody na email .Co to je psí sádlo to jsem ještě neslyšela.A jinak už to má Kristýnka dobré,jak byla v té nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.9.10 11:10

Taky mi to přišlo z Jojo planety,ale píšou tam o 15ti místným kodu,já mám na těch i starších obalech 13ti místný kod,tak to stejně budu posílat poštou,nebo jestli jsem to blbě pochopila,ještě na to kouknu.
Už mám uhnácaný :lol: 43knedlíku plněných :lol: ,tak už jen uvařit.Ted jdu dovařit polévku.
Ten flek co měla potom stafilokokovi ji docela světlá,nahoře to není už moc vidět,na pyskách a stehnech ještě jo ale tak doufám že i dál to bude pomalu mizet.
Psí sádlo,to mi dala tchýně na mazání hrudníku,je to fakt psí sádlo.
Už se těším na čajíčky,ted mi to tak nevadí že je ještě nemám,protože to mám dostat tak bych je stejně nepila,ale pak chci najet aspon dva denně,možná sobě tři,Jára ten tak dva a tomu je ještě musím uvařit já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.